Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja , %

Licencija

Nr. 1000

Detalus įvertinimas

Susisiekimas visuomeniniu ar asmeniniu transportu, automobilio parkavimas

83.1% Complete
4.2

Susisiekimas idealus, viskas gerai apgalvota

Išorinės aplinkos pritaikymas Jūsų atsipalaidavimui ir komfortui (privatus įėjimas, suoliukai lauke, patogūs laiptai)

61.4% Complete
3.1

Išorėje yra dauguma atsipalaidavimą ir komfortą užtikrinančių priemonių

Registratūros ar priimamajo zonos patogumas (eilės valdymas, vietos prisėsti, galimybė atsigerti, WC ir pan.)

67.8% Complete
3.4

Registratūroje yra dauguma patogumą užtikrinančių priemonių

Registratūros ar priimamajo darbuotojų darbo kokybė (nuoširdus bendravimas, greitas aptarnavimas, supratingumas)

73.1% Complete

Darbą atlieka, bet formliai

Ar lengvai radote gydytojo/procedūrų kabinetą?

83% Complete
4.2

Įstaiga suplanuota apgalvotai arba labai aiškūs ženklai, dėl to lengva rasti gydytojo ar procedūrų kabinetą

Kiek ilgai tenka laukti prie gydytojo kabineto durų?

67.4% Complete
3.4

Laukiau iki 15 min

Kabinetų ar palatų pritaikymas Jūsų komfortui ir personalo darbo patogumui

63.6% Complete
3.2

Patalpos pritaikytos daugumai poreikių

Medicininė įranga (naujumas, modernumas bei kiekis)

80.4% Complete

Medicininės įrangos netrūksta ir visa įranga nauja ir moderni

Ar visas procedūras ir tyrimus galėjote gauti vietoje?

88.5% Complete
4.4

Visos reikiamos procedūros ar tyrimai buvo vietoje

Gydytojų profesionalumas (problemos diagnozavimas, gydymo efektyvumas)

83.9% Complete
4.2

Diagnozuoja tiksliai ir paskiria efektyvų gydymą

Gydytojų bendravimo įgudžiai (nuoširdumas, atsakymas į klausimus)

74.7% Complete
3.7

Bendravimas formalus arba klausimai atsakomi, bet neišsamiai

Seselių, slaugių ar slaugytojų darbo kokybė (bendravimas, rūpestingumas)

73.2% Complete
3.7

Savo darbą atliko, bet be entuziazmo

Papildomos paslaugos (maitinimas, taksi iškvietimas, TV, vaikų priežiūra)

49.9% Complete
2.5

Pasiūla ar kokybė neatitiko lūkesčių

Kaip vertinate paslaugų kainas?

75.7% Complete
3.8

Nereikėjo mokėti

Ar papildomai atsilyginate įstaigos gydytojams asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Wifi internetas

54.5% Complete
2.7

Internetas veikė, bet sudėtinga prisijungti

Gydytojai, kurie dirba "Klaipėdos universiteto ligoninė"
Pacientų atsiliepimai
2025-10-28, 00:00 | 1

