Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja , %

Licencija

Nr. 1242

Detalus įvertinimas

Susisiekimas visuomeniniu ar asmeniniu transportu, automobilio parkavimas

67.7% Complete
3.4

Susisiekimas su įstaiga patogus, bet stotelė/parkingas yra atokiau nuo įėjimo

Išorinės aplinkos pritaikymas Jūsų atsipalaidavimui ir komfortui (privatus įėjimas, suoliukai lauke, patogūs laiptai)

71% Complete
3.5

Išorėje yra dauguma atsipalaidavimą ir komfortą užtikrinančių priemonių

Registratūros ar priimamajo zonos patogumas (eilės valdymas, vietos prisėsti, galimybė atsigerti, WC ir pan.)

66.1% Complete
3.3

Registratūroje yra dauguma patogumą užtikrinančių priemonių

Registratūros ar priimamajo darbuotojų darbo kokybė (nuoširdus bendravimas, greitas aptarnavimas, supratingumas)

70.7% Complete
3.5

Darbą atlieka, bet formliai

Ar lengvai radote gydytojo/procedūrų kabinetą?

78.2% Complete
3.9

Įstaiga suplanuota apgalvotai arba labai aiškūs ženklai, dėl to lengva rasti gydytojo ar procedūrų kabinetą

Kiek ilgai tenka laukti prie gydytojo kabineto durų?

60.1% Complete
3

Laukiau iki 15 min

Kabinetų ar palatų pritaikymas Jūsų komfortui ir personalo darbo patogumui

73.1% Complete
3.7

Patalpos pritaikytos daugumai poreikių

Medicininė įranga (naujumas, modernumas bei kiekis)

83.3% Complete
4.2

Medicininės įrangos netrūksta ir visa įranga nauja ir moderni

Ar visas procedūras ir tyrimus galėjote gauti vietoje?

85.4% Complete
4.3

Visos reikiamos procedūros ar tyrimai buvo vietoje

Gydytojų profesionalumas (problemos diagnozavimas, gydymo efektyvumas)

82.6% Complete
4.1

Diagnozuoja tiksliai ir paskiria efektyvų gydymą

Gydytojų bendravimo įgudžiai (nuoširdumas, atsakymas į klausimus)

76.3% Complete
3.8

Bendrauja nuoširdžiai ir atsako į visus klausimus

Seselių, slaugių ar slaugytojų darbo kokybė (bendravimas, rūpestingumas)

79.3% Complete
4

Buvo rūpestingos ir paslaugios

Papildomos paslaugos (maitinimas, taksi iškvietimas, TV, vaikų priežiūra)

47% Complete
2.4

Pasiūla ar kokybė neatitiko lūkesčių

Kaip vertinate paslaugų kainas?

79.8% Complete
4

Nereikėjo mokėti

Ar papildomai atsilyginate įstaigos gydytojams asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Wifi internetas

75.1% Complete
3.8

Internetas veikė be priekaištų

Gydytojai, kurie dirba "Vilniaus universiteto ligoninė Santaros klinikos"
Pacientų atsiliepimai
2018-10-30, 14:14 | 6

Gydytojai zverys, nesirupina, grubus, bendrauja agresyviai, nenori dirbti, geria kava, kol pacientai su skausmu laukia koridoriuje, dokumentacija sutvarko rezidentai. Nenoriai teikia skubia pagalba, siekia kuo greiciau atsikratyti paciento. Slaugytojos nekompetetingos, palieka melynes nuo kateteriu, moka ideti tik alkunes sulenkimo srityje. Mano atveju abi rankos buvo subadytos ir melynos, bet atrėže, jog tai mano problemos, kad vemiu nuo toksikozes istisai, o gydytojai sake darytis isvalyma jei negaliu kenteti pykinimo ir vemimo. Drebancia nuo dehidratacijos ir elektrolitu trukumo, israso namo. Niekam nepatarciau patekti i santariskiu ginekologini skyriu!!! Bukite protingi ir kreipkites i Vilniaus gimdymo namus arba Antakalni.

