Autobiografijos iniciatyvaPacientų ir kolegų pageidavimu Pincete.lt nuo šiol įdiegta dar viena funkcija - gydytojų autobiografija. Be pacientų ir kolegų vertinimų, daugeliui žmonių svarbu žinoti kaikuriuos faktus apie gydytoją, kurį mano pasirinkti. Atsakymus į žemiau pateiktus klausimus (jie orientaciniai, leidžiama improvizacija) atsiųskite mums elektroniniu paštu info@pincetas.lt. Mes juos publikuosime internete, o Jumis besidomintys žmonės susidarys labiau realybę atitinkantį įspūdį koks gydytojas iš tikrųjų esate. Atsakymų į šiuos klausimus Pincete.lt statistiškai neanalizuosime. Klausimai Pinceto.lt autobiografinei publikacijai:
Pincetas.lt portalą lankantiems pacientams padeda susirasti specialistus visoje Lietuvoje. Remiantis Jūsu pateiktais atsakymais į aukščiau esančius klausimus, mes galime Jus rekomenduoti pagalbos ieškantiems pacientams. Mūsų rekomendacija bus taiklesnė, jei žinosime keletą papildomų faktų. Jūsų atsakymai į žemiau pateiktus klausimus nebus skelbiami viešai.
Jūsų nuolankus tarnas ir pagalbininkas Pincetas.lt |