Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja , %

Licencija

Nr. 3355

Detalus įvertinimas

Susisiekimas visuomeniniu ar asmeniniu transportu, automobilio parkavimas

79.2% Complete

Susisiekimas idealus, viskas gerai apgalvota

Išorinės aplinkos pritaikymas Jūsų atsipalaidavimui ir komfortui (privatus įėjimas, suoliukai lauke, patogūs laiptai)

77.9% Complete
3.9

Išorės aplinka pilnai pritaikyta atsipalaidavimui ir komfortui

Registratūros ar priimamajo zonos patogumas (eilės valdymas, vietos prisėsti, galimybė atsigerti, WC ir pan.)

77% Complete
3.8

Registratūra paciento ir personalo patogumui yra pritaikyta idealiai

Registratūros ar priimamajo darbuotojų darbo kokybė (nuoširdus bendravimas, greitas aptarnavimas, supratingumas)

86.4% Complete
4.3

Darbuotojai maloniai bendrauja ir greitai aptarnauja

Ar lengvai radote gydytojo/procedūrų kabinetą?

87.9% Complete
4.4

Įstaiga suplanuota apgalvotai arba labai aiškūs ženklai, dėl to lengva rasti gydytojo ar procedūrų kabinetą

Kiek ilgai tenka laukti prie gydytojo kabineto durų?

73.2% Complete
3.7

Laukiau iki 15 min

Kabinetų ar palatų pritaikymas Jūsų komfortui ir personalo darbo patogumui

82.8% Complete
4.1

Patalpos tvarkingos, švarios ir pilnai patenkina paciento komforto poreikius

Medicininė įranga (naujumas, modernumas bei kiekis)

85.1% Complete
4.3

Medicininės įrangos netrūksta ir visa įranga nauja ir moderni

Ar visas procedūras ir tyrimus galėjote gauti vietoje?

86.7% Complete
4.3

Visos reikiamos procedūros ar tyrimai buvo vietoje

Gydytojų profesionalumas (problemos diagnozavimas, gydymo efektyvumas)

90.3% Complete
4.5

Diagnozuoja tiksliai ir paskiria efektyvų gydymą

Gydytojų bendravimo įgudžiai (nuoširdumas, atsakymas į klausimus)

88.2% Complete
4.4

Bendrauja nuoširdžiai ir atsako į visus klausimus

Seselių, slaugių ar slaugytojų darbo kokybė (bendravimas, rūpestingumas)

88.2% Complete

Buvo rūpestingos ir paslaugios

Papildomos paslaugos (maitinimas, taksi iškvietimas, TV, vaikų priežiūra)

74.2% Complete
3.7

Siūloma, bet tik dalis reikiamų papildomų paslaugų

Kaip vertinate paslaugų kainas?

75.3% Complete
3.8

Nereikėjo mokėti

Ar papildomai atsilyginate įstaigos gydytojams asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Wifi internetas

40.7% Complete

Internetas veikė prastai

Gydytojai, kurie dirba "Kauno P. Mažylio gimdymo namai"
Pacientų atsiliepimai
2022-10-25, 12:28 | 14

Nerekomenduoju :) Pradedant nuo personalo bendravimo, kuris 33-34ies savaičių tonų nepagavęs, pradėjo grubiai "važinėti per pilvą" ir kaltinti koks mažas neštumas, kai tuo tarpu kitose įstaigose geba užrašyti toniukus ir 25erių savaitėlių :) Visų antra - paskaitos :) Labai gražiai viskas nupasakoja, bet toli nuo realybės, siūlau pasidomėti šiuolaikiškesne metodiką ir ją dėstyti (patarimas), nes praktika ir teorija prasilenkia :( Visų trečia - nesuprantu už ką įstaigai teko susimokėti, kai atėjau čia su siuntimu :) Nes esant didesnėms bėdoms, jūs kratotės ir siuntinėjote pas kitus specialistus visas nėščias (kiek teko girdėti ir pačiai susidurti) :(( O nuvažiavus svetur, turi klausytis moralo, kad ko čia važinėji, kai lankaisi Mažylyje, lai jie ir žiūrisi tave, priverčia jaustis kaltu ir durnu, tai nežinau ar labai smagu... :) Tad tikrai, prašymas, iš anksto įsivertinkite ar esat pajėgūs visus norinčius priimti, o ne pasiimti pinigus iš žmogaus, o galiausiai vis tiek jį visur siuntinėti .... tikrai nesuvokiu už ką jums susimokėjau. Elementariai net nepažiūrėję echoskopu - išsiunčiate kitur...patys neįsitikinę kas ir kaip yra iš tikrųjų... :) Tikrai nerekomenduočiau sau ir su kitais vizitais Mažylio, ir draugėms, kurios planuoja neštumus :)

