Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja , %

Licencija

Nr. 3229

Detalus įvertinimas

Susisiekimas visuomeniniu ar asmeniniu transportu, automobilio parkavimas

76% Complete
3.8

Susisiekimas idealus, viskas gerai apgalvota

Išorinės aplinkos pritaikymas Jūsų atsipalaidavimui ir komfortui (privatus įėjimas, suoliukai lauke, patogūs laiptai)

77.9% Complete
3.9

Išorės aplinka pilnai pritaikyta atsipalaidavimui ir komfortui

Registratūros ar priimamajo zonos patogumas (eilės valdymas, vietos prisėsti, galimybė atsigerti, WC ir pan.)

78.1% Complete
3.9

Registratūra paciento ir personalo patogumui yra pritaikyta idealiai

Registratūros ar priimamajo darbuotojų darbo kokybė (nuoširdus bendravimas, greitas aptarnavimas, supratingumas)

63.6% Complete
3.2

Darbą atlieka, bet formliai

Ar lengvai radote gydytojo/procedūrų kabinetą?

76% Complete
3.8

Įstaiga suplanuota apgalvotai arba labai aiškūs ženklai, dėl to lengva rasti gydytojo ar procedūrų kabinetą

Kiek ilgai tenka laukti prie gydytojo kabineto durų?

63.5% Complete
3.2

Laukiau iki 15 min

Kabinetų ar palatų pritaikymas Jūsų komfortui ir personalo darbo patogumui

80.8% Complete
4

Patalpos tvarkingos, švarios ir pilnai patenkina paciento komforto poreikius

Medicininė įranga (naujumas, modernumas bei kiekis)

77.7% Complete
3.9

Medicininės įrangos netrūksta ir visa įranga nauja ir moderni

Ar visas procedūras ir tyrimus galėjote gauti vietoje?

57% Complete
2.9

Retais atvėjais siunčia į kitą įstaiga

Gydytojų profesionalumas (problemos diagnozavimas, gydymo efektyvumas)

75.6% Complete
3.8

Diagnozuoja tiksliai ir paskiria efektyvų gydymą

Gydytojų bendravimo įgudžiai (nuoširdumas, atsakymas į klausimus)

76.4% Complete
3.8

Bendrauja nuoširdžiai ir atsako į visus klausimus

Seselių, slaugių ar slaugytojų darbo kokybė (bendravimas, rūpestingumas)

74.2% Complete
3.7

Savo darbą atliko, bet be entuziazmo

Papildomos paslaugos (maitinimas, taksi iškvietimas, TV, vaikų priežiūra)

49.7% Complete
2.5

Pasiūla ar kokybė neatitiko lūkesčių

Kaip vertinate paslaugų kainas?

49.8% Complete
2.5

Kaina neatitiko paslaugos kokybės

Ar papildomai atsilyginate įstaigos gydytojams asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Wifi internetas

34.5% Complete
1.7

Internetas veikė prastai

Gydytojai, kurie dirba "Aušros medicinos centras"
Pacientų atsiliepimai
2023-09-06, 13:27 | 2

Įdomi gydymo įstaiga. Užsiregistruoji portale esveikata.lt pas specialistą. Užregistruotu laiku nuvyksti vizitui, gydymo įstaiga pasako, kad tokio asmens registruoto nėra, nepriima. Teigia, kad kalta esveikata.lt Susisiekus su esveikata.lt informuoja, kad vizitas sėkmingai užregistruotas, jokių trikdžių nėra. Klinika savo kaltės nepripažįsta. Užregistruoja sekančiam vizitui patys, kaip atsiprašymą padaro 15,00 Eur nuolaidą, t.y. nereikia mokėti už vieną paslaugą. Nuvykus pas specialistą, specialistas pirmo vizito metu pasako, kad „girdėjau įvyko incidentas ir čia ne klinikos kaltė“. Specialistas pirmiausiai išreiškia nepasitenkinimą, o tik po to teiraujasi kuo skundžiasi pacientas. Taip pat specialistas vizito metu, negali išrašyti vaistų, nes UAB „Aušros medicinos centras“ nėra sudaręs sutarties su Valstybine ligonių kasa, taip nurodo specialistas. Liepia kreiptis į šeimos gydytoją, kad šis išrašytų vaistus. Galiausiai, nuvykus į vaistinę, pirkti vaistų, pasirodo tokių vaistų tiekimo nėra. Sumokėti pinigai į balą.

