Autobiografijos iniciatyva

Pacientų ir kolegų pageidavimu Pincete.lt nuo šiol įdiegta dar viena funkcija - gydytojų autobiografija. Be pacientų ir kolegų vertinimų, daugeliui žmonių svarbu žinoti kaikuriuos faktus apie gydytoją, kurį mano pasirinkti.

Atsakymus į žemiau pateiktus klausimus (jie orientaciniai, leidžiama improvizacija) atsiųskite mums elektroniniu paštu info@pincetas.lt. Mes juos publikuosime internete, o Jumis besidomintys žmonės susidarys labiau realybę atitinkantį įspūdį koks gydytojas iš tikrųjų esate. Atsakymų į šiuos klausimus Pincete.lt statistiškai neanalizuosime.

Klausimai Pinceto.lt autobiografinei publikacijai:

1. Jūsų vardas ir pavardė
  2. Gydymo įstaigos, kuriose dirbate šiuo metu
  3. Kokį formalų medicininį išsilavinimą esate gavęs(-usi) ir kur?
  4. Jei esatę dirbęs(-usi) tiriamąjį (mokslinį) darbą, kokia tematika ir kokio lygio?
  5. Kokias retas/unikalias gydymo ar tyrimo procedūras atliekate?
  6. Kiekviena medicinos specialybė gana plati. Kokioje savo specialybės subspecialybėje galėtumėte save pavadinti ekspertu(-e)?
  7. Kokias patologijas gydyti Jums sekasi geriausiai?
  8. Kokias Jūsų specialybei priskirinas tyrmo/gydymo procedūras, Jūsų nuomone, Jūs atliekate žymiai geriau nei vidutinis Jūsų specialybės atstovas?
  9. Kaip manote, kokios Jūsų savybės daro Jus geru(-a) gydytoju(-a)?
  10. Kas labiausiai trukdo tokiu(-ia) būti?

Pincetas.lt portalą lankantiems pacientams padeda susirasti specialistus visoje Lietuvoje. Remiantis Jūsu pateiktais atsakymais į aukščiau esančius klausimus, mes galime Jus rekomenduoti pagalbos ieškantiems pacientams. Mūsų rekomendacija bus taiklesnė, jei žinosime keletą papildomų faktų. Jūsų atsakymai į žemiau pateiktus klausimus nebus skelbiami viešai.

1. Kiek paprastai kainuoja pirma Jūsų konsultacija?
  2. Kiek paprastai pacientui kainuoja dažniausiai Jūsų atliekamos tyrimo/gydymo procedūros (pavardinkite)?
  3. Kaip pacientui, norinčiam Jūsų konsultacijos, geriausia Jus surasti?

Jūsų nuolankus tarnas ir pagalbininkas

Pincetas.lt