2022-02-24, 21:46 | 1

Noriu pasidalinti savo patirtimi, aišku neturiu su kuo palyginti bet, Nerekomenduočiau. Pati esu gimusi šioje klinikoje, bet per tiek metų niekas nesikeičia. Natūralistais galime būti visi, bet ne kito skausmu tą reikia daryti. Ir reikia atsižvelgti į leliuką, kuriame amžiuje gyvename, kad leliukas gimsta su gimdymo trauma ir mama po gimdymo nesupranta kas vyksta…Atsigauti prireikė 3 mėnesių, po CP būtų greičiau ir nebūtų reikėja patirti tiek streso dėl mažylės. Reikia mokymu visam kolektyvui, negali skirtis informacija pas kiekvieną budinčia. Keiskite kūdykio maitima iš švirštų, taureliu nesuprantu iš kur toks maitinimas…Rašyti galiu daug, bet…Ačiū gyd. T.Biržiečiui ir kolektyvui už tokį bagažą kurį pasikroviau. Yra tikrai nuostabių darbuotoju, bet neatsimenu vardų, atsiminčiau padėkočiau asmeniškai.

2021-01-31, 01:07 | 2

Mano asmeninė patirtis šiuose gimdymo namuose labai bloga, skubaus Cezario pjūvio metu viskas vyko greitai, jutau pjūvį skalpeliu, nes nuskausminamieji nebuvo spėję dar suveikti. Girdėjau kaip anesteziologė sakė palaukime kol suveiks vaistai, bet ne atsakymas buvo operuojame. Pradėjau šaukti, kad viską jaučiu, baisų skausmą, kai pradėjo pjauti. Tada į veną dar suleido vaistų ir skausmo ačiū Dievui vėliau jau nejutau. Labai tikiuosi, kad niekam neteks pakliūti į tokią situaciją ir patirti tokį baisų skausmą. Dar ir dabar prisiminus nurieda ašaros.
Džiaugiuosi į namus grįžusi su kūdikiu.

