Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Eugenijus Lesinskas, %

Registracija čia ir dabar
Baltijos-Amerikos terapijos ir chirurgijos klinika
Licencijos

Gydytojas otorinolaringologas

Išduota: 2009-02-12, Nr. MPL-12377, Aktyvi (duomenys atnaujinti: 2020-09-26)

Gydytojas otorinolaringologas

Išduota: 2009-02-12, Nr. MPL-12377, Aktyvi (duomenys atnaujinti: 2020-09-26)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

77.7% Complete
3.9

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

94.3% Complete
4.7

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

92.5% Complete
4.6

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

93.4% Complete
4.7

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

91.8% Complete
4.6

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

82.9% Complete
4.1

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

81.6% Complete
4.1

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Baltijos-Amerikos terapijos ir chirurgijos klinika
Pacientų atsiliepimai
2023-07-24, 09:38 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabus gydytojas, pačios geriausios rekomendacijos. Buvome nuvežę savo metukų laiko mažylį, kuris vis sloguoja. Gydytojas išklausė, apžiūrėjo vaiką, viską išsamiai papasakojo bei atsakė į visus klausimus nuodugniai ir neskubant. Paskirtas gydymas ir rekomendacijos - pasiteisino, nors esame aplankę ne vieną LOR specialistą tiek Santariškėse, tiek kitose privačiose klinikose. Jei ateityje reikės LOR gydytojo - tai tik šio, su kitais neverta gaišti laiko :)

2023-05-30, 16:46 | Registruotas lankytojas 8

Esu dėkinga profesoriui ir visai jo komandai už atliktą kochlearinę implantaciją dukrai. Ačiū už sukurtą stebuklą!

2023-02-27, 20:59 | Registruotas lankytojas 4

Klysta ir profesorius. Bet ne tai blogiausia. Neužteko drąsos pripažinti, gal sugis, gal susitvarkys...Sutvarkė jau kiti, kurie iš karto suprato profesoriaus padarytą klaidelę. Daugybė bemiegių naktų, nedarbingas, visomis prasmėmis iškritęs iš gyvenimo. Priešui nepalinkėčiau. Galima būtų daug pasakoti, bet kam tai nenutiko-nesupras. O kas patyrė, žino, apie ką kalbu.
Stapedoplastika. Kas planuojate tokią procedūrą, labai gerai įsivertinkite rizikas. Nesėkmės tikimybė labai nedidelė, bet jei nutiks, tai...Nepatingėkite, išsiaiškinkite.
Ir dar. Lietuvoje tik keli gydytojai atlieka šią procedūrą. Ir žinau tik vieną, kuris darbą atlieka iki galo. Ne profesorius. Ar pirktumėte automobilį, kurį suremontuoti gali tik vienas meistras..?? Spręsti jums.

2022-12-13, 17:36 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabus GYDYTOJAS-PROFESORIUS!!! Esu begalo dėkinga už sugrąžintą klausą! Prieš operaciją profesorius išsamiai papasakojo apie operacijos eigą.Po operacijos skyrė didelį dėmesį bei rūpestį.Dar kartą didelis JUMS AČIŪ!!!
Jolanta Kijonka-Šakalienė.

2022-01-21, 11:45 | Registruotas lankytojas 2

Širdyje laikau didelį dėkingumą ir pagarbą visam kolektyvui, vadovaujamam prof. Eugenijaus, ir asmeniškai profesoriui.. Už pagalbą, dėmesį, palaikymą, skirtą gydymą.
Nepaisant sistemos ir neadekvataus medikų atlygio, suteikiama pasaulinio lygio pagalba..
Labai, labai ačiū.
Linkiu sėkmės, kantrybės ir lengvų ligonių.
Linkėjimai,
Justė.

2021-11-10, 18:43 | Registruotas lankytojas 1

Ačiū, gydytojau, už pagalbą, sėkmės Jums ir kantrybės dirbant ir toliau šį nelengvą, ir labai atsakingą darbą.