Patirtis nemaloni. ~37 nėštumo savaitę, planinio apsilankymo metu, pas nėštumą prižiūrinčią gydytoją, man buvo pastebėtas aukštesnis kraujospūdis, kadangi dienos metu jis buvo truputėlį aukštesnis nei norma, vakare tos pačios gydytojos buvau paraginta vykti į priėmimo skyrių. Nuvykus mane sutiko ir priėmė budinti gydytoja V. Ežerskienė, bendravimas buvo nemandagus, jaučiausi kalta, kad atvykau. Gydytoja paguldė mane stebėjimui ir tyrimams. Atvykstant į priimamąjį buvau įspėta, kad gali tekti parai laiko pasisviečiuoti ligoninėje. Visi atlikti tyrimai buvo puikūs, kraujospūdis buvo normalus, gydymas nebuvo taikomas. Po 2,5 praleistų parų paklausiau skyriaus gydytojo L. Janušo apie galimybę vykti į namus. L. Janušas mane bandė įkalbėti pasilikti dar skyriuje. Įdomiausia, nors tyrimai buvo puikūs ir dėl to gydymas nebuvo skirtas. Gerb. gydytojas pradėjo pasakoti apie nebūtus pavojus mano nešiojamui kūdikiui, kad bet kuriuo metu gali nustoti plakti jo širdis, kad dėl šitos būklės būsianti kalta aš pati, kad nutikus bėdai, galiu nesikreipti į tą pačią medicinos įstaigą. Išgirdau naujieną, kad mano kūdikis yra ~5-10 procentilės, nors pries ~2 savaites Kauno klinikose kūdikis siekė apie 30 procentilių. Nejučia pasigirdo, kad reikia iš viso skatinti gimdymą, dėl per mažo kūdikio svorio. Nepaisant to, kad už 5 dienų buvo paskirtas Kauno klinikose kontrolinis vizitas, gydytojas pareiškė, kad jo galiu ir nebesulaukti. Išgirdusi tokių neadekvačių kalbų nusprendžiau vykti namo. Išeinančią iš ligoninės gydytojas dar vis dėl to pasikvietė trumpam pokalbiui. Dar kartą paprašė nešiosios kortelės, nors prieš grąžinant ją man, buvo pas medikų, ir pradėjo iš naujo vartyti, bežiūrint, paaiškėjo, kad kol tas 2,5 paros buvau, netikslios nėštumo savaitės buvo paskaičiuotos, kad kūdikio svoris tada gaunasi visai normalus, kad viskas galų gale yra gerai. Mandagiai atsisveikinus išsiskyrė visų keliai. Rašau tikriausiai retorinius klausimus. Pirmiausia. Koks gydytojų bendravimas. Dar niekur nesu regėjusi tokio, nors turiu patirties įvairiose gydymo įstaigose, dėl skirtingų sveikatos problemų.
Ir kita, kaip galima nesusipažinus su paciento sveikatos dokumentais, nustatyti ir kalbėti visiškai nebūtus dalykus. Labai tikiuosi ir linkiu, kad bendravimo kultūra ir kompetencijos didėtų. Kad gimdyvės mielai rinktųsi gimdyti Klaipėdoje, o ne Telšiuose, Tauragėje ar Kaune. Jei perkant batus ar tiesiog maisto prekių parduotuvėje bendraujama daug maloniau, rodo, kad į problemą reikėtų atkreipti dėmesį.

2024-03-02, 01:39 | 1

Apie šią įstaiga skaičiau ir domėjausi prieš gimdymą daug - nuomonių buvo įvairių. Kadangi gyvename šiame mieste, nusprendėme gimimo dieną patikėti į šios įstaigos rankas. Gimdymas tikrai tobulas - nuostabios Gydytojos ir Akušerės, tik geriausi žodžiai, žmonių kalba kokio dydžio AČIŪ Joms norėčiau pasakyti - nėra. Deja, visą gimimo šventę aptemdė pogimdyminis skyrius.. Pirmą dieną išgirdau frazę - vyro neleisime, pagimdei naturaliai (nes nuskausminimo netaikiau), tai iškentėsi ir be vyro. Tą akimirką šokiravo, bet galvojau čia tik dvi dienos - iškęsiu. Po 2 dienų vaikeliui prasidėjo staigi gelta, tad ligoninėje mūsų buvimas užsitęsė. Vaikelis buvo itin neramus, miegodavo po 30 minučių. Kiekvieną kartą prašant pagalbos dėl žindymo - pasakydavo “viskas gerai”, nors iš žindymo specialistės sužinojau (kreipiausi vėliau), kad šios padėtis buvo itin blogos. Pradėjo šlubuoti mano sveikata, tempti akyse. Vizituojančios gydytojos frazė labai įsiminė - “dar ne to bus”. Vyras prašinėjo palatos, jog man padėtų (visos “šeimyninės” palatos tuo metu buvo laisvos). Atsakymas visada buvo - mes jas laikome moterims po cezario pjūvio. Išsekusi ir grįžusi namo, nuvykus pas šeimos gydytoją, gydytojas liepė kreiptis net į policiją dėl tokio šaltakraujiškumo, gaila, bet dėl išsekimo to nepadariau. Tokio šaltakraujiškumo niekada nesitikėjau iš žmonių, žmonių, kurie turėtų padėti, o ne nusisukti sunkiausią akimirką. Po šio įvykio teko žengti per psichologo kabineto slengstį, visa laimė, jog šalia buvo artimi ir palaikantys žmonės, ir po 3 mėnesių išbridau iš šios traumos. Esu nelinkusi rašyti atsiliepimų, bet šį kartą rašau norėdama apsaugoti mamytes, kurios tomis stebuklingomis dienomis - stebuklo atėjimo - džiaugtųsi, o ne liūdėtų vien nuo priminimų. Nors praėjo jau beveik metai po šio įvykio, atsiminus kaupiasi ašaros. Jei kada teks laimė turėti kitą stebuklą - būtinai rinksiuosi kitą įstaigą, kuri leis kartu šia švente džiaugtis su vyru, kurie nebus šaltakraujiški ir abejingi. Nes po tokių pogimdyminio skyriaus patirčių net nesistebiu kodėl moterys nusižudo ar palieka savo mažus stebuklus.

