Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja , %

Licencija

Nr. 1242

Detalus įvertinimas

Susisiekimas visuomeniniu ar asmeniniu transportu, automobilio parkavimas

67.7% Complete
3.4

Susisiekimas su įstaiga patogus, bet stotelė/parkingas yra atokiau nuo įėjimo

Išorinės aplinkos pritaikymas Jūsų atsipalaidavimui ir komfortui (privatus įėjimas, suoliukai lauke, patogūs laiptai)

71% Complete
3.5

Išorėje yra dauguma atsipalaidavimą ir komfortą užtikrinančių priemonių

Registratūros ar priimamajo zonos patogumas (eilės valdymas, vietos prisėsti, galimybė atsigerti, WC ir pan.)

66.1% Complete
3.3

Registratūroje yra dauguma patogumą užtikrinančių priemonių

Registratūros ar priimamajo darbuotojų darbo kokybė (nuoširdus bendravimas, greitas aptarnavimas, supratingumas)

70.7% Complete
3.5

Darbą atlieka, bet formliai

Ar lengvai radote gydytojo/procedūrų kabinetą?

78.2% Complete
3.9

Įstaiga suplanuota apgalvotai arba labai aiškūs ženklai, dėl to lengva rasti gydytojo ar procedūrų kabinetą

Kiek ilgai tenka laukti prie gydytojo kabineto durų?

60.1% Complete
3

Laukiau iki 15 min

Kabinetų ar palatų pritaikymas Jūsų komfortui ir personalo darbo patogumui

73.1% Complete
3.7

Patalpos pritaikytos daugumai poreikių

Medicininė įranga (naujumas, modernumas bei kiekis)

83.3% Complete
4.2

Medicininės įrangos netrūksta ir visa įranga nauja ir moderni

Ar visas procedūras ir tyrimus galėjote gauti vietoje?

85.4% Complete
4.3

Visos reikiamos procedūros ar tyrimai buvo vietoje

Gydytojų profesionalumas (problemos diagnozavimas, gydymo efektyvumas)

82.6% Complete
4.1

Diagnozuoja tiksliai ir paskiria efektyvų gydymą

Gydytojų bendravimo įgudžiai (nuoširdumas, atsakymas į klausimus)

76.3% Complete
3.8

Bendrauja nuoširdžiai ir atsako į visus klausimus

Seselių, slaugių ar slaugytojų darbo kokybė (bendravimas, rūpestingumas)

79.3% Complete
4

Buvo rūpestingos ir paslaugios

Papildomos paslaugos (maitinimas, taksi iškvietimas, TV, vaikų priežiūra)

47% Complete
2.4

Pasiūla ar kokybė neatitiko lūkesčių

Kaip vertinate paslaugų kainas?

79.8% Complete
4

Nereikėjo mokėti

Ar papildomai atsilyginate įstaigos gydytojams asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Wifi internetas

75.1% Complete
3.8

Internetas veikė be priekaištų

Gydytojai, kurie dirba "Vilniaus universiteto ligoninė Santaros klinikos"
Pacientų atsiliepimai
2022-01-27, 14:14 | 4

Norėčiau padėkoti visam 1- mo chirurginio skyriaus personalui, už nepriekaištingą aptarnavimą, suteiktą reikiamą informaciją, nuoširdų bendravimą. Reiškiu padėką operavusiam gyd. dr. Donatui Daniui, visai operacinės komandai už sklandų, nuoširdų darbą. Ačiū

2022-01-17, 07:38 | 2

Pirmas klausimas yra toks,ar jums tie atsiliepimai kazka reiskia? Nes tiek zmoniu negatyviai raso,bet nieks nesikeicia visiskai! Visu pirma del ko eilini karta pradejau rasyti,tai del apsaugos darbuotoju. Noreciau paprasyti parodyti man kur parasyta,kad as negaliu uzeiti kartu su savo vyru i poliklinika? Ne i ligonine,(nors sakyciau kai kuriems zmonems butinas apsilankymas,zinant kaip dirba seseles,ir tegul nemojuoja galvom,kad jos yra sventos ir cia be pagrindo dabar as rasau ir kazkaip negerai apie jas sneku). Jis nera neigalus,bet as visada einu kartu su juo. Niekada nevienam darbuorojui nekilo klausimu,kiek mes cia lankomes. Sian ryte stovi tokia "bydla" dvieju metru,kuris is vis nezino apie toki dalyka kaip mandagumas ir elementariai pasisveikinti,ir reikalauja is manes parodyti zinute,kad man leista lydeti vyra ir manes tiesiog neileidzia. Sakikyte,jus isvis galvojate,kad zmones gyvuliai kokie ar kaip? Sugadino nervus,kad net rankos pradejo drebet. Reikalauju tiesiog atsiusti man kazkoki dokumenta,gal but cia dabar istatymas naujas,o as nevykele tokia deje nezinau,kur yra parasyta,kad as negaliu uzeiti i poliklinika!
Lygiai taip pat apsaugos darbuotoja moteris,blondine kuri neileido mus su mama i rentgena,ir priverte mus eiti aplink pastato,kai zmogus po operacijos ir su ramentais vos paeina. Kai uz gerbiamos ponios (apsaugos moters) nugaros yra laiptai kuriais galima buvo pakilti ir paeiti iki rentgeno. As gal ir pratyleciau,bet ten vaiksciojo zmones ir vadinasi galima buvo praeiti,bet mus jinai du kartus tiesiog nepraleido.
Kitas dalykas seseles,ypac amziuje. Atrodo zmogus dirba ilgai,ir daug daugiau turi zinoti,negu atejusi naujoke,bet matyt po 20,o gal maziau,gal daugiau metu zmogus tiesiog supranta,kad ner cia ko ardytis? (Kaip ir kai kurie daktarai) zmogus saziningai taip daro,ar jam skleroze,ar jam kas? Nesuprantu? Buciau dekinga jei paaiskintumete!? Bet vargu ar,nes nieko nesikeicia ir niekada nepasikeis. Nes medicinos darbuotojams rupi tik pinigai,galiye sau meluoti,kad ne.. nes jeigu butu ne,tikrai tokio kosmaro nebebutu!!!

