Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja , %

Licencija

Nr. 1122

Detalus įvertinimas

Susisiekimas visuomeniniu ar asmeniniu transportu, automobilio parkavimas

57% Complete
2.9

Susisiekimas su įstaiga patogus, bet stotelė/parkingas yra atokiau nuo įėjimo

Išorinės aplinkos pritaikymas Jūsų atsipalaidavimui ir komfortui (privatus įėjimas, suoliukai lauke, patogūs laiptai)

60.4% Complete

Išorėje yra dauguma atsipalaidavimą ir komfortą užtikrinančių priemonių

Registratūros ar priimamajo zonos patogumas (eilės valdymas, vietos prisėsti, galimybė atsigerti, WC ir pan.)

45.8% Complete
2.3

Registratūros patogumas nepateisimo lūkesčių

Registratūros ar priimamajo darbuotojų darbo kokybė (nuoširdus bendravimas, greitas aptarnavimas, supratingumas)

48.7% Complete
2.4

Kilo sunkumų registruojantis, aptarnavimo kokybė nepatenkinama

Ar lengvai radote gydytojo/procedūrų kabinetą?

65.8% Complete
3.3

Įstaiga logiškai suskirstyta ir yra daug ženklų, bet naviguoti gana sudėtinga

Kiek ilgai tenka laukti prie gydytojo kabineto durų?

41.4% Complete
2.1

Laukiau nuo 15 min iki 30 min

Kabinetų ar palatų pritaikymas Jūsų komfortui ir personalo darbo patogumui

56.6% Complete
2.8

Patalpos pritaikytos daugumai poreikių

Medicininė įranga (naujumas, modernumas bei kiekis)

63.2% Complete
3.2

Įrangos būklė gera, bet kartais nėra reikiamo aparto

Ar visas procedūras ir tyrimus galėjote gauti vietoje?

67.6% Complete
3.4

Retais atvėjais siunčia į kitą įstaiga

Gydytojų profesionalumas (problemos diagnozavimas, gydymo efektyvumas)

55.1% Complete
2.8

Diagnozavo tik dalį arba gydymas padėjo tik iš dalies

Gydytojų bendravimo įgudžiai (nuoširdumas, atsakymas į klausimus)

53.8% Complete
2.7

Bendravimas formalus arba klausimai atsakomi, bet neišsamiai

Seselių, slaugių ar slaugytojų darbo kokybė (bendravimas, rūpestingumas)

64.8% Complete
3.2

Savo darbą atliko, bet be entuziazmo

Papildomos paslaugos (maitinimas, taksi iškvietimas, TV, vaikų priežiūra)

31.2% Complete
1.6

Pasiūla ar kokybė neatitiko lūkesčių

Kaip vertinate paslaugų kainas?

60.3% Complete

Kaina atitiko paslaugos kokybę

Ar papildomai atsilyginate įstaigos gydytojams asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Wifi internetas

29.2% Complete
1.5

Internetas veikė prastai

Gydytojai, kurie dirba "Alytaus apskrities S. Kudirkos ligoninė"
Pacientų atsiliepimai
2024-08-31, 18:21 | 2

Dainius Grigas, pats blogiausias daktaras. Atvykus i priėmimą su temperatūra ir skaudančia krūtine, kostint, jis tik paklausė čia tik dėl to atvykai. Suleido nošpa ir paleido namo su temperatūra ir tolesniu skausmu. Viskas vyko penktadienį, aš šeštadienį guliu toliau su temperatūra vos gyva,ir laukiu pirmadienio nes bijau vykti i šia istaiga, nes numirti ten galima labiau nei namie...labai nemandagus daktaras, tokius tik šalinti

2024-03-12, 10:45 | 6

Nuostabi ligoninė, akušerinis skyrius pasaka, abu vaikus gimdžiau ir esu be galo dėkinga personalui. Puiki priežiūra, malonus bendravimas. O maistas pasakiškai skanus, ačiū virtuvės personalui, visada sotu ir skanu kaip namie.

2023-11-30, 17:30 | 1

Daktare jukneliene visiskai nekompeetinga . Bendrauja su ligonio artimaisiais kaip priziuretojas su kaliniais. Ziniu stoka. Diagnozes nuleidzia is dangaus ir neatkreipia demesio i tyrimus. Jeigu norite ,kad Jusu artimasis iskeliautu i dausas tai labai tinkamas daktaras kabutese. Manau sveikatos ministerija turetu atkreipti demesy i tokiu daktaru egzistavima...