2021-08-21, 18:32 | 1

Gimdžiau 2021 metais .. gydytojas Litkinas buvo nuostabus, labai džiaugiuosi, kad pakliuvau į jo pamainą, bet.. baisiausia ką atsimenu tai anesteziologę... Dievo šitokio šlykštaus žmogaus dar nesu sutikusi.. atėjusi šaukė, kad susirieščiau, pasakius kad daugiau nebeišeina, nes vis del to trukdo pilvas, pasakė kad čia su manim nesiterlios jei nesugebu išsedėti ramiai per sarėmį gimdysiu išvis be epidiūro, tik iš 5 karto pataikė, nors esu liekno sudėjimo.. tai ačiū D. Kad buvo moteris kuri palaikė mane kol ives epidiūrą.. tarp kitko per tą laiką kai vedę epidiūrą vyrą kažkodėl išvarė iš palatos, nors visame gimdyme jis dalyvavo.. gimdyme personalas tenkino, gyvenimo sąlygos iš bėdos geros. Personalo darytas spaudimas dėl maitinimo (nes atsisakiau maitinti krūtimi) buvo nežmoniškas, ačiū, kad gryzusi namo susidūriau su depresija, nes buvo teigiama kokia as motina jei nemaitinu savo kūdikio ir t.t Maistas tragiškas... na žodžiu baisiausia buvo ne gimdyt, o tokiu metu susidurti su tokia baisia anesteziologe.. viskas kitas patenkinama.. bet tikrai yra kur stengtis..

2020-08-06, 20:14 | 1

Patologijos skyriuje likau nemaloniai nustebinta. Personalas nenešioja vardo kortelių, todėl sunku kalbėti apie konkrečius darbuotojus. Apžiūrėjusi daktarė tiesiai šviesiai paklausė, ko aš atvažiavau, nors turėjau siuntimą iš poliklinikos, kuriame, pagal medikę, parašyta nesąmonė. Visą laiką, kol gulėjau patologijos skyriuje, jaučiausi kalta, kam atvažiavau. Ko paklausi, to negausi. Kiekvienas klausimas suerzina arba kelią personalui juoką. Dėkoju daktarei Gerulskytei ir kelioms malonioms seselėms, kurių vardų nežinau. Vis tik pasirodo įmanoma kultūringai bendrauti ir išsamiai atsakyti į klausimus, paaiškinti situaciją ar galų gale nusišypsoti.
Bet kuriuo atveju atmosfera labai nemaloni, sugrįžti nenorėčiau ir kitam nelinkėčiau. Personalui reikėtų suprasti, kad į patologinį skyrių niekas neatvyksta šiaip sau pasilinksminti, reikėtų kažkaip paaiškinti mamoms, kaip, kas ir kodėl vyksta. Mes ne visos medikės, ir tai, kas jums atrodo juokinga, mums gali atrodyti labai baisu.
Gimdymo ir pogimdyviniam skyriuje viskas liuks. Darbuotojus atsimenu su šypsena net praėjus daug metų.