2018-10-16, 18:09 | 1

Labai deginga gyd. Silenui ir visiems 6 auksto personalui. Aciu gydytojui Poskauskui. Jus mane isgelbejot , linkiu jums sveikatos ir ,kad maziau ligoniu sunkiu:)

2018-10-14, 08:25 | 1

Visiskai esu pakraupes ju elgesiu....
Zmona buvo atvesta velai vakare is utenos rajono, nes esa nebuvo vietos nors sendien jau Utenoje guli, esme tame jog atveze velai vakare del inksto skausmu, plius inai jau laukesi 38sav, daktarai pamate jog jau atsiranda saremiai, bet nieko tokio viskas esa gerai, prirase visokiu nesamoniu , kad inai su temperatura 38, su visokiais galvos skausmais, na ir galu gale 1h nakties tiesiog isgrudo nescia motery , ir pasake gali eit, nors inai net ne is vilniaus nieko nezino kur kas taip, kur su kuom nuvaziuot, tai teko kviest taxi kad vestu i kita miesta ....
Bus prasnesta visom instancijom apie sy dalyka, tegu grauzia sazyne....

2018-09-10, 09:21 | 3

Didelis dėkui Santariškių akušerijos ginekologijos skyriaus darbuotojams. Labai profesionali, dėmesinga komanda stipriai padėjusi ir palaikiusi gimdant. Taip pat ačių naujagimių skyriaus gydytojoms Virginijai Sungailienei ir Jolitai Kirvaitienei, bei skyriaus slaugytojoms

2018-07-21, 18:40 | 3

Dėkojame visai Santaros kraujagyslių chirurgijos skyriaus komandai,o ypač aukščiausios kvalifikacijos chirurgui, med.m.dr. Vaidotui Zabuliui ,gyd.anesteziologui Giedriui Volbekui ir visai operacinės slaugytojų komandai už skubiai ir profesionaliai atliktą operaciją mūsų tėčiui Baliui. Tik Jūsų begalinio profesionalumo, visiško atsidavimo ir pasiaukojimo darbui dėka, pavyko tėtį ištraukti iš sunkios,netgi atrodė beviltiškos padėties,suteikiant galimybę vaikščioti abiejomis kojomis.
Ačiū Jums labai!
Stiprios sveikatos ir Dievo palaimos visai Jūsų profesionalų komandai bei kraujagyslių chirurgijos skyriaus kolektyvui. Ačiū,kad Jūs esat.
Su Pagarba ir begaliniu dėkingumu, dukros L.K ir D.V.

2018-06-11, 13:55 | 25

Ar ne per daug psichiatriuku jusu istaigoje?? Lietuvoje bando medicina i pseudomoksline psichiatrija pakeisti?? nes ieskoti tikra ligos priezasti ir gydyti proto neuztenka?? lietuvoje kaip matau yra tendencija, sodinti visus is ejles ant psichiatrines psichotropines tabletes, nes taip lengviau, kam kazka galvoti, ieskoti liga, sufabrikavai psichine diagnoze ir pumpuok su psichiatrine narkota kiek iskentes, sitoje istaigoje nelabai ka sugeba ieskoti, kas per sutrikimas zmonems ir del ko, gydytojai nezino savo darbo, neismano apie ligas etiologija, bando pasodinti visus ant psichiatrines tabletes, kurie sukelia visas sizofrenijos ir depresijos simptomus, sukelia endokrinines sutrikimus, haliucinacijas, kliedesiai, nemiga ir taip toliau, o dar ir neurologines ir endokrinines sutrikimus, tokius kaip akatizija, parkinsonizmas, distonija, veliavoji diskenezija, o dar osteoporoze, cukrinis diabetas, galaktoreja, navikus, nevaisinguma, neuroleptini nutukima abdominalini, nutukima, gadina krauja, imuniteta, gali sukelti piktybini neurolpetini sindroma, infarkta , insulta. Visa sita sukelia tokie "vaistai" neurolpetikai antipsichotikai kaip haloperidolas, litis, valproatas, olanzapinas, risperidonas, clozapinas, paliperidonas, caripiprazine, quetiapinas, aripiprazolis, fluanksol, truksalis, tiapridas, ziprasidone, sulpiridas, amisulpiridas, metoclopradmias cerukalis, domperidonas motillium ir taip toliau. Is antidepresasntu tokius sutrikimus gali sukelti, amitriptilinas, fluoksetinas, paroksetinas, sertralinas, mirtazapinas, venlafaxinas, duloxetinas, fluvaxaminas, citalopram, escitalopram ir kiti, is trankvilizatoriu kurie sukelia stipri psichine ir fizine priklausomybe, abstinencija, lomkes, atsisakimo sindroma, tokie preparatai kaip diazepamas, bromazaepamas leksotanilas, lorazepamas lorafen, alprazolamas xanax, clonazepamas, zolpidemas, zopiclonas, pregabalinas lyrica, carbamazepinas, gabapentinas, lamatriginas,ir taip toliau..ne papulkit ant psichiatrine kabliuka. klauskit gydytoju del ko jie bando pastumti jums pas psichiatrus. Dazniausiai stumia pas psichiatrus alegydytojai, kurie neismano savo darba, nekompetitingi, zemos kvalifikacijos, jiems taip lengviau atsikratyti paciento. Viesinkit tokiu "gydytoju" pavardes internete, kad visi zinotu kad pas tokius specialistus, geriau nepapulti. Tokio naglumo dar nemaciau, kad psichiaskai sveikus, arba trumpai turinciam umine sutrikima, sodina visam gyvenimui , faktiskai zudant zmogu, o ne gydant. Lietuvoje kai kuriu psichotropiniu suvartojama 2 - 3 kartus daugiau, o kai kuriu ir 20 kart daugiau nei latvioje ar estioje, ir visa tai del tokiu nekompetitingu gydytoju.Lietuvoje kai kuriu psichotropiniu suvartojama per 100 tukst zmoniu, 2 - 3 kartus daugiau, o kai kuriu ir 20 kart daugiau nei latvioje ar estioje, ir visa tai del tokiu nekompetitingu gydytoju.