2021-08-24, 09:09 | Registruotas lankytojas 2

Labai bloga patirtis. Šio gydytojo konsultacija Baltijos ir Amerikos klinikoje su tyrimu man kainavo 270€, o gavau tik gana žeminantį, arogantišką ir abejingą bendravimą, jokių atsakymų dėl nusiskundimų ir galimos diagnozės. Negana to, klinika sumaišė mano laiką, tad man atėjus kaip maniau savu laiku sulaukiau kaltinimų, kad laiką sumaišiau, nebuvo nė trupučio apsvarstymo, kad galbūt kaip tik ne aš, o klinika suklydo. Tad gydytojas lygiai taip pat nepraleido progos prikišti mano "neatėjimą laiku" ir akivaizdžiai demonstravo abejingumą mano problemoms. Išėjau negavusi jokių atsakymų, jausdamasi kalta ir pažeminta, gavau tik pačios per prievarta išplėštą bent kokį patarimą iš gydytojo - vargais negalais patarė gerti vitamino B (kas, žinoma, niekuo nepadėjo mano būklei). Už 20 min trukusią niekinę konsultaciją kasoje sumokėjau 190 € ir 80 € už atliktą tyrimą. Ir tiksliai žinau, kad ten niekada negrįšiu ir visiems rekomenduoju apsvarstyti kitas klinikas ir gydytojus, nes norinčių padėti ir veiksmingai išgydyti yra labai daug ir kitose klinikose. Northway klinikoje už 1 val. trukusią konsultaciją su tokiu pat ir dar daugiau tyrimų bei išsamia diskusija sumokėjau 65€ ir problemą atradome, kurią dabar sėkmingai gydausi. Tad tikrai atsargiai, nepermokėkite 205 € už arogantiško gydytojo pasedėjimą prieš jus ir vaidinimą, kad dirba savo darbą.

2021-05-27, 20:08 | Registruotas lankytojas 1

Susitikimas su Profesoriumi buvo labai malonus , pajutau Jo demesinguma ir geranoriskuma padeti pacientui.kadangi esu altruiste , bendraujant su Profesoriumi , jutau visiska ramybe ir pasitikejima. Galiu visu 100% patvirtinti , kad sutikau Gydytoja is pasaukimo. Nuosirdziai noriu palinketi Profesoriui istvermes, visapusiskos sekmes Jo pasirinktame kelyje., gelbstint pacientus is tylos pasaulio ......

2020-06-01, 19:37 | Registruotas lankytojas 3

Gydytojas iš prigimties! Rūpestingas, itin profesionalus ir ypač malonus. Mūsų šeima yra jam begalo dėkinga už jo ypatingą profesionalumą, taktiškumą ir atsakingumą. Jis visuomet priima pacientus, teiraujasi kaip sekasi ir yra ypač dėmesingas ir besidomintis paciento tolimesne būkle. Tokių nuostabių žmonių bei atsidavusių savo darbui pspecialistų maža. Rekomenduojame 1000%

2020-02-21, 10:55 | Registruotas lankytojas 1

Prieš kelias dienas operavo man ausį, pirma karta atliko man operacija prieš 5 metus. Dabar net nesvarsčiau variantu operuotis pas kita gydytoja, nes geresnio gydytojo nera. Savo srities profesionalas, kaip sako musu miesto gydytojai- otolarintologijos dievas.Tuo tarpu labai paprastas ir nuoširdus žmogus.Labai malonu žinoti, kad yra tokiu žmoniu- gydytoju. Norečiau jam palinkėti sekmės ir sveikatos, nės neįsivaizduoju kito SAVO gydytojo ❤️

2020-02-19, 19:36 | Registruotas lankytojas 1

Su didžiausia pagarba ir padėka puikiam Gydytojui - Gretos tėveliai.

2020-02-07, 10:46 | Registruotas lankytojas 2

Tai yra pats nuostabiausias gydytojas, kurį yra tekę sutikti gyvenine. Visiškas savo srities profesionalas. Profesorius skleidžia ramybę, kuria natūraliai perduoda ir pacientui. Be to, turintis puikius bendravimo gebėjimus tiek su vaikais, tiek su suaugusiais. Ačiū, kad esat ❤️

2020-01-22, 16:02 | Registruotas lankytojas 16

Tikras profesionalas. Jau daug metų lankomės visa šeima pas šį gydytoją.
Visada po apsilankymo visi pasveiksta, nes diagnozė būna tiksli, vaistai tik tie, kurių tikrai reikia, niekada neskiria be reikalo antibiotikų. Jo rankos auksinės, operuoja Jis ir vaikus, ir suaugusiuosius tobulai. Visi sveiksta be komplikacijų. Tai medikas, kuris turi pašaukimą būti gydytoju, myli savo darbą bei rūpinasi savo pacientais. Ačiū Jums, mylim Jus ! Linkime pačiam būti sveikam ir laimingam ! ❤️
Beata K.

