Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja , %

Licencija

Nr. 1242

Detalus įvertinimas

Susisiekimas visuomeniniu ar asmeniniu transportu, automobilio parkavimas

68.3% Complete
3.4

Susisiekimas su įstaiga patogus, bet stotelė/parkingas yra atokiau nuo įėjimo

Išorinės aplinkos pritaikymas Jūsų atsipalaidavimui ir komfortui (privatus įėjimas, suoliukai lauke, patogūs laiptai)

71.4% Complete
3.6

Išorėje yra dauguma atsipalaidavimą ir komfortą užtikrinančių priemonių

Registratūros ar priimamajo zonos patogumas (eilės valdymas, vietos prisėsti, galimybė atsigerti, WC ir pan.)

66.7% Complete
3.3

Registratūroje yra dauguma patogumą užtikrinančių priemonių

Registratūros ar priimamajo darbuotojų darbo kokybė (nuoširdus bendravimas, greitas aptarnavimas, supratingumas)

71% Complete
3.5

Darbą atlieka, bet formliai

Ar lengvai radote gydytojo/procedūrų kabinetą?

78.8% Complete
3.9

Įstaiga suplanuota apgalvotai arba labai aiškūs ženklai, dėl to lengva rasti gydytojo ar procedūrų kabinetą

Kiek ilgai tenka laukti prie gydytojo kabineto durų?

60.7% Complete

Laukiau iki 15 min

Kabinetų ar palatų pritaikymas Jūsų komfortui ir personalo darbo patogumui

73.4% Complete
3.7

Patalpos pritaikytos daugumai poreikių

Medicininė įranga (naujumas, modernumas bei kiekis)

83.5% Complete
4.2

Medicininės įrangos netrūksta ir visa įranga nauja ir moderni

Ar visas procedūras ir tyrimus galėjote gauti vietoje?

85.6% Complete
4.3

Visos reikiamos procedūros ar tyrimai buvo vietoje

Gydytojų profesionalumas (problemos diagnozavimas, gydymo efektyvumas)

82.8% Complete
4.1

Diagnozuoja tiksliai ir paskiria efektyvų gydymą

Gydytojų bendravimo įgudžiai (nuoširdumas, atsakymas į klausimus)

76.7% Complete
3.8

Bendrauja nuoširdžiai ir atsako į visus klausimus

Seselių, slaugių ar slaugytojų darbo kokybė (bendravimas, rūpestingumas)

79.5% Complete

Buvo rūpestingos ir paslaugios

Papildomos paslaugos (maitinimas, taksi iškvietimas, TV, vaikų priežiūra)

48.2% Complete
2.4

Pasiūla ar kokybė neatitiko lūkesčių

Kaip vertinate paslaugų kainas?

80.1% Complete

Nereikėjo mokėti

Ar papildomai atsilyginate įstaigos gydytojams asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Wifi internetas

75.7% Complete
3.8

Internetas veikė be priekaištų

Gydytojai, kurie dirba "Vilniaus universiteto ligoninė Santaros klinikos"
Pacientų atsiliepimai
2024-09-13, 00:27 | 2

Noriu nuosirdziai padekoti gydytoja pulmonologei Brigitai Jonaitytei uz jos atsidavima darbui ir visokeriopa pagalba❤️Nuostabi profesionali ir atsidavusi savo darbui gydytoja kurios deka po metu kanciu pasveikau❤️Tokiu gydytoju turetu buti daugiau❤️

2024-09-01, 16:39 | 4

Noriu nuoširdžiai padėkoti už pagalbą ir gerą patirtį gimdymo metų. Viskas vyko sklandžiai ir profesionaliai. Man pasisekė kad turėjau tokią puikią komandą šalia. Didelis ačiū gyd. S. Burlingienei, gyd. E.Paškevičiūtei ir akušerei J.Volžaninai ❤️

2024-08-29, 22:56 | 3

Noriu nuoširdžiai padėkoti akušerijos skyriaus gydytojai Dovilei Kielaitei. Atvykau į priimamajį su ašaromis dėl prasidėjusio kraujavimo pirmame trimestre. Registratūroje pasitiko labai paslaugios merginos, kurios labai empatiškai elgėsi, kadangi kiekvienu tariamu žodžiu riedėjo ašara, elgėsi supratingai ir per daug skrupulingai neklausinėjo. Atvykus pas gydytoją Kielaitę į kabinetą pasijutau kaip su savu žmogumi. Gydytoja stengėsi paguosti, kalbėjo švelniai, paaiškino kaip viskas gali baigtis blogiausiu scenarijumi, bet tai skambėjo vis tiek taip užjaučiamai ir supratingai. Gydytoja Kielaitė išlydėjo mane su šypsena, padrąsinusi, kad viskas man ir mano dar net pilnai nesusiformavusiams kūdikėliui viskas bus gerai. Ačiū, Gydytoja! Kad tik daugiau būtų pasaulyje tokių Gydytojų ir Žmonių!
Toma B.

