Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja , %

Licencija

Nr. 1101

Detalus įvertinimas

Susisiekimas visuomeniniu ar asmeniniu transportu, automobilio parkavimas

86.7% Complete
4.3

Susisiekimas idealus, viskas gerai apgalvota

Išorinės aplinkos pritaikymas Jūsų atsipalaidavimui ir komfortui (privatus įėjimas, suoliukai lauke, patogūs laiptai)

69.1% Complete
3.5

Išorėje yra dauguma atsipalaidavimą ir komfortą užtikrinančių priemonių

Registratūros ar priimamajo zonos patogumas (eilės valdymas, vietos prisėsti, galimybė atsigerti, WC ir pan.)

68.1% Complete
3.4

Registratūroje yra dauguma patogumą užtikrinančių priemonių

Registratūros ar priimamajo darbuotojų darbo kokybė (nuoširdus bendravimas, greitas aptarnavimas, supratingumas)

70.4% Complete

Darbą atlieka, bet formliai

Ar lengvai radote gydytojo/procedūrų kabinetą?

71.9% Complete
3.6

Įstaiga logiškai suskirstyta ir yra daug ženklų, bet naviguoti gana sudėtinga

Kiek ilgai tenka laukti prie gydytojo kabineto durų?

69.2% Complete

Laukiau iki 15 min

Kabinetų ar palatų pritaikymas Jūsų komfortui ir personalo darbo patogumui

77.2% Complete
3.9

Patalpos tvarkingos, švarios ir pilnai patenkina paciento komforto poreikius

Medicininė įranga (naujumas, modernumas bei kiekis)

71.6% Complete
3.6

Įrangos būklė gera, bet kartais nėra reikiamo aparto

Ar visas procedūras ir tyrimus galėjote gauti vietoje?

70.6% Complete
3.5

Retais atvėjais siunčia į kitą įstaiga

Gydytojų profesionalumas (problemos diagnozavimas, gydymo efektyvumas)

74.4% Complete
3.7

Diagnozavo tik dalį arba gydymas padėjo tik iš dalies

Gydytojų bendravimo įgudžiai (nuoširdumas, atsakymas į klausimus)

71.5% Complete
3.6

Bendravimas formalus arba klausimai atsakomi, bet neišsamiai

Seselių, slaugių ar slaugytojų darbo kokybė (bendravimas, rūpestingumas)

76.3% Complete
3.8

Buvo rūpestingos ir paslaugios

Papildomos paslaugos (maitinimas, taksi iškvietimas, TV, vaikų priežiūra)

57.8% Complete
2.9

Siūloma, bet tik dalis reikiamų papildomų paslaugų

Kaip vertinate paslaugų kainas?

80.5% Complete

Nereikėjo mokėti

Ar papildomai atsilyginate įstaigos gydytojams asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Wifi internetas

43.1% Complete
2.2

Internetas veikė prastai

Gydytojai, kurie dirba "Kretingos rajono savivaldybės viešoji įstaiga Kretingos ligoninė"
Pacientų atsiliepimai
2024-07-17, 22:21 | 1

2022 m. ir š.m. kovo 29 d. Kretingos ligoninėje gydytojas Žydrūnas Dominas operavo ranką ir plyšusį kojos meniską. Džiaugiuosi, kad operuota šioje ligoninėje: pastebėjau gražiai tvarkomą ligoninės aplinką, viduje švarą, sienas puošiančius paveikslus... Medicinos personalas nuo priėmino iki išleidimo malonus, atidus, paslaugus. Su šypsena ir noru išgirsti ligonį bei jam padėti. Nustebino gydytojas Žydrūnas Dominas, nes atvyko šeštadienį pertverti žaizdą, uždėti įtvarą ir išlydėti. Šioje ligoninėje dirba darnus gydytojo ir personalo kolektyvas. Sėkmingo darbo rūpinantis ligoniais! Dėkinga Vyda Urnikienė iš Gargždų

