Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Dainius Sukackas, %

Licencijos

Gydytojas ortopedas traumatologas

Išduota: 2004-11-30, Nr. MPL-04137, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Sukackas Dainius dirba šioje gydymo įstaigoje

Jeigu žinote, kur dirba Sukackas Dainius?

Įvesti darbovietę!
Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

83.4% Complete
4.2

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

56.5% Complete
2.8

Diagnozavo tik dalį problemos

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

53.9% Complete
2.7

Išgydė tik dalį problemos

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

56% Complete
2.8

Iš esmės atsakė, bet ne išsamiai

Ar skyrė pakankamai laiko?

44% Complete
2.2

Laiko neužteko problemos įvertinimui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

58.3% Complete
2.9

Domėjosi, bet mano iniciatyva

Kaip vertinate paslaugų kainas?

94.7% Complete
4.7

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2024-03-21, 13:40 | Registruotas lankytojas 2

Pakankamai esu patenkinta. Vėlavimas nepatiko, bet slaugytoja įspėjo apie gydytojo vėlavimą. Kalbėjo konkrečiai, išklausė, paskyrė ištyrimus, leido paskambinti į kabinetą. Prisiskambinti buvo bėdų, bet kai susisiekėm gavau konsultaciją.
Skaięiau ir kutas nuomones, manau visiems geras nebūsi. Bet gydytojas žino savo sritį, supranta ką daro. Gal mažai šnekus, bet jei klausi atsako. Ačiū

2024-03-12, 10:52 | Registruotas lankytojas 1

Prieš atvykstant pas gydytoją paskaičiau komentarus, galvoju, nespręsiu iš anksto , bet nuomonė ne tik nepasikeitė , bet ir pasitvirtino, kaip daugumos rašiusiųjų. Visa laimė, kad nelabai didelę problemą turiu. Atėjau laiku, (buvau pirma pagal užrašymą iš ryto) gydytojas atėjo pavėlavęs į darbą, na ok, tik 5 min. Laukiu toliau, po 10 min išeina iš kabineto su popieriuku , kažkur išėjo, laukiu dar 10 min. Grįžęs - pakviečia (realiai pralaukiau 25 min.) paklausė kuo skundžiuos , pasakiau dėl klubo skausmo. Padejėja pasakė, kad yra rentgėnas atliktas, Gyd. paieškojo kompe kažko, paskaitė išvadą parašyta rentgenologo. Tada įvedė į Google paiešką kažką apie dubens kaulų sandarą ir pardėjo man rodyti, kaip atrodo klubo sąnarys, kaip atrodo sąnario protezai, nors pasakė, kad pas mane viskas gerai ir nieko blogo nėra. Tuomet sako: jei skauda - su kumštuku pasimasažuoti galite, na dar galiu parašyt pas reabilitologą siuntimą. Padejėja sedėjo už galvos susiėmus. Na įdomi patirtis buvo. padėkojau ir išėjau. Gal ne taip jau ir skauda :)

2024-01-10, 09:38 | Registruotas lankytojas 1

skyrė MRT tyrimą kuris neparodė nieko, net fiziškai neapžiūrėjus ir nepasidomėjus kas negerai.

2023-02-24, 10:40 | Registruotas lankytojas 1

Visiškai nerekomenduoju!!! Gydytojas neapžiūrėjo mamos ranką po operacijos. Nesigilino į problemą ar jos sprendimą, pasakė gerti nuskausminamuosius vaistus ir viskas. Net nepaskire reabilitacija, nors ji priklauso po lūžio ir po operacijos.

2022-11-25, 00:57 | Registruotas lankytojas 2

Nezinau, kodel taip skundzias ant sio daktaro. Gerai padaro savo darba, ramiai paaiskina tolimesne eiga, be fanatizmo ir emociju atsako visus rupincius klausimus. Man atrodo kai kuriem zmonem tiesiog reiketu ismokt nebijot klaust, o ne laukt kol daktaras atbegs su gydymo prezentacija ir medicinos paskaita valandine, ir dar praeis gydyma uz jus.