2021-12-30, 21:08 | 5

Į Santaros klinikas patekau 2016 pavasarį, mane ten persiuntė Kauno klinikų medikai. Ir galiu pasakyti, kad tai buvo geriausias man nutikęs dalykas leukemijos gydymo metu :)
Patekau į hematologijos skyrių ir su pertraukomis ten gulėjau/gydžiausi iki 2016 gruodžio, tad patirties užtektinai.
Pirma. Tai kaip imama kaulų čiulpų biopsija Kauno klinikose ir Santaros klinikose skiriasi kaip diena nuo nakties. Kauno klinikose man nuskausmino odos paviršių! Kas realiai yra niekas, o Sanariškėse aptirpdė (nežinau tikslaus termino) kaulo jautrumą. Po kaulų čiulpų biopijos Kaune sakiau daugiau niekada gyvenime jos nekartosiu, bet Santariškėse darė ir ne kartą, tačiau kai skausmo mažiau, tai ir streso mažiau.
Sesutės yra nuotaikų žmonės, empatiškumo kartais pritrūkdavo, bet taip pat būdavo pas jas ir šviesių dienų :D
Tačiau gydytojai ir rezidentai yra atskira tema! Jie yra auksas! Kol pusmetį ten gydžiausi, dar 4 metus buvau aktyviam stebėjime, sutikau daug gydytojų (dėl jų rotacijų neturėjau vieno savo nuolatinio gydytojo), ir kiekvienam iš jų galiu tik dėkoti už profesionalią priežiūrą.
Atskiras AČIŪ tenka Andriui Žučenkai, už visus padrąsinimus biopsijų metu, už tuos plepėjimus, kol atlikdavo procedūrą, kad mano mintys būtų kitur. Kuo didesnės Jums visapusiškos sėkmės.
Ir dar vienas atskiras ačiū gyd. Reginai Pileckytei.
Viso skyriaus darbą vertinčiau kaip profesionalų, atsakingą, empatišką pacientui.
Leukemija jau seniai įveikta,o šį atsiliepimą jau planavau seniai parašyti, džiaugiuosi, kad prisiruošiau, tikiuosi jis pacientams bus naudingas - jei esat čia - jūs gerose rankose :)

2021-12-26, 07:48 | 1

Zemai lenkiuos gydytojui Elegijui Poskui ir jo komandai esu be galo laiminga tai zmones is didziosios raides ,ir ju personalui tariu aciu .

2021-12-24, 12:57 | 8

Palinkėjimai Dermatovenerologijos centro kolektyvui:
Šv. Kalėdos kaskart ateina nešinos nauja Viltimi, stebuklo nuojauta, skatindamos permąstyti, kas yra išties svarbu ir suteikia prasmę. Džiaugsmas gyventi neabejotinai yra tarp jų – tai ir dovana, ir sutelkto darbo rezultatas.
Džiugaus šventinio laikotarpio, prasmingai išjaučiant šio ypatingo laiko tėkmę! Būkite stiprūs ir sveiki. Tegul atkeliauja į Jūsų ir Jūsų artimųjų širdis šventinė nuotaika, o namuose vyrauja atjauta, darna, gerumas.

Dėkoju centro vadovei doc. Jūratei Grigaitienei, skyriaus ved. Jonui Lauraičiui, poliklinikos ved. Algirdui Šumilai.
Tai profesionalų suburtas kolektyvas, kurio pėdomis sėkmingai žengia jaunieji gydytojai.
Pagarbiai Zenonas Karalius,gydžiausi 2020-2021m alergijas.Dabar praėjus 0,5 metų galiu pasakyti, kad sėkmingai.Ačiū už sunkų ir kantrų darbą.