2020-08-03, 16:08 | 1

Tikriausiai labai maža dalis malonaus personalo, nes aš papuoliau kur klausimas kaip jaučiatės, ar menkiausio dėmesio skyrimas neegzistavo. Jei alpstančia palieka su naujagymiu palatoja per penkias valandas niekas neužeina paklausti ar viskas ok, o kai bandai kilti iš lovos ir alpsti, bijai vaika net pakelti kad iš kojų neiškristum, išsikvietus personala pasako tik kam tu keliesi ilsekis,nesvarbu kad net vaiko negali prie saves prisikelti, neklbu net apie pampio pakeitima.. ai ir dar pasako daiktus tvarkingai susidek.. Maistas... po gimdymo šlapenkes gabalą su kopustais.. nu dar kokia sriubyte puse velnio.. bet daugiau neturiu žodžiu. Moki sveikatos draudimą, per visą gyvenimą pirmą kart guli ligonineje ir negauni net minimalaus gražaus bendravimo.. Anesteziologe grubi normaliai nepaaiskina kaip atsisesti, ka daryti tik šauke, atrodo turi viska pati žinoti ligtai 50k. gimdytum, sake niekur nedingsiu vistiek pagimdyt turesiu, lyg tais nežinočiau, psichologiškai tikrai iš personalo jokio supratimo ir malonaus bendravimo, suprantu joms čia kasdienybė, bet mums mamytėms tai visą gyvenimą išliekantis atsiminimai.. mates ne iš vieno personalo matyt norejo atsidėkojimo, ne AČIŪ :) Viena laimė gimdymą priemusi akušerė savo darbą atliko tinkamai, tačiau visa kitą gaila bet nekokie atsiminimai. Gal viską tas karantinas čia lemė nežinau. Kaip ir mamytė apačioje identiška situacija apie žindymą tik tiek kad papą į burną sugrūdo ir tiek.. daugiau jokios pagalbos jokio paaiškinimo ir pan. Nerandu gerų žodžių.

2020-07-29, 07:10 | 1

Norėčiau pasidalinti savo patirtimi Klaipėdos gimdymo namuose. Gimdžiau birželio mėn. Kad potologinis skyrius caro laikų tai ir taip aišku, bet šį kartą ne apie tai. Gimdymo skyriuje viskas buvo puiku, visi gyditojai aukščiausio lygio. Akušerė Agnė tobula, ačiū jai, už tai, kad vienintelė buvo tokia nuoširdi ir rūpestinga ir Gyd. Janušui už puikiai atliktą CP. Bet dabar noriu pakalbėti apie anesteziologe :) gaila nežinau jos vardo ir pavardės, rašyčiau skundą iš karto. Nupasakosiu kaip atrodo. Žema, žila, su akinukais ir rusakalbė. TA PRASME ! Ji atėjus 3.30 nakties, mane pradėjo kolioti, kokia padišofke čia epidūra nusipirkau ( kaip suprast ? kokia duoda tokia perku ) su sesute aptarinėjo, kad nemoka su ja elgtis... liepė lenktis ir dar komentavo kokia nugara iškrypus dieve mano, neturėjau su ja problemu? tai nuo šiol turėsiu! Neturėjau jėgu aš ten su ja aiškintis, nes ir taip skatino mane 30val... o bet tačiau man jos suleista epidūra suveikė tik dešinę kūno pusę, tai pasiūlė vartytis ant skirtingų pusių, kad viskas išsivaikščiotu. Reziumė, kai nuspresta buvo daryti cp, deja prireikė papildomų nuskausminamųjų, nes jaučiau kaip atliekamas pjūvis. Aš tikrai niekada nesu linkusi rašyti blogo atsiliepimo, bet šitai moteriai reik pakeisti darba, nes tokio nemandagumo ir grubumo nesu išvis mačiusi.

2020-01-14, 14:05 | 1

Ne tobuliausia vieta sutikti savo mažyli. Ligoninė norinti būti palanki kūdikiui, tačiau išlenda nusistovėjusi tvarka, kuri kiša koją šiai nuostabiai įdėjai. Gymdymas praėjo geriau nei tikėjausi, tačiau pogimdyminiame skyriuje nebuvo malonu. Nekalbant apie tai kad lovoje neįmanoma gulėti, tai dar perkelta gavau pasirašyti planą, to kas bus daroma ir su kuo supažindins mane apie kūdikių priežiūrą. Tačiau likau nieko nesužinojusi.. Gal turėjau klausti, bėda ta kad neįsivaizdavau ko klausti ir buvau nemiegojusi kelias paras. Tik grįžusi namo ir atsigavusi, supratau kad nieko nesužinojau..
Komentaras nėra teigiamas, bet labiausiai tikiuosi, kad nežinojimas nesukels kūdikiui problemų. Ačiū