2022-11-04, 09:44 | Registruotas lankytojas 1

Lankiausi pas traumatologą, kad apžiūrėtų koją prėjus 5 sav. po dalinių raiščių plyšimo traumos. Tačiau gydytojas nepažiūrėjo į mano koją iki kol nepapraščiau. Vietoje to, kad echoskopu pažiūrėtų, ar suaugo raiščiai (tam mane siuntė Šeimos gydytoja), spoksojo į Autoplius svetainę. Nieko neparekomendavo, nieko nepatikrino. Veltui išnaudojau gautą siuntimą.

2022-10-27, 08:46 | Registruotas lankytojas 8

Nerekomenduočiau. Patekau pas gydytoją po traumos nes daugiau nebuvo pas ką registruotis tai diienai. Gydytojas išklausė anamnezę bet nesigilino. Skyrė rentgeną. Pasakė jog lužę - gipsas nors nuėjus privačiai pas kitą traumatologą pasakė jog nėra jokio lužio. Esveikatoj gydytojas neatžymėjęs nieko apie gipsą (gaunas jog pacientas pats jį uždėjo). Be to... gydytojas ranką vertino nuotoliniu atstumu. Pažadėjo išrašyti nedarbingumą (neišrašė). Laukiau apie 30 min kol priims. Gipsą pasiūlė nuimti pačiam.
P.S. nuoširdus ačiū su juo dirbančiai labai maloniai slaugytojai :)

2022-08-24, 13:17 | Registruotas lankytojas 4

Visiškai nesigilino į problemą ar jos sprendimą, pasakė gerti nuskausminamuosius vaistus ir viskas... Tikrai nerekomenduočiau gaišti laiko ir nedeginti nervų ląstelių...

2022-07-15, 09:47 | Registruotas lankytojas 2

Nerekomenduoju. Daktaras vangiai ir nemandagiai bendrauja. Pirmojo vizito metu nenustate tikros ligos priezasties ir gyde tik nuo kelio sanario uzdegimo, o po kurio laiko skausmai vel atsinaujino. Antrojo vizito metu, daktaras lengvai apie 30min velavo pradeti savo darba. Bendraudi tyngejo, nes akivaizdziai dar buvo apsimiegojes.

2022-06-29, 11:28 | Registruotas lankytojas 1

Atėjau su alkūnės sumušimu, gydytojas visiškai neapžiūrėjo rankos, paskyrė rentgeną, pasakė, kad nelūžo ir viskas. Realiai buvo ištarti du sakiniai viso vizito metu, absoliučiai nesidomėjo ir nepasigilino, iki šiol esu su 1,5 mėn. skaudančia alkūne, ne pilnu ištiesimu, procedūrų ar kineziterapeuto neskyrė, nors po trauminio įvykio ir buvo praėjęs mėnuo ir jokio progreso. Gydymo jokio nedavė, pasakė, nesportuok ir viskas. Niekam visiškai nerekomenduoju eiti pas tokį gydytoją, atrodo, kad tiesiog nori egzistuoti savo darbe, o ne jį dirbti, jokios meilės ar rūpesčio pacientui.

2022-06-21, 00:37 | Registruotas lankytojas 1

Negaiškite laiko, nesitikėkite, kad padės. Kam tokį laiko gydytojo vietoje ir moka jam atlyginimą is mokesčių mokėtoju pinigų (Karoliniškių poliklinikoje)? Net nesiruošia gydyti, o jo patarimai skamba kaip pasityčiojimas

2022-06-10, 12:31 | Registruotas lankytojas 1

Puikus puikiai žinantis savo darbą paslaugus mandagus viską puikiai paaiškino kaip elgtis kokius galima atlikti veiksmus ir ko negalima daryti duodu pati didžiausia įvertinimą puikiam gydytojui.