2021-12-17, 23:48 | 3

Nors už paslaugą susimokėsit, tai nereiškia, kad jus aptarnaus nuoširdžiai ir visa informacija bus pateikta aiškiai bei tiksliai. Sesutė bendravo pakeltu tonu, nes nesupratau taip kaip ji. Visi norim būt vadovais, bet gal čia ne ta vieta?

2021-12-17, 23:48 | 3

Nors už paslaugą susimokėsit, tai nereiškia, kad jus aptarnaus nuoširdžiai ir visa informacija bus pateikta aiškiai bei tiksliai. Sesutė bendravo pakeltu tonu, nes nesupratau taip kaip ji. Visi norim būt vadovais, bet gal čia ne ta vieta?

2021-12-17, 23:48 | 3

Nors už paslaugą susimokėsit, tai nereiškia, kad jus aptarnaus nuoširdžiai ir visa informacija bus pateikta aiškiai bei tiksliai. Sesutė bendravo pakeltu tonu, nes nesupratau taip kaip ji. Visi norim būt vadovais, bet gal čia ne ta vieta?

2021-11-14, 12:14 | 4

Norėčiau iš visos širdies padėkoti Pilvo chirurgijos II skyriaus VISAM personalui_ tokį darbą mačiau tik serialuose_su kiekvienu pacientu bendraujama švelniai,be jokio pakelto tono,pareigingai domimasi palatos " gyventojų" būsena, tiesiog nerealiai jautiesi dėl tokios palankios sveikti atmosferos.Žemai lenkiuosi operavusiam mane prof.Poškui _ tai tikras Dievo pašauktasis chirurgas_ auksarankis,esu be galo laiminga ,turėjusi galimybę gyvai pamatyti šį Žmogų_ Stebuklą,visą gyvenimą būsiu dėkinga daktarui M.Kryžauskui,kuris nutiesė kelią man į tolimesnį gyvenimą.Pagarbiai Jūratė Petkevičienė

2021-11-04, 13:24 | 5

Didžiausia padėka visam LOR skyriui, nuostabiai gydytojai Donatai Šukytei- Raubei, kuri profesionaliai atliko sudėtingą operaciją, operacinės darbuotojams, kitiems prižiūrintiems daktarams, seselėms, slaugytojoms. Ačiū už rūpestį, malonų bendravimą ir priežiūrą. Ačiū, kad esat!

2021-10-26, 21:40 | 5

Iš visos širdies dėkoju traumatologijos skyriaus personalui, nuoširdi padėka visom šio skyriaus merginom, kurios rūpinosi bei ten dirbančiam kolektyvui. Operacinės komandai taip pat didžiausias AČIŪ ir plojimai????. Komanda nuostabi, pozityviai nuteikia prieš operacijas ir po jų, visi malonūs bei rūpestingi, be galo nuoširdūs ir paslaugus. Labai puikus specialistas Daktaras L.Kervys. AČIŪ JUMS. Rūpestingas, mandagus, nuoširdus, palaikantis ir be galo malonus. Visam šiam skyriui bei personalui didelis didelis Ačiū už viską! ???? Mano šypsena Jums????. Erika Kol...

2021-10-18, 13:05 | 2

Apsilankyti teko pas daktara ALMANTAS MAKSELIS ir jo atsistentę/ rezidentę. Sekamdienis.
Pakvietus i kabineta mergina neprisistate ir net nepasake kaip cia kas vyks dabar. Taigi, Is pradziu rezidente (kuri kaip daktare elgesi) viska ivertino, apkalbejom, apziurejo issamiai aki ir paskyrė gydyma. paprase palaukti kolidoriuje, kol baigs pildyti dokumentus. Po 30 min.laukimo atejo vyras, pakviete i vidu ir vel visko is naujo klausinet pradejo, pasimeciau nes nesupratau, kodel vel aki apziuret kviecia nes juk jau daktare net gydyma paskyte man ! Niekas nieko nepakomentave, tesė priceduras is naujo. As tokia pasimetus bandau klausti kaip cia kas, ir supratau, kad cia tas tikrasis daktaras kuris mane apziures ir ivertinti atejo! Daktaras iskarto pamatė;kad akį dirgina ir man ja skauda nes joje yra mano antakis ikrites (ko rezidente namatē, ir ji nusprendus buvo, kad tai man nuo persalimo persimetes i aki uzdegimas ar pan). Daktaras elgesi grubiai; saltai, mazai kalbejo, labai nesusidomejes atrode. Atliko tai ka reikejo, isejo net viso gero nepasakes. ir dar ivertino kad tai buvo nebutina procedura, ir teko suaimoketi nemaza pinigu suma. Akis perstenti, skaudanti, nieztanti, visa raudona nera butinybe ? KEISTOKA.
Isejusi rezidente atidave popierius, ir pasirodo jau JOS diagnoze ir tolesnis gydymas nebereikalinga. Aciu dievui kad tas Grubusis daktaras atejo, nes rezidente butu paleidusi mane namo su svetimkuniu akyje

2021-09-05, 00:51 | 16

Apie Dovilę Šimkienę. Vertinu blogai, vien neigiamai. Ši "specialistė" negebėjo diagnozuoti problemos dėl kompetencijos nebuvimo ar dėl nenoro. Netikrino akių matymo stiprumo, to pasekoje neišrašė akinių recepto, nepaisant prasto matymo. Dar atkalbinėjo dėl akių korekcijos,matomai iš savo asmeninės pozicijos. Šiai "specialistei" pacientas visai neįdomus. Manau, jei žmogus neišmano darbo, tik užima vietą. Gailiuosi, kad sugaišau laiką. Nerekomenduoju turintiems akių problemų.