2023-05-08, 22:17 | 1

Lankiausi pas gastro gydytoją A. Ališauską. Puikus gydytojas ir taip pat puiki visa jo komanda. Aplamai, pradedant registratūros darbuotojais, viskas klostėsi puikiai, maloniai, greitai ir sklandžiai. Esu labai patenkinta šia įstaiga ir ten dirbančiais medikais. Jau ne pirmą kartą ten lankausi, bet dar niekada nenuvylė. Ačiū

2022-04-11, 18:17 | 1

Viešoji įstaiga Alytaus apskrities S.Kudirkos ligoninė - Priemimo skyriuje niekas nedirba, krapsto nosi, zmones laukia su didziuliais skausmais 1-4valandas viendelto jog pasakytu gydytojo neturi.
Uz ka mokamas sveikatos draudimas? Jeigu sesute pasako jog eikit privaciai gydytis?

SALINKIT LAUK "Alytaus apskrities S.Kudirkos ligoninė"

2022-02-09, 19:16 | 19

O Dieve, neduok tu Dieve...

2022-02-01, 21:11 | 2

Atvežiau močiutę į priėmimo skyrių su po galvos traumos atsiradusiais stipriais galvos skausmais, pykinimu, regos sutrikimu. Taip pat buvo ir rankos sumušimas. Apžiūrėjo tik rankos traumą, o už apžiūrą dar teko sumokėti.
Registratorės jokios informacijos neturi, paskambinus gydytojui kratosi atsakomybės, sako, kad jie galvos traumų net nesupranta (?). Į klausimą, kodėl nebuvo iškviestas neurologas/neurochirurgas atsakymo taip pat nepateikė. Artimųjų su senyvo amžiaus žmogumi neįleidžia, o vizito metu dar ir tyčiojasi: replikos dėl vakcinacijos, amžiaus ir pan. Gydytojams 85 metų močiutė Alytuje kiekvieną kartą turi aiškinti, kas yra Guillain Barre sindromas. Gydytojų kompetencija labai abejotina. Apgailėtina patirtis ne pirmą kartą - rekomenduoju vykti į Kauną/Vilnių.

