Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja , %

Licencija

Nr. 1795

Detalus įvertinimas

Susisiekimas visuomeniniu ar asmeniniu transportu, automobilio parkavimas

90.6% Complete
4.5

Susisiekimas idealus, viskas gerai apgalvota

Išorinės aplinkos pritaikymas Jūsų atsipalaidavimui ir komfortui (privatus įėjimas, suoliukai lauke, patogūs laiptai)

85.4% Complete
4.3

Išorės aplinka pilnai pritaikyta atsipalaidavimui ir komfortui

Registratūros ar priimamajo zonos patogumas (eilės valdymas, vietos prisėsti, galimybė atsigerti, WC ir pan.)

89.4% Complete
4.5

Registratūra paciento ir personalo patogumui yra pritaikyta idealiai

Registratūros ar priimamajo darbuotojų darbo kokybė (nuoširdus bendravimas, greitas aptarnavimas, supratingumas)

85.3% Complete
4.3

Darbuotojai maloniai bendrauja ir greitai aptarnauja

Ar lengvai radote gydytojo/procedūrų kabinetą?

98.1% Complete
4.9

Įstaiga suplanuota apgalvotai arba labai aiškūs ženklai, dėl to lengva rasti gydytojo ar procedūrų kabinetą

Kiek ilgai tenka laukti prie gydytojo kabineto durų?

84.6% Complete
4.2

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kabinetų ar palatų pritaikymas Jūsų komfortui ir personalo darbo patogumui

91.5% Complete
4.6

Patalpos tvarkingos, švarios ir pilnai patenkina paciento komforto poreikius

Medicininė įranga (naujumas, modernumas bei kiekis)

92.1% Complete
4.6

Medicininės įrangos netrūksta ir visa įranga nauja ir moderni

Ar visas procedūras ir tyrimus galėjote gauti vietoje?

86.6% Complete
4.3

Visos reikiamos procedūros ar tyrimai buvo vietoje

Gydytojų profesionalumas (problemos diagnozavimas, gydymo efektyvumas)

93.2% Complete
4.7

Diagnozuoja tiksliai ir paskiria efektyvų gydymą

Gydytojų bendravimo įgudžiai (nuoširdumas, atsakymas į klausimus)

92.1% Complete
4.6

Bendrauja nuoširdžiai ir atsako į visus klausimus

Seselių, slaugių ar slaugytojų darbo kokybė (bendravimas, rūpestingumas)

89.2% Complete
4.5

Buvo rūpestingos ir paslaugios

Papildomos paslaugos (maitinimas, taksi iškvietimas, TV, vaikų priežiūra)

62.5% Complete
3.1

Siūloma, bet tik dalis reikiamų papildomų paslaugų

Kaip vertinate paslaugų kainas?

59% Complete
3

Kaina atitiko paslaugos kokybę

Ar papildomai atsilyginate įstaigos gydytojams asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Wifi internetas

75.2% Complete
3.8

Internetas veikė be priekaištų

Pacientų atsiliepimai
2023-03-09, 12:10 | 1

Tokia gera klinika buvo… gydytojos…personalas… (seselė nuostabi! Pirma administratorė - geriausia!) servisas puikus… į nieką nesikeisčiau šios klinikos… bet jau kurį laiką pastebiu pakeitimus…
Šiandien buvau šokiruota.. prašiau gydytojos išrašyti receptą (pratęsti), užsiregistravau iš anksto online konsultacijai… ką tik paskambino admin, pasakė kad gydytoja išrašys, bet tai kainuos 60e (paims kaip už konsultaciją).
Mintyse atsisveikinau su šia klinika… ne pirmą kartą nusivyliu (ir bendravimu, ir kai kurių tyrymų nepranešė pasidaryti kai buvau nėščia, kai skubiai reikėjo pagalbos, negalėjo telefonu padeti, negalėjo išsakyti vaistų ar siuntimo, net ne pakomentavo problemos.. sausas “laba diena”…, o su tuo receptų jau paskutinis lašas… labai gaila…

Narmeda, (UAB, NARMEDOS MEDICINA) atsakė

Receptinio vaisto išrašymas elektroniniu būdu tai-gydytojo atsakomybė už jo reikalingumą, naudingumą ir pašalinius reiškinius, ligos istorijos pildymas, prisijumgimai, keli el. parašai. Jei gydytojas atsisakė išrašyti vaistus be konsultacijos- vadinasi ji buvo reikalinga : arba seniai lankėtės arba vaistai yra rizikingi. Visų gydytojų konsultacija tiesioginė ar nuotolinė kilinikoje Narmeda kainuoja 60 eur .