2019-12-24, 03:15 | 1

Nerekuomenduoju. Patariu begti kuo toliau. Akuseriukes siaip buvo saunios i rupestingos (isskyrus, kai man nusprendus nemaitinti krutimi buvo patarta jas risti ir saldyti, kad sumazetu laktacija - siuo atveju rizikavo mano sveikata ir net gyvybe, nes tai labai nepatartina). Nubegus vandenims 23val buvau nuvesta i gimdykla ir ten palikta viena - paskambinau savo sesei ir mamai, pasakiau, kad prasidejo gindymas ir, suprantama, jos atvaziavo. Uz tai vos negavau melynes i aki. Atvaziavus i gimdykla mano seimos nares buvo labai grubiai sustabdytos ir tik pi labai ilgu ir nepagarbiu derybu - ja ileido pas mane. Kol mamyte palikinejo rankine - sulaukiau agresyvios lankytojos. Atejo sesute/valytoja (tos moterys,kurios valo palatas).Labai issigandau - buvo prasidejes saremis, o is manes buvo reikalaujama pasiiaiskinti, kodel mano seimos nariai atvyko. Zodziai buvo “ ka cia padarei, ka cia sugalvojai, kam cia ta turgu darai”. Labai sutrikau - tiesiog nepavyko suvokti, kad saremio metu is manes reikalaujama (labai nepagarbiu tonu, visgi esu 33metu moteris) pasiaiskinti, kodel vaisiausia (ir kartu nuostabiausia) gyvenimo akimirka noriu mamos palaikymo (vyras nespejo parskristi). Tuomet, koridoriuose pasigirdo”turgu cia daro” budinciosios ginekologes ir tos pacios slaugutes/valytojos “diskusija”. Pasijutau labai nesmagiai, negalejau atsigauti visa likusia nakti - juk as buvau gimdyve - busima mama. Tokia nepagarba sokiravo. Laimei gimdymas buvo sekmingas, nors mano mergaite iki paskutines savaites sedejo, apsivyniojus virkstele, tad, manau (domejausi pas kitus gydytojus), turejo buti atlikta echoskopija paziureti ar mergaite pasirengusi pati gimti - rezultate paskutine akimirka rankiniu budu mazyle buvo sukama, kad teisingai gimtu. Laimei viskas baigesi gerai ir turiu sveika kudiki. Pasitaike pora labai nemandagiu ginekologiu. Viena (tomia stambi, trumpais juodais plaukai), pasiputus stovedavo kojugalyje, lyg butu “per zema” paziureti tarp koju (gal tas iprasta praktika - juk gimdziau ne viena, todel nepykstu). O antra buvo mana sugniuzdziusi moteris - kuria vis dar svarstau paviesinti medijoje. Ji atejo pas mane i palata, paskutine diena gulint ligonineje ir pastebejo, kad turiu pientrauki... Ir prasidejo (nepasidomejus fizine priezastimi, kodel negaliu maitinti krutimi): buvau aprekta... Taip 33 metu gimdyve RAUDOJO (tiesiog nebesusivaldziau, nors dirbu vadovaujanti darba ir tikrai zinau kaip suvaldyti konfliktines situacija, bet buvau labai issekusi, nes vyrui vis nepavyko gauti bilietu, kad aplankytu). “ Tai gali buti jusu paskutinis vaikas”, ar jus zinot, kad uzauges vaikas gali tureti alergiju?!!”... sitie zodziai buvo isrekti ant manes, kol verkiau balsu, garsiai, nevaldomai, o mano mazyte dukryte tyliai manes klausesi.... Ginekologe priemusi mano gimdyma isejo is palatos pamacius, kad pradejau verkti - matyt nenorejo tapti liudininke. Kas turejo buti nuostabiausia mano gyvenimo patirtimi - buvo apkartinta stulbinancios nepagarbos moteriai - jautriausia jos gyvenimo akimirka. Tikrai nerekomenduociau - ir, manau, si istaiga turetu buti uzdaryta.

2019-10-08, 10:17 | 2

Nerekomenduoju.
Palata baisi, dažai atsilupinėję, užuolaidos nešvarios, spintelės sulūžusios, patalynė be spalvos ir nuskalbta.
Personalas nerūpestingas. Žiūri atsainiai. Trūksta informatyvumo ir organizuotumo.
Tikiuosi daugiau niekada čia negrįžti.

2017-05-26, 08:09 | IP: *.*.*.*

Apsilankius pas gyd. R. Dovydaitienę pagal siuntimą, teko išklausyti paskaitą apie 2 lygio gyd. įstaigų paskirtį ir vaikščiojančių čia su siuntimais nesupratingumą, savo „paršelio“ (gydytojos žodžiais) kojas paskutinį nėštumo mėnesį, gauti antibiotinį gydymą, kurio poreikis buvo gydytojos nustatytas „iš akies“ - suabejojus tikslingumu, vėliau pas kitą gydytoją atliktas tyrimas neparodė tokio poreikio, o paskambinus į įstaigą rezultatų, pasakyta telefonu, kad antibiotikus vartoti visgi reikia. Vėliau gautus tyrimus peržiūrėjęs trečias privataus kabineto gydytojas pasakė, kad ne tik kad gydymas buvo nebūtinas, bet ir nebuvo jokių indikacijų antibiotiniam gydymui. Planavome gimdymą šiuose gimdymo namuose, bet po tokios situacijos galutinai apsisprendėme vykti gimdyti kitur.

2017-03-14, 13:24 | 1

Gimdžiau šiuose namuose nieko gero negaliu pasakyti. Mūsų veterinaras katina meiliau ir geriau apžiūri ir pagydo nei šių gimdymo namų specialistai. Gimdymo akimirka dar ir apvokti buvom.

