Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Šarūnas Venckus, %

Licencijos

Gydytojas ortopedas traumatologas

Išduota: 2018-06-28, Nr. MPL-22821, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

77.3% Complete
3.9

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

100% Complete
5

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

100% Complete
5

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

100% Complete
5

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

99.3% Complete
5

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

89.2% Complete
4.5

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

98.6% Complete
4.9

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2023-11-16, 22:29 | Registruotas lankytojas 1

Noriu isreiksti kazkaip bent zodziais savo padeka ir nuomone apie si gydytoja. Saruna Vencku. Kai praeitu metu liepos menesi mane atveze greitoji i priimamaji mane prieme sis gydytojas. Buvo sudetinga situacija. Blauzdikaulio skeveldrinis luzis kartu su seivikaulio luziu. Pasiskaites komentarus apie gydytoja man palengvejo nes buvo vien teigiami. Ir pasakysiu taip- gydytojas tikrai profesionalas , niekad net nera kazko melaves ar sakes kad viskas bus gerai. Tiesiog operacija po operacijos viska dare etapais. Ir kur labai blogai galejo viskas baigtis. Po 4 operaciju. Metu laiko. As net negalejau pagalvot kad as vel vaiksciosiu nes kai pirma karta rentgena pamaciau ant kiek koja buvo suvaryta. Jis pastate mane ant koju. Savo teisingais sprendimais ir krupsciai atliktomis operacijomis. Viska isaiskindavo man kas vyks po ko. Aciu dievui gyjimas vyko gerai ir as galiu gyventi savo gyvenima kaip ir gyvenau. Kas rodesi nebebus daugiau. Dziaugiuosi kad jis mane gyde ir toliau tesiam gydyma ir priziurim gyjimo procesa. Aciu Sarunai. Matau kad visiems pacientams jis buvo vienodai profesionalus gydytojas.
Alfredas Kazakevicius

2023-11-09, 21:17 | Registruotas lankytojas 1

Pačius nuoširdžiausius padėkos žodžius už skirtą dėmesį, rūpestį, šilumą ir pagalbą norime skirti RVUL gyd. ortopedui-traumatologui Šarūnui Venckui. Gera buvo žinoti, kad esi gydytojo profesionalo rankose.
Linkime Jums stiprybės ir sėkmės darbe.

Pagarbiai,
Jan Bakštan

2023-08-15, 12:29 | Registruotas lankytojas 2

Nuoširdžiai dėkinga RVUL gydytojui ortopedui traumatologui Šarūnui Venckui už konsultacijas, padarytą blauzdikaulio viršutinės dalies lūžio operaciją, pooperacinį periodą, konsultacijas-patarimus reabilitacijai. Jis geriausias, sėkmės jam.

Pagarbiai
Rima Murmaitė

2023-08-06, 10:24 | Registruotas lankytojas 1

Nuoširdžią padėką tariu Respublikinės Vilniaus Lazdynų universitetinės ligoninės Ortopedijos ir traumatologijos skyriaus gydytojui ŠARŪNUI VENCKUI už sėkmingai man (86 m.) atliktą operaciją ir sugrąžintą judėjimą.

Linkiu Jums stiprybės, kantrybės, tolesnio nuoširdumo, kokį aš patyriau bendraujant su Jumis.

Sėkmės ir laimės Jūsų gyvenime ir darbe.
Genovaitė-Leonarda Vinskienė

2023-06-12, 15:39 | Registruotas lankytojas 2

Gydytojas iš didžiosios raidės. Dėkoju gydytojui Šarūnui Venckui už puikiai atliktą menisko operaciją. Po operacijos viskas išaiškinta aiškiai, konkrečiai, dėmesingai. Sėkmės darbe!

2023-06-07, 14:38 | Registruotas lankytojas 1

Norėčiau padėkoti gydytojui ortopedui-traumatologui Šarūnui Venckui už atidų ir kruopštų darbą atstatant plyšusį priekinį kryžminį raištį (PKR).
Gydytojas suteikė profesionalią ir aiškią konsultaciją, kuria tiksliai nustatė diagnozę - plyšusį PKR. Šią diagnozę vėliau patvirtino atliktas MRT diagnostinis tyrimas.
Prieš operaciją gydytojas aiškiai išdėstė veiksmų planą, nuoširdžiai teiravosi, ar man suteikta visa reikiama informacija apie atsistatymo laikotarpį po operacijos. Po operacijos gydytojas papasakojo apie įvykusį PKR atstatymą.
Gera sutikti tokios aukštos kvalifikacijos ir su meile darbą atliekančius specialistus.

Andrius

2022-12-07, 11:22 | Registruotas lankytojas 1

Esame labai dėkingi chirurgui Šarunui Venckui už puikiai atlikta operaciją mamai Melko Gelenai .Ačiū, kad Jums iš tiesų rūpi pacientas ir jo būklė. Esate tikras profesionalas,tobulas savo srities specialistas! Linkime didelės profesinės sėkmės!Nuoširdžiai AČIŪ
Su pagarba dukros.

2022-07-14, 04:13 | Registruotas lankytojas 1

Superinis gyditojas!!!

2022-06-13, 23:38 | Registruotas lankytojas 3

Labai malonus bendravimas. Gydytojas empatiškas, įsiklauso, viską paaiškina.

2022-03-03, 11:09 | Registruotas lankytojas 2

Labai dėkoju gydytojui už atliktą operaciją, profesionalumą ir dėmesingumą. Jaučiausi saugiai, patikimose rankose, nes gydytojas išsamiai paaiškino apie operaciją, atsakė į klausimus ir pateikė rekomendacijas.