2018-04-09, 14:46 | 1

Nuoširdžiai dėkoju VUL Santariškių klinikos Urologijos skyriaus gydytojui Jurijui Makevičiui, ir visam skyriaus personalui už profesionalumą, malonų bendravimą ir operatyvumą. Lietuvoje yra tikrai gerų gydytojų ir tiesiog gerų žmonių!Sėkmės, neblėstančios energijos, laimės ir sveikatos Jums bei Jūsų artimiesiems! A.J

2018-01-02, 20:16 | 4

Ačiū visam I širdies chirurgijos skyriaus personalui: visiems gydytojams, slaugytojoms ir jų padėjėjams, už atgautą sveikatą, už nuoširdų rūpestį. Sveikatos jums.
Sergejus

2017-10-22, 18:52 | 1

Norėjau nuoširdžiai padėkoti daktarams, akušerėms, rezidentams kurie visi buvo šalia gimdymo metu rugsėjo 25d. , kurie atliko visas reikiamas procedūras su atsidavimu ir profesionalumu. Pranoko visus lūkesčius!!!

2017-10-09, 20:34 | IP: 88.216.9.182

geri

2017-09-13, 12:40 | 74

Gera klinika

2017-08-27, 19:19 | IP: 84.240.18.171

Nuostabi gydymo įstaiga :)

2017-06-23, 12:39 | IP: 87.239.83.56

Lankiausi pas kardiologus. Laimutė Laučiuvienė, Rasa Čypienė, Rimantas Karalius 1-o širdies chirurgijos skyriaus vadovas ir visas skyriaus personalas nerealūs medikai. Draugiški paprasti nearogantiški profesionalai. Dveji metai kaip atlikta man operacija be jokių komplikacijų. Nuolat prisimenu Jus Su didžiausia pagarba širdyje. Sveikatos Jums ir Dievo palaimos.
Rimantas Karalius aukščiausio lygio megakardiochirurgas. Dėkosiu Jums visą gyvenimą.

2017-06-01, 18:25 | IP: *.*.*.*

I registratura neimanoma prisiskambinti!!! Kam skambinti, kad kazkas pasikeistu?

2017-05-12, 12:21 | IP: 188.69.215.228

Ne apie vizitą, o apie registravimąsi. Norėjau užsiregistruoti pas lorą. Liepė pasakyti ligos kodą, kuris yra ant siuntimo. Pasakiau, kad siuntimo dar neturiu. Registruoti atsisakė - tokia tvarka. Ėjau pas šeimos gydytoją. Gavau siuntimą, kuris galioja tik 1 mėnesį. Užsiregistravau. Vizitas pas gydytoją įmanomas tik po 4 mėn. Ar tai ne pastyčiojimas iš žmogaus?

