Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja , %

Licencija

Nr. 2691

Detalus įvertinimas

Susisiekimas visuomeniniu ar asmeniniu transportu, automobilio parkavimas

63.7% Complete
3.2

Susisiekimas su įstaiga patogus, bet stotelė/parkingas yra atokiau nuo įėjimo

Išorinės aplinkos pritaikymas Jūsų atsipalaidavimui ir komfortui (privatus įėjimas, suoliukai lauke, patogūs laiptai)

60.5% Complete

Išorėje yra dauguma atsipalaidavimą ir komfortą užtikrinančių priemonių

Registratūros ar priimamajo zonos patogumas (eilės valdymas, vietos prisėsti, galimybė atsigerti, WC ir pan.)

64.3% Complete
3.2

Registratūroje yra dauguma patogumą užtikrinančių priemonių

Registratūros ar priimamajo darbuotojų darbo kokybė (nuoširdus bendravimas, greitas aptarnavimas, supratingumas)

55.1% Complete
2.8

Darbą atlieka, bet formliai

Ar lengvai radote gydytojo/procedūrų kabinetą?

58.7% Complete
2.9

Įstaiga logiškai suskirstyta ir yra daug ženklų, bet naviguoti gana sudėtinga

Kiek ilgai tenka laukti prie gydytojo kabineto durų?

43.4% Complete
2.2

Laukiau nuo 15 min iki 30 min

Kabinetų ar palatų pritaikymas Jūsų komfortui ir personalo darbo patogumui

83.9% Complete
4.2

Patalpos tvarkingos, švarios ir pilnai patenkina paciento komforto poreikius

Medicininė įranga (naujumas, modernumas bei kiekis)

82.2% Complete
4.1

Medicininės įrangos netrūksta ir visa įranga nauja ir moderni

Ar visas procedūras ir tyrimus galėjote gauti vietoje?

51.9% Complete
2.6

Retais atvėjais siunčia į kitą įstaiga

Gydytojų profesionalumas (problemos diagnozavimas, gydymo efektyvumas)

62.8% Complete
3.1

Diagnozavo tik dalį arba gydymas padėjo tik iš dalies

Gydytojų bendravimo įgudžiai (nuoširdumas, atsakymas į klausimus)

83.4% Complete
4.2

Bendrauja nuoširdžiai ir atsako į visus klausimus

Seselių, slaugių ar slaugytojų darbo kokybė (bendravimas, rūpestingumas)

84.4% Complete

Buvo rūpestingos ir paslaugios

Papildomos paslaugos (maitinimas, taksi iškvietimas, TV, vaikų priežiūra)

48.6% Complete
2.4

Pasiūla ar kokybė neatitiko lūkesčių

Kaip vertinate paslaugų kainas?

54% Complete
2.7

Kaina atitiko paslaugos kokybę

Ar papildomai atsilyginate įstaigos gydytojams asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Wifi internetas

10.8% Complete
0.5

Internetas veikė prastai

Pacientų atsiliepimai
2024-11-11, 18:52 | 2

Trūksta elementaraus mandagumo, atidumo. Gydytojų susireikšminimas didžiulis. Atėjęs su problema, jautiesi kaltas, kad sutrugdei gydytojui. Ekstra atveju net nedarbingumą gauti neįmanoma, nes skambina slaugytoja ir klausia pati nežino ko. Su sunkia diagnoze turi sėdėti už durų, kad gauti nedarbingumą. Nes juk laisva vieta tik už poros savaičių. Ekstra atvejų jie netoleruoja. Registratūroje išviso labai nemandagios, grubios personos dirba. Buvę atvejų, kad gydytojos kabinete turi susimokėti už "ale" priemones, bet jokio kvito negauni. Susisiekus su vadovu, prasideda visiškas absurdas. Jam su mąstymu ne kažką. Kalba pievas.

