Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja , %

Licencija

Nr. 3126

Detalus įvertinimas

Susisiekimas visuomeniniu ar asmeniniu transportu, automobilio parkavimas

58.2% Complete
2.9

Susisiekimas su įstaiga patogus, bet stotelė/parkingas yra atokiau nuo įėjimo

Išorinės aplinkos pritaikymas Jūsų atsipalaidavimui ir komfortui (privatus įėjimas, suoliukai lauke, patogūs laiptai)

46.6% Complete
2.3

Aplinka tik formaliai tinkama, bet praktiškai nepateisina lūkesčių

Registratūros ar priimamajo zonos patogumas (eilės valdymas, vietos prisėsti, galimybė atsigerti, WC ir pan.)

50% Complete

Registratūros patogumas nepateisimo lūkesčių

Registratūros ar priimamajo darbuotojų darbo kokybė (nuoširdus bendravimas, greitas aptarnavimas, supratingumas)

55.4% Complete
2.8

Darbą atlieka, bet formliai

Ar lengvai radote gydytojo/procedūrų kabinetą?

65.5% Complete
3.3

Įstaiga logiškai suskirstyta ir yra daug ženklų, bet naviguoti gana sudėtinga

Kiek ilgai tenka laukti prie gydytojo kabineto durų?

61.2% Complete
3.1

Laukiau iki 15 min

Kabinetų ar palatų pritaikymas Jūsų komfortui ir personalo darbo patogumui

59.6% Complete

Patalpos pritaikytos daugumai poreikių

Medicininė įranga (naujumas, modernumas bei kiekis)

60.1% Complete

Įrangos būklė gera, bet kartais nėra reikiamo aparto

Ar visas procedūras ir tyrimus galėjote gauti vietoje?

55.7% Complete
2.8

Retais atvėjais siunčia į kitą įstaiga

Gydytojų profesionalumas (problemos diagnozavimas, gydymo efektyvumas)

49.9% Complete
2.5

Nepavyko diagnozuoti problemos arba gydymas buvo neveiksmingas

Gydytojų bendravimo įgudžiai (nuoširdumas, atsakymas į klausimus)

52.9% Complete
2.6

Bendravimas formalus arba klausimai atsakomi, bet neišsamiai

Seselių, slaugių ar slaugytojų darbo kokybė (bendravimas, rūpestingumas)

49.5% Complete

Pareigas atliko prastai

Papildomos paslaugos (maitinimas, taksi iškvietimas, TV, vaikų priežiūra)

42% Complete
2.1

Pasiūla ar kokybė neatitiko lūkesčių

Kaip vertinate paslaugų kainas?

40.8% Complete

Kaina neatitiko paslaugos kokybės

Ar papildomai atsilyginate įstaigos gydytojams asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Wifi internetas

40.6% Complete

Internetas veikė prastai

Gydytojai, kurie dirba "Diagnostikos laboratorija"
Pacientų atsiliepimai
2024-04-13, 19:56 | 4

2024-04-12 Antėja Dienos chirurgijos centre, Lvivo 37 (Vilnius) buvo atlikta histeroskopija. Esu dėkinga gyd. Gintarei Čipinienei ir visam Dienos chirurgijos centro personalui už rūpestį, profesionalumą, nuoširdumą ir suteiktas paslaugas. Viskas buvo atlikta sklandžiai, nuodugniai paaiškinta, kas bus daroma, viso personalo darbą vertinu 100% ir daugiau. Labai džiaugiuosi atradusi šią gydytoją. Nors operacija ir mokama, negaila nei vieno išleisto cento. 100 % rekomenduoju Antėja Dienos chirurgijos centrą, jame dirbančius gydytojus ir personalą.

Laba diena,

Dėkojame už gerą įvertinimą ir džiaugiamės, kad patirtis mūsų klinikoje buvo maloni! Lauksime sugrįžtant.

2024-03-13, 23:18 | 2

Lengva ir patogi registracija online; patogus tyrimų rezultatų prieinamumas; dirba puikūs kompetentingi specialistai; slaugytojos ir seselės malonios, paslaugios ir profesionalios; visada susisiekiama pasitikslinti, ar atvyksiu vizitui, siunčiami priminimai sms; kaina atitinka kokybę; gana lengva užsiregistruoti vizitui, nėra eilių. Rekomenduoju. Atsiliepimas skirtas Antėja padaliniui Lvivo 37, Vilnius.