2021-10-30, 03:14 | 3

Kreipiausi į Alytaus priėmimą pas šią gydytoją po nemigo nakties staiga užklupusio baisaus deginimo skausmo pėdose. Esu labai alergiška todėl nuskausminamųjų stengiuosi gerti labai mažai , nes pykina, svaigsta galva. Degančias pėdas visą naktį dėliojau ledu, kuris labai greitai ištirpdavo…. Gydytoja vos sužinojusi problemą, kad dega pėdos griežtai pasakė , kad turiu kreiptis į šeimos gydytoją ( kuri jau buvo baigus darbą),o ne į priėmimą, nes man nieks nelūžę ir negresia širdies problemos , pvz insultas ar infarktas. Gydytoja padarė kardiogramą ir ji buvo gera. Aš įvardijau dar vieną problemą, kad 15 dienų man nesiliauja mėnesinės, guliu lovoje , nes esu po PKR operacijos ir sunkiai vaikštau. Bet to ką tik persirgau covid. Labai prastai jaučiuosi, per kelias dienas numečiau 5kg, nes pykino, vėmiau ir negalėjau valgyti. Jaučiausi labai sunerimusi dėl nepaaiškinamo staiga naktį užklupusio pėdų deginimo. Gydytoja pasakė, kad be reikalo gaišinu jas ir turiu susimokėti už kraujo tyrimą, nes apsimetu. Man reikia psichiatro. Aš sakau gerai, nes labai prastai jaučiuosi. Mane paskyrė konsultuoti pas ginekologę. Ši taip pat nemaloniai pasakė, kad turiu kreiptis pas ginekologę su siuntimu iš šeimo gydytojo ir labai grubiai mane apžiurėjo, bet echoskopijos nedarė ir pasakė, kad turiu būtinai kreiptis pas ginekologę eilės tvarka. Sakiau kad degina pėdas ir labai skauda, nežinau ką daryti. Ji sakė esanti ginekologė ir niėko padaryti negali. Padavė lapelį ir išėjau iš priėmimo. Vos paeidama išėjau iš priėmimo skyriaus ir vargais negalais priėjau konsultacijų polikliniką, norėjau pakliūti pas ginekologą nors mokamai, nes 15 dienų kraujuoju ir negaliu valgyti dėl vėmimo ir pykinimo, esu nusilpusi ir nepaeinu po PKR operacijos. Atsisėdau prie rūbinės ir verkdama klausiau kaip man papulti pas gigekologą. Man padėjo sesutė Dangirutė su kita moterim kur kabina paltus, jos skambino, o aš verkiau…. Atėjo skyriaus vedėja ir liepė kreiptis atgal į priėmimą, pasodino mane ant ratukų ir nuvežė vėl pas gyd. Jurgitą Stankevičiūtę. Ji vėl sakė , kad aš tyčia nepaeinu ir kaip pati atėjau, galiu stotis ir eiti namo, netrukdyti darbo. Sakė , kad turiu susimokėti už kraujo tyrimą. Ir dar man reikia psichiatro. Aš sakau taip reikia. Ji atsakė mes tokio deja neturim. Reikalavo neapsimetinėti , stotis iš ratukų ir eiti. Aš sakau esu dirbanti, kodėl turėčiau mokėti už kraujo tyrimą. Be to baisiai silpnai jaučiuosi ir esu 5 vaikų mama. Jei aš mirsiu, jie ateis jums padėkoti su gėlėmis. Aš 15 dienų kraujuoju, man visą naktį degė pėdos, labai silpna. Sakė, kad sturiu stotis, neapsimetinėti ir eiti namo arba susimokėti už kraujo tyrimus. Tą patį sakė ir seselė Violeta Ustilienė. Aš sakau nežinau, ką man daryti, gal važiuoti į Kauną pagalbos. Sėdėjau ir ašarojau. Situacija nesikeitė. Su ratukais vos ne vos prisistūmiau prie išėjimo durų, po to nulipau l.sunkai laiptais, atsisėdau ant žemės ir verkiau. Į asfaltą šaldžiau degančias pėdas, jaučiausi apgailėtinai, kai iš namų išvytas šuo….Paskui kiek atsigavusi ėmiau skambinti telefonu į konsultacijų polikliniką ir klausti kur man ieškoti pagalbos. Galiausiai man patarė kreiptis į bet kokią vidaus gydytoją ir prašyti, kad priimtų. Tą ir padariau. Nustatė diagnozę ir skyrė gydymą. 20h vakaro kojos nustojo degti.
Aš gydytojos nesmerkiu, Dievas jums teisėjas. Prašau jūsų tik vieno, taisykite savo gyvenimą, kad neskurdintumėte savę ir nelietumėte savo gyvenimiško apmaudo ant aplinkinių, ant pacientų…

2021-09-27, 18:07 | 1

Seselės piktos ir nenorinčios dirbti, laukti skubios pagalbos skyriuje išvis negalima, darbas atliekamas neskubant, o apie pagalbą morališkai ar netgi fiziškai negalima šnekėti. Vaikų daktarų, chirurgų trūkumas. Įrangos tam tikroms procedūroms neturi, teko laukti apie 2 valandas, kol greitosios pagalbos automobilis bus paruoštas vykti į Kauną.

2021-09-23, 18:50 | 1

Kol neišblėso geros emocijos ir turiu laiko prisėsti padėkai skubu tai padaryti. Taigi esu nustebinta pačia geriausia prasme Alytaus apskrities S.Kudirkos ligoninės chirurgijos sk. personalu. Nuo pirmo žingsnio į skyrių pasitiko besišypsančios šiltos sesučių ir slaugučių akys, didelis dėmesys, nuoširdus rūpestis ir labai gražūs santykiai su kiekvienu pacientu, tai tikrai neeilinis kolektyvas. Svarbiausias vaidmuo aišku atitenka operuojančiam gydytojui. Milžiniškas AČIŪ gydytojui Svajūnui Žukauskui viskas ką atlieka gerb. gydytojas rodos taip sudėtinga, bet jo konkretumo ir aiškumo dėka ateina ramybė . Daugumai prieš operaciją ir po jos būna neramu ir jaučia neužtikrintumą. Aš nuo pirmo gerb. gydytojo vizito buvau rami ir atsisveikinant jau džiaugiausi rezultatu. Operacinėje dirbusi komanda labai šiltai ir rūpestingai priėmė, jausmas lyg visas personalas būtų gerai pažystamas, pro medicinines kaukes matėsi visų besišypsančios draugiškos akys. Išėjau iš ligoninės, pakilios nuotaikos su gražiausiais prisiminimais, ir nuostabia patirtimi. Dar kartą ačiū visam jūsų chirurgijos skyriui esate profesionalūs sava patirtimi, nuostabūs apgaubdami savu rūpesčiu ir puikūs žmonės. Didžiuojuosi jumis mielieji, būkite sveiki ir labai laimingi. Tokių kaip jūs labai reikia mūsų miesto žmonėms. Prašau administracijos priimti padėką ir perduokite skyriaus darbuotojams. Ačiū.
Rūta Palubinskienė