2017-03-19, 19:51 | 1

Pralaukus apie 3val man pasake, kad tu sveika ir gali vykti namo. Nors atvykau su temperatura ir namo isvykau su auksta temperatura ir net jokiu vaistu nebuvo israsyta. Paprasius israsyti nedarbinguma buvo pasakyta tai tu issiprasyk kita diena is darbo... kazkokia nesamone!!!!!! Ir uz ka as moku mokescius, jei man reikia moketi uz suteiktas (nekokybiskai) medicinines paslaugas???

2017-02-28, 14:11 | 1

Apie išrašymą iš istaigos pranešė iki operacijos pradžios. Iš ryto buvome pažadinti ir sužinojome, jog jau išrasyti.

2017-01-03, 20:40 | 5

Reiskiu padeka daktarei Vaisnytei uz pagalba ir gydyma.

2017-01-03, 12:37 | 4

tai viena geriausių klinikų Lietuvoje

2016-12-14, 10:28 | IP: 212.93.55.35

gera ligoninė

2016-12-03, 15:53 | IP: 77.219.201.189

Nuoširdžiai dėkoju VUL Santariškių klinikos Urologijos skyriaus gydytojui V. Dzedziuliui, gyd. A. Rimui, slaugytojoms I. Šidlauskienei, V.Pašluostienei, Z. Urbaitienei, L. Moškalo ir visam skyriaus personalui už profesionalumą, malonų bendravimą ir operatyvumą. Jūsų sunkus ir atsakingas darbas, reikalaujantis begalinės kantrybės, supratingumo, meilės ir atjautos kiekvienam žmogui, suteikia tvirtybės, tikėjimo ir vilties ligoniams. Lai Jūsų taurų darbą visada lydi nuoširdžiausi dėkingumo žodžiai. Sėkmės, neblėstančios energijos, laimės ir sveikatos Jums bei Jūsų artimiesiems !
E. Valčiukas

2016-11-08, 10:34 | 2

Noriu padėkoti gyd. Mariui Petrulioniui už puikiai atliktą tulžies pašalinimo operaciją, konstruktyvų ir malonų bendravimą, rūpinimąsi po operacijos. Taip pat nuoširdžiai dėkoju visoms antro pilvo chirurgijos skyriaus darbuotojoms bei operacinės darbuotojoms. Viskas atlikta tiksliai, greitai, maloniai ir su minimaliu stresu.

2016-11-01, 03:38 | IP: *.*.*.*

Į Santariškių gyd. įstaigą vaikštau seniai ir visus pasikeitimus galėčiau vertinti kaip metraštininkas. Iš pradžių darbo reikalais, paskui dar ir kaip pacientas. Bet apsiribosiu tik tokiu pastebėjimu. Kol neturėjau savo ''Stogo'', ten dirbančių gydytojų, vargau kaip ir visi bedaliai. Gydytojų arogancija, pasipūtimas ir tuštybė, neveiklumas, klaidžiojimas nustatant diagnozę, eilės prie kabinetų, visi lekia kažkur, skuba, o ligoniui nėra laiko ir dėmesio. Pinigai. Taip pinigai, tiksliau dideli pinigai, arba draugai, arba ligonio padėtis visuomenėje turi įtakos , bet neesminės. Visi , ar beveik visi ligoniai atsidėkoja, kiek kas gali ir kaip supranta. Išlepinom mes tuos gydytojus, tiksliau , padarėm juos ''pinigų narkomanais'', o dabar skundžiamės prastais rezultatais. Koks vadovas , toks ir personalas. Koks reikalavimas, toks ir darbas. Pastatas pagražėjo, aparatūros prisipirko, geri gydytojai emigravo ir turim , ką turim. Taip. ne visi dar, liko ir padorių specialistų. Šiai ir kitoms gydymo įstaigoms tiktų tokia šiuolaikinė patarlė: YRA DAUG DAKTARŲ SU BALTAIS CHALATAIS DIDELĖMIS KIŠENĖMIS, BET TIK VIENETAI LIKO GYDYTOJŲ SU DIDELE IŠMINTIM IR JAUTRIA ŠIRDIM. Gydytojau, kuriai kategorijai TU priklausai?????

