Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja , %

Licencija

Nr. 2280

Detalus įvertinimas

Susisiekimas visuomeniniu ar asmeniniu transportu, automobilio parkavimas

80.4% Complete

Susisiekimas idealus, viskas gerai apgalvota

Išorinės aplinkos pritaikymas Jūsų atsipalaidavimui ir komfortui (privatus įėjimas, suoliukai lauke, patogūs laiptai)

77.9% Complete
3.9

Išorės aplinka pilnai pritaikyta atsipalaidavimui ir komfortui

Registratūros ar priimamajo zonos patogumas (eilės valdymas, vietos prisėsti, galimybė atsigerti, WC ir pan.)

77.1% Complete
3.9

Registratūra paciento ir personalo patogumui yra pritaikyta idealiai

Registratūros ar priimamajo darbuotojų darbo kokybė (nuoširdus bendravimas, greitas aptarnavimas, supratingumas)

80.6% Complete

Darbuotojai maloniai bendrauja ir greitai aptarnauja

Ar lengvai radote gydytojo/procedūrų kabinetą?

93.8% Complete
4.7

Įstaiga suplanuota apgalvotai arba labai aiškūs ženklai, dėl to lengva rasti gydytojo ar procedūrų kabinetą

Kiek ilgai tenka laukti prie gydytojo kabineto durų?

79.9% Complete

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kabinetų ar palatų pritaikymas Jūsų komfortui ir personalo darbo patogumui

81.7% Complete
4.1

Patalpos tvarkingos, švarios ir pilnai patenkina paciento komforto poreikius

Medicininė įranga (naujumas, modernumas bei kiekis)

77.1% Complete
3.9

Medicininės įrangos netrūksta ir visa įranga nauja ir moderni

Ar visas procedūras ir tyrimus galėjote gauti vietoje?

78.9% Complete
3.9

Visos reikiamos procedūros ar tyrimai buvo vietoje

Gydytojų profesionalumas (problemos diagnozavimas, gydymo efektyvumas)

88.4% Complete
4.4

Diagnozuoja tiksliai ir paskiria efektyvų gydymą

Gydytojų bendravimo įgudžiai (nuoširdumas, atsakymas į klausimus)

79.5% Complete

Bendrauja nuoširdžiai ir atsako į visus klausimus

Seselių, slaugių ar slaugytojų darbo kokybė (bendravimas, rūpestingumas)

83.7% Complete
4.2

Buvo rūpestingos ir paslaugios

Papildomos paslaugos (maitinimas, taksi iškvietimas, TV, vaikų priežiūra)

42.6% Complete
2.1

Pasiūla ar kokybė neatitiko lūkesčių

Kaip vertinate paslaugų kainas?

52.5% Complete
2.6

Kaina atitiko paslaugos kokybę

Ar papildomai atsilyginate įstaigos gydytojams asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Wifi internetas

75.3% Complete
3.8

Internetas veikė be priekaištų

Pacientų atsiliepimai
2019-03-20, 22:30 | 2

Siandien apsilankiau pas Gyd. Eugenija. Vizitas buvo 1kartas. Be galo buvau patenkinta, ejau su vyru, jis irgi buvo maloniai nustebintas. Kaip gydytoja maloniai bendrdauja, viska aiskiai paaskina, duoda patarimu. Zodziu- 10balu! Rekomenduoju!

2014-01-03, 10:29 | IP: *.*.*.*

Šioje įstaigoje mane gydė jos vadovė - gyd. Abraitienė. Gydymas buvo labai neprofesionalus, neskirdavo būtinų tyrimų, o diagnozuodavo iš paprasto tepinėlio, kuris visai nerodydavo infekcijos sukelėjo. Galop, teko pakeisti kliniką ir gydytoją. Gailiuosi, kad anksčiau to nepadariau. Paliko įspūdį, kad svarbus ne klientas, o jo pinigai. Ir dar - čia moralinis klausimas - man visada kelia sumišimą gydytojai-ginekologai, kurie kartu ir nėščiąsias prižiūri, ir abortus atlieka... Būtent tokias paslaugas siūlo ir Eugenijos klinika.

2012-04-05, 22:50 | IP: *.*.*.*

kaina neatitinka kokybes.

2011-04-07, 09:39 | IP: *.*.*.*

tiesa pasakius galvojau bus geriau,nes kainos paliginus su kitomis klinikomis aukstos.Teko lankytis pas Klima,kabinetas siaubingas,dirba be pirstiniu,bendrauja nenoriai....registraturoje kartais sedi sena vedma,beveik nesneka,paskutini karta sumokejus apie 700 lt ,negavau cekio:(
nerekomenduociau ten lankytis...

2011-04-03, 19:25 | IP: 84.32.203.54

Konsultacijos neteko ilgai laukti. Uzregistruota pas gydytoja buvau jau kitai dienai.Daktare E. Abraitiene labai gera gydytoja.Esu patenkinta suteiktomis paslaugomis.Liksiu nuolatine paciente.

2011-01-19, 20:55 | IP: 87.239.113.165

Gyditoja Abraitienė, ištiesų man labai padėjo, nuoširdi, rūpestinga...Tikrai, kaip mama. Ačiū dar kartelį.

2010-04-30, 20:59 | IP: 212.122.90.42

puiki klinika

2009-02-17, 16:58 | IP: 84.240.61.230

man visai patiko, siandien teko apsilankyti, tai ir cekius duoda ir siaip viskas gerai

2008-11-27, 10:46 | IP: *.*.*.*

Kas tai per istaiga, jei pacientui sumokejus beveik 300 Lt, neisduodamas kasos čekis . Kas tai per istaiga, jei antrą kartą apsilankius sužonai kad net nebuvo užvesta paciento kortele. Moki tokius didelius pinigus, o pacientas jiems yra paskutineje vietoje. Daugiau niekada nesilankysiu sitoje istaigoje.

2008-09-03, 11:19 | IP: 195.182.68.28

Maloniai nustebino šios įstaigos personalo profesionalumas, bendravimo kultūra ir tai, kad nereikia laukti konsultacijos keletą savaičių

2008-05-19, 11:04 | IP: 81.7.91.65

Labai džiugu kai tarp gydytojo bei paciento vyksta tikras dialogas, t.y. skiriant tyrimus bei gydymą paisoma ir paciento nuomonės bei atrandamas abiems priimtinas variantas (būtent taip dirba gydytoja E.Abraitienė). Gauni psichologinį komforto pojūtį, kas labai reta kitose gydymo įstaigose.

2007-04-25, 15:39 | IP: 193.219.2.131

Aš patenkinta ir savo daktare ir aplamai ta klinika.