2020-01-19, 15:25 | Registruotas lankytojas 24

Pats nuostabiausias iš mano sutiktu gydytoju. Be galo rupestingas, malonus, iskart keliantis pasitikejima ir ikvepiantis ramybes. Visada isklauso, detaliai paaiskina kas buvo atlikta (ir kodel), atsako
I visus klausimus. Be galo paprastas ir žmogiškas gydytojas, kuriuo neįmanoma nepasitikėti. Diagnozavo mano problemà per 30s, kai kiti gydytojai nesugebėjo to surasti ne vienerius metus. Taip pat labai sėkmingai atliko sudėtinga operacija. Ačiū Dievui, kad jis mane atsiuntė būtent pas prof. Lesinskà!

2019-07-22, 04:57 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 8 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2019-04-10, 17:03 | Registruotas lankytojas 3

Savo srities profesionalas! Pats geriausias specialistas Lietuvoje!

2019-03-05, 08:23 | Registruotas lankytojas 1

Labai profesionalus, aiškiai ir detaliai nusakė problemą. Taip pat, atliko operaciją. Rezultatai puikūs, labai ačiū profesoriui už geresnę gyvenimo kokybę. Sėkmės ir sveikatos Jums!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Eugenijus Lesinskas?
2019-01-07, 18:51 | Registruotas lankytojas 3

Labai profesionalus, atidus gydytojas. išsamiai viską paaiškina. Nuoširdus AČIŪ Jums, profesoriau.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Eugenijus Lesinskas?
2019-01-02, 10:43 | Registruotas lankytojas 10

Labai noriu padėkoti šiam nuostabiam gydytojui. Vaikas labai dažnai sirgo, būdavo amžinos slogos. Gydytojas sūnaus adenoidus pašalino vasaros pabaigoje. Vaikas į darželį nuo rugsėjo mėnesio nėjo tik 3 dienas.O iki operacijos buvo taip : 3-5 dienas darželyje, 14 dienų namie, 3-5 dienos darželyje, 14 dienų namie ir t.t.

Ačiū, GYDYTOJAU. Mums tai didelė dovana. Dabar mes galime normaliai gyventi.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Eugenijus Lesinskas?
2018-11-22, 15:53 | Registruotas lankytojas 2

Rūpestingas, konkretus ir atsidavęs savo darbui. Labai patiko, kad "be reikalo" nekalba ir negaišina laiko. DIDELIS AČIŪ IR KUO DIDŽIAUSIOS VISOKERIOPOS SĖKMĖS ŠIAM NUOSTABIAM PROFESORIUI IR GYDYTOJUI!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Eugenijus Lesinskas?
2018-09-18, 20:16 | Registruotas lankytojas 1

Labai gerai.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Eugenijus Lesinskas?
2017-12-15, 10:24 | Registruotas lankytojas 1

Puikus savo srities specialistas, vienas geriausių Lietuvoje, tikrai rekomenduoju

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Eugenijus Lesinskas?
2017-11-21, 11:00 | IP: 188.95.247.249

Puikus gydytojas ismanantis savo darba. Man jis atliko ausies operacija - stapedoplastika. Visu 100% pasitikejau jo kompetetingumu ir jauciausi rami guledama ant operacinio stalo. Tik geriausi atsiliepimai.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Eugenijus Lesinskas?
2017-09-25, 14:19 | IP: 193.219.137.189

Gydytojas - profesionalas

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Eugenijus Lesinskas?
2017-06-26, 18:58 | IP: 78.56.160.58

Nuostabus gydytojas! Idealus derinys profesionalumo ir žmogiškų savybių!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Eugenijus Lesinskas?
2017-06-21, 11:26 | IP: 77.221.65.120

Nuostabus gydytojas, puikus savo srities profesionalas. Viską aiškiai paaiškino, pasakė visus už ir prieš. Po atliktos tonzilių operacijos rūpinosi, ne kartą buvo užėjęs į palatą pasidomėti, kaip jaučiuosi. Rekomenduoju.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Eugenijus Lesinskas?
2017-05-31, 17:50 | Registruotas lankytojas 1

euGENIJUS

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Eugenijus Lesinskas?
2017-05-05, 09:07 | Registruotas lankytojas 3

Talentingas specialistas

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Eugenijus Lesinskas?
2017-04-06, 12:53 | IP: 193.219.12.239

Gydytojas prieš kelis metus mane operavo. Esu be galo patenkinta rezultatu.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Eugenijus Lesinskas?
2017-03-12, 19:33 | Registruotas lankytojas 3

