Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja , %

Licencija

Nr. 1142

Detalus įvertinimas

Susisiekimas visuomeniniu ar asmeniniu transportu, automobilio parkavimas

74.1% Complete
3.7

Susisiekimas su įstaiga patogus, bet stotelė/parkingas yra atokiau nuo įėjimo

Išorinės aplinkos pritaikymas Jūsų atsipalaidavimui ir komfortui (privatus įėjimas, suoliukai lauke, patogūs laiptai)

64% Complete
3.2

Išorėje yra dauguma atsipalaidavimą ir komfortą užtikrinančių priemonių

Registratūros ar priimamajo zonos patogumas (eilės valdymas, vietos prisėsti, galimybė atsigerti, WC ir pan.)

70.2% Complete
3.5

Registratūroje yra dauguma patogumą užtikrinančių priemonių

Registratūros ar priimamajo darbuotojų darbo kokybė (nuoširdus bendravimas, greitas aptarnavimas, supratingumas)

75.2% Complete
3.8

Darbuotojai maloniai bendrauja ir greitai aptarnauja

Ar lengvai radote gydytojo/procedūrų kabinetą?

1% Complete
0.1

Labai sunku rasti, kur reikia nueiti, nes nėra ženklų arba jie yra klaidinantys.

Kiek ilgai tenka laukti prie gydytojo kabineto durų?

74.5% Complete
3.7

Laukiau iki 15 min

Kabinetų ar palatų pritaikymas Jūsų komfortui ir personalo darbo patogumui

69.5% Complete

Patalpos pritaikytos daugumai poreikių

Medicininė įranga (naujumas, modernumas bei kiekis)

78.3% Complete
3.9

Medicininės įrangos netrūksta ir visa įranga nauja ir moderni

Ar visas procedūras ir tyrimus galėjote gauti vietoje?

65.1% Complete
3.3

Retais atvėjais siunčia į kitą įstaiga

Gydytojų profesionalumas (problemos diagnozavimas, gydymo efektyvumas)

69% Complete
3.4

Diagnozavo tik dalį arba gydymas padėjo tik iš dalies

Gydytojų bendravimo įgudžiai (nuoširdumas, atsakymas į klausimus)

79.3% Complete

Bendrauja nuoširdžiai ir atsako į visus klausimus

Seselių, slaugių ar slaugytojų darbo kokybė (bendravimas, rūpestingumas)

70.2% Complete
3.5

Savo darbą atliko, bet be entuziazmo

Papildomos paslaugos (maitinimas, taksi iškvietimas, TV, vaikų priežiūra)

45.8% Complete
2.3

Pasiūla ar kokybė neatitiko lūkesčių

Kaip vertinate paslaugų kainas?

63.3% Complete
3.2

Kaina atitiko paslaugos kokybę

Ar papildomai atsilyginate įstaigos gydytojams asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Wifi internetas

1% Complete
0.1

Šioje įstaigoje nebuvo Wifi interneto

Pacientų atsiliepimai
2016-12-01, 17:55 | IP: *.*.*.*

Kreipiausi į Šimkaus kliniką, nes norėjosi konsultuotis dėl kitokio skydliaukės gydymo, bet dabar manau, kad jie su manimi eksperimentavo. Aš į šią kliniką atsivežiau tyrimą iš laboratorijos (buvo padaryta biopsija - išvada skydliaukės papilinė karcinoma, mazgas apie 1 cm dydžio). Paskaičius internete mokslinių straipsnių apie tai, kad skydliaukės vėžys gydomas etanolio injekcijomis, kai mazgas ne didesnis kaip 1 cm, patikėjusi kalbomis, kad daug ką išgydė jie, nusprendžiau pas juos gydytis. Nenorėjau pašalinti savo skydliaukės, nes esu dar jauna, be to, ji veikė gerai. Jie išrašė man antibiotikų, taip pat tokių, kuriais yra gydoma tuberkuliozė. Išsigandusi, kad man gali būti latentinė tuberkuliozė, pasidariau tyrimą privačioje laboratorijoje (ji buvo paneigta) ir atsisakiau gerti šiuos antibiotikus. Taip pat jie siūlė man pašalinti anginą. Man buvo atliktos 4 injekcijos, bet mazgas ne tik, kad nepranyko, bet ir nė trupučio nesumažėjo. Be, to, tai sužinojau iš kito endokrinologo, nes jie būklės kitimą diagnozuodavo pirštais. Galiausiai kreipiausi į chirurgus, man pašalino visą skydliaukę, vėžys išplitęs į limfmazgį. Dabar, kai perskaičiau, ką parašiau, pati negaliu patikėti, kad ten gydžiausi.

2016-07-17, 23:07 | IP: *.*.*.*

nepatarciau gydyti skydliaukes pas Andriu Simku,nebukite bandomaisiais triusiais nes neaisku kokius vaistus leidzia iskydliauke o paklausus apie tai atsakymo nera,nusivyliau jo gydymu

2016-01-08, 17:37 | IP: 87.247.75.168

Nuostabus šeimos gydytojas Vytautas Šimkus! Eilių beveik nėra. Ir maloni, bei puikiai durianti į veną seselė Jovita. Na bent man :) abu visada su šypsena pasitinka ir išlydi. Ačiū! ANDRIUS ŠIMKUS panašus į šarlataną! Tik pinigus už nieką plėšia. Nerekomenduoju!

2009-09-22, 20:48 | IP: 78.62.67.131

Demesys pacientui stebinantis, skiriama daug laiko kiekvienam, bet ir eiles ilgai laukti netenka, visada priima, visada padeda, del kiekvienos smulkmenos rupinasi, lankausi labai daznai, ir niekada neparode nepagarbos del dideliu sveikatos sutrikimu kuriuos turiu, visada ir siuntima israsom ir kokia pazyma jeigu reikia, visada zinai kad jei kas atsitiks turi gydytoja kuriuo gali pasikliauti, jei ne pats pades, tai pas tinkama specialista nusius

2008-12-05, 20:14 | IP: 89.100.85.53

Man rado tokia liga,kurios kiti gydytojai nesugebejo nustatyti. Pavartojus skirtus vaistu kursa, issigydziau. Tapau energinesnis, pagaliau jauciuosi sveikas, pasveikau nuo daug metu kamavusios letines ligos. Aciu! Ligai nustatyt nebuvau siunciamas papildomu tyrimu, bet liga nustate ir be ju, kadangi skirti vaistai pastebimai padejo.

2008-11-18, 20:35 | IP: *.*.*.*

Ne, ne daugiau aš čia nebeateisiu. "Ačiū".
kainos neatitinka kokybės. Matyt galvoja , jei atejai , tai jau lupk pinigą.
A.šimkus daugiau galetu pasistengti del pacientų

2007-08-20, 15:03 | IP: 195.14.165.85

Dirba labai geri gydytojai, puikiai ismano savo darba, visada priima, nereikia laukti eilese, labai malonus bendravimas

2007-07-10, 14:27 | IP: 81.7.95.33

sioje klinikoje atejau rekomenduojama savo draugu, nesigailiu tikrai. nera neigiamu komentaru