2024-08-26, 18:37 | 3

Padeka gyd. K. Daunaraitei.
Na apie pacia klinika negaliu tokiais zodziais issireiksti, bet noriu tikrai viena daktare isskirti cia. Likau ispudingai nustebintas. Pranoko visus lukescius kuriu gali tiketis mediku srity. Daktare Karolina Daunaraitė prieme pozityviu zodziu privertus net pamirsti apie kamojancius negalavimus ir l. profesionaliai isigilino i mano jau 10 metu kartojamus skundus, apziurejo, paskire tyrimus ir tai pirmas kuris po tiek metu issiaiskino kokia priezastis mano blogumo. Nors daktare atrodo jaunute tai nieko nereiskoa, zinios dideles ir l. paprasta kalba paaiskino kokios gali buti priezastys ir viena kaip tik buvo maniske. Po tiek kancios per kelis vizitus ir nukreipimo neurologui, jau gaunu gydyma. Net pirmi menesiai duoda gera rezultata. Dekoju l. siltam zmoguciui, kantriam, rupestingam ir paprasto zmogelio kalba paaiskintos situacijos. Suteike vilties ranka ir buvau apramintas nes jau buvau siustas pas psichiatra. Man tai atrodo l. geras, protingas, grazus ir profesionalus specialistas. Milziniskas aciu, lenkiuos ir linkiu visokeriopos laimes, sekmes. Daktare Karolina, islikit zmogumi ir tokia specialiste. Pacientas Andrius M.

2024-08-20, 09:29 | 1

Atvykau planiniai operacijai į plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos centrą. Viskas vyko sklandžiai kaip ir buvo numatytą: pirminė apžiūra pas gyd.chirurgą Mindaugą Minderį, registracija, palydėjimas iki palatos, operacija. Po operacijos jaučiausi puikiai jokio pykinimo už tai ačiū anesteziologei. Po operacijos gavau visokeriopą priežiūrą ir begalinį rūpestį iš med.sesers Margaritos ir slaugytojos Žanos. Apie Doc.med.dr.Minderį Mindaugą galiu atsiliepti tik teigiamai labai pozityvus ir konkretus žmogus. Viską nuosekliai po operacijos paaiškino apie tolimesnę žaizdų priežiūrą .Pastebėjimas: siūlės lygiai sukabintos kur kiti chirurgai į tai nelabai kreipia dėmesio.
Noriu padėkoti visam plastikos rekonstrukcijos skyriui už jų atsidavimą darbui. Šis Santaros klinikų skyrius nei kiek nenusileidžia privačiom klinikom savo darbų organizavimu ir ligonių priežiūrą.Ačiū M.M.

2024-08-14, 16:10 | 2

Labai noriu padėkoti gydytojai Karolinai Staškuvienei reumatologiai . Man teko apsilankyti pas daug gydytojų daugumai priekaištų neturiu bet ši gydytoja išsiskiria iš visų tokio supratimo, švelnumo, gerumo ir dar daug gražių žodžių galima pasakyti apie šią gydytoja. Tiesiog labai labai didelis AČIŪ jums gydytoja Karolina Staškuviene ir dėkoju Dievui kad aš pas jus mane gydote. Linkiu jums stiprios sveikatos ir nekaprizingų ligonių. AČIŪ. L. Ž.

2024-08-14, 16:10 | 2

2024-07-29, 16:42 | 3

Norėjau padėkoti visam Nėštumo patologijos skyriaus personalu už priežiūrą, pagalbą ir žmogiškumą. Ačiū Jums labai! Taip pat dėkoju gyd. Jelenai Volochovič, Agnei Bartulevičienei ir Gerdai Deveikienei už apžiūras, priežiūrą, gydymą ir gimdymą. Tik jūsų dėka viskas vyko sklandžiai. Ačiū Jums!

2024-06-01, 22:10 | 2

Noriu padėkoti visam reumatologijos skyriui, o būtent Prof. Irenai Butrimienėi, gyd. Daliai Miltinienėi ir doc. Sigitai Stropuvienėi už atidą, rupestingūmą, malonų bendravimą ir palaikymą, bei už efektyvų gydymą. Nuosirdžiai dėkoju!