2018-10-23, 16:18 | 1

Gaila, jog nėra akušerės Kristinos Staponienės. Ji man priėmė gimdymą, jos deka savo gimdymą prisimenu su pasibaisėjimu, tik pasikeitus vakarinei pamainai, pamačius šios "specialistės,, veidą supratau jog nieko gero nelaukti. Prasikankinus nuo ryto iki vakaro aš pagal ją buvau nekantri nes per jauna. Kai atėjo laikas stumti ji pabuvo kelis sarėmius ir išgastroliavo , lovos galas nuiimtas, miela daktaryte kur man vaiką stumti ant žemės ? Manęs vos neištiko panikos ataka, nes maniau, jog vyrui teks gimdymą priimti. Gimus vaikeliui jį paėmė su tokiu nepasitenkinimu, jog apsaugok Dievuli. Ir visgi neapsėjome be pakištukų, vien iš baimės jog informuota seselė elgsis pogimdyviniame taip pat nemaloniai, taip teisingai supratote INFORMUOTA. Tie susišnibždėjimai, jog va šitie nieko nedavė tikrai nekaip atrodė. Reikėjo duoti pinigus prieš, o ne po , tai gal būtų elgusis kaip su žmogumi. Skausmai palyginus niekis,kaip man skauda emociškai. Tai pat norėčiau padėkoti akušerei vardu Meile, jūs nuostabi,liūdna , jog ne jūs priėmete gimdymą !

2018-01-22, 12:58 | 1

Apgailėtina ligoninę. Gerai buvo tik patologiniam skyriuje. Kai perkėlė į po gimdymo skyriu, tai buvo tikra tragedija. Ateina labai retai. Slaugytojos visai nerasti. Maisto padėklą paima tik kita diena. Žodžiu jeigu yra galimybė gimdyti kitur, tai siūlau tik nevažiuoti čia

2017-04-06, 00:45 | IP: *.*.*.*

2017,04,05 d. Apsilankėme Klaipėdos gimdymo namuose ir likome pasibjaurėja šia ligonine. Visuomet maniau , kad tokioje įstaigoje, kaip ligoninė, o ypač gimdymo namuose turėtu su svečiais būti elgiamasi mandagiai , suteikiant jiems visa reikiamą informaciją ir pagalbą. Juk tokioje vietoje per dažniausiai lankytis netenka... Tačiau mūsų atveju nutiko kiek kitaip. Jau vos įėjus į ligoninę, rūbinės darbuotoja tvarkydama savo asmeninius reikalus telefonu, atsainiai pakabino mūsų rūbus visai neįspėdama apie artėjančią lankymo valandų (ir pasirodo rūbinės darbo laiko) pabaigą. Aplankius artimuosius ir susiruošus vykti namo , išvydome visai nekokį vaizdelį – rūbinė su visais mūsų daiktais užrakinta, ir jokiu pranešimų ar įspėjimų kaip atsiimti savo rūbus nėra. Labiausiai šokiravo tai , kad ‚“pavėluota buvo vos 5 minutes“ , kadangi lauke vis dar šaltokas oras ši situacija nepasirodė labai jau linksma ir pradėjome ieškoti sprendimo, kaip visgi atsiimti savo daiktus. Tuomet ir prasidėjo didysis nuotykis, tokio ligoninės darbuotojų abejingumo ir chamiškumo negalėjome nei įsivaizduoti. Galų gale radus vieną iš ligoninės gydytojų, kuri šiaip ne taip teikėsi pakelti akis į mus nuo kompiuterio ekrano, išgirdome klausimą „ o tai kur buvote ankščiau ?!” – su didžiu pasipiktinimu. Taip ir prasidėjo siuntinėjimas iš vieno skyriaus i kitą, nes ASMENYS dirbantys ligoninėje ,nežino kur jų darbo vietoja yra raktai ar išvis kaip suteikti žmonėms pagalbą tokioje situacijoje. Nors didžiausia tikimybė, kad pas juos nebuvo tiesiog banalaus žmogiškumo. Kaip galima nesuteikti jokios pagalbos ir palikti blaškytis didžiulėje ligoninėje ieškant bala žino ko , ir vietoj murmėjimo kad „kur buvote anksčiau“ tiesiog nueiti ir atrakinti rūbinę. Žinoma, suprantame, kad tokiu situacijų jų darbe pasitaiko dažnai , bet turėtu būti banaliausias sąžinės jausmas, rūbinės darbuotoja visgi mato, kad dar yra striukių, ar taip sunku yra parašyti raštelį ar tiesiog nunešti i kitą kabinetą ir palikti rūbus ten ? Žinantis savo darbo vietą žmogus būtų suradęs sprendimą per 5 minutes, kol mes blaškėmės ir lyg i sieną šaukėmės pagalbos sugaišome pusvalandį ir vis tiek išėjome be savo striukių į lietingą, šaltą orą su sugadinta nuotaika ir smarkiai kritusia nuomone apie ligoninę, jos personalą. Kyla klausimas kaip tuomet yra elgiamasi ir su gimdyvėmis, jei paprastas lankytojas yra šiukšlės vietoje ir turi jaustis nematomu ir nesvarbiu , prarandate savo potencialų klientą taip elgdamiesi ir krenta bendras įstaigos prestižas. Nesinorėtų grįžti nei gimdyti nei lankyti kažko į tokia vietą.