Laba diena,

Dėkojame už gražius žodžius ir džiaugiamės, kad patirtis mūsų klinikoje buvo maloni! Lauksime sugrįžtant!

2024-02-05, 14:45 | 1

Šeimos daktaras Simonas kareivių g. puikiai atliko darbą, patarė, paskyrė gydymą tik trūko informatyvumo, nebuvau informuotas, kad dėl rezultatų aptarimo (už kurių tyrimus mokėjau papildomai) turėčiau kreiptis pakartotinai, kad su manimi būtų susisiektą.
Gavus siuntimą pas gydytoją oftalmologą Esveikatojo neturiu jokio išrašo lyg nebūčiau ten lankęsis, nėra rekomendacijų kurias davė gyvai susitikimo metu, nėra aprašo, jokių rezultatų, vaistai buvo paskirti, bet paciento kortelėje recepto nebuvo. Sumokėti pinigai bet neaišku už ką. Daugiau NESILANKYSIU, labai nuvylė aplaidus bendravimas su klientu iš aptarnaujančio asmens vardu Gerda numeriu 870055511, aptarnavimo manieros tragiškos, jokio informatyvumo, psichologinis spaudimas ir kliento menkinimas.
Ačiū Anteja.

Apgailestaujame už kilusius nesklandumus.

Siekdami pagerinti mūsų paslaugų kokybę norėtume paprašyti susisiekti el.paštu: [email protected] ir patikslinti informaciją, kad ją galėtume perduoti atsakingiems asmenims.

2023-09-15, 16:45 | 10

Aleksote mergaite nesugebejo paimti is venos kraujo. Labai skubejo (nors pacientu daugiau nelauke), kelis kartus greitai bande idurti ir staiga pasake kad nieko nepadarys, kad eiciau kitur. Pirma karta taip man. Nors krauja tenka imti pastaruoju metu daznai. Esu tikrai nemaloniai nustebus. Sugaisau ir laiko ir kura sunaudojau ir tyrimo nepasidariau.

2023-03-16, 20:22 | 5

Seniai žinojau įstaigos reputaciją. Bet surizikavau, tyrimų kaina buvo mažesnė nei konkurentų. Dabar aišku kodėl. Laukiuosi ir turiu nėščiųjų cholestazę, mano negimusiam vaikui gyvybiškai svarbus tyrimas - tulžies rūgštys serume. Mano klinika pasirašiusi sutartį su antėjos labaratorija. Skambino seselės į labaratoriją klausė apie tyrimą ir t.t. Kaina sugebėjo pasakyti, o kad to tyrimo atlikimo trukmė iki 12d.d. Nesugebėjo pasakyti. Kai tyrimas gyvybiškai svarbus, reikia žinoti atsakymą kuo anksčiau nuo tyrimo paėmimo, jie nesugeba įspėti apie tokį tyrimo atlikimo laiko tarpą. Kas atsakys jei per 12d.d.vaisius mirs dėl per didelio tulžies rūgščių kiekio kraujyje. Jei nesugebat atlikti tyrimo, kaip kitos labaratorijos, geriau net neapsiimtumėte. (Kitos labaratorijos jau kitą rytą atsiunčia tyrimo atsakymą)