2021-07-01, 11:21 | 1

Ačiū, visam chirurgijos skyriui. Ypatingai daktarui Žukauskui, už nuostabia pacientės priežiūrą.
Tai pat labai ačiū slaugytojoms, kurios padėjo viskuo ko pageidavo 82 metų senuolė. Labai Jums Ačiū už gerą paciento priežiūrą ir nuostabų bendravimą su žmogumi!

2021-05-27, 15:01 | 2

Mėnesį laiko laukiau ne tam kad jis net nepažiūrėjąs į mano ranką pasakytų jog turiu keisti darbą, manau jau pačiam laikas keisti darbą į užtarnautą pensinį poilsį

2020-06-29, 08:26 | 1

Esu labai geros nuomonės apie gydytoja neurologe Vilma Prusaitiene. Kompetetinga, nuoširdi, viską nuosekliai išaiškina. Labai jai ir jos sesutei esu dėkinga.

2020-02-14, 11:12 | 1

Sveiki. Neseniai gulėjau Alytaus S.Kudirkos ligoninėj ir noriu pasidalinti pastebėjimais. Pirmas ispudis: šiandieninė ligoninė- kaip diena nuo nakties skiasi nuo tos kokia buvo pries 30 metu. Tikiu, kad dar ne visi kampeliai sutvarkyti, bet tai, kiek mačiau, labai džiugina. Aplinka jauki, palatos funkcionalios, maistas ivairus ir labai skanus, tik, manyčiau, gulinčiam žmogui per didelės porcijos- nebutina mėtyti be reikalo. Gydytojai, personalas jautrus, paslaugus. Aciu, mielieji, už Jusu kantrybe. Sekmes Jums profesinėj veikloj ir asmeniniam gyvenime!

- Marija Mulerskienė

2019-09-06, 14:55 | 4

Labai dėkoju gydytojai Aidai Kunevičienei už visą darbą, nuoširdumą, atsidavimą, palaikymą, kompetenciją ir linkiu kuo geriausios kloties.
Nuoširdus ačiū ir personalui, dirbančiam kartu su gydytoja.
Su pagarba ir geriausiais linkėjimais.
Daiva Kelmelienė

2019-05-15, 12:22 | 1

Jau praėjo 4 metai,bet nepamiršiu visą gyvenimą.Atėjus eilei kelio endoprotezavimo.konsultacijų poliklinikoje bandžiau paklausti,gal yra kitas būdas ne metalinis kelio sąn.endoprotezas-nepakėlęs galvos gyd ortopedas pasakė-važiuok pas arabus.Keitė sąnarį ,paliko sulūžusią kelio girnelę.Apie operaciją nerašau,bet sužinojus,kad galima pirkti geresnį kelio sąn.endoprotezą-tiek metų neišeina gyd. ortopedo žodžiai-važiuok pas arabus.Tuomet nežinojau nieko,tik reabilitacijoje per procedūras moterys gyrėsi,kad viskas labai gerai.nes pirko gerą endoprotezą,o ligonių kasos dalį pinigų gražino -kiek kainuoja metalinis.Ar labai sunku buvo atsakyti mandagiai paklausus,kad yra kitas endoprotezas.Gal būt ir dabar nekentėčiau didelių skausmų.Kaltinu,to ortopedo nemandagų,neatsakingą,melagingą atsakymą pacientui.