2021-07-26, 18:40 | 58

Lankausi pas kraujagyslių chirurgą Tomą Baltrūną siandien.Tai buvau labai nusivylusi jo prastu aptarnavimu ir aplaidumu, kompetencijos trukumu bei prastomis prof. įgugxių.Pirmiausia, pavėlavo į priėmimą vienai val. ,sedėjau prie durų .pamirsta visų,nei slaugytoja ,nei kas nors dar net nepasiduomėjo ką as cia veikiu.
Po to uzėjau pati į kab.kur nebuvo visai daktaro,sesutė leido uzeiti,atėjo po to daktaras su dideliu pavėlavimo nei passveikino su pacientu,nei atsiprasė,kai taip ir turi atseit būtinieko blogo.,Pradėjo ignoruoti mano skundus, kad viskas su koja gerai,nepasiųlė jokių tyrimų atlikti,apziūrėjo visai formaliai dėl akių israšė atsakymą ,israsą apziurėjęs ,gavosi kad priėmimas trūko dvigubai trumpiau,niegu as laukiau vizito daktaro.Tikrai sugaisiau tik laiką.Nepatariu niekam lankytis pas tą gyd,,grynas pasityciojimas.Gėda.

2021-06-25, 18:33 | 3

Dvi savaites su pertrauka gulėjau Nervų ligų skyriuje ir esu visiškai šokiruota bei nusivylusi šio skyriaus gydytojų ir vedėjos darbu. Į ligoninę kreipiausi dėl po skiepo (covid 19) atsiradusių komplikacijų, tačiau visi skyriuje dirbę gydytojai šį faktą IGNORAVO arba NEIGĖ. Simptomai: nutirpusios galūnės, skaudanti galva, kairės kojos skausmas, bendras silpnumas Ligos anamnezėje pripaišyta faktų, kurių aš nesakiau arba NEIGIAU. Nuolatos buvo kalbama apie mano psichinę sveikatą, bandomi išgauti faktai, patvirtinantys depresiją, panikos atakas ar nerimą, ko gyvenime nesu patyrusi. Gerbiamosios vedėjos arogancija ir pasipūtimas išvis kita tema. Ši gydytoja palatoje prie rezidenčių ir kitų pacienčių išsijuokė, kad nepaeinu ant kulnų, kad tokiai jaunai sąnarius skauda... Galų gale, pradėjus mamai aktyviau domėtis mano būkle, buvo pradėti duoti psichotropiniai vaistai, nuo kurių, maniau, numirsiu. Buvo iškviesta ir psichiatrė, kuri bendravo itin grubiai ir iš nežinia kur buvo susigalvojusi faktus, jog esu sirgusi depresija, vartojusi kažkokius vaistus. Didelis ačiū medicinos seselėms, kurios nuoširdžiai rūpinasi ir puikiai atlieka savo darbą, Jūs esate vertos pagarbos!

2021-06-09, 10:58 | 4

Skubios pagalbos skyrius tai vieta kur niekam nelinkiu patekti .Laukiau 5 val., nors bubo itarta trombo embolija . Atliekant kompiuterine tomografija , pirmakart gyvenime sesele nerado tinkamu venu suleisti vaistus . iki tol visur ir visada budavo puikiai suleidziami vaistai ar paimamas kraujas . Cia po tokio kuno subadymo , visur liko didziausios melynes .Visa ranka skausminga istinusi.
Nors ir buvo atlikti tyrimai , tinkamos pagalbos negavau. Kardiolitoj atrado stiprius karkalus ,gi cia Santaroj apie tai net nebuvo snekama .Ta diena budejusi gydytoja pulmonologe(20.06.08) per rubus klausesi plaucius . Ligos israse pazymeta deguonies terapija VISAI NETAIKE-tikras melas.Buvo tik nuo spaudimo duoti vaistai.
Visi kiti dalykai , buvo neblogai.

2021-04-27, 18:50 | 2

Nuoširdus ačiū ginekologijos skyriaus vedėjui Viliui Rudaičiui, gydyt. Linui Andreikai už sėkmingai atliktą operaciją, išsamias konsultacijas, pozityvą bei nuoširdų rūpestį. Visiems skyriaus medicinos ( ir ne tik) darbuotojams už dėmesį, rūpestingą priežiūrą ir dalijamą empatiją, kas labai svarbu pacientams, sveikstantiems po chirurgų profesionaliai atliktų operacijų. Stiprybės Jums sunkiame darbe. Ačiū, kad esate.