2022-12-03, 12:56 | 6

Kaune personalui labai reikia kelti kvalifikaciją. 9 m vaikui nesugebėjo paimti kraujo. Išbandė abi rankas, skaudu net žiūrėti buvo, nei lašelio kraujo. Venos tikrai prastos, bet jei matai, kad nepaimsi, tai net nekankink. Taip pat labai abejotina ir tyrimų kokybė. Po akmenligės operacijos dariausi akmens ištyrimą, visų pirma seselė net nežinojo kaip priimti tyrimą, tai gerai, kad registratūroje dirba didesnę kompetenciją turintys darbuotojai, tai paaiškino. Tyrimo rezultatas labai įdomus 25 proc vienos medžiagos, 25 kitos ir 50 proc neatpažintas, ką reiškia 50 neatpažintas? Mano dieta priklauso nuo to kokia medžiaga dominuoja. Apie tyrimų rezultatus stebūklingai pakitusių į gerą galėčiau daug rašyti. Kiekvienais metais čia atlikdavau kraujo tyrimus. Labai nepatikima įstaigą, didelė dalis darbuotojų neatsakingai žiūri į savo darbą, kvalifikacijos stoka. Vienas džiaugsmas registratūros darbuotojos. Bet šypsenų neužtenka, norisi kokybės. Patarimas vadovams labiau rūpinkitės savo darbuotojais, kelkit jų profesinę kvalifikaciją, ugdykite laborantų atsakingumą. Šypsotis ir maloniai bendrauti jos moka, bet norisi kokybės. Geras žmogus ne profesija, tai labiau būtinybė. Aš daugiau nei kojos į šią įstaigą, nors man labai patogi ir labai maloniai čia priima.

2022-09-29, 22:34 | 5

Jokių eilių papulti pas gydytoją. Sesutės profesionaliai ima kraują iš venos. Gyd. Ieva Krivickienė labai rūpestinga

2022-01-12, 15:47 | 3

Slaugytoja ėmusi kraują (Kaune Savanorių pr.) atrodė nepatenkinta, pradūrė iki tol niekam sunkumų nesudariusią veną, 2 savaites buvo 5 cm skersmens hematoma, sukietėjimas dūrio vietoje ir skausmas lenkiant ranką.( Siunčiau nuotrauką) Tyrimas vėlavo (turėjo trukti 9 d.d.), tik pasiteiravus gavau formalų nekonkretų atsakymą, kai rezultatas atsirado pasirodė visiškai nepatikimas, nes neatitiko nei mano amžiaus, nei radiologiniais tyrimais nustatytos diagnozės. Per 3 kartus bandžiau gauti atsakingo atstovo kontaktus, - neatsakė. Atsiliepimus įstaigos puslapyje filtruoja

2021-11-19, 19:10 | 5

Sesutė Oksana Vitkovskienė super. Ėmė iš venos kraują- net nesijautė dūrio. Labai maloni, atsako į visus klausimus

2021-08-19, 14:59 | 1

Baisus aptarnavimas, niekam nerekomenduoju. Kai moki didžiulių pinigus, kalnus pažada, o kai lauki rezultato... Tai lauki mėnesį, o jei dar netyčia tau bėda istinka ir negali ta sekundę atsiliepti į gydytojo skambutį, tai vėliau net nebepaskambina, o kai paskambini... Tai sako jūsų bėda, dabar laukit dar mėnesį... kitai konsultacijai... Baisu!!!! O kur klientui teikiamas lankstumas!!!!

Antėja laboratorija, (UAB, Diagnostikos laboratorija) atsakė

Laba diena, atleiskite už nesklandumus ir prašome patikslinti visą situaciją el. paštu: [email protected]. Ačiū Jums.

UAB „Diagnostikos laboratorija“ administracija

2021-04-07, 14:24 | 1

Lankėmės Konarskio padalinyje 04.07 ryte. Registruojanti mergina buvo be galo nemaloni ir nesukalbama. Buvome dviese ir kiekvienas girdėjome frazes "aš čia jau tikrai nežiūrėsiu/ taigi net sudėtos varnelės jum/ tai pildant formą net negalėjot teisingai suvesti savo asmens kodo" ir pan. Tonas buvo įžeidžiantis, kritiškas ir atgrąsus. Atėjome su skiepų dovanų kuponais, kuriuose buvo įtraukti papildomi kraujo tyrimai dovanų, bet pasirodo, kad nemokamo kraujo tyrimo galiojimo laikotarpis jau buvo pasibaigęs, ką ta pati registratorė pranešė įsiveržusi į skiepų kabinetą tada, kuomet kraujas tyrimui man jau buvo paimtas. Jei Jūs toleruojate darbuotojus, kurie taip reprezentuoja Jūsų įstaigą, kuri, beje, yra privati ir tikrai nepigi - po tokios patirties tikrai neplanuoju kelti nė kojos atgal į šią vietą.