2016-10-30, 15:52 | 1

Konvejeris.Nedaug demesio skiriama gimdyvei, truksta pagalbos. Labiausiai sokiravo priemimo skyriaus gydytojai,grubus ir formalus

2016-10-28, 23:56 | 1

Labai norime padėkoti visiems kardiochirurgams. Ypač didelį įspūdį paliko Aleksejus Zorinas. Ačiū už skiriamą įpatingą dėmesį savo pacientams, už puikų humoro jausmą ir atsidavimą savo darbui. Linkime didžiausios sėkmės darbe ir asmeniniam gyvenime, visuomet išlaikykite savo charizmą, ji labai padeda sergantiems ir viduje pažadina ugnelę, kurios kartais taip visiems trūksta. Dar kartą nuošidžiai dėkojam ir lenkia galvą :) Jurijus Paviničius

2016-09-21, 14:36 | IP: *.*.*.*

Vidaus ligu daktare priimamajame matyt pavargus nuo pacientu, nemandagi, o jos sesutei ( sviesiaplauke jauna) karves ganyt su tokia kultura, o ne ligonineje dirbti

2016-08-21, 22:28 | IP: *.*.*.*

Yra tik labai mazai gydytojų sioje istaigoje,kuriuos galima butu pavadinti gydytojais.

2016-08-04, 15:16 | IP: 78.60.150.67

Teko gydytis pas gyd.Ausra Marcijoniene .Gydytojos darba atlieka gerai,taciau kaip zmogus be galo arogantiska ,nemaloni gydytoja.Sugeba sugadinti nuotaika visai dienai..Truksta elementariausio mandagumo,supratimo.Nuotaikos zmogus.Nemanau,kad toks gydytojas tinka vadovauti skyriui.Gaila,bet tokio pasikelusio gydytojo nerekomenduociau niekam.

2016-07-21, 21:35 | 26

Santariskese lankiausi pas akiu gydytoja - pavardes nebepamenu, bet jaunas daktaras ir labai profesionalus. Lengvo gydymo nebuvo variantu, bet bent jau paaiskino, kodel prastai matau. Ligoninese lankausi retai, todel man buvo sunku susigaudyti tame pastate kur reikia eiti. Daug laiko sugaisau ir reikejo klausineti personalo, kol suradau kaip iki daktaro kabineto nusigauti.

2016-07-19, 15:59 | 1

Į ligoninę atvykau beviltiškos būklės. Pakalbėjus su chirurgu Kastyčiu Pauža per 15 minučių į optimistinę pusę nuvo perberstas mąstymas ir požiūris į problemą. Puikus specialistas, optimistas ir su galingu jumoro užtaisu. Malonu buvo operuotis, jausti nuolatinį rūpestį ir aiškų veiksmų algoritmą. Jaučiu begalinį dėkingumą už pagerintą gyvenimo kokybę ir požiūrį į problemą.
Rita Jurevičienė

2016-06-09, 06:14 | IP: *.*.*.*

Totali nepagarba pacientui

2016-02-25, 15:52 | IP: 5.20.215.4

Visi puikūs - ir gydytojai savo srities asai, ir slaugytojos nuostabios, ir jų padėjėjos. Pradedant registratūra iki pat išrašymo visi buvo labai geranoriški, paslaugūs ir malonūs. Ačiū jiems!