2024-02-21, 16:44 | 1

Šiandien dėl didžiulio pilvo ir inksto skausmo atvykau į Kretingos priimamąjį, ir nemaloniai nustebau.. Laukiuosi, todėl bijau, kad galiu uždelsti ir kiekviena minutė man tikrai svarbi. Juolab, nėštumo metu esi atsakingas ne tik už save, tačiau ir už vaisių.. Taigi, iš pat pradžių nieko nesutikau, priimamajame nebuvo nė vieno ligonio ir išvis tylu. Po kiek laiko iš kabineto išlindo slaugytoja ir susiraukusi paklausė, ko aš čia atvažiavau. Pasidalinau anamneze, nėščiosios kortelės net nenorėjo žiūrėti, esą tai nesvarbu. Išsamiai papasakojau, kaip jaučiuosi, slaugytoja sako "einu paklausiu". Grįžusi man pasakė, jog nėščiųjų jie nepriima ir neapžiūri ir man reikia registruotis pas ginekologę. Prie ko ginekologas ir vidaus organų gydytojas? Įdomu.. tikriausiai sutrukdžiau kavos gėrimo ritualą.

2023-11-12, 15:11 | 5

Operavusiam gydytojui Žydrūnui Dominui nuoširdus ačiū. Labai puikus ,geras žmogus.
Tik labai nusivyliau estenezologe,o gal ir sesučių darbu po operacijos. Pojūčiai ir prisiminimai liko nekokie. Kai buvau atjungta nuo deguonies aparato tik išgirdau, ,,miršta", bet ačiū dievui ,kad pabaiga sėkminga. O kažkas kažką nedadarė ar nedažiūrėjo nors turėjo stebėti nuo pradžios iki galo ,bet buvo kaip buvo. Gaila,bet jokio atsiprašymo nesulaukiau nei iš estenezologės nei iš ten dirbusių sesučių. Trūksta žmogiškumo faktoriaus. Į šią ligoninę sugryžt nebenorėčiau.

2023-09-12, 01:26 | 3

Labai ačiū už rūpestingą mamos gydymą vidaus ligų skyriuje, puikus gydytojas T. Šopaga, dirba rūpestingos slaugytojos

2023-08-27, 16:37 | 3

Nuostabi operacinės komanda ir gyd.D.Brazys.Ligoninė puiki,jautiesi kaip namuose.Aplinka išpuoselėta.Ačiū vadovui.

2023-06-14, 19:36 | 3

Puikus aptarnaujantis personalas, malonios, nuoširdžios darbuotojos ir puikkai savo darbã išmanantis gydytojas Olegas Aliošinas.
Ačiū!
Pagarbiai
Žaneta J.

2023-06-14, 19:36 | 3

Ačiū!
Pagarbiai
Žaneta J.

2023-02-06, 23:49 | 3

Nemandagumas ir ne kompetencija didžiausio lygio! Net rūbinės darbuotoja aprėkia, kad mandagiai paprašai striukę pakabinti. Paklausus registratūrose kur rasti kabinetą tam tikro gydytojo irgi šaukt pradeda ir atsako iš kur mums žinoti. Jokio mandagumo. Esi kaltas, kad atėjai į gydymo įstaigą.

2023-02-06, 23:48 | 3

2022-12-03, 00:16 | 2

Tiesiog jeigu jau gydytis tai jau tik 100%Klaipeda Kaunas Vilnius siuose miestuose dar ziurima y zmogu.neturiu nieko pries kitas gydymo istaigas ,bet sakau is savo patirties kaip buvau ziureta vienur ir kaip kitur.

2022-07-14, 14:09 | 1

Mano nuomone uzdaryt senai reikia sia gydimo istaiga nera cia profesonalu .

2022-01-18, 16:34 | 2

Retai lankausi čia,bet teko šiandien pas Lor apsilankyti tai esu maloniai nustebinta,registratūroje maloniai nurodė kur eiti,gydytoja labai švelni maloni išaiškino detaliai mano bėdas,siuntė rentgenui ,nuėjus ten vėl buvau priimta malonios darbuotojos kuri nurodė kur eiti toliau.rentgene vėl maloni darbuotoja,na esu tikrai labai patenkinta ir pamaloninta šiandienos apsilankimu Kretingos poliklinikoje????????