Beje - Jūsų internetinio puslapio atsiliepimų formoje atsiliepimo užregistravimo mygtukas neveikia ir jų palikti negalima jei atsiliepimas yra įvertintas žemu balu, jei aukštu - leidžia :D Ar tikrai manote, kad šiais laikais galite taip elgtis ir būtų nepastebėti? Save reklamuojate kaip prestižinę sveikatos įstaigą, bet reali situacija tiesiog apgailėtina.

Antėja laboratorija, (UAB, Diagnostikos laboratorija) atsakė

Laba diena, atsiprašome dėl Jūsų neigiamos patirties lankantis pas mus, į Jūsų komentarus buvo atsižvelgta. Ačiū už atsiliepimą, kuris leidžia mums tobulėti ir išvengti tokių situacijų ateityje.

UAB „,Diagnostikos laboratorija“ (Antėja laboratorija) administracija

2020-10-01, 09:53 | 1

Buvau siandien uzsirases i kraujolaboratorija Vilniuje, siltnamiu 19, atvaziavau anksciau laiko skambinu, pakele darbuotoja. Pasake reikia apeiti pastata is kitos puses - ilesiu. Gerai, nuejau i ta vidini kiema, skambinu mob. telefonu kad ileistu, niekas nekelia ragelio, ok laukiu 10 min vel skambinu, vel nekelia, 5 karta pakele bet ... sako cia ofisas, jus ne ten skambinat.... Sakau numeri kurio skambinu, sako “a jo, turbut sesele nekele ir peradresavimas isijunge...”, ok skambinu vel, niekas nekelia ragelio... pralaukiau 20 min, nusibodo ir isejau. Uz pusvalandzio skambina: “ tai o kur jus, as jusu nematau”. Pasakiau kad tokio serviso nereikia. Uz tokius pinigus kokius jie ima (mano tyrimas virs 300€) galetu buti geresnis servisas. As jau isivaizduoju kaip jie ten krauja tikrina jeigu net kliento priimt negali. Eisiu i SynLab.

Antėja laboratorija, (UAB, Diagnostikos laboratorija) atsakė

Labas rytas, deja, bet padalinio adresus: Šiltnamių g. 19, Vilnius mes neturime, o taip pat prieš atvykstant, klientams nereikia mums skambinti, kad įsileistume.
Drįstame manyti, jog šis neigiamas atsiliepimas turėtų būti adresuotas kitai įmonei ir prašome jį iš mūsų platformos panaikinti. Ačiū Jums.

UAB „,Diagnostikos laboratorija“ (Antėja laboratorija) administracija

2020-07-22, 09:46 | 1

Apgailetina.Reklamuojasi kad koncultuoja daktaras vietoj,bet tai melas (nebent telefonu uzsiregistravus).Mandagumo ir aptarnavimo lygis tolygus plintusuj.Dariausiu maisto toleravimo testa (apie 400 euru moketa)zioples net nesugebejo atsiusti i emaila kaip buvo diskutuota.Padariau klaida kad nejau i synlab.Geda

UAB „,Diagnostikos laboratorija“ administracija

2020-07-13, 12:21 | 1

Kelis metus kankino skranžio skausmai, anemija, rėmuo, silpnumas, svaigimas ir t.t. visi požymiai būdingi h. Pylori bakterijai, prieš du metus šeimos gydytoja darė kraujo tyrimus, buvo nustatyta B12 stoka, patarė valgyt daugiau mėsos. Vėliau buvau pas gastrologa, kišo žarna į skrandį, nieko nerado, išrašė vaistų nuo per didelio rugštingumo, simtomai nepraėjo. Vėliau buvau dar pas kelis gydytojus, bet niekas nieko nerado. Pradėjau tyrtis pats pas Antėja, dariausi echoskopija, paklausė kokie negalavimai, ir iškart pasakė, kad gali būti h. Pylori bakterija.
Pasidariau tyrimus dėl h. Pylori, atėjo teigiami. Gydausi, dabar žinau nuo ko gydytis. tiek laiko nieks nieko nerado, ir tik reikėjo vieno tyrimo....
Dar karta labai dėkui visam Antėja kolektyvui ir didžiausias AČIŪ Dr. E.V.!