2015-08-01, 10:01 | IP: *.*.*.*

Nieko teigiamo apie Santariškių konsultacinę polikliniką pasakyti negaliu. Turiu daug sveikatos problemų ir iš Karoliniškių poliklinikos dažnai gaunu siuntimą konsultacijai į Santariškių konsultacinę polikliniką, bet kokybiškų ligos tyrimų ir ligos diagnozavimo taip ir nesulaukiu. Labai netaktiškas medikų bendravimas su pacientais, visiškas abejingumas paciento skausmui. Įsikėrojusi tokia sena ir visiems viešai žinoma piktžaizdė, kaip kyšiai ir jų mastas.Apie tai su pacientu medikai kalba atviru tekstu. Neduosi kyšio, negausi med. paslaugos. Tai konkrečiai galiu paminėti gydytoją neurologę Juozapaitienę, kuri tiesiog terorizuoja pacientus laukdama iš paciento kyšio. Tuo pati įsitikinau. Kadangi pas Juozapaitienę teko apsilankyti jau keletą kartu ir nenunešiau kyšio (nes ji man nieko nepadėjo), tai po poros vizitų pas ją pajutau tikrą terorą, kol galiausiai ji man pasakė tiesiai šviesiai, kad aš esu jos kabinete NEPAGEIDAUJAMA PACIENTĖ. Tai pasakė gydytoja dirbdama viešojoje įstaigoje finansuojamoje iš visų mūsų mokesčių mokėtojų. Gaila, kad gyvendami dvidešimt pirmajame amžiuje, atvykę į Santariškių konsultacinę polikliniką pacientas jaučiasi kaip akmens amžiuje. Ką veikia šios poliklinikos direktorė? Kodėl nepasidomi savo vadovaujamos įstaigos korupcija? Ant kiekvieno gydytojo kabineto priklijuotas Hipokrato lipdukas, bet ar Hipokrato vardas tinka pridengti šiame kabinete dirbančio gydytojo korupciją ir abejingumą kenčiančio paciento skausmui ?

2015-07-27, 19:15 | IP: 78.56.220.5

Esu labai patenkinta, tiek gyditojais pas kuriuos teko lankytis tiek registratrus darbu tiek seseliu. Gera atvykti i istaiga kurioja sutinka su sypsena mandagiai , patinka tvarka ,kad talonai surasomi pagal laika ir diena ir to laikomasi,uz tai cia yra tvarka. Nereikia laukti visos dienos . Gyditoju bendravimas ir apsoliuciai visu darbuotoju . tikrai likau patenkinta apsilankiusi sioje istaigoje . kauno klinikiniai ligoninei dar labai labai toli iki tokio lygio. Siulau apsilankyti tikrai liksite patenkinti. Tokiu nera .

2015-07-20, 09:29 | IP: *.*.*.*

Pastato isore grazi, o vidus, turint galvoje gydytoju, su kuriais teko susidurti zmogiskasis faktorius ir ju vidus-labai prastas. I zmogu ziuri, kaip i ne zmogu, o su panieka. Gal yra ir neblogu, bet su kuo susidureme, paliko labai slogu ir prasta vaizda, kaip sitokio profilio istaigoje, apart to, kad diagnoze buvo neteisinga.

2015-03-21, 18:45 | IP: *.*.*.*

Prastas vaizdas, grazi ti kisore

2015-02-21, 10:23 | IP: 89.116.95.206

Puikios palatos, labai labai moderni įstaiga

2015-02-02, 14:24 | IP: *.*.*.*

Nepaisant visokeriopos pagarbos ten dirbantiem medikams, darbo organizavimas ir pacientų priėmimas/aptarnavimas yra siaubingas.

2015-01-27, 13:43 | IP: 88.222.96.10

Mes esame iš Kauno. su daktarais (įvairių sričių) dėl vaiko problemų bendraujame jau 6 metus. Bet per tuos metus mano vaiku nebuvo rūpinamasi tiek, kiek per vieną dieną atvykus į šią įstaigą. Man tiesa sakant ši įstaiga ir jos darbuotojai, nuo registratūros iki daktarų, yra kaip stebuklas. Jie visi rūpestingi, profesionalūs, kaip viena komanda. Labai gaila, kad tiek metų laukėm "nieko", kalbant apie Kauną. Tikiu šia įstaiga ir turiu vilties, kad mūsų problemų priežastys bus atrastos ir išgydytos.

2015-01-14, 22:02 | IP: *.*.*.*

LOR skyrius patiko.Kitur nebuvau

2015-01-07, 19:08 | IP: 78.60.150.28

Jau daug metų esu registruota Santariškių klinikų šeimos centre ir naudojuos konsultacinės klinikos specialistų paslaugomis. Esu labai patenkinta tiek gydytojų (beveik visų, su kuriais susidūriaus) profesionalumu ir geranoriškumu, tiek ir slaugytojų ir seselių darbu ir mokėjimu bendrauti su pacientais. Pačioje klinikoje yra puikių vietų, yra tokių, kurioms aiškiai pritrūko dėmesio ir finansų (priėmimo skyrius atrodo kiek liūdnokai), kai kur finansų įdėta, bet neprotingai - pvz., gražiai atrodantys bet klaikaus nepatogumo suolai konsultacinėje poliklinikoje prie kabinetų. Parkavimasis aišku irgi šiokia tokia problema ir kerta per kišenę.