2017-02-13, 20:40 | IP: *.*.*.*

Aš apie gimdymo namus, kiek žinau siekia tapati palankia naujagymiui ligonine, bet pagimdžius visai negavau jokios pagalbos Kaip reikia vaika pamaitinti, apie žindyma daug domėjausi, bet kiekvienai naujai iškeptai mamytei reikia pagalbos kurios iš seseliu nesulaukiau, kelis kartus ejau prašyti, kad padetu ir parodytu kaip reikia žindyti, atsakymas buvo (ateisim veliau, dabar daug darbo) niekas ,,veliau" ne atejo aišku. Ko pasekoje su mažyliu 4 dienu atsidūriau ligoninėje-renimacijoje su skysčiu trūkumu, ir su didele gelta kuri buvo Jau pavojinga. :) Tai pat tos visos dovanėlės gimus vaikui, kaikurios gauna kaikurios ne. Klausimas kaip jūs atsirenkat kam dovanoti o kam ne?? NEREKOMENDUOJU

2016-01-26, 22:09 | IP: *.*.*.*

Yra gydytoju tikru profesionalu. Slauges piktos ir neprofesionalios. (AISKU NE VISOS)
Palatos labai blogai irengtos. Iskart iskyla klausimas kur tie musu sumoketi mokesciai.

2014-10-05, 16:57 | IP: *.*.*.*

Primenantys sovietinius laikus. Del slaugiu darbo ir esu nepatenkinta. Manau vadovybei i tai reiktu atkreipti demesi, kad jei yra sitiek darbo gal ju daugiau turetu dirbti per pamaina, nes ju prisikviesti neina, o jei ir ateina tai nelabai patenkintos. Cia kalbu apie gimdymo skyriu. Per 7 praleistas dienas ligonineje tik vienai slaugytojai galiu zemai nulenkti galva uz visa pagalba suteikta. O visa kita prisimenu kaip kosmara.

2014-09-13, 23:15 | IP: *.*.*.*

Sveiki, guliu patologiniam skyriuje ka galima pasakyti..o gi nieko, tik baisiai ziureti i palatas, ju langus, visa kita... geda kad Klaipėdoje tokie apleisti gimdymo namai..visai kas kita raudonas kryzius, jurininku ligonine, bet miesto ir gimdymo namai tragedija.. uz puses metu reikes cia gimdyti bet baisu jau db darosi nuo tokios aplinkos...
Kaip kad sake pagalves cia rimtai kietos, apir gera miega galima tik pasvajoti... :(

2014-09-10, 19:44 | IP: *.*.*.*

visiems valdininkams turi but geda kad musu vaikai dimsta tokiomis salygomis

2014-08-29, 12:40 | IP: *.*.*.*

gimdymo ir pogimdyvinio skyriaus personalas nuostabus.Aciu. Taip pat neisnesiotu skyriaus personalui labai aciu priemimo skyrius tragiskas, atvaziavau ir taip sunerimus, o dar ir prieme kaip siuksle, ne zmogu.Tokie zmones neturetu dirbti

2014-04-22, 10:58 | IP: *.*.*.*

Visu pirma didžiulis nesiskaitymas su pacientais, diskriminacija, visi labai grubūs, atgrasūs. Jokios tolerancijos, kokios kompetencijos, o ką jau kalbėti apie išprusimą?

