Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja , %

Licencija

Nr. 949

Detalus įvertinimas

Susisiekimas visuomeniniu ar asmeniniu transportu, automobilio parkavimas

66.5% Complete
3.3

Susisiekimas su įstaiga patogus, bet stotelė/parkingas yra atokiau nuo įėjimo

Išorinės aplinkos pritaikymas Jūsų atsipalaidavimui ir komfortui (privatus įėjimas, suoliukai lauke, patogūs laiptai)

69.7% Complete
3.5

Išorėje yra dauguma atsipalaidavimą ir komfortą užtikrinančių priemonių

Registratūros ar priimamajo zonos patogumas (eilės valdymas, vietos prisėsti, galimybė atsigerti, WC ir pan.)

76% Complete
3.8

Registratūra paciento ir personalo patogumui yra pritaikyta idealiai

Registratūros ar priimamajo darbuotojų darbo kokybė (nuoširdus bendravimas, greitas aptarnavimas, supratingumas)

78% Complete
3.9

Darbuotojai maloniai bendrauja ir greitai aptarnauja

Ar lengvai radote gydytojo/procedūrų kabinetą?

85.1% Complete
4.3

Įstaiga suplanuota apgalvotai arba labai aiškūs ženklai, dėl to lengva rasti gydytojo ar procedūrų kabinetą

Kiek ilgai tenka laukti prie gydytojo kabineto durų?

68% Complete
3.4

Laukiau iki 15 min

Kabinetų ar palatų pritaikymas Jūsų komfortui ir personalo darbo patogumui

81% Complete
4.1

Patalpos tvarkingos, švarios ir pilnai patenkina paciento komforto poreikius

Medicininė įranga (naujumas, modernumas bei kiekis)

78.1% Complete
3.9

Medicininės įrangos netrūksta ir visa įranga nauja ir moderni

Ar visas procedūras ir tyrimus galėjote gauti vietoje?

86.8% Complete
4.3

Visos reikiamos procedūros ar tyrimai buvo vietoje

Gydytojų profesionalumas (problemos diagnozavimas, gydymo efektyvumas)

78.8% Complete
3.9

Diagnozuoja tiksliai ir paskiria efektyvų gydymą

Gydytojų bendravimo įgudžiai (nuoširdumas, atsakymas į klausimus)

70.9% Complete
3.5

Bendravimas formalus arba klausimai atsakomi, bet neišsamiai

Seselių, slaugių ar slaugytojų darbo kokybė (bendravimas, rūpestingumas)

80% Complete
4

Buvo rūpestingos ir paslaugios

Papildomos paslaugos (maitinimas, taksi iškvietimas, TV, vaikų priežiūra)

63.7% Complete
3.2

Siūloma, bet tik dalis reikiamų papildomų paslaugų

Kaip vertinate paslaugų kainas?

45.6% Complete
2.3

Kaina neatitiko paslaugos kokybės

Ar papildomai atsilyginate įstaigos gydytojams asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Wifi internetas

82.4% Complete
4.1

Internetas veikė be priekaištų

Gydytojai, kurie dirba "SK IMPEKS MEDICINOS DIAGNOSTIKOS CENTRAS"
Pacientų atsiliepimai
2024-03-15, 15:01 | 1

Esu labai nepatenkinta, kad moku didžiulius pinigus už vizitą, o gydytojas vėluoja vos ne valandą ir niekas nė neastiprašo už tai