Antėja laboratorija, (UAB, Diagnostikos laboratorija) atsakė

Laba diena, dėkojame Jums už puikų atsiliepimą, ačū, kad renkatės mūsų paslaugas.

UAB „,Diagnostikos laboratorija“ administracija

2020-06-17, 18:50 | 2

"Antėjoje" (Priestočio g. 16, Klaipėda) tyrimus dariausi ne pirmą kartą: kaip visada, registratūroje priėmė sutartu laiku, aptarnavo mandagiai ir nuoširdžiai. Visi tyrimai buvo atlikti tą pačią dieną (2020-06-16). Tačiau...
Kelių tyrimų atsakymai rodė nukrypimą nuo normos. Kadangi turėjau galimybę nemokamai pasikonsultuoti su gydytoju, tai ir nusprendžiau padaryti. Jau kitą dieną (06-17) buvo paskirta nuotolinė gydytojo konsultacija. Gydytoja paskambino laiku ir mandagiai pradėjo pokalbį.
Ir čia - STOP gražiai istorijai. Skambinusi gydytoja, pirmą kartą pamačiusi tyrimų lapą ir kelių kasos rodiklių pakitimus, nežinodama buvusių tyrimų istorijos, mano, kaip "paciento", savijautos, rekomendavo echoskopiją, kompiuterinę tomografiją, vėžio žymenų tyrimus, nes įtaria... kasos vėžį... (tai ir pasakė lyg vos ne vienintelį galimą variantą. Žinoma, patikslino - gal taip ir nėra). Visiškai neįsigilinus į situaciją ir nuotoliniu būdu pradėti nuo TOKIOS DIAGNOZĖS įtarimo (kiek domėjausi, yra nemažai kitų būklių, kuriems būdingi tokie pat tyrimų rodikliai), yra, manau, mažų mažiausiai gydytojo profesinės etikos klausimas. Kadangi jau 10 metų reguliariai darausi tyrimus (ir kraujo, ir echoskopijas, ir tuos pačius žymenis), žinau savo problemas ir buvusių tyrimų istoriją (panašūs rodikliai jau ne vienerius metus), reagavau kiek įmanoma ramiau. Bet irgi esu žmogus, tad nebuvo lengva. Jautresniam žmogui toks "nuotolinis" TOKIOS diagnozės "spėjimas" iš kelių tyrimų rodiklių galėjo sukelti ir šoką.
Miela "Antėja", vėl pasidarysiu papildomus tyrimus (labai gaila, bet turbūt kitoje laboratorijoje, nes liko vidinis kartėlis ir "vos" nediagnozuota viena iš baisiausių ligų), kad būtų aiškesnė situacija, tačiau kas "atlygins" moralinę žalą, galbūt beprasmiškai sukeltos įtampos padarinius ir ... vėl sugrąžins tikėjimą mediko etika?

Antėja laboratorija, (UAB, Diagnostikos laboratorija) atsakė

Laba diena, atleiskite už sukeltą įtampą ir neįvertintą gydytojos spėjimą, kuris kiekvienam asmeniui sukeltų daug streso ir baimės. Dėkojame Jums už atsiliepimą ir prašome susisiekti su mumis el. paštu: [email protected] ir patikslinti kokia gydytoja Jums teikė tyrimų interpretaciją. Ačiū