2024-03-08, 08:51 | 2

Mano patirtis nuostabi,buvau labai maloniai nustebinta tvarka,personalu,jaukios palatos,sesutės labai geros,tyla ramybė....Plastinės rekonstrukcijos skyrius pasakiskas nuo A-Z.Jaučiausi kaip privačioj klinikoj????

2024-03-01, 14:25 | 2

Norėčiau padėkoti VUL Santarų klinikų Vidaus ligų skyriaus komandai, skyriaus vedėjai o ypatingai palatos gydytojui T. Adomavičiui už nepriekaištingą senelio priežiūrą, išskirtinį dėmesį, už sąžiningą darbą ir pagalbą sunkiai sergančiam senoliui. Esame be galo dėkingi!

2024-02-18, 13:02 | 4

TėČIO D. A. Ruzgo vardu norėtume padėkoti VUL Santarų klinikų Vidaus ligų skyriaus vedėjai A. Marcijonienei, palatos gydytojui T. Adomavičiui, budintiems gydytojams- rezidentams, puikiosioms slaugytojoms ir slaugytojų padėjėjams, VU ir Vilniaus kolegijos studentams - Visam skyriaus personalui! Audronei Žemaitienei, Aurelijai Daubaraitei, Alinai, Danguolei, Laimai, (atsiprašau tų, kurių vardų nepaklausėm) už sąžiningą darbą ir pagalbą sveikstant. Tegul jūsų gerumas, nuoširdumas gyvenime būna atlygintas. Esame be galo dėkingi!
Pacientas Ruzgas ir jo šeima.

2024-01-23, 15:36 | 4

Mano sūnui buvo atlikta širdies ydų operacija 2 kardiochirugijos skyriuje. Esu viskuo patenkinta tiek gydymu tiek pačiu personalu ir visu kitu. Pats nuostabiausias skyrius kokiame yra tekę mums gulėti. Ačiū!!!!❤️❤️❤️

2024-01-22, 14:58 | 2

Noriu labai padėkoti seselėms iš C korpuso, 5 aukšto, chirurgijos skyriaus. Labai paslaugios, su šypsena. Ypatingai ačiū ir didelė pagarba (gaila, neižmačiau vardo) seselei, kuri visada buvo apsirengus mėlynai, visiškai trumpų plaukų. 511 slaugė. Maloni, rūpestinga, apšokinėja tave kaip reikiant. Tikrai šaunuolė. ❤️

2023-10-03, 13:50 | 2

Eilini karta isitikinau,koks darbas Lietuvoje ir kaip eilgiasi su zmonemis.Skambinau rugpjuti,skambinau rugseji,belekiek kartu,maza to,kad registraturos darbuotojai meluoja,kai vyras pasake,kad po rugsejo 10 bus pateiktas grafikas ir taloneliai ir jo NEBUVO,tai ir nesujunge su valdzia. Ar jus turite sazines? Ar turite isvis kokia nors atsakomybe?? Tik dedat pinigus i kisene ir kojas valot i zmones! Zmogus gulejo ligonineje,vos nemire,beje JUSU ligonineje zmogu pralaike virs 12 val ir galiausiai pasake,kad nera vieti kur paguldyt!!! Zmogus nemiegojes,nevalges!!! Pralaukem du menesius ir dabar sako nera numeriuko!!! Dar grazuole sedi aiskina man,kad nekelciau balso!!!! Kai per mano gimtadieni,kalbedama su ja man rankos dreba! Kai taip sugadina nervus,kad as kvepuot negaliu. Tai cia jums atrodo normalu?? Kodel as turiu bimbineti pastoviai,kiek galima? Skabinu,nera,skambinu,nera tu numeriuku. Geriau mokamai zinoma sedet istaigoje,jei priimineti nemokamus pacientus!!! Nors mokam kur kas daugiau negu nueit privaciai.Ankiek zemai kritote,tiesiog .... zinote puikiai,kad jums nieko nebus,nebijote visiskai nieko,o zmones mirsta,del to,kad nera numeriuku!!! Nuosirdziai jums aciu,noreciau,kad ir jus susidurtumete guvenime su tokiomis bedomis ir jums padakytu NEKELKIT BALSO!!! Ir suprasite,kad jusu surinkti pinigai,is zmoniu,kurie ir taip moka uz gydyma,NEPADES!!

2023-09-30, 21:29 | 2

Nuoširdžiai dėkoju neurochirurgijos centro darbuotojams ir gydytojams už jų šypsenas, šiltą bendravimą. Ačiū, kad esate ir dirbate sunkų, bet labai reikalingą darbą.

Linkiu jums kuo geriausios kloties ir sėkmės prasmingoje profesinėje veikloje. Jūs visi nuostabūs.