2022-01-18, 16:33 | 2

2021-07-11, 01:39 | 21

Ačiū už greitai ir efektyviai suteiktą skubią pagalbą

2021-04-23, 16:18 | 42

Slaugytojos malonios, priėmimo skyriuje vidką paaiškina, gydytojai malonūs, tik chirurgai dažnai išsiunčia į Klaipėdą

2021-04-08, 11:05 | 1

Buvau prisiklausiusi ivairiu atsiliepimu, daugiausiai geru, bet buvo aisku ir neigiamu. Atvaziavus skatinimui, viskas buvo atlikta puikiai, daktare Opulskiene ir akusere Kaubriene, bei visas personalas buvo tiesiog tobulas! Geresnes prieziuros negalejau noreti! Esu labai laiminga pasirinkus sia ligonine bei busiu dekinga visam personalui visa gyvenima labai nuosirdziai! Aciu Jums, esat angelai:)

2020-10-07, 13:03 | 2

Esu 32 metų jauna moteris ir labai gaila, kad paryčiais atvežta greitosios automobilio dėl stipraus pilvo skausmo priimamajame buvau apžiūrėta, gavau vaistų nuo skausmo, atlikus rentgeną bei po chirurgo apžiūros po 3val. buvau išleista namo su trūkusiu apendicitu(diagnozė nebuvo diagnozuota Kretingos ligoninėje). Ačiū likimui ir Dievams, kad tos pačios dienos vakare papuoliau į Klaipėdos Jūrininkų ligoninę, kur naktį buvo atlikta skubi operacija. Buvau per plauką nuo mirties dėl sepsio dėl trūkusio apendicito.
Kretingos ligoninėje pasijutau kaip trukdys, kuris sutrukdė personalo miegą( atėjusi gydytoja į priimamąjį akivaizdžiai žiovavo ir trynė užsimiegojusias akis). Slaugytojų atžagarumas tiesiog stebina, empatijos nebūvimu ir savo darbo nemylėjimu.

2020-08-05, 10:25 | 5

Šia įstaiga nusivylėme jau nebe pirmą kartą. Didelė gydytojų nekompetencija, nemandagumas, grubumas bei netaktiškumas. Kas liečia žemesnio lygio personalo darbą bei atsakingumą (slaugytojos, seselės....) yra tragiškas. Ten sunkesni ligoniai tikrai nėra prižiūrimi bei tvarkomi. Karantino metu teko susidurti su vidaus ligų skyriaus darbu bei personalu. Gyd. Auksluolis Mickevičius bei skyriaus vedėja Alma Jankauskienė karantinu metu ne tik kad nesugebėjo bendrauti telefonu bei teikti informaciją šeimos nariams, bet ir tinkamai bei tiksliai nenustatė sunkaus ligonio būklės priežasties. Stiprūs vaistai buvo duodami neatlikus tikslių pasėlių ir nenustačius tikslios infekcijos židinio vietos... Bet kokia liga šiame skyriuje yra diagnozuojama kaip plaučių uždegimas. Sunkus ligonis į šią įstaigą iš Palangos rebilitacijos buvo vežamas du kartus ir abu kartai buvo nesėkmingai gydomi plaučiu uždegimu. Ir trečią kartą, ši įstaiga sunkaus ligonio jau nebepriėmė (tikriausia daktarai dar turi pasirinkimo teisę....:) Dėkojame dievui, kad visą gydymą perėmė Klaipėdos universitetinė ligoninė, kuri ir diagnozavo tikslią ligos priežastį. Tikrai tokių įstaigų kaip Kretingos ligonionė turėtų nebelikti.

2020-07-31, 16:23 | 1

Dažnai grūbus bendravimas ir atsainumas iš daugumos dirbančio personalo. Ne detaliai išaiškintos detalės

2019-11-26, 10:44 | 1

Vakar lankiaus Kretingos ligoninei,tai aptarnavimas buvo baisus,gydytojas normaliai net neapžiūrejo,sesele atejo ir pasake kad gali važiuot namo. Jokių rekomendacijų,jokių vaistų išrašymo. Kuo toliau,tuo labiau Kretingos ligonine pasibjauriu ir nusiviliu. Daugiau tikrai ten nebevažiuosiu.

2019-04-08, 15:03 | 6

Kai kurie gydytojai labai malonūs, o kai kurie galėtų pasimokyti bendravimo kultūros. Didelis ačiū už nuoširdumą ir rūpesti gydytojai Ingai Butkutei. Girdėjau ne vieną gerą atsiliepimą apie šitą jauną gydytoją iš Klaipėdos gydytojų.