UAB „Diagnostikos laboratorija“ administracija

2020-02-03, 23:41 | 6

Ar ponas Sveikatos Ministras, kada tomėjosi šios kontoros darbu ir skundų kiekiu bei turiniu, ir tų piningų kalėjų biurokratiškais trafaretiniais atsakymais (arba iš vis neatsakant į skundą) ? : https://rekvizitai.vz.lt/imone/anteja/atsiliepimai/ Kam tokios sumautos kontoros kuriamos, dideliems piningams daryti ar padėti žmonėms UŽ JŲ PININGUS, spręsti sveikatos problemas??? Susidaro įspūdis kad susibūrę keli turtingi besme...iai nusipirko medicinos tyrimų įrangą, ir pasisamdė med. sesutes kraujui imti, daugiau nieko nesupranta. Pasidariau ir aš nepigius mokamus kraujo tyrimus Tauragėje "Antėja" laboratorijoje, tačiau prisijungti su atsiūstu Id numeriu neina - sistema manęs neatpažysta, nors ne kartą dariausi tyrimus ir prisijungdavau. ir invalidas būdamas turi eiti į savo polikliniką kelis kilometrus kad gaučiau atsispauzdinti tyrimų rezultatus. Šeimos gydytojos skirtų MANO kraujo tyrimų kopijos aš negaliu gauti...!!! Kas čia per sveikatos įstaiga, kur savo kraujo tyrimus , kad nusivežti į kitą gydymo įstaigą, negali gauti tai slapta. MANO KRAUJO TYRIMŲ RERZULTATŲ NEGALIMA MATYTI MAN, O PO MŪSŲ ASMENS DUOMENIS GALI NARDYTI BET KOKS VALDININKĖLIS MŪSŲ NEATSIKLAUSĘS, STEBĖTI MUS PER KAMERAS, RODANČIAS NET MŪSŲ NUOTAIKĄ !!! Jūs ką, tenai išprotėjote iš gero gyvenimo ir žmones jau nuosavais vergais skaitote būdami mūsų išlaikomi, kad jie negali matyti informacijos apie save? Kauno klinikuose teko gydytis ne kartą, ir grįždamas namo aš gavau sveikatos kortelės PILNĄ IŠRAŠĄ, SU VISAIS TYRIMAIS, IR KOMPIUTERINĖS, BEI MAGNETINIO REZONANSO TYRIMŲ CD LAIKMENAS, UŽ NORMALIĄ KAINĄ, SU MANO TOMOGRAFINIO TYRIMO VIDEOMEDŽIAGA !!! O ČIA KAS PER KGB KONTORA SPRENDŽIANTI KAM RODYTI JO TYRIMUS KAM NE. Juk gydytoja ne savo kraują siuntė tirti o mano, tai kodėl aš neturiu teisės to tyrimo kopijos gauti??? Kraujo tyrimai daryti po pusvalandžio nieko negėrus ir nevalgius, nesinervinus, nesušilus, nesušalus, kitoje laboratorijoje skiriasi kardinaliai... Čia ką, iš akies, taupant reagentus ir aparatūrą, kalami tyrimų rezultatai, ir kaip matau pagal skundus, net pavojingos gyvybei būsenos nuslepiamos, dėl klaidingų tyrimų išvadų. Kas už tai atsako?

Antėja laboratorija, (UAB, Diagnostikos laboratorija) atsakė

Atleiskite už sukeltus nemalonumus. Labai dėkojame Jums už atsiliepimą.

Taip pat labai prašome susisiekti su mumis el. paštu: [email protected] ir papasakoti, apie šią situaciją plačiau.

2020-01-21, 22:37 | 3

Slaugytoja negeba paimti kraujo. Esu donorė, dažnai imamas kraujas, tačiau pirmą kartą nepavyko paimti kraujo. Slaugytoja ilgokai įdūrusi adatą sukiojo, dūsavo, tada nutarė imti kraują iš kitos rankos.

Antėja laboratorija, (UAB, Diagnostikos laboratorija) atsakė

Atleiskite už sukeltus nemalonumus. Labai dėkojame Jums už atsiliepimą, kuris leidžia išvengti tokių klaidų ateityje.

Taip pat labai prašome susisiekti su mumis el. paštu: [email protected] ir papasakoti, kuriame padalinyje Jūs lankėtės?

2019-05-13, 17:36 | 17

Tiesiog slaugytoja nesugebejo paimti mergaitei kraujo :( Mano vaikas nera mokymosi manikenas.Įdūrė ,pasukiojo ir jokių atsiprašau.Tada pakvietė kitą slaugytoją.Nesitikėjau tokio nemokšiškumo, tokioje įstaigoje.Veiksmas vyko Birželio 23 gatvėj Kaune.Saugokitės jaunos nemokšos, nepatikėkite jai savo vaikų.