2018-12-27, 09:53 | 1

Alytaus ligonine yra tragedija

2018-05-04, 19:32 | 9

Nusivyliau kraujo tyrimo ėmimo darbuotojomis, kadangi lankiausi pirmą kartą ten, jos nesivargino nieko paaiškinti, netgi sakyčiau atrodė taip lyg jas pacientai trukdo. Taip pat labai nusivyliau laboratorijos darbu, tyrimas turėjo būti pas gydytoją po maždaug 2 val. tai teko laukti beveik 4 val. Atvykus iš kito rajono 9.30 val iš gydytojo kabineto išėjau 13.55 val.baigiantis gydytojos darbui, tai labai atmestinai buvo paaiškinta tyrimo rezultatai, gydytoją aš pateisinu, nes jau baigėsi jos darbo laikas.

2017-11-25, 03:37 | IP: *.*.*.*

panaudojo kompiuterine tomogrfija,nors jos nereikejo ,o zmona del to susirgo veziu ... sirmu apziurint nenaudoja ir aibe kitu dalyku.

2017-06-13, 01:02 | IP: *.*.*.*

Gastroenterologe-nera papildomo uzdarbio,tai grazus palinkejimai ir gydykis savarankiskai...

2017-02-03, 02:24 | IP: 5.20.70.228

Gydytojas profesionalus,rupestingas,bendraujantis....ko gi daugiau reikia?Alytaus ligonineje tikrai yra labai geru specialistu,aciu jiems ir sekmes darbuojantis.

2017-01-20, 00:16 | IP: 5.20.86.111

lankausi pas gydytojus labai retai, paskutinį kartą teko lankytis pas angiohirurgą. pakraupau tiesiogine to žodžio prasme... gydytojas vėlavo vos ne valandą, pacientų už durų visa minia, o jis visiškai neskuba niekur. mano talonas buvo 12,45, o aš išėjau iš kabineto 15,40. pavargus siaubingai nuo to laukimo, nes kėdės tik kelios, žmonių kurie visi senyvo amžiaus su lydinčiais asmenimis pilna, aš ten jauniausia buvau taigi nesėdėsi kaip pilna vyresnių. gydytojo apžiūra apie 2 min užtruko ir 20 min pasikalbėjimas bet nesusijusiais su liga klausimais. gydytojas nes kortelės nepavartė, nors aš jam sakiau, kad prieš 3 m daryta ehoskopija. AŠ LIKAU ŠOKIRUOTA TOKIU POŽIŪRIU Į ŽMOGAUS PROBLEMAS, užsiregistruoti pas jį laukiau 3 mėn kol pavyko, 3 val laukiau eilėje ir tik tiek, kad man pasakytų , kad nėra ką operuoti ir nusipirk kompresines kojines. o kad operuoti nėra ką tai aš ir pati žinau, nes mano venos neišsivertę. pas tokį specialistą tikrai nenorėčiau daugiau papulti

2016-02-19, 10:09 | IP: *.*.*.*

Labai puikus personalas dienos chirurgijos centre. Neįtikėtinas paslaugumas, bendravimas ir psichologinis palaikymas. Lyginant su kitų miestų gydymo įstaigomis, kuomet be "tepimo" su pacientu elgiamasi labai neatsakingai. Gydytojas Š. Barzdžius ir jo komanda labai kompetetinga ir paslaugi. Džiaugiuosi pas juos patekęs. Antroji, kitos kojos menisko operacija laukiama be baimės.:) Reikalinga tinkamesnė sistema patekti pas gydytoją į kabinetą. Atėjus pirmam prie laukiamųjų kėdžių, pas gydytoją patenkama paskutiniui.

2016-02-08, 12:18 | IP: *.*.*.*

Yra ir malonių gydytojų Yra tokių, kurie tiesiog provokuoja, kad duotum kyšį, tingi skruopščiai atlikti savo darbą.

2015-04-03, 04:22 | IP: *.*.*.*

Gydytojai grubūs, žiūti į pacientą iš aukšto, lyg jis būtų kaltas, kad juos gaišina, kad dar gyvas, kad dar nenumirė...