2024-02-07, 11:30 | 2

NEREKOMENDACIJA. 2023-12-01 buvo pirmasis vizitas dėl migrenos pas neurologę. Pati konsultacija praėjo sklandžiai (apie 90 Eur)(vienintelis geras dalykas - gavau vaistus, kurie padeda nuo migrenos, ačiū dėl to neurologei). Papildomai rekomendavo pasidaryti galvos MRT dėl galvos skausmų. Padarė tą pačią dieną, kainavo virš 100 Eur. Neurologė žadėjo sekančią darbo dieną (2023-12-04) paskambinti, aptarti MRT rezultatus. Skambučio nesulaukiau, pamiršo (žmogiška klaida). Išvadas pasiskaičiau eveikatoje (2023-12-03) – cista sinusuose, smegenų aneurizma – gąsdinanti diagnozė. Su neurologe susisiekti nėra įmanoma, nes kabineto tel. Nr. užslaptintas, niekur negalima jo gauti. Paskambinus į Hilos informaciją gavau pasipiktinimą, kad nesu užregistruota jokiai konsultacijai ir norint susisiekti su gydytoja turiu registruotis iš naujo ir mokėti. Jau pradėjus šnekėti piktai, perdavė kabinetui, kad naurologė pati susisiektų, kas buvo po savaitės 2023-12-11. Gydytoja radiologo išvadas pateikė lyg eilinę kasdieninę naujieną, nesistengdama paaiškinti, kas ta aneurizma (gerai, kai yra google), priskyrė daryti KTA su kontrastu patikslinti diagznozę (100+ Eur). KTA radiologai drąsiai aprašė tyrimų išraše – a.comm. ant. ( ACA sin. kampe) 1,6x1,8 mm fuziforminis aneurizminis prasiplėtimas. Pamatinės arterijos viršutinė dalis fuziformiškai išsiplėtusi (~2,7x4 mm) - fuziforminė aneurizma, su iš jos išeinančiomis PCA ir SCA.. Ko pasekoje neurologė siunčia konsultacijai pas neurochirurgą. Pas neurochirurgą Santaros klinikose atvykus 2024-02-05 (tiek laiko nežinioje, strese laukiau, nes niekas nepaaiškino išsamiau tikrai bauginančios diagnozės) paaiškėjo, kad ši klinika (Hila) net nesugebėjo man įrašyti tinkamai tyrimų į USB (už kurį taip pat sumokame), tad konsultacijos laukta veltui. Nuvykus tą pačią dieną persirašyti USB į Hila kliniką, pareiškė, kad žmogiška klaida (vėl). Perrašius USB seselė (?) atidavė laikmeną ir sako „atiduodu ir seną usb, pas mus atidaro‘‘. Kai paklausiau ar rodo vaizdus, nes Santarose niekas negalėjo peržiūrėti vaizdų, gavau atsakymą „na vaizdų tai nerodo, bet usb tai atidaro‘‘. Santaros klinikų neurochirurgas gaišęs laiką papildomai mane priėmęs ir peržiūrėjęs minėtų MRT ir KTA vaizdus abi diagznozes paneigė – esu sveika, jokių patologijų nėra. Net MRT (pirmasis tyrimas) nerodo nieko, dėl ko būtų reikėję daryti antrąjį tyrimą (KTA) ir dar švitintis papildomai. Žinokite, jei norite pasaugoti savo psichinę sveikatą ir piniginę– aplenkite šią kliniką.

2023-10-25, 22:45 | 2

Lankiausi. Tik įėjus, buvau grubokai sustabdytas -- liepė išsimušti talonėlį. Lankiausi pas kardiologus - pas Sadauskienę Eglę. Baisu: sesutė išvadas parašė svetima pavarde ir svetimu adresu, gydytoja aptarnavo sirgdama, stipriai sloguodama, neleido pilnai išminti dviračio, ehoskopavo širdį - nepadarė išvadų - pasakė reiki važiuoti kur geresnė aparatūra, deja teko važiuoti į Santariškes po 2 mėnesių, holderio laukiau gal 5 valandas. Sąskaita - kažkur 300-400 EUR. Nors buvau klausęs ar pateks holderio išvados, buvau išmestas iš Santariškių parsivežti iš jūsų įstaigos holderio išvadų, nors gydytoja tikrai galėjo gauti aprašymą iš jūsų įstaigos el.paštu. Išvadas pateikė Santariškėse. Gydytojos atsisveikinimas - pasakė greičiausiai kitais metais pas mane nepateksite.
Konsultavausi pas neurologą. V.Valeikienę, atliko magnetinį rezonansą (nepatogiu man laiku), vaistai - vitaminai, pranešė išvadas telefonu. Deja, negydė - kojos tirpsta ir dabar. Ar vėl važiuočiau pas jus - ne. Išrašyta bendra sąskaita 550 EUR - brangu. Negavau išvadų pas jus. Liepė atvažiuoti į Santariškes. Išvadų nėra - sąskaita apie 400 EUR. Jei imate pinigus, tai turite darbą atlikti tinkamai. Kardiologė elgėsi su manimi šuniškai tiek pirmo tiek antro pasimatymo metu. Nepykit, bet tai pabaiga. Draugams ir giminėms nerekomenduosiu lankytis pas jus. Atšaukėme anytos apsilankymą pas jus.

