Gydytojas Jums

PASLAUGA LAIKINAI NETEIKIAMA. ATSIPRAŠOME.

Parinkime gydytoją būtent Jums!

Turite sveikatos problemų ir nežinote, į ką kreiptis? Apėjote daugelį gydytojų ir niekas Jums nepadėjo? Galbūt žinote, kokios srities specialisto Jums reikia, bet neturite aiškaus supratimo, kurie iš jų geriausi?

Parašykite mums adresu info@pincetas.lt atsakymus į žemiau pateiktus klausimus ir mes pasistengsime ne tik parekomenduoti keletą gerų specialistų kaip galima arčiau Jūsų namų, bet ir pasistengsime kaip galima daugiau apie juos papasakoti, kad žinotumėte ko tikėtis iš vieno ar kito gydytojo konsultacijos.

1. Kuriame mieste/rajone gyvenate?
  2. Kokios specialybės gydytojo ieškote? (Jei nežinote, taip ir parašykite)
  3. Kokia liga sergate? (Jei nežinote, taip ir parašykite)
  4. Kokios paslaugos, tyrimo ar gydymo procedūros Jums reikia? (Jei nežinote, taip ir rašykite)
  5. Jei į 2-4 klausimus atsakėte "nežinau", parašykite ką blogo jaučiate, kiek laiko, kaip tai pasireiškia, nuo ko pablogėja ar palengvėja, kaip gydėtės iki šiol, ką Jums rekomendavo kiti gydytojai, kokios pagalbos Jums reikia?
  6. Ar esat pasiruošę mokėti už gydytojo konsultaciją?

Mes įdėmiai viską perskaitysime, paklausime, jei kas bus neaišku, ir pasiūlysim Jums kelių Jums tinkamiausių specialistų kontaktinę informaciją.

Pincetas.lt įsipareigoja išlaikyti Jūsų pateikiamą informaciją paslaptyje ir neperduoti jos jokioms trečiosioms šalims, išskyrus atvejus, numatytus Lietuvos Respublikos įstatymuose.

Paslauga nemokama.

www.pincetas.lt