2023-08-06, 00:13 | 1

Labai norėčiau padėkoti registratūroje dirbančioms moterims, kurios man rekomendavo gydytoją - onkoginekologą Arnoldą Bartusevičių. Nuoširdus AČIŪ personalui ir gydytojui už labai nuoširdų rūpestį ir puikią, stiprią, informatyvią konsultaciją. Patys geriausi atsiliepimai ❤️❤️❤️

2023-04-15, 17:42 | 1

Klinika viskas ok,labai puiki specialistė kur reikia kraujo tyrimus paimti Ačiū. Bet kadangi keitėsi gyd. ir patekau pas Vesta Novikiene teks palikti šią klinika, nes labai jau nemaloni ir išvis nesuprantu ką ji ten veikia jokio malonaus kaip specialisto bendravimo jokio domėjimosi pacientų. Nerekomenduoju tikrai kuo toliau nuo tokių specialistų.

2023-03-10, 16:03 | 4

Nerekomenduoju šeimos gydytojos Vestos Novikienės. Bendravimas šaltas, labai formalus, neišklauso. Po pirmo vizito su šia gydytoja, pakeičiau kliniką. Prieš tai buvau 5 metus šios klinikos pacientas.

2022-02-03, 18:29 | 1

Vis dar esu šioje klinikoje tik dėl šeimos gydytojos. Bet papulti pas šeimos daktarą ar pas specialistą - eilės didelės, tenka laukt kartais ir mėnesį, o sulaukus eilės, dieną prieš praneša, kad gydytoja priimt negalės...dėl to dažnai tenka keliauti į kitą kliniką. Patogu atlikti kraujo tyrimą, bet pasidaryti kitus tyrimus reikia keliauti į kitas poliklinikas. Paslaugų kainos didelės, neatitinka kokybės...
Registratūroje kaikurios dirbančios mergaitės labai nemalonios. Bendrauja grubiai, kartais paklausus klausimo jautiesi sutrukdęs darbą. Paskutiniu metu pasidarė keista, kad norint papulti pas daktarą reikia duoti ataskaitą registratūroje, kodėl aš ten noriu eiti, kuom skundžiuos ir kokios problemos (juk aš jų ieškoti ten ir einu). Ir tik viską išvardinus gali registruotis.
Anksčiau tikrai mėgau šią kliniką, bet paskutiniu metu net bijau registruotis, nes arba reikės laukti ilgai, arba nuėjus registratūroje būsi nemaloniai sutikta, arba teks susimokėti didelius pinigus vien už apžiūrą...

2021-05-17, 13:04 | 2

Medicinos centras puikus, neturiu jokių priekaištų, išeinu visada patenkinta gautomis paslaugomis, nuostabūs gydytojai, kiti specialistai, registratūros darubotojai. Vienintelis, tačiau itin rimtas trūkumas, nuolat verčiantis pamąstyti apie klinikos keitimą - nesuvokiamai ilgos eilės pas šeimos gydytojus.