2021-04-05, 14:10 | 2

Pasiskiepijus diena AstraZeneca vakcina, vakare kilo stipri alerginė reakcija. Iškvietus greitają pagalba, sulaukiau greitai medikų. Jie buvo malonūs ir pareigingi. Atvykus į infekcinių ligų skyrių, maloniai buvau aptarnautas. Visi daktarai buvo labai malonūs. Tačiau prieš paleidžiant namo, kai gavau išrašą apie savo būklę, daktarė E. Žukauskaitė pašaipiai paklausė ar aš čia išsigandau šalutinių vakcinos poveikių. Ir kad man tik reikėjo išgert vaistų. Nepaisant to, kad ant informacinio vakcinos lapelio aiškiai parašyta, jog reiktų kreiptis skubios med. pagalbos mano atveju. Sudarė tokį įspūdį, kad kol nemirsi, tol neskambint greitajai pagalbai. Labai dėkoju visam likusiam personalui, kurį teko sutikt tą naktį.

2021-03-03, 22:11 | 2

Lankiausi pas alergologą gyd. K.ČERNIAUSKĄ du kartus dienos stacionare. Gydytojo ir personalo profesionalumas, atidumas pacientui maloniai nustebino. Paslaugų kokybė nieko nenusileido privačiai klinikai. Ačiū

2021-03-01, 16:57 | 3

Mama kas dvi tris savaites atvyksta į klinikas. Jai diagnozuotas plaučių vėžys. Atvykimo tikslas - kraujo tyrimias ir vaistų sulašinimas.
Gydytoja nurodo atvykimo laiką dažniausiai tarp 10 -12 val. (pvz atvykti 10, val, arba atvykti 11 val.) Atvykus atliekamas kraujo tyrimas ir lašinami vaistai. Vieno vizito trukmė vidutiniškai trunka nuo 4 iki 7 val.!!! Vizitai jau mamai tampa kančia. Ji silpna, jai dažnai sunku kvėpuoti ir ji visą dieną laikoma įstaigoje. Nesuprantama kodėl toks ilgas laikas tarp 2!!!! procedūrų. kelionė iki ligoninės mamai trunka apie valandą-pusantros, pirmyn atgal 2-3 val. Tad žmogus visą dieną praleidžia įstaigoje, be maisto ir poilsio...

2021-02-24, 13:31 | 7

Europietiškų standartų neurochirurgijos skyrius ir operacinės

2021-02-18, 23:22 | 20

Rekomenduoju.

2021-02-18, 23:22 | 20

Rekomenduoju.

2021-02-18, 23:22 | 20

Rekomenduoju.

2021-02-18, 23:22 | 20

Rekomenduoju.

2021-02-03, 20:18 | 22

Jei norite likti gyvi visada važiuokite į Santariškes. Nes tik čia dirba Lietuvos profesionalai!

2020-10-05, 10:57 | 1

Esu patenkintas Santaros klinikų gydymu. Apendicito operacija praėjo sklandžiai. Suteikta pakankamai naudingos informacijos. Malonus, paslaugus bei draugiškas personalas, ypač II-ojo pilvo chirurgijos skyriaus darbuotojai, kurie rūpinasi, teiraujasi, padeda.

2020-09-10, 09:52 | 2

Galiu vertinti tik tuos gydytojus su kuriaisteko bendrauti. Tai gydytoja M. Kovaite puiki gydytoja ,lengvai bendraujanti ir puiki skecialiste. Aciu nuosirdus jai. Puikus gydytojas ,kuris man inplantavo sirdies stimuliatoriu G.Rackauskas , tai savotiskas juvelyras savo darbe,dirba greit ir tiksliai.Aciu gydytojui.

2020-08-07, 22:04 | 7

Gyd. Artūras Šitkauskas puikus profesionalas ir nuostabus žmogus, sukuriantis saugumo ir pasitikėjimo jausmą. Nuoširdžiai dėkoju Jam ir kitam personalui už puikų darbą.

2020-08-04, 09:33 | 1

Laba diena. Rasau bloga atsiliepima apie Gyd.dietologe E.Cikanavičiūte... tokios gyd. nebuvau niekur maciusi.... neatlikusi jokiu tyrimu del padidejusio svorio nustate valgymo plana is kalbos telefonu.. atejus po menesio i vizita pamacius kad nera jokiu pastangu pasake kad gristi tada kada bus motyvacija suliekneti... nepaziurejo net i siuntima is kitos istaigos,,, siuntimas buvo is endokrinologes.. del skydliaukes ir mazgeliu.... as nesuprantu vieno.. uz ka jums yra mokami pinigai ir kodel jus isprasete is kabineto zmogu kuriam gal reikalinga rimta pagalba ar kazkokie tyrimai??? kreipsiuos i sveikatos ministerija.. sitas dalykas bus isviešintas..

2020-04-01, 19:36 | 1

Lankiausi kelis kartus pas gyd.Oną Laptevą. Tai gydytoja iš didžiosios raidės. Jaučiu jai didelę pagarbą ir dêkingumą. Jos dėka ,sparčiai sveikstu po stuburo operacijos.