2023-09-21, 17:41 | 5

Man buvo pasakyta, kad privatus gydytojas negali parašyti siuntimo tolimesniam gydymui. Gydytojas ne tik nieko nepadėjo, bet ir neišrašė siuntimo ten, kur pacientui gali būti suteikta pagalba. Naudos nulis, pinigų švaistymas

2023-08-14, 23:08 | 1

Kainos Kosminės, už 8 min. ausies apžiūrą sumokėjau 95 eur, kad tiek kainuos net neperspėjo. Įstaigos puslapyje taip painiai kainos pateiktos, jok kol nepaduos sąskaitos, nežinosi kiek reiks mokėti.

2023-05-06, 14:37 | 21

Gina gydytoją, kurio iškrypėliškumas jau yra pasiekęs kriminalinio nusikaltimo lygį. Šiaip užsitikrinę vardą 90aisiais ir gali sau leisti nesiskaityti su pacientais ir negerinti paslaugų. Negrįšiu.

2023-05-03, 22:11 | 2

Kainos užkeltos iki debesų ir tapo jau visiškai neadekvačios, o kokybė, aptarnavimas ir pacientų patogumas važiuoja žemyn.
Mano atveju gydytojas neteisingai pažymėjo draudimui, kad apsilankymas profilaktinis, už ką kompensuojama gerokai mažiau. Tai kasoje vietoj to, kad pasiskambintų gydytojui ir pasitikslintų, liepė susimokėti visą sumą ir paskui jau aiškintis su draudimu. O už 3 min trukmės konsultaciją paėmė 80€, registratūroje užtrukau ilgiau nei pas gydytoją.

2022-07-08, 11:38 | 1

Apgailetinas poziuris y zmogu ir y darba, didziulis nusivylimas, savo patirty viesinsiu viesose erdvese kur tik galesiu

2022-02-07, 23:41 | 19

Mano manymu, per dideli branginikai. Už 15 minučių konsultaciją ir du tyrimus palikau 300 eurų. Prie kabineto mažiau reikėjo laukti paprastoje poliklinikoje. Nepatinka, kad seselės visada vedasi į liftą, net jei nėra tam būtinybės, bet ką padarysi - pačios pervargusios. Pliusas - kad galima greitai užsiregistruoti pas specialistus ir tyrimams.

2022-01-07, 17:57 | 2

Patirtis kaip valstybinėje įstaigoje. Buvau jau primiršes kaip būna.

2021-09-28, 10:23 | 1

Labai keista registravimo sistema. Užregistruoja, o tada liepia laukti kol ateis tave nuvesti sesutė į paslaugą. Tačiau registratorės vietoje atsiranda žmogiškoji klaidą - registratorė neperduoda informacijos sesutei apie klientą/pacientą. Todėl, nors ir telefonu buvo paskirtas paslaugos laikas, tačiau dėl tokios klaidos teks laukti kol kažkas pastebės, kad mėtosi registracijos formą, kuri neperduota sesutei, man teko laukt 40 min. Ne gana to, aš akivaizdžiai, matomai nėščia, niekas nedaro jokios pirmenybės nėščioms. Nors ir pasiskiepijus nuo Covido, bet nėščiosios yra rizikos grupė, tad nevertėtų bendroje patalpoje laikyti nėščios tarp krūvos pacientų ir dar taip ilgai - 40 minučių.

2021-07-31, 13:22 | 2

Užmokėjau kosminę kainą už 2 min trukusį tyrimą, kurio metu nustatė, kad niekas nesutrikę.

2021-06-28, 19:39 | 2

Paskambinau i registratura uzsiregistruoti Path testui, atsiliepusi mergina uzregistravo mane pas gydytoja neinformavusi, jog testas atliekamas tik tam tikromis dienomis, tai reiskia, kad susimokejau uz konsultacija pas alergologe, kuri atliko kitus tyrimus (kadangi vis delto jau atvykau) ir buvau pakviesta atvykti i kita konsultacija atlikti path testo ( uz konsultacija velgi tureciau susimoketi), taigi del tiksliai nepateiktos informacijos as turejau vykti i klinika du kartus ir moketi dvigubai. Zinoma antro vizito tikrai nebus, nes jau po pirmojo vizito negavau reikiamos informacijos apie savo problema ar gydymo plana is gydytojos. Tikrai sioje klinikoje del alergologiniu problemu nebesilankysiu ir niekam nerekomenduociau nebent noretumete uz viska permoketi.

2021-04-06, 20:48 | 1

MDC nerekomenduoju registruotis apylinkės pacientu. Metinis mokestis neatitinka gaunamų paslaugų ir aptarnavimo.