2014-09-22, 21:09 | IP: *.*.*.*

siaip kaip ir neblogai ziauriai apleistas vaiku infekcinis skyrius

2014-08-12, 13:51 | IP: 5.20.70.125

Konsultacijų poliklinikoje dirba labai geri specialistai,labai gera vedėja,jei kas neaišku tai su vyr.slaugytoja,vedėja viską išaiškina.Poliklinikoje kiekvienas darbuotojas mielai aiškina,jei kažko nesusigaudai.Džiaugiuosi jog Alytuje konsultacijų poliklinikoje dirba labai geri specialistai.Registratūroje labai malonios registratorės.Sėkmės visos poliklinikos darbuotojams Pagarbiai pacientė

2014-05-22, 21:51 | IP: *.*.*.*

priemimo skyriaus darbas pasibaisetinas, su ligoniais nesiskaito niekas, todel nenori , kad prie ligonio butu lydintis asmuo ,nes jis per daug viska mato ko nesugeba pamatyt ligonis.

2013-10-27, 22:54 | IP: *.*.*.*

gydytojai tokie patys zmones: su savo nuotaikomis, su savo charakteriu, su savomis problemomis ir kartais kaip zmones juos galima suprasti,bet kaip specialistams jiems yra kur tobuleti visapusiskai, turetu rodyti didesne iniciatyva padeti zmogui ir kartais per daug savimi nepasitiketi,o isgirti bent dar kelias kolegu nuomones. Tad bendraukime taip kaip priklauso, nes nei gydytojai be pacientu nebus gydytojai, o ir mes be gydytoju niekaip :)

2013-07-14, 19:01 | IP: *.*.*.*

Kaip ir kiekvienoje įstaigoje yra nuostabių medikų,kiti tik laiką praleidžia,ligoniai neįdomūs,o kiti dirba be atokvėpio,iš širdies

2012-10-05, 13:59 | IP: *.*.*.*

Nera specialistu,baisu patiket savo sveikata.

2012-09-07, 16:05 | IP: *.*.*.*

Priemime tiesiog baisu.Labai nenoriai bendrauja ar tau labai blogai,mirsti vistiek burba nesamones registraturoj tiek jaunos tiek vyresnes Turiu pvz. kai atvaziavom tai Violeta berods pagyvenus mums pasake kad ne ta valanda susirgom ir kad geriau butum atvaziave su greituke o ne draugas matai atveze,kabinasi prie visko,iesko kabliu ikyruole,taip nenoriai ,atmestinai dirba savo darba,tegul geriau mauna is cia jei nesugeba suteikt normaliai pirmos pagalbos zmogui.Jos zodziai cituoju-tai pildyk lapus,jei butum susirges kita valanda,butu geriau antiek zmogus zemo lygio,kad truksta zodziu.Turejau pasirinkti ir valanda patogesne matai susirgti.Ejau su artimaisiais,tai vel sako palydovus palik,kam tysetes palyda atsirado matai ponei nepatiko,gal ji ko nori,tegul i ausi pakuzda,suprasiu,bet ne mieloji,atvaziavau sveikata gydyt,o ne kupiura pabut.

2012-05-14, 12:17 | IP: *.*.*.*

Reiketu jaunu gydytoju, jie dirba rupestingiau, o slaugytojos is viso turetu dirbti iki 45m. neilgiau.

2012-05-10, 22:45 | IP: *.*.*.*

Palaidna bala!!!

2012-04-29, 16:21 | IP: *.*.*.*

ALYTAUS LIGONINES GYDYTOJAI-KOSMARAS!
Niekam nepatariame kreiptis med.pagalbos i sio miesto medikus,vaziuokite bet kur,bet tik ne i Alytaus ligonine!Po dideles avarijos Krokialaukio km.,2012.04.27 19val.Alytaus ligonines medikai,2 m.vaikui padare kelio rentgenograma,diagnose-sumusimas,ir patare saldyti ledu koja. Suaugusiajam,po rentgenogramos irgi"neiko nerade",nors nuotrauka buvo daryta vienintele ir tik is priekio,kaip nustatinejant plauciu uzdegima,diagnose-sumusimas,ir patare susiverzti krutine bintu,ir isleido namo garantuodami,kad nieko rimto.Apziurinejant abu nuketejusiuosius,nei prie vieno is ju nei vienas is gydytoju net pirstu neprisiliete,nors vaikas spiege nesavu balsu,o tik sugebejo paklausti-kur skauda,ir paziureti i nuotraukas.Po 2012.04.28 Kauno mediku tyrimu konstatuota,kad vaikui yra luzusi desine koja,o suaugusis po daugybes krutines lastos rentgenogramu,po galvos kompiuterinio tomografo tyrimo,paliktas stebejimui ir pakartotiniam krutines tyrimams.L.gaila,kad nezinome gydytoju pavardziu.