2016-10-08, 00:21 | IP: *.*.*.*

Per savo gyvenima teko atlikti ne viena ginekologine intervencija yvairiose ligoninese, bet tai ka patyriau likau sokiruota. Pazadinta po narkozes buvau svirduliuojanti palydeta iki palatos ir pasiulyta pamiegot, taciau miegas kaip tycia neeme, niekas apsoliuciai net nepravere palatos duru paziureti kaip vistik zmogus jauciasi po narkozes, kol galu gale praejus 4,5 val slaugute kuri vale palata pasiteiravo kaip laikomes, niekas nepasiule net siltos arbatos nekalbant apie sriuba kol gydytoja nepaklause ar nepykina , o nuo ko pykins jei net vandens negavom , kaip buvo leista vykti namo pradejom nesekminga paieska sesuciu kad istrauktu katetery, laimei as sutikau koridoriuj ta pacia slaugute kuri man jy ir iseme , o kita palatos paciente neradusi seseliu issieme pati katetery , na antra karta manau tikrai negrysiu y sita ystaiga, nes tikrai paliko labai negera yspudy.

2015-05-14, 09:36 | IP: *.*.*.*

Kaip mokama klinika, tai labai nepateisina mano lūkesčių... Ir turbūt dėl to, jog mokėjau tik į kasą (kaip priklauso) , o ne i kišenę. Nes priežiūra yra atmestina, vaikui yra gan smarki hipotrofija. Viena gydytoja pasakė, kad vaikutis išsivystęs ir jam geriau būtų gimti ankščiau (dvi savaites jam neauga svoris), bet kad nusimesti naštą nuo savęs išsiuntė i klinikas, ten vėlgi nieko nepasakė. Tai aš pati to gimdymo nepaspartinsiu, kodėl gydymo įstaiga nesiima jokių veiksmų? Nes ,,negavo į kišenę'? Tai jeigu mane siunčia nuo vieno pas kitą kuriam ,,kišti' ? Ir kokios ,,stafkės' dabar kad išsaugotu vaiko gyvybę? Nes jam dar ir virkštelė apsivijusi kaklą???

2015-01-23, 22:15 | IP: *.*.*.*

Net didziausiam priesui nelinkeciau cia gimdyti. Aisku nebent del sukelto streso ir isgyvenimu noretumete patirti persileidima. Pinigu,tai duok nedaves imt ima, tik greit pamirsta kas kiek dave. Antrame aukste visos gydytojos prisistato vedejomis. Budincios gydytojos - arogantiskos ju bendravimas sukeliantis stresa. Keista mada pacientes vadinti "cia ta kur ... " arba tiesiog "ta". Nesciuju su gresianciais persileidimais nelaiko nesciosiomis.

2014-12-22, 10:31 | IP: *.*.*.*

Teko gimdyti siuose gimdymo namuose, gydytojas Sutkus yra puikus specialistas ir esu jam dekinga. Taciau slauguciu darbas tiesiog baisus visiskai nesiskaito su pacientu, nakti ju neprisisauksi nes geria kava arba miega, o apie pati bendravima su pacientu tai nera ka nei kalbeti. Niekada daugiau negimdyciau siuose namuose, jeigu nedirbtu sis puikus gydytojas.

2014-08-15, 13:51 | IP: *.*.*.*

Gerai nes istaiga nera didele . Moteru konsultacijoje normalios daktares tik dvi ,kitos nelabai. Gydytojai visada tikisi kazka gauti ,negana to kad mokedami privaloma sveikatos draudima , ten dar apmokestinami papildomais mokesciais. Vasaros metu lankantis nestumo metu , gydytojos atostogauja ,nelabai yra kam pakeisti todel priima gydytoja kuri laisvesne.Nuo to nukencia konsultacijos kokybe ,na nebent atnesate tinkama dovana.

2013-01-30, 03:08 | IP: *.*.*.*

Kas labiausiai patiko tai gimdyklos. Taip pat gerai tai, kad nestumo prieziuros metu beveik visi tyrimai vietoje buvo atliekami. Ultragarsu nekarta leliuka ziurejo ir pan, o tai manau didelis pliusas.