2014-01-17, 22:33 | IP: *.*.*.*

Ginekologijos skyriuje palatose truksta ,kad tik tinkai ant galvos užkristų,maistas irgi neįpatingas.Kranai varvantys,pro langus nieko nematyt iš vidaus aprasoję,kaip kalėjime turbūt ,tik tiek ,kad personalas sakyčiau malonus ir guli .

2013-11-14, 14:30 | IP: *.*.*.*

teko gimdyti pries 2 metus. paguleti teko 3 skyriuose:
pataloginiam pragulejau pusantros paros, gydytojas geras,slaugutes taip pat. tik nepatiko,kad pirma diena netsuke negauna valgyti,teko I parduotuve vaziuoti.
gimdyklos tvarkingos , personalas irgi neblogas, jokiu skundu neturiu.
pogimdyvinis skyrius irgi neblogas,matosi kad truksta remonto,bet sesutes saunios,padeda,parodo,paaiskina,jai ko nezinai,paklausi.
pinigu niekam nemokejom,bet pogimdyvinio personas tikrai nuostabus,antra vaika gimdysiu taip pat klp gn

2013-10-17, 15:11 | IP: *.*.*.*

Noriu pasidalinti savo patirtimi. Gimdziau sioj istaigoje du kartus. Noriu papasakoti apie paskutini, siu metu liepos men. Gimdymas buvo skandus, gydytojam neturiu jokiu priekaistu.
1. Po gimdymo palatos tragiskos. Kadangi gimdziau antra karta, tai veziausi savo pagalve, nes ten esancios yra tokios kietos kaip plyta (neperdedu). Mano lovos ciuzini sutvarke tik paskutine diena, pries grizusios is atostogu sesutes vizitacija .
2. Apie ligoniniu maista isvis nesu girdejus nieko gero, bet man uzkliuvo tai, kad atnesa pusrycius: kose, meduolis ir surelis, kaip ir viskas gerai. Bet surelis su popieriuku idetas i kose. Tokia nepagarba.
3. Mane labiausiai sunervino poziuris i mano vaika. Po gimdymo man pienas atsiranda 5-7 d. taigi ligoninej teko ji primaitinti. Vaikai maitinami kas 3 val. O mano dukryte tik gimusi, nalabai mokejo valgyt is buteliuko. Nakti 12 val gavom viena doze misinuko, mergaitei dalis misinuko, prabego, po to dar atpyle ir 1 val niekaip negalejom jos nuraminti, ji tiesiog norejo valgyt. As nuejau budincios seseles paprasyti misinuko, o man pasake: ' 12 val gavot, dabar laukit 3 val'. Kazkoks siaubas mano vaikas nevalges ir kazkokia sesele sprendzia kada jam valgyt. Ir apskritai jei as tureciau pieno, vaikas gali valgyt, kas pusvalandi, o jei neturiu, tai pagal kazkoki nesamoninga grafika.Nors as piktinausi misinuko negavau. Taigi, gal vertetu tureti misinuko ir buteliuka ar saukstuka. Kiek zinau ligoninej duoda NAN 1 antielergini.
Jei ne dziaugsmas, kad susilauki vaikucio, tai butu labai sunku, tokioj ligoninej.

2012-09-28, 15:28 | IP: *.*.*.*

NESTUMO IR PATOLOGIJOS SKYRIUS. Tai didziausia tragedija. Nelinkeciau niekam ten pakliuti. Personalas apgailetinas, vienintele sesute/akusere Sauliene supratingas ir malonus zmogus. Vyr akusere- dirbti nebent fermoje, o ne su persileidima patyrusiomis moterimis, kaip galima sakyti pacientei "Nesiksi" ir pan? Labai jau mandra vaidina, nezino kas besanti. Patalyne susikruvinusi, turi eit ir maldaut pakeist, nes pareiskia, kad keicia kas 10 paru. Bet po ivykusio persileidimo ji visa skendo kraujo klane, ir tokioje isgulejau dar 3 paras, kol 100 litu i kisene isspaude vargana sypsena ir gavau kita, demeta nuo kraujo, bet bent jau isskalbta patalyne.... O koks lektuvas, t.y. ginekologine kede!!! Turbut mano 60-ies metu mamos laiku, nes per 40 metu pirma karta tokia aplamai pati isvydau. Negana to, kad uzlipti sunku tais 3 aukstais laiptukais, bet ir per kelius tragiskai skauda ant vielu pasidejus... Echoskopas- caro maro laiku, turbut pirmasis nuo kokiu 1985 metu kai jie atsirado. Tam skyriui apibudinti tinka tik vienas zodelis TRAGISKA. I ji ieina ir aptarnaujantis personalas, ir iranga, ir prieziura. Beje, palatu plovinas irgi paliko ispudi- 3 brukstelejimai per viduri palatos ir ji jau vadinasi isskalbta :)