2020-01-20, 21:52 | 1

Mano nuomonė,labai blogai,kad gydytojai dirba ir privačiuose įstaigose.Siunčia,, dėl konsultacijų,apie kurias nerašo nei istorijoje,nei oficialiai,nei su kokiu tikslu ,tik ant popierio gydytojo pavardė ir pavadinimą,arba adresą..Padariau ,niekam nereikalingų tyrimų ir palikau ,be reikalo ,savo pinigus. O esu apdrausta ir turiu siuntimą.Nors žinai,kad vistiek ,,neduosi”,bet priverstas jaustis nepatogiai

2020-01-05, 13:37 | 1

Noriu padėkoti 1-ojo kardiologijos skyriaus gydytojai Liudmilai Bronikovai už dėmesį ir rūpestingumą gydant mano tėvelį ištikus miokardo infarktui. Nuostabi gydytoja, labai rūpestinga. Visas personalas yra pagirtinas, nuostabios seselės ir slaugytojos. Ačiū jums už jūsų šypsenas veiduose, už šiltą žodį, už palaikymą ir nuoširdų bendravimą.

Algio Geležausko artimieji

2019-12-31, 12:19 | 6

Noriu su šventėm pasveikinti Santaros klinikos personalą, ypač I-o pilvo chirurgijo skyriaus darbuotojas ir daktarą Martyną Lukštą.
Ačiū už nuoširdų rūpestį ir malonu aptarnavimą.

Gražių naujų metų ir gerų darbų :)
Marijana B.

2019-12-14, 19:41 | 8

Kai su nekrentančia temperatūra atvažiavau į priimamajį, pakeitė antibiotikus ir paleido namo - nieko blogo jie nemato. Skubios pagalbos laukiau apie 7 valandas. Kitą kartą atvažiavau - laukiau 6 valandas priimamąjame - pakeitė antibiotikus. Paleido - nieko blogo. Kai jau temperatūra kilo kas 4 valandas, išsikviečiau greitąją, išgirdau priekaištų - kodėl ne pas šeimos gydytoją ( buvau, ji irgi tik antibiotikus gali pakeisti). Apie 9 valandas prasėdėjau priimamąjame laukdama, kol paguldys. Matavausi temperatūrą, pro šalį ėjus gydytoja paklausė - kiek. Sakau - 39.5. Ir nuėjo. Galų galr paguldė. Kaip ir viskas gerai, niekas neaišku. Galutinė diagnozė - vėžys. Pusantro mėnesio prašiau mane priimti. Bet, kaip sakė viena priimamojo gydytoja - jie guldo tik sunkius ligonius.

2019-11-23, 08:25 | 1

Gydytoja reumatologė E. Ranceva labai nuoširdi, demesinga, tikras profesionalas.
Tik geriausi atsiliepimai, padarė visus įmanomus tyrimus, diagnozavo lygą, greitai paskyrė gydymą, iš lygonines išėjau su pagerejusia sveikata.

2019-11-11, 20:03 | 4

Gulėnau neurochirurgijos skyriuje. Viskas super, seselės malonios ir rūpestingos, valytojos palaiko švarą, maitinimas neblogas, gamina skaniai, kam netinka yra valgykla. O geriausia yra tai, kad jautiesi užtikrintas, jog tavimi pasirūpins. Neurochirurgijos skyriaus personalas (nuo valytojų iki daktarų) - tikri profai, kiekvienas savo darbą puikiai. Ačiū!

2019-11-05, 12:00 | 9

Patiko gydytojo V.Beišos konkretumas ir mandagumas.

2019-10-25, 12:44 | 2

Noriu padėkoti visam I pilvo chirurgijos skyriaus personalui už visą rūpestį ir malonų bendravimą. Gavau daugiau negu tikėjausi: labai daug patarimų ir daug šypsenų. Viskas sustyguota, viskuo pasirūpinta. Ačiū už Jūsų atsidavimą!

2019-10-25, 07:00 | 3

Esu labai dekinga ginekologinio skyriaus slaugytojoms, seselėms, savo gydytojai I. Kirilovai , budintiems gydytojams ir visam personalui!!! Begalo dekinga gydytojui anesteziologui ( ne paklausiau pavardes) , kuris dirbo 2019.10.22 ( DIENA) ir buvo mano operacijos metu, toks vyresnio amžiaus :) tikrai labai smagus vyras, labai rūpinosi, maloniai bendravo, palaikė ir juokavo! Kita diena sužinojęs apie mano komplikacijas op metu net atėjo į palata paklausti kaip jaučiuosi ( nors jis to visai net neprivalo daryti) labai nuoširdus , šmaikštus ir pozityvus zmogus! Nesuprantu is kur tokios nuomones pas žmones kaip ligoninėse viskas blogai. Aš jaučiausi kaip sanatorijoj, tikrai! Maistas skanus, geras, wifi idealus, gydytojai nuostabus, sesutes visada šypsosi, bet kada gali bet ko paprasyti! Aciu labai visam ginekologiniam skyriui!!!!!!!!