2021-03-03, 18:05 | 4

Sumokėjau brangiai, padarė tik tiek, kad išplėšti pinigus. Niekam nesiūlyčiau čia ieškoti pagalbos. Net į kortelę užrašė neteisingus duomenis, nesigilino į problemą. Į skundą atsakė formaliai..

2020-02-04, 06:34 | 1

labai nusivylusi šia gydymo įstaiga. Daugiau tikrai ten nebevažiuosiu ir kitiems tikrai nerekomenduosiu .Slaugytoja be kompetencijos, rupejo tik telefonas, o ne pacientas.

2019-04-16, 19:16 | 9

Prieš 10 m. čia dirbęs gydytojas ginekologas nustatė neteisingą diagnozę ir buvo visiškai užtikrintas, kad yra teisus. Tuometinė jo klaida ir man, ir artimiesiems kainavo begalę nervų. Naiviai maniau, kad situacija šioje įstaigoje bus pasikeitusi, bet prieš kelias dienas įsitikinau, kad čia dirbanti gydytoja ginekologė ne tik nesistengia surinkti anamnezės ar palaikyti sudėtingoje situacijoje, bet leidžia sau kelti balsą, nemandagiai bendrauti ir gąsdinti pacientus. Maža to, tyrimų, kuriuos apmokėjau rezultatų, registratorės išsiųsti laiku nesugebėjo, o sulaukusios pastabos taip pat bendravo nemandagiai, atsisakė spręsti problemą.

2019-02-22, 13:45 | 2

Pastaraisiais metais įstaigos reitingas grimzda taip giliai žemyn ir niekas nesikeičia, tik vis blogėja.
Surinkti pavargę daktariukai, kurie anuomet gal ir buvo profesoriai, tačiau dabar jau išsisėmę, pikti, nes dirba per penkias įstaigas be išeiginių ir Grybo g. MDC-šeštoji. Moki didelius pinigus bėgdamas nuo senųjų poliklinikų ir eilių jose ir gauni šlapiu skuduru per veidą už savo paties pinigus. Ar tai yra tas servisas, kurio jūs tikitės už porą šimtinių iš jūsų banko kortelės? jei ne, nepatariu ten lankytis.
Eilės tos pačios, kaip poliklinikose, atėjau sutartu laiku, laukiau kartu su krūva žmonių, kabinetai seni, daktaras net nepasisveikino, piktas, apžiūros metu stengėsi sukelti didesnį fizinį skausmą ir liepė gulėt ramiai (J.Valantinas, echoskopuotuojas), išpurvino rūbus, net neatsiprašė. Diagnozė už pinigus, dėja, buvo vėliau ne kartą paneigta nemokamai,kitose med.įstaigose. Medicinos Diagnostikos centras į skundą, galima sakyti, nesureagavo, pinigų grąžinti nenori, akivaizdžių faktų pripažinti irgi.
Visi žemiau esantys komentarai tikrai atitinka tą realybę, kurią gauni atėjęs į šią įstaigą ir už atitinkamą mokestis tikėdamasis komforto, kompetencijos ir serviso. Dėja, gali tikėtis, bet sulauksi tik pažeminimo.

2018-11-06, 17:03 | 2

Kaina pradžioje žadama vienokia, poto išauga, tyrimų nedaro, diagnozę nustatė galima sakyti "iš oro" (nors gal čia tik mano subjektyvi nuomonė). Apsimokėti reikia vietoje ir iš karto, jei sekančią dieną (arba pavedimu)- kažkodėl prideda dar +10 EUR. Svarbiausia- sąskaitoję didelis anspaudas kad laiku nesumokėjus perduos "skolų išmušinėtojams".