2022-01-22, 17:13 | Registruotas lankytojas 1

Turėjau įsisenėjusį priekinių kryžminių kelio raiščių plyšimą. Ši problema mane kamavo keletą metų, nes magnetinį rezonansą pasidariau tik gerokai vėliau nei derėtų. Magnetinis rezonansas parodė priekinių kelio raiščių plyšimą bei menisko pažeidimus. Konsultacijai dėl operacijos pasirinkau Vilniaus Respublikinės Universitetinės ligoninės gydytoją chirurgą Šarūną Venskų. Šis jaunas bei profesionalus specialistas labai maloniai bei išsamiai supažindino su esama kelio situacija bei galimais problemos sprendimo būdais. Pasirinkau intervencinį problemos sprendimo būdą ir esu labai patenkintas savo sprendimu. Operaciją atliko tas pats gydytojas Šarūnas Venskus. Esu labai dėkingas gydytojui už profesianalų darbą bei sėkmingai atliktą operaciją. Po operacijos, kitą dieną su įtvaru bei ramentais galėjau pats vaikščioti be jokių didelių skausmų ir nemalonių pojūčių. Visas pooperacinis periodas praėjo sklandžiai be skausmų. Kasdien dariau specialius pratimus, kurie buvo nurodyti. Reabilitacija taip pat praėjo sklandžiai, todėl praėjus 2 mėnesiams po operacijos jau galiu grįžti į darbą ir gyventi visavertišką gyvenimą. Todėl dar kartą noriu padėkoti gydytojui Šarūnui Venskui bei visai Vilniaus Respublikinės Universitetinės ligoninės komandai, kuri buvo operacijos metu, slaugėms. Didelis AČIŪ! Rekomenduoju rinktis šį gydytoją bei medicinos įstaigą, jei turite tokių problemų, kokių turėjau ir aš.

2022-01-14, 13:06 | Registruotas lankytojas 1

Visa šeima esame dėkingi už vyrui atliktą šlaunikaulio kaklelio lūžio operaciją. Pacientas neįgalus, nekalba po patirto insulto. Vienok gydytojas skambino artimiesiems kelis kartus, domėjosi ligos priešistorija, davė labai vertingų patarimų tolesniam sėkmingam gydymui. Labai profesionalus, komunikabilus, malonus. Sėkmės jam darbuose ir gyvenime. Balniai

2021-11-27, 10:25 | Registruotas lankytojas 2

Aciu gydytojui uz prisiuta pirsta, nors ir dvejojo, kad prigis, pirstas isgyveno :) Gydytojas tikrai malonus ir svelnus, isklauso, atsako i klausimus, matosi, kad dirba is pasaukimo ! ❤️

2021-11-06, 14:41 | Registruotas lankytojas 9

Paantrinsiu kažkam kas rašė apie malonia patirtį lazdynu priemime. Labai netikėta ( ivertinus ankstesnes patirtis su kt gydytojais) bet šis gydytojas tikrai iš didžiosios raidės! Malonus, išklausantis, labai kvalifikuotas ir empatiškas. Dėl traumos konsultavosi su kitais gydytojais. Nepaliko likimo valiai. Padėjo ir patarė daugiau nei priklauso priėmimo gydytojui. Labai dėkoju ir tegul saugo Jus Dievas.

2021-10-14, 20:48 | Registruotas lankytojas 6

Ačiū labai gydytojui už atliktą operaciją. Prieš operaciją lankiausi konsultacijai, apžiūros metu detaliai ištyrė, spėjama diagnozė vėliau, pasirodo, atlikus tyrimus buvo visiškai tiksli. Labai kantriai ir išsamiai paaiškino visus aspektus, atsakė į klausimus. Tikrai rūpestingas, malonus.

2021-05-22, 14:31 | Registruotas lankytojas 1

Pirmą kartą turėjau tokią malonę patirtį lazdynų prijomnike. Gydytojas fantastiškas, viską išklausė, paaiškino, rekomendavo ką daryti toliau, net juokėsi esant juokingai situacijai. Esu maloniai nustebintas, kad daugiau tokių gydytojų būtų! Ačiū!

2021-04-12, 16:21 | Registruotas lankytojas 4

Profesionalus, empatiškas gydytojas, bendravo labai maloniai, suteikė visą reikiamą informaciją, atsakė į visus klausimus kantriai ir išsamiai. Dėkoju už suteiktą pagalbą!

2021-04-01, 00:58 | Registruotas lankytojas 1

Labai dėmesingas, kantrus ir empatiškas. 100 proc. rekomenduoju!

2020-05-19, 15:31 | Registruotas lankytojas 4

ačiū už profesonaliai suteiktą pagalbą

2019-10-14, 11:06 | Registruotas lankytojas 4

Atsidūriau pas gydytoją netikėtai, nes prasiskėliau galvą. Vizitas vyko labai sklandžiai. Gydytojas kantriai ir išsamiai viską paaiškino. Ačiū. ❤️ Gydytojui ir visam personalui. ❤️❤️❤️

2019-05-28, 08:43 | Registruotas lankytojas 1

Labai malonus gydytojas... Tikiuosi kadanors turesiu galimybe padekoti asmeniskai uz suteikta profesionalu Gydytojo atlikta darba!:)

2019-02-04, 17:10 | Registruotas lankytojas 1

Labai ačiū už greitai suteikta pagabą, už profesionalum`ą. Ačiū visam personalui.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Šarūnas Venckus?