2018-12-14, 06:54 | 4

neprireikė šių paslaugų, todėl nežinau ar yra nemokamas internetas.

2018-04-29, 04:50 | 1

Sveiki. Lankiausi neseniai su odos liga. Buvau narmedoi pirma karta. Personalas malonus viskas kaip ir gerai buvo bet..... Apžiūrėjusi gydytoja paskyrė tyrimus, vaistu (kurie tikrai netiko mano odos problemai gydyt) ir tiek... Po 2 dienu atsiduriau ligoninei... Guliu dabar santariskiu dermatovenerologijos skyriui... Ir dabar nuo gydytojos santarose gavau tokiu velnių kodel iskarto nesikreipiau i santariskes, tepiau tepalus kurie visai mano sunkiai ligos formai nepadetu.... Vienu žodžiu aš nenoriu nieko įžeisti, bet kodel normedos klinikos gydytojo matanti mano sunkia bukle nepasake man "atsiprasau as tau niekom nepadesiu kreipkis i ligonine"... Nenoriu sakyt kad gydytoja neismananti dermatologe, tikrai ne..... Bet kita karta reikia but sąžiningų ir jeigu nežinai kaip žmogui padėti tai geriau pasakyk kur tam zmogui gali padėti ir tikrai gydys o ne lups pinigus uz konsultacija.....

Narmeda, (UAB, NARMEDOS MEDICINA) atsakė

Sveiki, kadangi Jūsų atvejo mes neprisimename (nors paprastai visus sudėtingus ligų atvejus aptariame su klinikos gydytojais ir einame iki paciento ligos stabilizavimo ir pasveikimo), labai prašome parašyti mums - [email protected] - pas kokią dermatologę buvote ir preliminarią apsilankymo datą - mes norėtume profesionaliai pasižiūrėti į šį atvejį. Pagarbiai, klinikos NARMEDA administracija.

2016-06-14, 23:38 | IP: *.*.*.*

Mane sokiravo, kai paskambinus del ginekologiniu problemu, sutarus laika ir paklausus kokia gydytoja buvo atsakyta, kad Markeviciene, sioje klinikoje dirbanti dermatologe! Palaukit mokama konsultacija tikrai brangi, kodel turiu moketi pinigus uz specialista, kuris neturi kompetencijos. Labai gaila, bet toks poelgis parode tik tai kaip si klinika tresia zmoniu pinigus. o pas ta pacia Markeviciene galima nueiti ir i odos ir veneros ligu centra nemokamai ir eiles nera dideles. Bet siuo atveju man reikejo ginekologo konsultacijos!

2015-12-26, 10:09 | IP: 193.219.169.109

Puikus aptranavimas, labai kvalifikuoti gydytojai. Malonios ir gražios registratores.

2015-03-04, 12:07 | IP: 78.60.215.246

Gydytojai labai draugiški.

2014-05-11, 06:47 | IP: 213.164.107.38

Skaičiau prieš tai buvusį komentarą, todė, nepaisant savo tingumo, nusprendžiau palikti atsiliepimą ir aš. Labai jauki aplinka. Teko susidurti su registratore Ieva. Maloni, santūri, paslaugi. Stengiasi visada padėti. Jei yra neaiškumų (skambinau telefonu, pas kurios specialybės gydytoją registruotis dėl esamos problemos), pasitarė su buvusiais gydytojais ir labai labai teisingai parenkomendavo specialistą. Gydžiausi pas tris dirbusius gydytojus. Gavau visapusę informaciją, deramą gydymą. Pasveikau. Kainos priimtinos. Pinigų "melžimo" nebuvo.
Suprantu, kad nuomonė priklauso ir nuo asmenybinių žmonių problemų.