2021-03-29, 20:28 | 1

Užsiregistravęs telefonu prieš dvi savaites, priėjimą pas gydytoją gavau tik už geros valandos. Laikas pacientams paskirstytas netolygiai, atsižvelgiant į dabartinę situaciją tarp pacientų nebuvo nustatytos jokios ribos. Prieš registruojantis į šią kliniką siūlyčiau źmonėms rimtomis problemomis nesikreipti, nes tikrai neprieisite nebent turite pažįstamų šioje klinikoje, kitaip lauksite tikrai ilgai kaip teko man. Kreipiausi į kliniką prieš pusmetį buvo pasiūlyta atvykti už trijų savaičių. Nors paaiškinau kad kenčiu nuo didžiulio skausmo, bet registratorė paiškino kad vietų nėra.Trūksta organizuotumo ir bendravimo kompetencijos.

2018-02-06, 14:04 | 1

Buvau šokiruota, šiuo įvykiu, visų pirma registravausi prieš dvi savaites pas ginekologę kuri dirba tik vieną dieną per savaitę ir reikia laukti nemažą eilę,daktarė dirba tik nuo 9 iki 12 val.,mano talonas buvo 9 val ryte, pats pirmas, taigi 8,40 aš jau laukiu prie daktarės kabineto, 9:15 jos dar nei kvapo nėra, jau atėjo kita moteris, kurios talonas 9,20, daktarės dar vis nėra, girdžiu apačioje kažkuriame kabinete skamba jos juokas, bet daktarė į savo darbo vietą nei nesiskubina, tad 9:25 išeinu taip ir nesulaukusi jos, nes turėjau skubų susitikimą ir negalėjau daugiau jos laukti, bet čia dar ne viskas, sugrįžau pas ją 11:40, palaukiau kol išeis moteris ir užėjau, žinoma sulaukiau nepasitenkinimo kitu belaukiančiųjų, kad vos ne be talono čia lendu, bet tiek to....pasikonsultavus su ja sako paimsim vėžio tyrimą žodžiu ir eisim i echoskopą pažiūrėti , bet yra nauja tvarka reikia už echoskopo tyrimą mokėti 10 e, už priemone, galvoju nu šakės viršūnė nu....žinoma jau man čia pasirodė kaip tiesioginis prašymas kyšio....baisu...nu bet galvoju gal dar ne, bet po tyrimo jau sakau, o sumokėti reikės registratūroj , taip???, ji sako ne čia pas mus reikia susimokėti, aš jau visai šokiruota, sakau bet as neturiu grynų gal kortele galima, bet ji nieko neatsakė,truputi pasimetė,bet aš gerai paieškojus surinkau tuos 10 e ir palikau jai , bet žinoma čia pinigai buvo tiesiai jai į kišenę. Likau pakraupus......!!!!!!!!!. bet dar vienas įvykis su šia daktare buvo seniau, kai aš laukiausi, buvau atėjus savo registruotu laiku, 11:00, ji žinoma dirba iki 12, belaukiant už durų girdžiu kažką diskutuoja su ta moterim apie pagalves ir dar kažką nereiksmingo ,plepa, nesvarbu kad eile uz duru, iseina ta moteris 11:15 ir aš žengiu jau per duris o ji sako palaukite dar už durų, žiuriu iš kito kabineto atlekia masažuotoja ir lenda prieš mane, nu gerai galvoju, daktarė priėmė ta masažuojoją, už 10 min išeina abi, daktarė su rankšluostuku rakina savo kabineto duris ir sako aš grišiu už 20 minučių, eikite kur pasivaikščioti nes reiks palaukti, galvoju kas čia ber pyp pyp pyp, dirba tik iki 12, laukia dar keturi žmonė, o ji viska metus išeina masažuotis ir palieka mane penktam mėnesį neščią ir kitas moteris laukti....likome be amo, viena moteris sako mano talonas 11:20 buvo, atsiprašiau iš darbo, galvoju grisiu iki pietų, kita sako aš be talono laukiu su skaudančiu pilvu čia nuo 9 val ir vis dar nepriėjau pas ja, nu šakės ,čia vadinasi spjoviau visom jums į veidą ir ką jus man....laukite durnelės...nesuprantu kaip čia taip gali kiti daktarai savivaliauti ir jokios taisyklės jiems neegzistuoja, kas čia per klinika!!!!!!!baisu!!!!!!!!!!

2013-04-15, 23:34 | IP: *.*.*.*

strategiskai nepatogioje vietoje