2018-08-09, 18:27 | 1

Pliusai:
1. Pavyko suderinti dermatologo ir mamologo apsilankymą vienu vizitu. Kitos gydymo įstaigos to nepadarė.
2. Nusiuntus neplanuotai ekoskopijos apžiūrai, buvau greitai priimta. Gydytojas, paaiškino ką matė, išėjau su mažiau dvejonių.
3. Dermatalogė taip pat šauni, viską paaiškino, viską apžiūrėjo.
Minusai:
1. Tik atėjus į gydymo įstaigą buvo pasakyta, kad apgamų šalinimą gali tekti apmokėti pačiai, nes draudimas nekompensuos. Aš sutikau. Tačiau pamiršo pasakyti, kad jau antra diena, kaip neina draudimo kortele atsiskaityti dėl sistemos gedimų. Tad po visko atėjus susimokėti, teko pakloti iš savo banko kortelės 500 eur vietoje planuotu 100. O jei aš būčiau tiek neturėjus, kas tada? O ir šiaip jei būčiau žinojus, greičiausiai būčiau ėjusi į kitą gydymo įstaigą, kad nereikėtų mokėti savais pinigais ir melstis, kad draudimas grąžintų.
2. Vizitas pas mamologa buvo kažkas tokio... Rado cistas. Pirmą kartą tokia patirtis mano gyvenime. Gydytoja tą žinojo. Bet ar ką nors paaiškino? Ne. Liepė gerti vaistus ir ateiti po pusės metų. Pasimečiau ir paklausiau, - “gal čia nėra jau taip blogai?” Gavau atsakymą, - “labai blogai nėra”. Ir viskas. Čia visa išsami informacija. Kas per nesamonė? Nesu į paniką puolantis žmogus, pasiklioviau ekoskopo paaiškinimais, plius pagooglinau tuos išrašytus vaistus, kurie nėra vaistai. Tad žinau, kad man viskas gerai ir tiesiog reikės reguliariai tikrintis. Žinoma, jau ne šioje įstaigoje.
3. Jei jau išgyvenau mamologą ir nepasidaviau panikai, kad po 6 mėnesių mirsiu nuo kruties vėžio, tai ši įstaiga smogė dar kartą. Praėjus porai darbo dienų nuo vizito, sulaukiau skambučio. Kas skambino nežinau. Bet išgirdau dvi žinutes. Pirmoji - kažkas pašalintų apgamų biopsijos tyrimams suvedė ne tuos kodus ir reikės primokėti. Antroji - jau atejo pašalintų apgamų rezultatai, kažką rado. Gydytoja konsultuojasi ir jums paskambins vėliau aptarti. Padėjus ragleį sukosi viena mintis: “ ką jūs sau leidžiat?” Kaip jūs galit paskambinti ir sakyti, jog kažkas žmogui yra, bet detales atskleisit vėliau? Arba tyli kol tiksliai nežinai arba skambini kai turi pilną informaciją. Atrodo, kad turėtų būti paprasta, tačiau tik ne šiai įstaigai.
Ar patikėjau viskuo ką girdėjau? Ne, nes nepasitikėjimas atsirado po mamologo apžiūros. Ir gerai, kad nepasitikėjau. Dermatalogė pasakmbino ir pasakė, kad gavo tyrimų rezultatus ir viskas gerai. Beje tos sąskaitos, kur turėčiau damokėti taip pat negavau. Kol kas ... tai arba dar neatsiuntė arba mane sumaišė su kitu klientu.
Išvada: tyrimus už pinigus atlieka ir kitose gydymo įstaigose. Bet būnant sveikam prisiklausyti, kad tau kažkas blogai ir nepaaiškinti kas blogai - nedovanotina. Gydytojo darbas yra diagnozuoti, konsultuoti ir paaiškinti tyrimo rezultatus, vaistų priežastį bei pageidaujamą jų poveikį. Nes tyrimo lapą moku skaityti pati, kaip ir googlinti vaistų aprašymą.

2018-07-24, 11:40 | 5

Jei trumpai tai yra tarybine poliklinika uz privataus kabineto kaina.

2018-04-25, 18:37 | 1

Esu labai nusivylusi šia gydymo įstaiga. Daugiau tikrai ten nebevažiuosiu ir kitiems tikrai nerekomenduosiu .

2018-03-12, 09:09 | 2

Registruojantis pas gydytoją pasako vieną kainą, o po vizito kaina išauga dvigubai. Net jei klinikoje daraisi tyrimus, vis tiek reikia mokėti 60eur už konsultaciją, nes tyrimą atsisako komentuoti. Jaučiamės apgauti.

2018-02-02, 11:50 | 2

Kainos tikrai kosminės. Rezultatas kaip valstybinėje poliklinikoje.

2017-07-27, 12:49 | 9

Dažnai tenka ilgai laukti, nors yra paskirtas konkretus laikas. Laboratorija sumaišė vaiko kraujo rezultatus, dėl to turėjom daug streso, vedėm pas kitus gydytojus, ieškojom problemų, nors jų nebuvo. Gerai nors tiek, kad, kai kreipėmės į laboratoriją, klaida buvo iškart pripažinta ir laborantė atsiprašė. Vis dėlto kaina ir kokybė visiškai neatitinka.