2017-06-18, 21:59 | 42

KODEL TAIP DAŽNAI SIUNČIA Į KLAIPĖDĄ? NEPRIIMA ATSTATYTI ŠIRDIES RITMO IR MELUOJA, KAD NĖRA VIETŲ????

2017-05-27, 22:02 | IP: *.*.*.*

nesuprantu, kodel nenori gydyti lifoniu vietoje, o del bet ko siuncia i Klaipedos ligonines, kai problema!galetu isspresti vietoje

2017-03-31, 20:46 | IP: 78.63.142.232

Buvau konsultuotis pas gydytoją traumatologę Kemzuraitę. Nėra žodžių apibudinti šią nuostabią gydytoją. Labai švelni.išaiškina aiškiai,nuoširdi ir t.t. Tokių gydytojų mums reikėtų kuo daugiau. Ačiū gydytojai iš visos širdies,už gydymą,už operaciją,už gerą širdį!

2016-12-02, 23:40 | IP: 86.100.151.245

Nėra wi fi,didelis minusas

2016-03-17, 11:57 | IP: *.*.*.*

Ne su visais gydytojais/įstaigos darbuotojais teko susidurti, bet yra gerų savo srities profesionalų, rūpestingų medikų (pvz.I. Drungilienė akušerijos-ginekologijos skyriuje, Barkauskas, kuris puikiai atlieka savo darbą ir kt.) Dėl įstaigos darbuotojų nepakankamoskompetencijos, neatidumo, aplaidumo ir kitų faktorių mano artimas žmogus nesulaukė tinkamos pagalbos gerą mėnesį laiko, kankinosi dėl siaubingų skausmų ir buvo be reikalo operuotas. Pacientei po operacijos buvo padarytas onkologinis tyrimas ir padaryta dar viena skubi operacija jau Klaipėdoje. Operacijos metu aptiktas išplitęs IV stadijos vėžys. Po antrosios operacijos pacientė išgyveno kiek daugiau nei mėnesį..
Viliuosi, jog kitiems pacientams labiau pasiseks ir jiems pavyks LAIKU sulaukti reikiamų tyrimų, pagalbos..

2016-01-26, 12:11 | IP: *.*.*.*

Traumatologui Aukštikalniui etikos etikos ir dar kart etikos mokytis!

2015-06-20, 17:05 | IP: 78.58.232.115

Nuoširdžiai dėkoju Kretingos ligoninės anesteziologijos-reanimacijos ir bendrosios chirurgijos personalui už kvalifikuotą gydymą ir puikią priežiūrą.Ypatingą padėką norėčiau išreikšti Bendrosios chirurgijos skyriaus slaugytojoms bei reanimacijos skyriaus slayugytojai Daivai Sto, laborantei Elenai Kučkienei.Išskirtinės padėkos nusipelnė gydęs gydytojas Tomas Abelkis , kurio profesionalus požiūris ir dėmesys, padėjo įveikti skausmą .Dėkoju ligoninės personalui už suteiktą operatyvią pagalbą ir linkiu visiems kuo geriausios kloties ir sėkmės
Pagarbiai Meilutė Gedvilienė

2015-04-24, 20:36 | IP: 78.61.162.39

Nuoširdus ir dėmesingas savo pacientui
kolektyvas.Ačiū.

2014-01-30, 13:31 | IP: 82.135.247.46

Gera ligoninė vaizdingoje vietoje šalia parko, personalas darbštus ir kvalifikuotas, maloniai pataria

2013-05-31, 22:02 | IP: 78.61.71.50

Kretingos ligoninė turi puikų gimdymo skyrių.

2011-02-24, 22:14 | IP: 78.61.134.185

Gimdziau ten ir gimdyciau dar , mano drauges taip pat..Kolektyvas tikrai geras, gydytojai ir slauges super tiesiog.Gimdyme dlyvauja net 5 specialistai, nesvarbu ar diena ar naktis...Tikrai rekomenduociau

2010-09-02, 11:01 | IP: 78.60.255.196

Nuostabą keliantis priėmimo skyriaus darbas: personalas dirba ramiai ir iužtikrintai. Dienos stacionaro palatoje - viskas ko reikia netikėtai į bėdą pakliuvusiam ligoniui. Tokio rimto ir susikaupusio personalo darbo ir komforinių sąlygų ligoniui galėtų pavydėti ir VUL SK priėmimo skyrius.