2019-02-19, 06:48 | 16

Prisirašiau savo laiku prie centro tik dėl puikios šeimos gydytojos. Deja, ji išėjo. Iš centro privalumų įvardyčiau tai, kad vietoje yra laboratorija, todėl ūmiai susirgus gali pasidaryti kraujo tyrimą ir iš karto gauti atsakymą. Laboratorijoje dirba tikai profesionali ir maloni darbuotoja. Protingai organizuota med. pažymų vaikams išdavimo tvarka. Tačiau trūksta normalių specialistų. Konsultuojančių specialistų, echoskopuotojų kainos labai didelės, net lyginant su kitomis analogiškomis klinikomis. Nemokamai gali pakliūti su šeimos gydytojo siuntimu tik pas vietoje dirbančius radiologus (pas echoskopotuoją - ne), tik net ir tokiu atveju teks susimokėti už echoskopiją 3 eurus dezinfekcinėms ir vienkartinėms priemonėms. Jei reikia specialisto konsultacijos ir nori ją gauti nemokamai, tenka blaškytis po kitas gydymo įstaigas. Retai kada pavyksta rasti mašinai vietą, nes yra vos kelios parkavimo vietos. Maži siauri koridoriai ir, jei tenka laukti prie šeimos gydytojo kabineto, kyla rizika užsikrėsti nuo šalia besigrūdančių ūmiai sergančių pacientų. Rimtai svarstome visa šeima persirašyti kitur.

2019-02-05, 06:54 | 1

Pasakiau kas yra blogai, jau nuo 5 klases yra ta problema, nuvaziavau issitirti. Pasakiau jog nuo fizinio kruvio buna blogai, atlikau tesiog ejimo patikra or viskas.. Pasake jog man viskas gerai, nu o problema ji vis dar yra.

2016-11-18, 01:15 | IP: 94.244.98.115

Viskas puikiai, visai kitoks potyris lyginant su sveikatos centrais ar juolab poliklinikom. Esu sužavėtas Ačiū.

2016-11-16, 09:01 | IP: *.*.*.*

Jau kelinti metai čia visi gydytojai išrašinėja tik CIRRUS. Kuris realiai nuo nieko. Atsisakius šio vaisto, daugiau net nežino, ką bepasiūlyt. (Papildomos premijos už cirrus?) Be to, visada siunčia daryti kraujo tyrimą (vietoje dirba "Antėja") už kurį visada reikia susimokėti 6 eur, o rezultatų net nepakomentuoja. Ne kartą teko susidurti su vidaus gydytojų nekompetencija įvairiais klausimais.

2016-10-20, 17:14 | IP: *.*.*.*

Visada nors ir su mazu leliuku vizito kuris buvo uzregistruotas pries menesi reikia laukti ir ne 5 min o visas 20-30min nors apziura trunka 10min. Seimos gydytoja mums patinka ir tinka. Taciau su ja dirbanti sesute labai nemandagi visad nori kazkaip pasirodyt izeist galbut kad esame jauna seima. O apie registraturoje dirbancias kelias moteris - merginas isvis nera zodziu apsakyti arba per didelis kruvis arba tiesiog visiska nenoras ir jokios meiles bei atsidavimo darbui. Labai gaila nes tai tersia klinikos gera varda.

2016-06-06, 16:38 | IP: *.*.*.*

kainos kosmines, apie konsultacijos metu naudojamu priemoniu kainas nieks neinformuoja.

2016-05-30, 08:53 | IP: 88.222.116.238

Viskas butu neblogai,jeigu ne registraturos darbuotojos. Yra kelios,kurios nesuvokia turbut,kas yra mandagus bendravimas su pacientu. Tokias mest lauk!!!

2016-03-20, 06:00 | IP: 94.244.71.159

Esu čia prisirasiusi, šeimos gyd. priima visada, dažniausiai kreipiamės, kai susergam.ankiausi ne pas vieną specialistą, visada priimdavo laiku. Kainos mažesnės nei kitose privačiose klinikose, ypač odontologų.

2016-02-14, 21:00 | IP: *.*.*.*

Netoli namų. Vietoje yra laboratorija, todėl tyrimus iš karto galima pasidaryti ir greitai sužinoti atsakymus.(labai didelis privalumas). Esu patenkinta šeimos gydytoja. Trūksta vietų parkavimui. Neaiški tvarka registratūroje (pas kurią registratorę ko klausti) ir apskritai merginos gali būti lankstesnės ir geranoriškesnės. Prasta padėtis su ginekologėmis. Trūksta daugiau kvalifikuotų specialistų (nesinori su siuntimais ištisai lakstyti po kitas gydymo įstaigas). Daug reikia primokėti už tyrimus (pvz., CRB kainuoja 6 eurus). Šeimos gydytojo konsultacijos tenka laukti po dvi savaites, nors kai nusrendžiau tapti klinikos paciente, buvo žadama, kad ilgiau trijų dienų netenka laukti...