2022-06-08, 09:04 | Registruotas lankytojas 1

2022.06.07 Lydėjau senyvą moterį pas šį gydytoją. Moteris turi diagnozę "Kompresinis stuburo slankstelio lūžis", vartoja stiprius vaistus nuo skausmo, nepaisant to skundėsi, kad labai skausminga dešinė (operuota) koja. Vizitas buvo paskirtas 15.20.Nurodytu laiku buvome pakviesti, bet užleidome žmogų, atėjusį po rentgeno. Į kabinetą užėjome 15.29. Gydytojas bendravo nenoriai, kol pasakojau problemą bandė su kažkuo susisiekti telefonu. Pacientės neapžiūrėjo, iš karto paskyrė rentgeną 16.40. Grįžusios su pacientė iš rentgeno 17.05 (užtruko daug laiko pakelti moterį nuo rentgeno stalo) radome užrakintą kabinetą. Lentelėje ant durų darbo laikas nurodytas iki 19.00. Registratūroj pasiklausiau, ar gydytojas Sukackas dar poloklinikoje. Gavau atsakymą, kad gydytojas deklaravo tai dienai darbo laiką iki 17.00. Man buvo pasiūlyta skambinti kitą dieną gydytojui į kabinetą.
2022.06.08 Iš antro karto pavyko prisiskambinti. Kalbėjau su slaugytoja, papasakojau situaciją. Manęs paklausė, kodėl ėjau į rentgeną 16.40, o ne 15.31, kaip man neva buvo nurodyta. Patikslinau, kad vizito lapelyje buvo nurodytas laikas 16.40. Gydytojas paėmęs ragelį pranešė, kad su operuotą koja viskas tvarkoj, sąnario protezas vietoj. Dėl skausmų kreiptis pas neurologą.

2022-01-31, 16:19 | Registruotas lankytojas 1

Gydytojas neatsižvelgia į pacientą, diagnozę ir gydymą skiria šabloniškai. Atvykau dėl lūžusios kojos gydymo. Konsultacijos telefonu metu gydytojas parašė neteisingą diagnozę, kuri buvo pakeista tik gyvos konsultacijos metu, paprašius įsijungti kitą rentgeno nuotrauką. Gydytojas žiūrėjęs į pirmą nuotrauką, pasakė, kad kaulas gyja. Tačiau lūžis yra matomas tik iš antrosios. Po mano prašymo, įsijungus antrą nuotrauką, diagnozė buvo pakeista :). Taip pat, gydytojas rekomendavo metodus, kuriems nepritarė aukštesnės kvalifikacijos gydytojai.

2021-12-31, 09:06 | Registruotas lankytojas 2

Puikus, ramus, išlaikytas ir geras gydytojas. Rekomenduoju.

2021-08-23, 20:51 | Registruotas lankytojas 3

Visiškai sutinku su prieš tai rašiusiais. MRT išraše parašyta, jog lūžęs kelio sąnarys iš abiejų pusių - daktaras siūlo gerti ibumetiną ir mažiau vaikščioti. Vizito išraše labai netvarkingai užpildyti duomenys; rašoma jog taikytas buvo stacionarinis gydimas, ko jis tikrai nedarė; rašo, jog ''uždegimo požymių nestebima'', nors nuėjus pas kitą traumatologą sužinau, jog yra stiprus uždegimas. Į MRT atsakymą ''be konsolidacijos požymių" nekreipė dėmesio, nieko nepaaiškino; tik netyčia iš pašalinių žmonių sužinojau, jog tai reiškia, kad nėra gyjimo, nėra kaulų suauginėjimo. Visiškai nieko nekomentavo, turėjau už liežuvio tempti - net ir to ibumetino, kiek laiko gert nepasako, kol nepaklausi. Disko su nuotrauka net neatidarė, perskaitė atsakymą iš mano telefono, nes teigė, jog jam kompiuteryje nerodo, nors viskas buvo įkelta į ,,e.sveikatą''. Paprašius suntimo pas reabilitologą gaunu atsakymą, jog jis išrašyti negali. Apsurdas..
Daktaru pasitikėjau ir be galo nusivyliau. Jei artimieji nebūtų paraginę vėl prašyti šeimos gydytojo siuntimo ir vėl eiti pas kitą traumatologą, būtų man labai liūdnai pasibaigę dėl šio "daktaro", kurio žmonių sveikata matomai nedomina.

