Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja , %

Licencija

Nr. 3485

Detalus įvertinimas

Susisiekimas visuomeniniu ar asmeniniu transportu, automobilio parkavimas

55.4% Complete
2.8

Susisiekimas su įstaiga patogus, bet stotelė/parkingas yra atokiau nuo įėjimo

Išorinės aplinkos pritaikymas Jūsų atsipalaidavimui ir komfortui (privatus įėjimas, suoliukai lauke, patogūs laiptai)

100% Complete

Išorės aplinka pilnai pritaikyta atsipalaidavimui ir komfortui

Registratūros ar priimamajo zonos patogumas (eilės valdymas, vietos prisėsti, galimybė atsigerti, WC ir pan.)

100% Complete

Registratūra paciento ir personalo patogumui yra pritaikyta idealiai

Registratūros ar priimamajo darbuotojų darbo kokybė (nuoširdus bendravimas, greitas aptarnavimas, supratingumas)

90% Complete
4.5

Darbuotojai maloniai bendrauja ir greitai aptarnauja

Ar lengvai radote gydytojo/procedūrų kabinetą?

96.9% Complete
4.8

Įstaiga suplanuota apgalvotai arba labai aiškūs ženklai, dėl to lengva rasti gydytojo ar procedūrų kabinetą

Kiek ilgai tenka laukti prie gydytojo kabineto durų?

77.5% Complete
3.9

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kabinetų ar palatų pritaikymas Jūsų komfortui ir personalo darbo patogumui

100% Complete

Patalpos tvarkingos, švarios ir pilnai patenkina paciento komforto poreikius

Medicininė įranga (naujumas, modernumas bei kiekis)

100% Complete

Medicininės įrangos netrūksta ir visa įranga nauja ir moderni

Ar visas procedūras ir tyrimus galėjote gauti vietoje?

92.9% Complete
4.6

Visos reikiamos procedūros ar tyrimai buvo vietoje

Gydytojų profesionalumas (problemos diagnozavimas, gydymo efektyvumas)

67% Complete
3.4

Diagnozavo tik dalį arba gydymas padėjo tik iš dalies

Gydytojų bendravimo įgudžiai (nuoširdumas, atsakymas į klausimus)

87.5% Complete
4.4

Bendrauja nuoširdžiai ir atsako į visus klausimus

Seselių, slaugių ar slaugytojų darbo kokybė (bendravimas, rūpestingumas)

91.7% Complete
4.6

Buvo rūpestingos ir paslaugios

Papildomos paslaugos (maitinimas, taksi iškvietimas, TV, vaikų priežiūra)

87.5% Complete
4.4

Galėjau gauti visas reikiamas papildomas paslaugas

Kaip vertinate paslaugų kainas?

62.6% Complete
3.1

Kaina atitiko paslaugos kokybę

Ar papildomai atsilyginate įstaigos gydytojams asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Wifi internetas

Internetas veikė be priekaištų

Pacientų atsiliepimai
2023-08-13, 22:32 | 70

Tautrimo Aštrausko klinika – visa tiesa apie apgavikus
Tautrimas Aštrauskas – demaskuokime sukčių!
Skip to content
HOMEABOUT
Pirmieji atsiųsti skundai
Leave a reply
Yra daugybė nepatenkintų žmonių Tautrimo Aštrausko darbo kokybe. Ir tie žmonės nepatingėjo atsiųsti skundus apie tą niekšelį. Tad štai, skaitykite.

Agnė
Šis gydytojas yra apgailėtinas. Su žmonėmis jis bendrauja atšiauriai, pacientą jis lygina vos ne su šūdu. O ir operacijų kokybė apgailėtina. Dariau krūtų didinimo operacija ir rezultatai buvo apgailėtini – viena krūtis buvo padaryta didesnė, o kita mažesnė. O sumokėjau net 9000 Lt šitam mulkiui! Ir man teko mokėti papildomai, kad man kitas gydotojas sutvarkytų krūtis. Geriau su šiuo avinu neprasidėti. Jis yra kažkoks nieko nemokantis šundaktaris, visiškai negerbiantis pacientų. Gailiuosi, kad pas jį ėjau!

Vincentas
Nepatariu jums su šiuo veikėju prasidėti. Mano žmona darėsi lytinių lūpų korekciją, sumokėjo 2000 Lt ir vargšei lūpas visiškai išdarkė. Teko eiti pas kitą gydytoją, kad jis viską sutvarkytų. Ir, be to, tas kitas gydytojas minėjo, kad nedaug trūko, jog padaryta žala būtų neatitaisoma.