2015-07-08, 12:46 | IP: *.*.*.*

Labai nemaloniai nuteikė šios klinikos registatūros darbuotojų NEGERANORIŠKUMAS. Mano vyrui "sušlubavo širdis". Vaistinėje sužinojau, kad visose klinikose tokio amžiaus vyrams (40-55 metai) yra vykdoma nemokama prevencija, taigi pasiūliau jam kreiptis į Aušros kliniką, kur jis ir yra prisiregistravęs. Kadangi registratūroje jis paprašė vizito pas kardiologą (O REIKĖJO PIRMIAU PRAŠYTI PAS ŠEIMOS GYDYTOJĄ), tai su dideliu malonumu buvo aptarnautas ir paprašytas susimokėti 60 EUR. Įdomu kiek gauna registratorė algos, kad taip mielai švaistosi svetimais pinigais? Juo labiau kad vyrai retai lankosi klinikose, neužduoda įkyrių klausimų - KAS? KIEK? KADA ir po KIEK? Apsilanymas buvo 2015.07.08, 13 val.

2014-11-17, 07:47 | IP: 81.16.226.240

Puikus malonus gydytojai ir registratores

2014-11-06, 20:55 | IP: 84.15.191.217

Malonus aptarnavimas. Gydytojai ismanantys savo darbą.

2012-11-28, 10:14 | IP: 81.7.86.4

Pirmą kartą gyvenime papuoliau pas tikrą gydytoją, labai maloniai bendravo, atidžiai išklausė, skyrė reikalingus tyrimus, tokio dėmesio niekada nebuvau sulaukusi kitose gydymo įstaigose.
Netiesa, kad kainos didelės, nes palyginau su kitomis privačiomis gydymo įstaigomis, kuriose teko lankytis.
Odontologė taip pat labai patiko, ir taip pigiai sumokėjau.
Kiek kartų buvau pas specialistus, tai laukti nereikėjo, kaip užregistravo, tuo laiku ir priėmė.

2012-10-31, 13:23 | IP: *.*.*.*

Atvykus iš kito miesto su šios įtaigos radimu ir parkavimusi problemų neiškilo, pastatas kaip pastatas, tačiau jame esantis "personalas" - vertas atskiro aptarimo. Apsilankius šioje įstaigoje nesupratau kam reikalinga išankstinė registracija, jei Tavęs vis vien niekur neužregistruoja, o atvažiavus tik varto akis ir mykčioja. Labai įdomus tų "registratorių " požiūris į tave kaip žmogų. Realiai esi niekinis. Jei nori kad tave profilaktiškai ištirtų, nors ir užsiregistravai iš anksto, pas gydytojus reikia laukti po 2 valanas. Gydytojai sugeba vėluoti net po 45 minutes. Galima ten ir numirti, nes per 8 valandas jos sugeba tave nusiųsti vos pas 4 gydytojus, iš kurių vienas ir tas, kuris daro tik kraujo tyrimus. O pamačius galutinę sąskaitą... Manau, prireikus net amoniako nepasiūlytų. Kainos verčiančios iš kojų. Už vizitus pas keturis gydytojus susimoki daugiau nei pusantro tūkstančio. Taip... O administratorė, ar direktorė, bala žino, kas ji tokia, nes net nesugeba prisistatyti, manau nekompetetinga asmenybė. Buvau apstulbusi, kai ji "rėžė" į akis, kad šioje įtaigoje tavo suomokėti tūkstančiai yra tik smulkmena. Atvirai pasakius toje įtaigoje pasijunti kaip nieko vertas ir su tavimi ten niekas nesiskaito...

2012-10-25, 07:18 | IP: 88.119.186.107

labai patinka šeimos gydytoja. Tačiau ji turi daug pacientų ir kartais tenka palaukti, o užsiregistruoti iš anksto kartais irgi problematiška - tiesiog nelieka laisvų laikų.