2023-08-11, 15:16 | 2

Visų pirma - kokios nuostabios ginekologijos skyriaus slaugės! ❤️ Labai dėmesingos, nuoširdžios, puikiai išmano savo darbą. Suteikė atsakymus į visus klausimus, kad ir ko klausdavau, pateikta informacija buvo apgalvota, į viską atsakyta laiku. Visos procedūros (nuo kraujo paėmimo iki pooperacinių kabučių bei drenų išėmimo) atliktos labai profesionaliai ir švelniai.

Visų apsilankymų metu sulaukiau daug dėmesio, gavau visą reikalingą informaciją. Personalas draugiškas (gal tik skubios pagalbos - priėmimo darbuotoja itin griežta, bet atsižvelgus į jos darbo pobūdį viskas labai suprantama), dėmesingas. Atvykus į skubios pagalbos skyrių - priėmimą kai kuroų paslaugųar specialistų gali tekti palaukti, jei jūsų būklė ne kritinė, bet tai visiškai normalu. Pagalba ir informacija bus suteikta :)

Kiek daugiau nei savaitę praleidau ginekologijos skyriaus stacionare, kur manim buvo be galo nuoširdžiai rūpinamasi. Visos procedūros - su meile, švelnumu ir atidumu. Bendravimas labai nuoširdus, draugiškas. Palatos puikiai įrengtos, nuolat palaikoma švara. Maistas puikus (paneigė visus ligoninės maisto mitus).

Tikrai rekomenduoju VUL SK!

2023-07-06, 21:26 | 8

Nesakau, kad visi, bet daugelis personalo yra labai arogantiški, pasikėlę. Sostinė mat. Nepalygint su Kauno klinikom. Vienintelis labai geras, dėmesingas gyd.yra Griguola Linas pas kurį lankiausi.

2023-05-31, 01:26 | 1

Dėkinga Reanimacijos ir Neurologijos skyriaus personalui, mano tėtis atsigavo po insulto.
Nuoširdus Ačiū gydytojai Ramintai Masaitienei už gerą darbą ir puikų komunikavimą gydymo metu. Taip pat seselei Vidai Liutkevičiūtei už tikrai nuoširdų atsidavimą darbui, bei nuolatinį dėmesį pacientui.
Rezidentui slaugytojui neurologijos skyriaus taip pat nuoširdus ačiū.

2023-05-18, 16:02 | 1

2023-05-17 pabuvojau intervencinės kardiologijos dienos centre - puikus personalas, geri bendravimo įgūdžiai, profesionalus aptarnavimas. Ačiū visam kolektyvui.
Aurelija

2023-05-07, 00:05 | 4

Daktaras buvo nemandagus, rėkė, į klausimus atsakinėjo nemandagiai, kalbėjo grubiai, aplamai nežinau, kaip toks daktaras gali dirbti.

2023-05-07, 00:04 | 4

2023-05-07, 00:04 | 4

2023-04-12, 23:31 | 1

Norime nuoširdžiai padėkoti akušerijos skyriaus priėmimui, F korpuso gimdymo palatų skyriui būtent toms pamainoms, kurios dirbo 2023-04-10 į 2023-04-11 naktį. Esate savo srities profesionalai. Atvykus į įstaigą vakare viskas buvo suteikta laiku ir vietoje, buvome nukreipti ten kur reikia. Slaugytojos buvo įspūdingai malonios ir dauguma kolėgų iš JŪSŲ turi daug ko pasimokyti. Esate puikaus kolektyvo pavyzdis. Tikra komanda. Viską išsamiai paaiškino, maloniai bendravo ir man kaip tėčiui buvo atsakyti visi man rūpimi klausimai. F korpuso gimdymo skyrius priėmė visus būtinus veiksmus ir gelbėjo vaikutį, viską darė laiku. Nuoširdžiai Jums dėkojame kad atidavėt visas žinias ir pastangas. Jūsų dėka turime mylimą, lauktą ir išsvajotą sveiką sūnelį. Nuoširdus ir didelis ačiū Jums. Taip pat labai norime padėkoti prižiūrinčiam kolektyvui iš akušerijos skyriaus, už jūsų rūpestį ir malonų bendravimą. Širdingai dėkojame Jums!

2023-03-29, 20:37 | 8

visiems sios skerdyklos darbuotojams, kurie dirbo 2023/03/23 dienos metu-del jusu "profesionalumo" mano mama siandien yra kremuojama. taskas.

2023-03-19, 02:57 | 11

Noriu padėkoti visiems medikams kurie išgelbėjo man gyvibe.Arnoldas Morozas aciu Jums ipatingai
Jevgenija Astrakova

2023-03-19, 02:57 |