Denticija, UAB

Pacientų reitingas 76% | vieta reitinge: 65 | įvertinimų: 19
Gydytojų reitingas -
Personalo reitingas 76% | vieta reitinge: 54
Bendras reitingas 76% | vieta reitinge: 21
Kaip vertinate susisiekimą su šia gydymo įstaiga visuomeniniu/asmeniniu transportu, automobilio parkavimą?
Gerai
Kaip vertinate šios įstaigos išorę bei aplinką, jų tinkamumą Jūsų atsipalaidavimui bei sveikimui?
Gerai
Kaip vertinate įstaigos priėmimo skyriaus/registratūros įrengimą, pritaikymą jo funkcijai ir Jūsų bei registratoriaus/priimančio gydytojo bendravimo patogumui?
Gerai
Kaip vertinate kabinetų bei palatų įrengimą, pritaikymą jų funkcijai, Jūsų komfortui ir personalo darbo patogumui?
Gerai
Kaip vertinate įstaigos turimą medicininę įrangą, kurios prireikė Jūsų ištyrimui bei gydymui?
Nauja, gera, nepritrūksta
Kiek kartų per pastaruosius 12 mėn. Jums gydantis šioje įstaigoje tyrimų ar gydomųjų procedūrų atlikti buvote siunčiama(s) į kurią kitą gydymo įstaigą?
Niekada
Kaip vertinate įstaigos registratūros/priėmimo skyriaus darbo kokybę?
Labai gerai
Kiek vidutiniškai tenka palaukti iš anksto numatytos gydytojo konsultacijos prie kabineto durų?
5-15 min
Kaip vertinate visų įstaigoje dirbančių gydytojų profesionalumą?
Gerai
Kaip vertinate įstaigos gydytojų bendravimo su pacientais įgūdžius bei profesinės etikos išmanymą?
Gerai
Kaip vertinate įstaigos slaugytojų/seselių/slaugių darbą?
Gerai
Kaip vertinate įstaigoje teikiamas papildomas paslaugas? (Pvz., taksi iškvietimas, vaikų priežiūra, TV palatose ir tt.)
Yra, neturiu nuomonės
Kaip vertinate oficialias kainas įstaigoje? (Turime omenyje pinigus, kuriuos mokate kasoje nepriklausomai nuo to, ar esate apdraustas valdišku sveikatos draudimu)
Brangu
Ar dažnai papildomai atsilyginate gydytojui dovanomis ar paslaugomis?
Niekuomet
Kaip Jūsų draugai/artimieji vertina šią įstaigą?
Gerai
Ką manote apie šios įstaigos reklamą?
Atgrąsi

43% 89% 66%
78% - 78%

Pacientų komentarai

Teigiamas komentaras Neigiamas komentaras
butu saunu, kad priimtu numatytu laiku..
2012.12.28, 00:03 | IP: 78.63.253.118
Suprantu, kad susidaro pacientų "kamščiai" - vieni vėluoja, su kitais gydytoja užtrunka. Bet ir aš esu užimtas žmogus ir planuojuosi savo brangų laiką. O čia kiekvieną kartą atėjus turiu laukti dar 40 minučių kol mane priims gydytoja, nors man paskirtas laikas juk yra, ateinu iš anksto užsirašiusi.
Kita gydytoja dejavo koks blogas mano dantis, kaip sunku prie jo prieiti, kad praktiškai neįmanoma gydyti ir siūlė tik implantą - nepigus malonumas. Kreipiausi į kitą kliniką - ten specialistas sugebėjo ir prieiti prie to danties, ir jį išgydyti bei išsaugoti - jokio implanto neprireikė.
2012.03.12, 15:35 | IP: 78.60.241.166
Labai puiki įstaiga ir puikus, organizuotas darbas.
2012.02.29, 13:43 | IP: 78.62.42.183
Siuntineja konsultuoti pas visokio tipo siauros specializacijos gydytojus ir visur lupa pinigus už konsultacijas taip ir nesulaukiau realaus gydymo
2008.09.14, 07:41 | IP: 78.60.98.126
Is ties auksto lygio klinika, gyvuojanti jau ne vienerius metus. Malonu apsilankyti, ypac kai tave maloniai sutinka, pakalbina registratore. Taip pat ir gydytoju darbu esu labai patenkinta, visa seima ten gydosi, nors kainos ir nemazos, bet kiek domejausi visur Vilniuj panasios.
Kartais pas protezistus reikia ilgokai palaukti uzrasymo, bet darbus atlieka labai gerai.
2008.05.09, 20:58 | IP: 99.233.100.7