2019-10-19, 07:45 | 1

Jau galiu vertinti gyd. Domanto Stundžio darbo kokybę, nes matau rezultatą, kuris mane jaudino.
Noriu padėkoti gydytojui už nuoširdų bendravimą, profesionalumą, kokybiškai atliktą operaciją. Dar kartą sakau JUMS daktare; AČIŪ...

2019-07-14, 04:20 | 3

Gal tai ne atsiliepimas, bet tiesiog paliksiu savo nuomonę apie gydytoją echoskopuotoja kuri dirba su vaikais, ir yra labai grubi.
Karščiuojantis ir dehidratavęs, gydytojų bijantis vaikas kuriam net nėra dviejų metų verkia kabinete, nes jam baisu... O jau suaugusios ir subrendusios moters klausimas buvo :- Tai ko ji čia verkia?paklausus tokiu tonų, kad net man pačiai pasidarė nejauku.

Norėčiau tiesiog palinkėti gerbiamoji ŠIMAITIENE, jeigu negerbiate savo darbo ir jums jis yra nepriimtinas, tiesiog keiskite ji, negražu taip elgtis su mažais vaikais.

2019-07-07, 11:14 | 4

Nuoširdžiausi linkėjimai Santaros klinikų Priėmimo skyriaus personalui, kurių dėka lauksite gydytojo apžiūros daugiau nei 3 valandas raitydamiesi iš skausmo, o šis atėjęs pasakys, kad niekas jam nepaskambino ateiti! 2019-07-05 vakare dirbęs urologas apžiūros metu, man kenčiant siaubingus skausmus, klausinėjo su sveikata niekaip nesusijusių klausimų apie mano tatuiruotes ir jų reikšmę. Atlikti tyrimai "parodė", kad esu visiškai sveika, jokio skausmo negali būti, apsimetinėju ir turiu psichologinių problemų (???). Tyrimų rezultatai buvo akivaizdžiai suklastoti. Man buvo įteiktas išrašas, kuriame surašyta, kad mano organai neskausmingi (gydytojas nurodė seselėms suleisti man vaistų nuo skausmo), temperatūra 36,6 (skundžiausi karščiavimu, niekas temperatūros man nepamatavo!), neatitiko tyrimo rezultatuose nurodyta šlapimo spalva ir skaidrumas (daviau tamsų, drumstą šlapimą, buvo parašyta kad jis skaidrus ir šviesiai geltonas). Man buvo liepta eiti namo. Personalui galiu palinkėti tik vieno - kad kada nors gautumėte tokią "pagalbą", kokią man suteikėte.

2019-06-15, 10:50 | 2

Esu nepaprastai dėkinga ginekologinio skyriaus gydytojui Linui Andreikai už atliktą sudėtingą operciją ir poopercinį gydymą.Tai puikus specialistas, itin dėmesingas, atidus, rūpestingas .Jums liksiu dėkinga visą gyvenimą.Tai žmogus, kuriam rūpi pacientas ir jo problemos. Esu dėkinga visam ginekologinio skyriaus personalui už rūpetį ir padrąsinimus , už pagalbą ir žmoniškumą.Pacientė Vilija.

2019-06-01, 12:53 | 1

Nesu tikra, ar visi Santariškių akių klinikos gydytojai yra girdėję apie mediko etiką. Tik dvi jaunos daktarės išties skrupulingai apžiūrėjo mane. Istorija tokia - rudenį turėjau akies traumą - į akį įdrėskė katė. Atvažiavusi į klinikas mane apžiūrėjo, skyrė antibiotikus. Įdrėskimą tyrimų metu pamatė jauna medikė. Kaip ten bebūtų... po traumos mano akių jautrumas padidėjo. Pavasarį buvo taip blogai, kad vos patekus muilo į akis, vėl prasidėjo uždegimas. Tą kartą vėl teko kreiptis į ligoninę, nes akis buvo baisiai raudona. Ir vėl mane apžiūrėjus medikė išsityčiojo, liepė susimokėti. Visus įžeidimus už durų girdėjo mane palydėjęs draugas. Nežinau, ar galima pacientui taip sakyti - "jūsų viena akis mato tik trečdalį, tad neaiškinkit, kad išvis kažką matote". Patylėjom, išklausėm ir susimokėjom. Mano nelaimei, po mėnesio prasidėjo stiprus akių ir galvos skausmas. Gydžiausi pati namie, nes bijojau vėl tų patyčių. Visgi, teko atvažiuoti - paskatino šeima. Ir dabar jau net tokių komentarų sulaukiau "daugiau niekada čia nevažiuokite, jums kažkas negerai, jūs važiavote čia prieš mėnesį, o apskritai įsivaizduojate, kad sergate visus metus". Ir vėl sumokėjau pinigus. Tik kita jauna specialistė pasakė, kas galėjo sukelti simptomus ir tikrai manimi patikėjo, neliepė tikrintis psichikos. Mieli medikai, aš tikrai nevažiuoju pas jus, tam kad pajausčiau kažkokį malonumą ar kurčiau esamas istorijas. Važiavau, nes buvo trauma, po to važiavau, nes po traumos kentėjau simptomus ir pradėjo skaudėti akis. Jūsų pasakymai, kad "jūs kažkuo sergate visus metus, jei čia važinėjate" yra visų pirma neetiški, nekorektiški, juolab, kad sutikau sumokėti už konsultaciją. Man sveikatos palinkėjo tik tuomet, kai sumokėjau. Gerai, kad esu adekvatus žmogus ir visus įžeidimus išklausiau sėdėdama ramiai. Jei medikas plaikstosi, įžeidinėja konsultacijos metu bei liepia daugiau čia nevažiuoti - kyla klausimas, kam čia prasidėjus neuralgija. Ar man, kai sėdėjau ramiai ir tik atėjau pasitikrinti? Negaliu nieko daugiau pasakyti apie žmones, kurie neturi elementarios bendravimo etikos ir išvarinėja pacientus. Nebijokit - nevažiuosiu, bet apie tokį neprofesionalų bendravimą siūlyčiau pagalvoti, nes kitas žmogus tikrai gali turėti psichologinių problemų ir jūsų įžeidinėjimai gali pakenkti jo sveikatai - kas pagal šiuolaikinius medikų bendravimo su pacientais metodus yra tiesiog nekompetentinga. O šiaip ačiū tom dviem jaunom specialistėm, kurios išgydė įdrėskimą, apžiūrėjo, davė rekomendacijų pasitikrinti kitus organus, dėl ko galėjo atsirasti simptomai.