2014-11-18, 19:32 | IP: 88.222.195.52

Puiki su profesionalia komanda asmens sveikatos priežiuros įstaiga. Tik tokias įstaigas ir reikia remti. Ačiū šios įstaigos ginekologijos skyriui ir jų komandos lyderiui Viliui Rudaičiui jie man padovanojo naują gyvenimą.

2014-09-25, 17:43 | IP: *.*.*.*

Gera ligoninė.

2014-09-18, 15:54 | IP: 212.52.41.33

Teko bendrauti su kardiologais-visi jie tikri profesionalai,labai rūpestingi,maloniai bendraujantys,negailintys profesinių ir žmogiškų patarimų.Rūpestingos slaugytojos.Ačiū Labai nepatiko,kad visoje teritorijoje rūkoma,netgi vos išėjus iš pastato ar vaikštant gražiai tvarkomais takais..BŪTINA numatyti rūkymo zoną,negadinant savo įvaizdžio ir neerzinant nerūkančiųjų

2014-07-22, 21:17 | IP: 88.118.153.150

Nuostabus gydytojai,yra visa iranga, ko daugiau reikia -

2014-06-25, 17:35 | IP: 78.158.7.245

Norėčiau padėkoti visiems urologijos skyriaus darbuotojams uz geraširdiškumą, supratingumą ir auksines rankas. Dr. Feliksui Jankevičiui įpatingas ačiu, t.p. R. Tyla ir visoms seselėms. Lietuvoje yra tikrai gerų gydytojų ir tiesiog gerų žmonių.

2014-05-01, 18:15 | IP: *.*.*.*

tai valstybine istaiga,kuriai svarbu tik istaigos reputacija,o pacientu{eiliniu Lietuvos pilieciu}sveikatos bukle visai nedomina,tai valstybes biudzeto svaistymo,grobstymo istaiga.

2014-04-29, 10:04 | IP: *.*.*.*

Nekonkretus klausimai kai reikia rasyti apie visu mediku profesionaluma ,mandaguma , nes buvau tik pas kelis medikus todel nekorektiska rasyti blogai apie visus

2014-04-15, 08:10 | IP: 85.206.29.185

Stebina šios įstaigos darbuotojų geranoriškumas ir profesionalumas. Apie šią įstaigą galima atsiliepti tik teigiamai.

2014-04-05, 19:01 | IP: *.*.*.*

Šiandien bandėme patekti į Santariškių priėmimo skyrių, vyrui buvo sukilusi 39 temperatūra, vis neišėjo jos sumažinti, naktį buvo viduriavimas, nutarėme kreiptis pagalbos į medikus, esame ne vietiniai. Nusivylimas numeris 1: KUR iškaba su užrašu priėmimas??? gimdyvių priėmimą galima rasti iš kart, o kur yra priėmimas kitais atvejais niekur neradome parašyta, tik įėjus į pastatą, kur užrašyta Santariškių klinikos, galima išvysti ilgai lauktą užrašą priėmimas. Nusivylimas numeris 2: pagaliau nukeliavus iki priėmimo, ir sulaukus, kol į mus kas nors atkreips dėmesį, pasakius simptomus, mums pasako, kad pas juos mes nesulauksime jokios informacijos, mums reikia keliauti į kitą miesto galą, kur yra infekcinių ligų skyrius (kalbėjimo tonas toks lyg iš vis ko mes čia kreipiamės kažkur, o iš kur mums žinoti būnant ne medikams kaip reikia elgtis) ir dar priduria, kad pirmą dieną iš vis negalima mažinti temperatūros primenu temperatūra 39, po to kai pamato mūsų sumišusius veidus pagaliau pakeičiamas tonas: "na šiuo metu daug gripo atvejų"... tai siūlau tiesiog gerai išgulėti lovoje. Tai va tik atkeliavus sugaišti daug laiko vien ieškodamas, nes pastatų daug, o adresas vienas, paggaliau nukeliavus su žmogumi šneka kaip su visišku neišmaneliu ir begalo šaltai (mes jauni ir tikrai neturime patirties, ką daryti tokiais atvejais). Rezultatas - nusivylę.