2014-05-07, 16:51 | IP: *.*.*.*

Nors būdavau užsirašius, priėmimo tekdavo laukti kaip minimum 20 min., kartais ir daugiau. Seselė Ieva, kuri sėdi už administratorės stalo maloni pro sukąstus dantis - reikėtų matyti, kokia išraiška palyginus su suvaidintu tonu atsiliepia į skambučius.. Savo Iphone išsijungti (bent jau garso!) darbo metu taip pat nesugeba, visi laukiantys registratūroje gali girdėti kiek žinučių gauna :))) atvykus, kad išrašytų receptą mano gydytojos nebuvo, tad priėmė L. trocukienė...itin nemalonus tipažas. Kol rašė receptą, paklausiau kelis klausimus apie diagnozę ir skiriamus vaistus, tai atsakas buvo prunkštelėjimas, maždaug, suprask, aš tau išrašau receptą, o ne tave konsultuoju... :)) (už recepto IŠRAŠYMĄ +30LT) visa mano gydymosi istorija šioje klinikoje baigėsi tuo, kad dirbantys daktariūkščiai net nesugebėjo paskirti reikiamų tyrimų, jau nekalbu apie ligos nustatymą... Sumokėta krūva pinigų, rezultatų nulis. Perėjau į medicinos ir diagnostikos centrą, visų problemų sprendimas buvo rastas po pirmo apsilankymo... Apibendrinant: jei norite už kiekvieną oro įkvėpimą mokėti pinigus, ir galų gale rezultato nulis, o tik paūmėjusi liga... Na tada ši klinika tikrai jums :)

2014-03-06, 15:15 | IP: *.*.*.*

Nepatiko nes neisgyde! Prirase nesamoningu vaistu visai ne i tema

2013-05-11, 16:04 | IP: *.*.*.*

Apie gydytoją tik geri atsiliepimai. Viską paaiškino, patarė. Pirmą ir neigiamą įspūdį sudarė administratorė Ievutė, kuri su kita klinikos darbuotoja kalbėjo apie pacientą taip, lyg jo tuo metu šalia nebuvo [o jis buvo]. Kalbama ir juokiamasi garsiai, kai registratūroje dar buvo keli laukiantys pacientai,pasijutau nejaukiai, norėjosi išeiti, bet atėjau išsitirti. Užsirašiusi esu pas dar viena specialistą Narmedoje, bet nemalonu bus ten grįžti.

2013-02-24, 13:14 | IP: 84.46.250.70

Lanksčiai siūlo konsultacijų laikus, dieną prieš dar primena SMS žinute apie vizitą. Registratorė maloni, konsultacija įvyksta laiku, nereikia laukti.Šiaip viduj jauku, tvarkinga. Ne su visais gydytojais reikėjo turėt reikalų, bet ginekologas tikrai profesionalūs.

2011-12-13, 13:16 | IP: *.*.*.*

Yra šaunių ir profesionalių gydytojų Deja, yra ir neprofesionali gydytoja. Pinigėlius lupa, o vietoj atsakymų į klausimus ir komentarų po apžiūros duoda lankstinukų.
Pabrėžtinas atsainus požiūris bendraujant virtualiai (susisiekus per nurodytą elektroninį paštą) informacijos nesuteikimas.

2011-04-21, 18:20 | IP: 213.164.123.245

Jau kelis metus apsilankau sioje klinikoje. Profesionalus ir malonus kolektyvas. Taip, malonus ir rupestingas, tai yra labai svarbu. Didelis dekui uz Ju darba.

2011-03-21, 21:04 | IP: 77.79.26.101

Lankaiusi pas ginekologą ir pas dermatologą. Likau labai patenkinta. Kas iš pažįstamų ėjo irgi nenusivylė.

2010-09-20, 18:54 | IP: 78.60.47.13

Gera klinika,priimtinos kainos.Patys informuoja apie tyrimus.Nauja aparutura,visus insrumentus ispakuoja is vienkartiniu,man tai svarbu.Lankausi jau 6m.

2010-08-30, 17:10 | IP: 78.60.228.139

labiausiai man patinka, kad cia surinkta labi gera gydytoju komanda.
Pas ka tik kreipsies ar pas ginekologa ar pas dermatologa, visi yra savo sriciu profesionalai. Ir tyrimai greitai padaromi ir aparatura gera..

2008-08-27, 12:52 | IP: 88.118.166.65

Lanksiausi ilgai pas ginekologę Panevėžyje ir labai ilgai "kankinausi" su tomis pat ligomis. Esu be galo dėkinga gydytojui Narbutui už tai, kad jau kokius porą metų visai nebeturiu panašių nusiskundimų. Gaila, kad gydytojas neprižiūri nėščiųjų... :) Labai labai geri atsiliepimai apie įstaigą ir jos gydytojus!

2007-06-24, 02:56 | IP: 81.29.24.44

Tepinėlio atsakymus galima sužinoti tą pačią dieną