Diplomatiškas, taktiškas ir kompetetingas savo srities specialistas. Glaustai ir aiškiai pateikia visą dominančią informaciją apie galimus sprendimo metodus bei jų šalutinius poveikius.
Sėkmingai atliko tonzilektomiją be jokių tolimesnių komplikacijų (vaudojavaujantis gydytojo nurodymais pooperaciniam periodui). Po kelių savaičių sėkmingai grįžau į darbą, o po 4 savaičių - vėl sportavau.
Esu labai dėkinga už grąžintą gyvenimo kokybę ir puikią savijautą pagaliau atsikračius nuolatos kamavusių susirigimų angina.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Eugenijus Lesinskas?
2017-03-06, 23:09 | IP: 77.79.34.20

Labai geras savo srities specialistas.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Eugenijus Lesinskas?
2016-11-07, 20:57 | Registruotas lankytojas 3

Puikus specialistas, maloniai, nuoširdžiai bendrauja

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Eugenijus Lesinskas?
2016-09-20, 10:50 | Registruotas lankytojas 1

Viskas klostesi gerai.Nuoširdžiai jam dekoju.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Eugenijus Lesinskas?
2016-09-11, 20:42 | IP: 78.60.217.29

Dariausi operaciją prieš metus, viskas pavyko labai gerai, gydytojas iš didžiosios raidės, visiems žmonėms siūlau drąsiai eiti pas profesorių Lesinską.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Eugenijus Lesinskas?
2016-09-04, 19:37 | Registruotas lankytojas 4

Puikus šios srities specialistas. Buvo paskirta operacija kitos gydytojos, o jis be operacijos sugebejo gražinti prarasta balsa. Superinis gydytojas

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Eugenijus Lesinskas?
2016-08-30, 20:53 | IP: 89.190.119.254

Nuostabus gydytojas, ramybes ir pasitikejimo isikunijimas. Mano dukrai atliko timpanoplastikos operacija.viskas pavyko visu 100%.Jeigu reiktu pakartoti , tai kreipciausi tik pas ji. Nuosirdus ACIU Jums

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Eugenijus Lesinskas?
2016-08-16, 12:59 | IP: 213.138.128.51

Nuostabus, rūpestingas, labai geras specialistas, padarė daugiau nei tikėjausi, didelis ačiū.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Eugenijus Lesinskas?
2016-06-03, 20:26 | IP: 78.61.160.13

Visiems rekomenduojam!
Puikus gydytojas. Imanantis savo darba. Tik geruoju apie toki gydytoja.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Eugenijus Lesinskas?
2015-12-29, 12:03 | IP: 194.176.58.193

Dėka šio profesionalaus gydytojo mano gyvenimas pasikeitė, po 10 metų silpno girdėjimo, aš dabar girdžiu tobulai !!! Puikus specialistas, malonus žmogus. Kaip vienas gydytojas yra apie jį pasakęs "Šis žmogus turi dievo rankas" - ir tikrai tai yra tiesa, būsiu dėkinga šiam gydytojui visą gyvenimą.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Eugenijus Lesinskas?
2015-05-04, 07:14 | IP: 88.216.12.104

Nežinau kaip vadinasi mitologijoje Garsų Dievas. Gal per skambiai parašysiu, bet Profesorius savo profesionalumo, atidumo, žinių ir pasišventimo darbui dėka, sugebėjo gražinti garsų pasaulį, kai jau man viskas atrodė negrįžtamai prarasta. Tad kuo jis man ne Garsų Dievas? Žemai lenkiuosi šiam Žmogui. Dėkoju Likimui, kad jis nusiuntė mane pas šį profesionalą. Stiprybės Profesoriui, kuo geriausios sveikatos ir jėgų, gydant ne tik garsų pasaulį praradusius, bet ir kitus ligonius. Ačiū, Profesoriau, kad Jūs esate.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Eugenijus Lesinskas?
2015-03-21, 17:41 | IP: 78.56.2.19

Gydytojas iš Didžiosios raidės. Labai profesionalus, labai rūpestingas, ramus, bet labai šiltas. Tik geriausi atsiminimai apie jį. Mums jis buvo tobulas gydytojas.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Eugenijus Lesinskas?
2015-03-07, 08:24 | IP: 88.216.12.104

Net nesitikėjau, kad daug gyvenime pasiekęs jaunas žmogus, įgijęs mokslinį laipsnį, savo profesijos žinovas gali būti toks nuoširdžiai paprastas, žmogiškas, iki skausmo nuoširdus. Kai ėjau į konsultaciją, vien žodis profesorius, man truputį teikė nedrąsos. Bet... Bendravimas, sakytu, šimtą metų esame pažįstami, padrąsinimas, profesionalūs patarimai, patikinimas, kad turbūt atgausiu prarastąją dalį klausos, mane vėl pakylėjo ant gyvenimiško džiaugsmo sparnų... Su ta viltimi ir laukiu vėl susitikimo su Profesoriumi, su šiuo Žmogumi iš didžiosios raidės.. Tegul jį visur lydi sėkmė.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Eugenijus Lesinskas?
2015-03-06, 11:34 | IP: 195.182.94.34