2016-07-21, 16:10 | IP: *.*.*.*

Apsilankymas šioje įstaigoje ir vėl nuvylė. Grybo g. esanti klinika yra privati, kainos - tikrai didelės, tačiau jausmas lyg valstybinėje poliklinikoje. Teko laukti visur: prie registratūros, prie gydytojo kabineto, prie tyrimų kabineto, prie kasos. Nors turėjau paskirtą laiką ir atvykau, kaip nurodyta, teko laukti 15 minučių, kol sesutė pakvies į gydytojo kabinetą. Sesutės visiškai nesilaiko jokių privatumo reikalavimų, mano vardą ir pavardę bei pas kokį gydytoją einu paskelbė per visą registracijos salę, nors turėjo pasakyti tik numeriuke esančius skaičius. Konsultavausi pas gydytoją neurologę. Ji išklausiusi mano nusiskundimus iškart skyrė kompiuterinės tomografijos tyrimą - deja, net nepasivargino pasvarstyti ar jo tikrai reikia, nei tuo labiau informuoti mane, pacientą, dėl šalutinio tokio tyrimo poveikio. To nepasivargino padaryti ir radiologė, atrėžusi, kad tai padaryti turėjo gydytojas, ir jei gydytojas skiria, jis 'žino'. Labiausiai pribloškė gydytojos konsultacija po tyrimo - gydytoja pasakė, kad deja, ji neesanti tikra ar mane kamuojantis skausmas yra neurologinė priežastis. Skyrė vaistų nuo skausmo. Puiki patirtis už 180 eur (65eur konsultacija bei 115 eur tyrimas). Tikrai nuvylė gydytojo komunikacija ir požiūris į pacientą - toks jausmas, kad gydytoja rutiniškai skyria tyrimus, žinodama, kad pacientai vis tiek juos darysis, visiškai nesigilindama į konkrečius atvejus. Gydytoja taip pat pasiūlė apsilankyti pas kitus specialistus jų centre (šiaip lankausi kitoje gydymo įstaigoje), nes pas juos 'geresni specialistai'.

2015-01-30, 15:35 | IP: *.*.*.*

3 kartus teko lankytis šioje įstaigoje pas skirtingus gydytojus. Tik 1 kartą likau patenkinta gyd. N.Bičkausko darbu; Be galo nusivyliau Dalios Jasinskienės darbu, kuris pasirodė labai atmestinas, pasikalbėjo apie kontracepciją, nors ne dėl to juk pas ją ėjau, prirašė n.tyrimų, o normalaus atsakymo nesugeba duoti. Žodžiu, tokio nestruktūruoto ir nedisciplinuoto gydytojo dar nesu mačiusi. Maniau, kad papuoliau pas gydytoją, kuri sėdi ir linksmai sau stumia laiką konsultacijų metu. Juk aš atėjau rezultato, ir atėjau čia, į privačią, kad tas rezultatas greitesnis būtų. O ji netnesiskubina problemos iššsiaiškinti, bendravimas siaubingas, nuplaukęs žmogus... Kitas vizitas - pas dermatologę Iriną Pugačiovą... Konsultacija lygiai 5 min.truko, kurių metu ji dar telefonu su kažkuo pasikalbėjo. Atėjau dėl veido spuogų, o ji net nepriėjo iki manęs iš arčiau odos pažiūrėti, net nepaklausė, kaip prižiūriu odą, kokių kitų sveikatos problemų turiu. Tik nuleidusi galvą parašė didingą sąrašą preparatų, kuriuos turiu nusipirkti medcentro vaistinėje. Kai nuėjau ir pamačiau, kad vaistininkė duoda kremų nuo saulės ir šiaip visokių dekoratyvinio pobūdžio kosmetikos priemonių, tai nieko nepirkau ir tik bėgau iš tos vaistinės. 150 lt už konsultaciją išmesta kaip į ... Pasigailėjau, kad nesugrįžau iš karto atsiimti sumokėtų pinigų už konsultaciją, kuri apsiribojo tik kremų nuo saulės išrašymu ir jokių, absoliučiai jokių patarimų apie odos problemų sprendimą. Specialistų konsultacijos ten nieko vertos. Žmonės, registruokitės į normalias įstaigas kaip Santariškės ar Kauno klinikos, bet ne čia. Toks įspūdis, kad čia prasčiausi gydytojai surinkti, nes tikrai geri profai neturi laiko taip teršt savo reputacijos.