2013-01-29, 16:45 | IP: *.*.*.*

tai ligonine ypac ginekologinio-akuserinio skyriaus pavardes neprisistate tik varda Henrieta is vis neziuri ligoniu, nebent gal takius kur deda i kisene jei ne tai visai esi lyg zvieriukas bet it ta juk uzjauciam o ji is vis net turbut dar nezino kas yra Hipokrato priesaika

2012-03-15, 20:43 | IP: *.*.*.*

Labai esu asipiktinusi sita ligonine nepatarcau nei gimdyti nei isvalimu darytis drauge dare ta dalyka atvazevopuse devinu dare tiktai 1 h ir dar po operacines is kart po narkozes acigavo ir verke nes gidytoje burbulevo tiek kat net verke zmogus ir ne delo ka dare bet kiek daktare sutresavo manau daktare turi palaikyti o uzjausti suprasti o nerekti gailakat pavardes nezinau nes acigavo iriskart visos isejom bet tik sesutes feros daktare tai tyliu....

2011-10-05, 11:57 | IP: *.*.*.*

Šaunios slaugės, pakanakmai neblogai maitina. Gydytojams labai trūksta kometencijos lankaiusi pas 4 skirtingus ir tik 1 šiek tiek į tiesą, konkrečiai kalbu apie ginekologinį sk. Likę 3 gydytojai tiesiog amtosi, kad nori pingų, turėjau ten ne vieną oparaciją, po operacijos įėjus į palatą pirmas sakinys: labai sunki , ilga, varginnati operacija, labai pavargau, nu susidaro jausmas, kad mes ten patyriam malonumą, kol operuoja. Paskutinė operacija, buvo atlikti be reikalo padarė abraziją, o pasirodo pastojimas ne vietoj buvo, tai gerai kad nenumiriau. Atėjus pasiimti išrašo,mane prižiūrėjusi gydytoja (nesinoti man tokių žmonių iš vis net gydytoju vadinti)paklausė kaip jaučiuosi, tai pasakaiu, kad prastai skausmai kankina, tai paisūlė į savo gydytoją kreiptis, nsugsbėjo net apžiūrėt, ko pasekoje pasirodo buvo ne tokia operacija atlikta kokia turejo buti, tai gerai kad dar angela sarga turiu ir nenumiriau isoperavo ta ka reikejo klinikose, tai apie šios įstaigą kaip suprantamą gydytojų kompetencija negaliu nieko teikiago pasakyti. Sekmes, kas ten papuilsit.

2011-04-15, 07:41 | IP: *.*.*.*

Nestumo metu lankiau kursus,pasakojo labai graziai, bet tikroveje buvo visai kitaip. Nesuprantamas dalykas, kaip paskaita apie maitinima krutimi gali skaityti mergina, kuri pati negimde. Ji net neisivaizduoja kaip paciai maitinti.Gimdymo metu seseles ir gydytojos buvo labai grubios ir nemandagios. Ir geriau per sventes cia negimdyti, nes visi nepatenkinti, skatina gimdymus, kad gimdytu kuo greiciau prasidejus saremiams. Po gimdymo jei neduodi pinigu, tai seseliu i palata neprisikviesi, nei parodo kaip maitinti krutimi,siulo misinelius. Per paskaitas sake nevezkit vaikui drabuzeliu, duosim, bet tikroveje niekas nieko neduoda.Kas galvoja sioje istaigoje gimdyti, gerai pagalvokit!

2011-01-12, 17:20 | IP: *.*.*.*

Lankiau dieninio skyriaus kursus, labai patiko. Propagavo naturalu gimdyma, gera aptarnavima, bet buvo visai kitaip. Daktare Vingelienė Liudmila labai nemaloni ir net baisi, ne su nesciomis moterimis jai dirbti, gal tiktu kur fermoje gimdymus priimti. Kaikurie pediatrai taip pat neatsakingi. Sakiau 2kartus, kad vaikas geltonuoja, tai tik po paros laiko atsakinga daktare patikrino. Nusivyliau. Tik tiek, kad nevisi daktarai blogi.yra tikrai geru, akuseres labai visos geros.

2008-01-11, 14:25 | IP: *.*.*.*

yra ir geru akuseriu vaikuciu priimejam reikia nakti nemiegoti ,o laiku prijunkti aparatus,kurie rodytu kudykio sirdeles plakima....

2007-07-19, 10:30 | IP: *.*.*.*

Pabuvojusi nusprendžiau pasirinkti modernesnę įrangą turinčią gydymo įstaigą, be to profesionalių gydytojų ten tikrai nedaug.Gal daugiau tinkama moterims iš kaimų, kurios nieko nenutuokia medicinoje ir gydosi kaimo ambulatorijose.