2012-09-18, 12:05 | IP: 78.62.185.90

labai patinka ir pati įstaiga savo išvaizda, švara ir jaukumu ir gydytojams, sesutėms nieko negaliu prikišti. Tik atvirkščiai - atėjusi iš Dainavos polikninikos labai nustebau, kad galima gerai pasijausti klinikoje. registratūroje yra keistų "ponių"

2012-08-08, 13:10 | IP: *.*.*.*

Registraturoje dirbancios merginos nesuvokia, kad dirba medicinos istaigoje. Jokio bendravimo su pacientais. Gal joms labai mazai moka uz darba? O gal vadovavimo stilius cia kaltas? Noretusi, kad atejus i gydymo istaiga jaustum pagarba pacientui.

2012-04-24, 19:49 | IP: 87.247.81.157

graži aplinka,paslaugio slaugytojos.rūpestingos šeimos gydytojos direktorė-nemandagi,neišsilavinusi,savo kalbomis atstumianti pacientus,neturi jokio supratimo apie medicininę etiką,su savo medicinos personalu elgiasi nepagarbiai,tai galima sakyti ir su visai ateinančiais į gydymo įstaigą...

2011-11-24, 08:29 | IP: *.*.*.*

Esu labai nepatenkinta del registraturos darbuotoju darbo kokybes.Mazai demesio, dar maziau informacijos, o ypac apie mokamas paslaugas. Buvau "netycia" uzrasyta pas mokama ginekologe, nors buvo prizadeta, kad sioje klinikoje seimos daktares bei ginekologes paslaugos yra nemokamos. Po vizito buvau perspeta, kad apziura ir tyrimukas man kainuos net 300lt. Issiziojau. Atejusi direktore elgesi labai nemandagiai. Pradedant nuo posakiu "ko taip ziuri i mane tokiom akim", iki "taigi visi zino, kad tos daktares paslaugos mokamos, negi nezinai" Nu sorry, pas ginekologe einu karta i metus. Tikrai nezinau visu ju. Gerai kad pasirode mane priemusi gydytoja ir uzstojo. Aciu jai. Direktorei patarciau ismokti normaliai bendraut su zmonemis. Pasibaisejau tokiu elgesiu....Tikiuos daugiau nepasitaikys tokiu ivykiu, nes jei ne, tikrai cia neliksiu ir patarsiu tai padaryti kitiems.

2011-11-07, 10:33 | IP: *.*.*.*

ziauru

2011-09-19, 14:26 | IP: 194.176.58.193

Ypatingai geras medicinos centras, profesionalai gydytojai, mandagus aptarnavimas,nuoširdus dėmesys, visiems rekomenduočiau lankytis šioje gydymo įstaigoje.

2011-06-26, 21:11 | IP: 178.16.35.117

Gera šeimos klinika.

2011-02-18, 13:30 | IP: 195.14.166.78

Patinka aptarnavimo kokybe, demesys pacientui.

2010-12-13, 11:40 | IP: 84.55.9.152

Viskas šioje įstaigoje gerai, tik reikėtų daugiau gydytojų specalistų, kad nereikėtų važinėti po kitas gydymo įstaigas su siuntimais.

2009-10-05, 16:17 | IP: *.*.*.*

idomi tvarka sioje klinikoje. Nors gydytoju darbo laikas nurodytas, bet gydytojai atvaziuoja tik tada jei yra pacientu. Bet labiausiai paspiktinome kai buvo uzsiregistruota pries savaite, atvaziuojam ( ne kaunieciai), o mums sako,- sorry daktaro nebus. Vaizduoja registraturos darbuotoja, kad skambina gydytojui, atsieit isjungtas telefonas. As paskambinau - iskart atsiliepe. Pasirodo niekas net nepranese per savaite, kad bus pacientas!!! Ir dar kaip isizeide madam registrturoje, kai priekaistu del to sulauke. Nesuprantu, kam laiko tokias ziopas darbuotojas, norinciu dirbti daugybe