2011-11-05, 20:48 | IP: *.*.*.*

gydytojai durniu volioja , galetu geriau , jiems skirtos 'dovaneles ' iskeliauja i kito lygio gydymo istaigas

2011-08-27, 02:19 | IP: *.*.*.*

reikia pasitempt,manau tai uztruks 50 metu

2010-09-02, 23:08 | IP: *.*.*.*

Neesu didelis ligonis, netenka dažnai lankytis šioje įstaigoje, todėl negalėčiau daryti apibendrinimų. Tačiau apie tuos specialistus, su kuriais susidūriau, galiu pasakyti daug gerų žodžių . Labiausiai džiugina tai, kad tie žmonės domisi savo darbu ir sugeba išlikti rūpestingi pacientui. Jeigu kiekvienas savo darbą atliktų taip gerai , Lietuvoje tikrai būtų gyventi geriau .

2010-06-25, 14:26 | IP: 78.62.74.223

Pasikeitė direktorius iškarto tvarka pasidarė gera,atsirado gera informacija,parašyta ant kabinetų durų kas dirba,koks specialistas ir darbo grafikas,gydytojai malonūs,sesutės paslaugios,geros.Galima užsiregistruoti kompiuteriu,telefonu,tas labai gerai nereikia į registratūrą net užsukti.

2010-03-03, 18:35 | IP: 78.62.74.223

pasikeitus direktoriui atsirado ant kabinetu uzrasai kas dirba,arbo laikas.Jauciasi visose sityse pagerejimas,nera itampos kabinetuos

2010-02-17, 18:41 | IP: *.*.*.*

Dabartinis direktorius nuosirdus,skaitosi su darbuotojais,stengiasi buves direktorius dare geda ligoninei ir jos darbuotojam,pridare virs 22 milijonu skolu,duok Dieve,kad jis daugiau niekur nevadovautu.

2009-11-21, 12:52 | IP: 78.62.74.223

POLIKLINIKOS GYDYTOJAI GERI,RUPESTINGI,BET VISOKIU YRA GERA SPECIALISTE KADIOLOGE STRAZDIENE,DERMATOLOGAS STEPONAVICIUS,INFEKTOLOGE NAVICKIENE ,OKULISTE STEPONAITYTE.NEICIAU PAS ODOS GYDYTA KILINSKA,JISNETAKTISKAS SU LIGONIAIAIS NEMEGSTA JO IR KOLEGOS LABAI SAVANAUDIS,GERU DAR DAUG GALIMA ISVARDINTI IR PULMONOLOGA STRAZDA,IR NERVU LIGU GYDYTOJA BALIULEVICIENE IR REUMATOLOGE LIETUVININKIENE

2009-11-17, 15:52 | IP: *.*.*.*

Kosmaras

2008-10-20, 13:09 | IP: *.*.*.*

Na kad prie ligonines nera aiksteles ivalidams...visai negerai.2-3 vietos tai tikrai mazai

2007-12-11, 11:52 | IP: *.*.*.*

registraturoj dirbancios darbuotojos vaizduoja nezinia ka. ten apsilankius nuotaika sugadinama visai dienai. labai nemalonus registraturos aptarnavimas

2007-11-24, 18:52 | IP: *.*.*.*

priemimo skyriuj darbas tragiskas ....Lapkricio 22 diena 11.50 val priemimo skyriuj tiesiog ant žemes prie gydytojo kabineto gulejo kruvinas , apsidauzes žmogus , putos ejo is burnos....
Daug gydytoju ir seseliu perzenge pro ji ir abejingai praejo , ne vienam neatejo i galva pažiuret gal reikia žmogui pagalbos .Taip galima ir numirt ligoninej :(Ka dar galima pasakyt apie tokia ligonine ....BAISU

2007-09-21, 17:45 | IP: *.*.*.*

vistik ir čia yra vienas kitas geras gydytojas tiek savo profesionalumu, tiek gydytojo-paciento etikos išmanymu. Išimtys tik patvirtina taisyklę :) labai daug netvarkos visame kame - aplinkoje, struktūroje ir apskritai visoje sistemoje, jei tokia šioje ligonineje išvis yra...