2021-08-10, 10:21 | Registruotas lankytojas 1

Nerekomenduoju, negaiškit savo brangaus laiko. Atėjau dėl metus trunkančių kojų kelių skausmų. Sužinojau, kad:
Skauda-gerk Paracetamolį
Nejauna gi jau-40metų,normalu, kad skauda
Skauda tupiant ir klaupiant? Tai nesitūpk ir nesiklaupk.
Viskas. Konsultacija baigta! Juokiaus visą kelią eidama namo.

2021-06-02, 20:44 | Registruotas lankytojas 58

Esu labai šokiruota kaip gydytojas Sukackas netakti6kai ir nemandagiai elgiasi su pacientais.Atvykau laiku į vizitą,pasiūlė atsisėsti ir pamiršo mane 10 min. ,vietoj to kad apziūrėti traumą ,jis vengė visai kalbėti su manimi ir klausėsi video medziagos garsiai paleistos savo kabinete .Dar man tokio nesusipratymo neteko patirti gyvenime.Vengė visai mano problemos, buvo nesuduomintas ištirti ir išnagrinėti šitą problemą ir aplomai mano vizitu o vis ziūrėjo ir klausėsi video mokslinės medziagos.
Kaip galima būti tokiam abėjingam daktare? Jus visai neapziūrėjote to paciento atvykusio specialiai pas jus ir paaukojusio savo brangų laiką.,Pagaliau uz ką mes kaip pacientai mokame Sodrai mokiecius ?Trūksta zodzių isreiksti savo nepasitenkinimą,siaubas.

2021-05-20, 13:35 | Registruotas lankytojas 1

Atejus pas gydytoja i kabineta jis sedejo visa vizito metu Youtube.com ir klausėsi muzikos . Negana to net neapžiurejo rankos nieko o viska domejosi sesele .. Atsisedes ant kedes kaip blešine ir sedejo subines negalejo pakelt o tu taip iseina mirk iš skausmo grižusi atgal su atsakymais is MTR jis net nesugebejo normliai paaiskinti sakau matau išrase yra Plisimas o jis sako nera ka jis mane už durna skaito? Nesu gydytoja bet skaityt tikrai moku. Sakau gal vaistu išrašyte sako ne pagersi ibumetino ir ižteks nuo skausmo...

2020-08-03, 07:42 | Registruotas lankytojas 1

Nerekomenduoju. Atvykau dėl riešo patempimo pas gydytoją Sukacką, 3sav. po įvykio kaip ir buvo patarta traumatologo priimamajame. Gydytojas priimamajame paėmęs mano ranką sukinėjo spaudinėjo ir klausinėjo kas kur ir kaip. Man riešą dar tebeskaudėjo sukinėjant, gyd. Sukackas vos tik nusiėmiau tvarstį vos pirštais palietė riešą keliuose vietose, ir pasakė, jog jeigu noriu gali pratęsti man atostogas (biliotenį) dar 2 savaitėms, tačiau nieko konkretaus nepasakė, kiek klausinėjau tai atrodo reikėjo tempti visus atsakymus iš jo, o konkrečių atsakymų negavau. Viskas ką padarė išrašė tepaliuko riešui trinti, ir tik po to kai aš paklausiau ką man daryti, ar kokį tepaliuką trinti ar ką...

2020-07-23, 13:05 | Registruotas lankytojas 4
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 8 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2019-04-01, 13:05 | Registruotas lankytojas 5
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 11 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2018-08-07, 13:01 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 5 m. 7 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Dainius Sukackas?
2010-01-16, 06:36 | IP: 81.29.19.227

tai gydytojas, profesionalai atliekantis savo pareigas, sutenkiantis visapusiška informacija apie susirgima ir gydyma

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Dainius Sukackas?