2015-01-14, 21:00 | IP: *.*.*.*

LAbai daug metu lankausi sioje istaigoje kai tenka moketi pinigus, nes kitu atveju negali rasti siu specialistu. Ka gi, susidare labai aiski nuomone apie sia istaiga. Prima viskas brangsta, bet kokybe negereja. Daug nereikalingu tyrimu, konsultacijos poliklinikos lygio 5-7 minutes. Gydytojai apatiski ir dirbantys per 3-5 vietas, todel jokio atsidavimo savo darbui. Bet blogiausia, kad geriausi specialistai per 20 metu isejo arba buvo isstumti, nes vadovybei nera svarbu, kad dirbti profesionalai, jiems svarbu kad nors kas nors dirbtu jiems. Liko tik 2-3 geri profai, visa kita blogiau nei poliklinikoje. Ypac labai blogi seimos gydytojai, pediatrai, loristai, ginekologai apart vieno ir tt. Tikrai geriau sumoketi i kisene gydytojui nei klinikai uz nieka.

2014-11-09, 06:47 | IP: *.*.*.*

Nemaloniai nustebino vadovybė, viskas padaryta , kad pacientas susimokėtų kuo daugiau, konsultacijos ištęstos, todėl reikalingos vis naujos konsultacijos už kurias reikia papildomai mokėti. Arogantiška audito vadovė. Sveikatos apsaugos ministerija turėtų pasidomėti kokybe.

2014-02-18, 19:56 | IP: *.*.*.*

Labai ilgai tenka laukti kol pagaliau pakviecia i kabineta, kai pakviecia, greitai isspiria, kad sekanti pacienta priimtu. Gydytja siaubingai grubi, nemokanti bendrauti su pacientais, izulumas jos tiesiog neapsakomas zodziais.

2013-10-04, 18:46 | IP: *.*.*.*

Įstaiga turi pakankamai gerą ir naują įrangą, tačiau per maždaug 5 lankymosi metus, dar nei ant vieno gero gydytojo nepapuoliau (omeny turiu savo srities specialistą) lankiausi pas neurologą prašiau jog prižiūrėtų dėl vaistų mažinimo sakė jog nereikia nieko stebėt, galiu pati savo nuožiūrą mažinti-rezultatas-priepuolis, prašiau kad dėl laimo ligos patikrintų, kai įgėlė, sakė nereikia, pasirodo reikėjo ir dar kaip, ginekologe gera an papuole, tik buvo labai nemalonus zmogus ir arogantiskas. Zodziu po priepolio pasakiau finito tai klinikai, nei jie mane pagydys nei jie man pades...

2013-04-09, 08:31 | IP: *.*.*.*

Nusiviliau :(

2012-12-21, 07:44 | IP: *.*.*.*

Niekam nerekomenduoju lankytis pas Gyd. Navicką. Jokio profesionalumo, pilnas abejingumo, pasikėlęs ir tikrai jam nėra svarbu paciento savijauta.

2012-07-05, 10:03 | IP: *.*.*.*

nepatariu , teko apsilankyti, nusivyliau, reikejo ilgai laukti, nors ir buvo laikas numatytas, gydytoja tikrai neprofesionali, pinigai nezmoniski.

2012-05-31, 19:51 | IP: *.*.*.*

Greičiau galima patekti pas specialistus; kai kurie specialistai tikrai yra savo srities profesionalai. Vis dėlto, pastaruoju metu ši įstaiga darosi nebe gydymo įstaiga, o pinigų įsisavinimo įstaiga (kalbu apie gydytojus, pas kuriuos paskutiniu metu teko apsilankyti).

2010-08-16, 22:15 | IP: *.*.*.*

1.Brangu 2.Daromi brangus nelabai reikalingi tyrimai 3.Ne visada diagnoze buna teisinga 4.Kai kuriems daktarams truksta profesionalumo.

2010-05-17, 09:02 | IP: *.*.*.*

buvau pas 3 gyditoju,seimos gyditoja D.Stasiniene labai gera gydytoja,jaucias zmpogus atejes dirbti is pasaukimo,Striguniene-neurologe,man nepatiko nepasake nieko naujo ko as nezinociau,net norejo man vaistu nuo depresijos israsyt,kai as po galvos traumos..