2019-03-17, 09:56 | 2

Sveiki, tikrai profesionalūs ir rūpestingi hematologai, labai stipri komanda ir vadovavimas. Labai pasistengus prisibelsti pavyksta net ir į konsiliumo narių širdis ir dėmesį, kai tampi ne informacijos išklsusytojas ir pasyvus dalyvis, bendraujantis su gydytoju - vykdytoju, bet gali tartis, klausti, išsiaiškinti smulkiai ir aktyviai dalyvauti sprendimuose su galimybe apsvarsčius koreguot, suvokt terminus, medicinos pažangos galimą įtaką jiems.

Kartais kitų skyrių specialistai, diagnozavę gerai, priima sprendimą priskirti ne jų srities gydymą ir čia jau nuo paciento išprusimo ir aktyvumo priklauso ar jis "pateks" į reikiamas rankas.

2019-03-08, 16:37 | 3

Noriu nuoširdžiai padėkoti už sklandų gimdymą Akušerijos skyrio prsonalui: Simonai Radžvilaitei, Fulgentai Aukštuolienei ir Inai Kononovai. Esu be galo patenkinta jūsų profesionalumu. Ačiū, kad būtent jūs prižiūrėjote mane per tokį svarbų gyvenimo įvykį, kurį prisiminsiu su šypsena.

2019-02-25, 10:50 | 13

Skubios pagalbos skyrius tai vieta kur niekam nelinkiu patekti, dirba ne medikai o rezidentai kurie negali atskirti klinikinės mirties nuo epilepsijos priepuolio. Tolimesnio gydymo ar siuntimo pas specialistą nepaskyria todėl dauguma toli nenueina po išrašymo. Beveik visus patekimus ten prisimenu kaip košmarą. Kardio monitorius mirksi raudonai suveikia sirena ir niekas neprieina.

2019-01-11, 10:31 | 1

Vertinu labai prastai.
Du kartus su kudikiu buvom uzregistruoti 7:30. Pas lor. Gydytoja ir pas endokrinologa. Buvome abu kartus pirmi eleje. Taciau gygytojai tiek lor. tiek endokrinologas prieme mus tik 8 h. Nes tik tokiu laiku atejo i darba. Su kudikiu pralaukdavom apie 40min prie duru. Tai kaip gali paskui nesusidaryti eiles prie kabinetu? Jei gydytojai veluoja i darba! Kam rasyti vizita 7:30 jei gydytojas ateina tik 8 h?

2018-12-13, 13:37 | 2

2018-11-28 mane operavo pilvo chirurgas gydytojas Marius Paškonis. Viskas puiku ir idealu. Taip ir įvertinau šį chirurgą. Tačiau atskirai noriu pakomentuoti Santaros klinikas ir I pilvo chirurgijos skyriaus personalą: aukščiausios klasės klinikos - viskas sustyguota, nieko netrūksta, veiksmas vyksta labai profesionaliai. I pilvo chirurgijos skyriaus personalas nuostabus, dirba puikiai, duoda vertingus patarimus. Taip pat noriu padėkoti visam operacininės personalui (kurį trumpai mačiau tik prieš narkozę): tikri profesionalai - dirbdami savo darbą, suspėjo mane padrąsinti, nuraminti ir net komplimentą pasakyti.
Ir Santaros klinikoms, ir personalui nuoširdus ačiū.

Saulius