Antėja laboratorija, (UAB, Diagnostikos laboratorija) atsakė

Laba diena, Rasa. Atleiskite už Jūsų neigiamus patirimus. Kiekvieną dieną stengiamės tobulėti ir nuolatos gerinti situaciją. Mūsų atsakingas žmogus susisiekė su Jumis ir aptarė situaciją. Stengsimės, kad daugiau tokių situacijų nebepasikartotų.

2018-12-27, 16:53 | 3

Kauno laboratorija.
Apsilankiau pas gydytoją nemokamai prieš tyrimus. Gydytoja man labai patiko, maloniai bendrauja, išklauso. Bijojau, kad prisiūlys tyrimų, kokių visai nereikia, bet taip nebuvo. Tyrimai man pasirodė aktualūs ir neakiplėšiški. Apie administratorę ir seselę tai kita kalba. Bendrauja maloniai iš pirmo žvilgsnio, bet užmačiau ir pašaipių šypsenų ir akių vartymo, ypač kai pasiklausiau kainų (Bet nesuklyskit, į visus klausimus buvo atsakyta maloniu tonu). Aš nenoriu jaustis nepatogiai, kai domiuosi paslaugomis. Nereikia 'šaipytis' iš žmonių, jei ne visi gali įpirkti kiekvieno tyrimo. Iš seselės stebuklingo bendravimo nesulaukiau, atliko darbą formaliai. Viduje labai tvarkinga ir švaru, bet jei ką patobulinčiau, tai pakeisčiau kėdes daktaro ir kraujo ėmimo palatoje į patogesnes.
Apibendrinant, daktarė - super, patalpos - profesionalios, tvarkingos, administratorei ir seselei patarčiau išaugti iš mokyklinio amžiaus.
Įstaigą rekomenduočiau dėl profesionalumo, tačiau man labai svarbus žmogiškasis aspektas, todėl grįžčiau į įstaigą ne su mielu noru.
P.S.Matau, kad Antėja į komentarus žiūri rimtai ir tuo džiaugiuosi - daugiau įstaigų turėtų taip daryti.

Antėja laboratorija, (UAB, Diagnostikos laboratorija) atsakė

Laba diena. Dėkojame Jums už išsamų atsiliepimą, ir labai atsiprašome už administratorės bei slaugytojos elgesį. Mums nuolatos yra itin svarbu tobulėti, todėl prašome Jūsų, jeigu galite, parašykite mums šiuo paštu - [email protected], kad galėtume išsiaiškinti apie kurį padalinį kalbate.

2018-11-08, 14:08 | 1

Registratūroje susisiekus lapkričio mėn.02d.pasako kraujo tyrimų kainą 266,00EUR lapkričio- gruodžio mėn. ,tačiau po savaitės lapkričio 08d, jau tokių pačių tyrimų kaina pakyla
295UER. Neklaidinkit žmonių.

Antėja laboratorija, (UAB, Diagnostikos laboratorija) atsakė

Dėkojame Jums už šią pastabą. Kaip ir rašėme vakar, atsiprašėme už šį nesklandumą, nes žmogiškasis faktorius taip pat klysta.

2018-05-25, 10:18 | 5

Kol kas neteko lankytis šioje įstaigoje, tik bandžiau pasikonsultuoti internetu. Turėjau klausimų, ar ir kada galima išsitirti užkrečiamos ligos pabaigą. Buvo skubu. Sulaukiau pasiūlymo atvykti pasikonsultuoti su gydytoja. Ačiū už tai, bet paskambinus į KITĄ panašaus profilio įstaigą mane iškart sujungė su gydytoja ir aš gavau atsakymus į rūpimus klausimus.

Antėja laboratorija, (UAB, Diagnostikos laboratorija) atsakė

Dėkojame Jums už skirtą laiką teikiant grįžtamąjį ryšį. Dedame visas pastangas į įmonės paslaugų ir aptarnavimo kokybę, todėl Jūsų komentaras mums yra labai svarbus. Siekiant suprasti bei įvertinti Jūsų patirtį, prašome Jus paskambinti tel. 8 700 55511 ir palikti savo kontaktą. Mes su Jumis susieksime. Dėkojame už bendradarbiavimą.