2010-04-07, 13:56 | IP: *.*.*.*

Kainos neatitinka konsultacijų kokybei, vienintelis kas dirba gerai - tai jų brangi įranga

2010-02-26, 17:50 | IP: *.*.*.*

Maloni aplinka,administratores. Apie jusu istaiga susidariau nekokia nuomone is pirmo vizito pas neurologe A.Striguniene, tiesiog buvau šokiruota jos neprofesionalumu, bjauriu elgesiu,balso kelimu pries pacienta ir netinkamos diagnozes, nors atejau su BMR tyrimo nuotraukom ir diagnozes aprašymu ji visiek issityciojo ir pasake kad man depresija o ne liga kuri yra nustyta.Ir dar liepe is naujo ta pati tyrima pakartot pas jus.Nors nebuvo tikslo tik tai kad sumokeciau pinigeliu daugiau ir tiek.Tiesiog nebesinori dar karta lankytis jusu istaigoje nes susiduriau su sia neprofesionalia ir nemalonia gydytoja, nors mano visi šeimos nariai lankosi pas jus tik kitos srities specialistus ir liko labai patenkinti.Na tokia gydytoja daro tik antireklama bent tvardytis ismoktu ir nerodyti savo emociju kai bendrauja su pacientu vis delto kai moki pinigelius norisi gauti gera ir profesionale pagalba o ne tai kad tyciotus ir issidirbinetu.Tai kazkas baisaus.

2009-04-05, 08:39 | IP: *.*.*.*

Yra neblogų specialistų, bet dauguma yra vidutinio lygio arba net prastos kvalifikacijos. Gal nesugeba pritraukti gerų specialistų, ar mažai moka jiems, nes labai jau dažnai ligonis išeina be diagnozės ar su neteisinga diagnoze iš šios įstaigos. O pinigus plėšia didelius. Ir dar- pridaro visai nereikalingų tyrimų, kad didesnis būtų pelnas.

2009-03-16, 09:07 | IP: *.*.*.*

Nerekomenduoju cia eiti. Sioje kontoroje svarbiausia kuo daugiau pinigu is pacientu paimti, nesvarbu ar reikia tu tyrimu pacientui ar ne..galiausiai vistiek paduos vaistu reklaminius lapelius ir pasakys - sitie labai geri. O jei dar turit sveikatos draudimo knygele, tai isvis..

2009-02-12, 12:44 | IP: *.*.*.*

Gera aparatura Blogi specialistai

2008-08-20, 06:27 | IP: *.*.*.*

Orientuoti i tyrimu kiekybe, o ne i kokybe:( labai gaila, kad si klinika jau pasidare komersantai....

2008-07-10, 06:04 | IP: *.*.*.*

Šioje įstaigoje lankiausi pas chirurgą - onkologą, ginekologą ir neurologą. Chirurgu - onkologu likau patenkinta, nesijaučiau, kad būtų daromi tyrimai, kurie nebūtų būtini. Pas ginekologą daugiau nebesilankysiu, jokios informacijos, laikosi principo, kad pacientas pats turi klausinėti. Deja, ne visada žinai ko paklausti. Neurologo bendravimu ir aptarnavimu likau pasibaisėjusi. Norėjau netgi rašyti skundą. Buvo atlikta manualinė be jokio perspėjimo, tik pasakius, kad reikia atsigulti. Žinoma, nebuvo perspėta ir kad už šią paslaugą reikės papildomai mokėti, nes draudimas nedengia. Parašo, dėl manualinės atlikimo, buvo paprašytas tik po skausmingos procedūros, kai jau buvau dideliame šoke ir apskirtai nesusigaudžiau kas vyksta. Šio apsilankymo metu patyriau psichologinį šoką. Dar ik šiol nesu tikra, kad man buvo net ir reikalinga manualinė. Net jei ji ir buvo reikalinga, tikrai nebūčiau sutikusi jos daryti, jei mane būtų perspėję.

2008-03-04, 07:47 | IP: *.*.*.*

Stengiasi issunkti kuo daugiau pinigu ur siuncia per visus kabinetus, nesvarbu, reikia ar nereikia.

2008-02-20, 23:53 | IP: *.*.*.*

Labai garsi įstaiga, bet realiai tai niekuo ne geresnė nei daugelis kitų. Kiek teko konsultuotis šioje įstaigoje (pas trijų skirtingų sričių specialistus) tai dviem atvejais kitose privačiose klinikose, kurios kainuoja gerokai pigiau, paslaugų kokybė (medicinos prasme) buvo geresnė, o trečiuoju atveju prilygo įprastinei poliklinikai, tik reikėjo mažiau laukti. Tikrai ne stebuklas, eilinė įstaiga, tik per brangi, jei žiūrėsim pagal pagalbos kokybę

2008-02-06, 02:59 | IP: *.*.*.*

nera specialistu,imtu praktikus,o ne profesorius