Justina
Neikit pas šitą šundaktarį jokiais būdais! Nebent norite susigadinti savo kūną ar dar baisiau – kojas užversti. Jis man darė makšties plastiką ir pagailėjo panaudoti pakankamai anestetikų ir per jo operaciją buvau prabudusi! Gerai, kad dar bent veikė nuskausminamieji, nes net baisu pagalvoti, kas būtų buvę, jeigu būtų nuskausminamųjų per mažai suleidęs… Apgailėtinas padugnė tas Tautrimas, su pacientais bendrauja šlykščiai, o savo klaidų nepripažįsta…

Juozas
Šitas klounas net ir šundaktariu nevertas vadintis! O buvo taip. Mano mergina užsimanė pasididinti krūtis, nuėjos pas šitą idiotą ir gavosi taip, kad viena krūtis buvo didesnė, o kita mažesnė. Tai teko jai eiti pas kitą specialistą ir mokėti papildomus pinigus, kad ištaisytų defektus. O kas dar įžūlu, tai šitas Aštrauskas visai nemoka bendrauti su pacientais. Profesionalumo nulis, pagarbos pacientui – minusas. Taip kad geriau su šita gyvate neprasidėti.

Miglė
Dariausiai gigantiškų krūtų mažinimo operaciją pas šitą nevidoną ir jis taip sumažino, kad tų krūtų po to ir nebeliko… Tai man teko darytis papildomą krūtų didinimo operaciją pas kitą specialistą, kad būtų ištaisytas šita nesąmonė. Neikite pas šitą Aštrauską geriau. Jis yra žemiau nei studento lygio šundaktaris, bendrauti visai nemoka ir dar, kai kalba, jam smirda iš burnos. Matomai dantų nesivalo ir ateina į darbą prisigėręs.

Jolanta
Norėjau darytis krūtų didinimo operaciją riebalais. Vietoje to man padarė krūtų didinimą implantais. Neblogai, ar ne? Mokėjau 11000 Lt už vieną operaciją, o padarė pigesnę už kitą. Daugiau su šiuo idiotu reikalų gyvenime neturėsiu!

Vaiva
Jeigu reikės kažkokios paslaugos, plastinės operacijos ar kažko panašaus, tai tik neikit pas Tautrimą Aštrauską. Jis jūsų kūną išdarkys kaip paskutinis šundaktaris ir dar pasityčios iš jūsų nesupratimo apie jo “meną”. Aš norėjau darytis lytinių lūpų korekciją. Ir padarė… Taip padarė, kad su vyru net mylėtis nebeišeina kokybiškai. Tai teko varyti pas kitą gydytoją, kad tas sutvarkytų visus Aštrausko išdarkymus. Taip kad tai yra ne “Tautrimo Aštrausko klinika”, bet “Tautrimo Aštrausko kūnų išdarkymo ir pasityčiojimo kontora”!

Kaip matote, Tautrimas Aštrauskas išties yra žvaigždė šundaktarių tarpe. Bėda tik ta, jog yla iš maišo visada išlenda ir šito veikėjo pinigavimasis ir mėgavimasis žmonių kančiomis jau artėja į pabaigą. Nagi, žmonės, nebijokite ir jūs prabilti kaip Agnė, Vincentas, Justina, Juozas, Miglė, Jolanta ir Vaiva! Dar kartą primenu, kad skundus galite siųsti man elektroniniu paštu:
[email protected]

Taip pat labai rekomenduoju įvairiuose internetiniuose skundų tinklalapiuose aprašyti šio padugnės “žygius” savo klinikoje ir ekshibicionistinius pasimėgavimus žmonių kančiomis, kai jis atlieka nekokybiškai savo darbą.

Advertisements

2022-10-25, 12:17 | 2

Tiek gydytojai, tiek aptarnaujantis personalas paliko geriausius įspūdžius.

2022-02-06, 15:27 | 2

Pas gyd Maslauska dariausi nosies plastika. Man rezultatas nepatinka... Po operacijos greitai išrašė, viską susake net neradau išėjimo.. Prieš operaciją lydėdavo seselės visur... Palatoje nebuvo el. Virdulio... Pusryčiams po nosies operacijos kai sunku valgyti atnešė omletą su raugintais kietais agurkais. Absurdas

2021-12-29, 19:15 | 6

Ačiū klinikos kolektyvui, dr. Maslauskui ir labai rūpestingoms slaugytojoms, kurios nuoširdžiai rūpinosi tiek prieš, tiek po operacijos.