2012-08-01, 23:37 | IP: *.*.*.*

Kosmaras, o ne gimdymo namai. Priimancioji akusere labiausiai domejosi kur as dirbu ir ten butent veikiu tame darbe. Pries gimdyma kitai akuserei labiau rupejo koks mano issilavinimas ir specialybe. Pogimdyviniam skyriui isvis nulis demesio i gimdyves savijauta ir i vaika. Joms svarbiausia, kad tas vaikas neverktu, o kodel jis verkia joms nerupi. Mano apziura uztruko dvi sekundes ir ryskiai ta gydytoja nieko nemate, nes po to grizo i palata dar karta ir perklause mano pavardes ir ar ji jau cia buvo. Po to pasake, kad pries tai skirtu vaistu neuzteks, reikia kitu.

2012-05-24, 14:24 | IP: *.*.*.*

KAIP JŪS DRĮSTAT NEPAISYTI PACIETŲ NUOMONĖS IR SKIEPYTI VAIKUS NET BE MAMOS SUTIKIMO IR PAERAŠO?????????????????????????????????????????????????????????????????? SAVIVALIAUTOJAI.

2010-12-09, 18:32 | IP: *.*.*.*

Gimdžiau savo pirmą vaiką tenai 2005 metais.Gerai,kad gimdymas be komplikacijų,jei kas,nežinau kaip būtų baigęsi,nes dėmesio nulis.Per gimdymą dalyvavo tik akušerė,gydytojas nebuvo nei sykio užėjęs.Per tas 3 dienas,kurias prabuvau ligoninėj su vaikučiu,niekas manęs neapžiūrėjo,o ir išleidžiant namo nei pilvo neapmaigė.Maždaug po savaitės lyginau rūbus ir jaučiu,kad kažkas į kelnaites įkrito,pažiūrėjau-tai buvo kumščio dydžio krešulys,gal placentos likučiai,nežinau.Ačiū Dievui,kad taip,o galėjo ir blogiau baigtis.

2010-03-10, 21:49 | IP: *.*.*.*

Suprantama, kai eiliniam gydytojui pacientas atsilygina, bet kai gydytojas einantis aukstesnes pareigas, nesulaukes is paciento atlygio, primena pacientui,jog jis dirba dar ir privacioj istaigoj, kur paslaugos is tiesu nepigios.....O kai taip elgiasi vienas is vadovu, pacientas jauciasi dar nemaloniau. Tai kiek gydytojas turi uzdirbti,kad nenoretu kysiu?

2010-01-16, 14:14 | IP: *.*.*.*

Patologinis skyrius kažkoks nesusipratimas. Tyrimai dingsta, kitų butinų tyrimų išvis nedaro, o jei padaro ir atsakymai nėra labai geri, tai nekreipia dėmesio, paklausus gydytojos apie savo būklę išgirsti atsakymą "guli, tai gulėk, ko čia klausi". Seselės kai kurios mielos, bet kitos tik gerklę laido. Džiaugiuos, kad laiku iš ten pabėgau į kitą ligoninę, nes neaišku kuo butų pasibaigę man ir mano vaikui. Visą šios įstaigos neprofesionalumą supratau tik patekus į kitą ligoninę, kai pamačiau kas ir kaip turi būti atliekama.

2008-01-07, 14:56 | IP: *.*.*.*

Pagimdžiau puikią dukrytę, lengvai ir greitai. Susilaukiau puikios priežiūros.

2007-10-22, 15:36 | IP: *.*.*.*

nesiulau niekam sioje istaigoje gimdyti vaikuciu, nes ir vaikai nuolat uzsikrecia infekcinemis ligomis ir jei mamos kas nutinka, tai jos labai rizikuoja. pries kelis menesius mire moteris, kuriai siuose gimd. namuose daryto kraujo perpilimo metu buvo uzkrestos kepenys.