Lietuvoje tikrai yra nedaug tokių gydytojų. Tai tiek Gydytojas, tiek Žmogus iš didžiosios raidės. Ramus, korektiškas, kompetetingas. Savo srities profesionalas. Ačiū Jums už sklandžiai vykusią tiek operaciją, tiek pooperacinį laikotarpį. Ačiū, kad esate ir padedate.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Eugenijus Lesinskas?
2015-02-26, 13:09 | IP: 86.100.76.120

Labai profesionalus gydytojas, nuoširdus žmogus,"auksinės rankos". Kad daugiau tokių būtų!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Eugenijus Lesinskas?
2015-01-29, 16:28 | IP: 78.57.249.128

Labai bijojau operacijos, nes niekad nesu jos patyrusi. Esu ne iš Vilniaus, todėl ilgai dvejojau, ar ryžtis važiuoti operuotis įveikiant nemažą atstumą. Džiaugiuos, kad patekau pas į gydytoją prof. E.Lesinką. Jis per keletą minučių sugebėjo ne tik įveikti mano baimę, bet ir sukėlė didžiulį pasitikėjimą. Dabar jau sėkmingai viskas įveikta. Ačiū gydytojui ne tik už profesinį meistriškumą, bet ir už kantrybę aiškinant, atsakant į klausimus. Sėkmės visam Jūsų skyriui.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Eugenijus Lesinskas?
2015-01-11, 18:30 | IP: 193.219.87.39

Teko bendraut nekartą.Otosklerozės operacijos asas.Čia atsiliepimas kaip apie specialistą.O kaip gydytojas-pirmiausia Žmogus iš didžiosios raidės.Turi talentą keliais žodžiais nuraminti ir įgyti paciento pasitikėjimą.O tada ir gydymo rezultatai geresni,ir sveikstama greičiau.Ačiū.Jei ne Jūs,turbūt jau bendraučiau ženklų kalba.Tikiuosi Jūsų žodžiai išsipildys ir pasimatysim ne anksčiau,kaip po 40 metų:-)

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Eugenijus Lesinskas?
2015-01-06, 18:57 | IP: 46.36.65.162

Teko skaityt keleta negraziu atsiliepimu.Priestarauju.Nemokejau ne vieno cento.Bendravimas asmeniskai su gydytoju ir jo komanda,super.Padaryta operacija man,esu suzaveta!Tikrai yra gydytoju kur tik ju pavadinimas!Pirma paziures kiek idejai,o po to nuspres kaip su tavim kalbet!Galu gale,ne vienas nesam tobulas!Esam zmones,kurie klystam,deja!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Eugenijus Lesinskas?
2014-10-08, 16:09 | IP: 84.240.19.140

Profesionalus ir ismintingas gydytojas. Tuomet,kai visi kiti po ausies uzdegimo komplikacijos- neprigirdejimo buvo "nurase", sis gydytojas, ivertines daugeli zmogiskuju aplinkybiu pasiule pabandyti pasigydyti. Viska puikiai isaiskino, aptareme ir neigiamas, ir teigiamas gydymo puses. Kadangi pas ji apsilankiau dar paciu laiku,nepraejus ir savaitei- mano klausa buvo atstatyta. Dekoju ir visada liksiu dekinga uz parodyta zmogiskuma ir rupesti.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Eugenijus Lesinskas?
2014-10-02, 14:24 | IP: 88.223.56.148

Man jau 66 metai ir aš jau negalvojau, kad galėsiu džiaugtis klausa, ramiai kvėpuoti per nosį ir ramiai klalbėti. Dabar aš pradedu naują gyvenimą, kurį man suteikė stebuklingos Profesoriaus Lesinsko rankos. Sėkmės Jums Profesoriau ir Jūsų nuoširdžiam kolektyvui, teikiant žmonėms džiaugsmą.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Eugenijus Lesinskas?
2014-10-02, 14:20 | IP: 88.223.56.148

Man jau 66 metai ir aš jau negalvojau, kad galėsiu džiaugtis klausa, ramiai kvėpuoti per nosį ir ramiai klalbėti. Dabar aš pradedu naują gyvenimą, kurį man suteikė stebuklingos Profesoriaus Lesinsko rankos. Sėkmės Jums Profesoriau ir Jūsų nuoširdžiam kolektyvui, teikiant žmonėms džiaugsmą.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Eugenijus Lesinskas?