Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja , %

Licencija

Nr. 1002

Detalus įvertinimas

Susisiekimas visuomeniniu ar asmeniniu transportu, automobilio parkavimas

85.4% Complete
4.3

Susisiekimas idealus, viskas gerai apgalvota

Išorinės aplinkos pritaikymas Jūsų atsipalaidavimui ir komfortui (privatus įėjimas, suoliukai lauke, patogūs laiptai)

83.5% Complete
4.2

Išorės aplinka pilnai pritaikyta atsipalaidavimui ir komfortui

Registratūros ar priimamajo zonos patogumas (eilės valdymas, vietos prisėsti, galimybė atsigerti, WC ir pan.)

74.9% Complete
3.7

Registratūroje yra dauguma patogumą užtikrinančių priemonių

Registratūros ar priimamajo darbuotojų darbo kokybė (nuoširdus bendravimas, greitas aptarnavimas, supratingumas)

75.5% Complete
3.8

Darbuotojai maloniai bendrauja ir greitai aptarnauja

Ar lengvai radote gydytojo/procedūrų kabinetą?

85.1% Complete
4.3

Įstaiga suplanuota apgalvotai arba labai aiškūs ženklai, dėl to lengva rasti gydytojo ar procedūrų kabinetą

Kiek ilgai tenka laukti prie gydytojo kabineto durų?

63.7% Complete
3.2

Laukiau iki 15 min

Kabinetų ar palatų pritaikymas Jūsų komfortui ir personalo darbo patogumui

83.1% Complete
4.2

Patalpos tvarkingos, švarios ir pilnai patenkina paciento komforto poreikius

Medicininė įranga (naujumas, modernumas bei kiekis)

85.8% Complete
4.3

Medicininės įrangos netrūksta ir visa įranga nauja ir moderni

Ar visas procedūras ir tyrimus galėjote gauti vietoje?

79.6% Complete

Visos reikiamos procedūros ar tyrimai buvo vietoje

Gydytojų profesionalumas (problemos diagnozavimas, gydymo efektyvumas)

87.1% Complete
4.4

Diagnozuoja tiksliai ir paskiria efektyvų gydymą

Gydytojų bendravimo įgudžiai (nuoširdumas, atsakymas į klausimus)

83% Complete
4.2

Bendrauja nuoširdžiai ir atsako į visus klausimus

Seselių, slaugių ar slaugytojų darbo kokybė (bendravimas, rūpestingumas)

86.5% Complete

Buvo rūpestingos ir paslaugios

Papildomos paslaugos (maitinimas, taksi iškvietimas, TV, vaikų priežiūra)

64.5% Complete
3.2

Siūloma, bet tik dalis reikiamų papildomų paslaugų

Kaip vertinate paslaugų kainas?

77% Complete
3.9

Nereikėjo mokėti

Ar papildomai atsilyginate įstaigos gydytojams asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Wifi internetas

55.9% Complete
2.8

Internetas veikė, bet sudėtinga prisijungti

Gydytojai, kurie dirba "Klaipėdos jūrininkų ligoninė"
Pacientų atsiliepimai
2025-07-26, 15:41 | 1

Noriu padėkoti visam Kardiologijos skyriaus personalui, išgelbėjo mano mamai gyvybę. Laiku nustate ligos priežastį ir atliko operaciją, užkirsdami kelią dar vienam infarktui. Visos slaugės yra nuostabios moterys, suprantu, kad darbas tokioje įstaigoje yra ypatingai sunkus, reikalaujantis kantrybės, nežinau kaip dėl atlygio, bet manau jei ne slaugių ir darbuotojų motyvacija, gera širdis ir supratingumas – jų čia nebūtų… Dėkoju už tai, kad esate žmogiški ir tokie geranoriški visokiom situacijom. Esu labai laiminga ir tikiuosi už jūsų sunkų darbą jums grįš dvigubai tiek pat, kiek duodate pacientams. Ačiū???? Ačiū ir daktarei kardiologei, gydytoja iš didžiosios raidės, nepaprastai profesionali jauna specialistė. Didžiuojuosi, kad turime tokių talentingų žmonių. Ačiū!!

2025-04-21, 15:45 | 1

Norėtume padėkoti gyd. neurologei Gedvilienei Eglei, kuri šeštadienį jos būdėjimo metu, atvykus su greitąja, greitai priemė mamą, įvertino būklę, atliko reikalingus tyrimus, viską paaiškino, buvo nuoširdi. Taip pat visam personalui, dirbančiam tą dieną. Didelis ačiū!

2025-02-27, 01:04 | 1

Slaugės, kurios prižiūri kardiologijos skyriuje ligonius yra nuostabios ir paslaugios. Turint tiek probleminių ligonių, apie kuriuos reikia šokinėti, mandagiai atsakyti į nepatenkintas replikas, ir vis tiek išlieka tokios šmaikščios, ramios ir dar gražios po naktinės pamainos. Ačiū, kad Jūs esate.

Tą patį galiu pasakyti ir apie operacinėje dirbančias - esate labai mandagios ir pagarbios nuogam pacientui gulinčiam ant operacinio stalo, kuris net dreba ir iš baimės, ir šiek tiek iš nejaukumo. Ačiū, Jūsų darbas labai reikakingas.

Gydytojams kardiologams ir anesteziologui padėkojau asmeniniais komentarais. Nes tiesiog esu labai laiminga, jog sutinku jaunus ir atsakingus gydytojus.

Ačiū, kad savo bendravimu su pacientu keliate ligoninės kultūros lygį. Sandra.

2024-08-11, 22:09 | 1

Lankiaus pas gydytoją Marių Diržaiska dėl suplanuotos operacijos. Gydytojas iš didžiosios raidės,tikras profesionalas jam rupestingam giditojui teko manė operuoti. Ilgai ne sirižau,uždelsiau bet pabendravus su gydytoju visos abejonės manė paliko ,buvau nuraminta ir užtikrinta kad reikią operuotis ir viskas bus gerai. Taip ir nutiko, gerbiamas gydytojas užtruko su manimi operacijos metų,bet sutvarkė ne tik ką planavome iš operuoti bet ir dar kelis dalykus. Gerbiamas gyditojau Marius Diržaiskas dėkui Jums už jūsų profesionalumą,dabar aš namie man viskas gerai. Aš turėdama su sveikatą problemų papuoliau į geras rankas. Dabar aš vikdau Jūsų nurodimus ir patarimus gidaus namie. Aš jūs nepavesiu ir stengsios vikditi visas Jūsų rekomendacijas saugoti save ir giti po truputį. Dėkui Jums gerbiamas gyditojau Angelas sargas,sveikatos Jums. Slaugytojos ginekologiniam skyriuje Šventos Jus profesionales , antkakliai atliekate savo darbą kaip dieną taip ir naktį. Maitinimas geras dėkui slaugytojų padejejoms už idealią švarą ir visapusišką pagalbą.Aš pasveiksiu kaip ir daugelis Jūsų pacienčiu. Pagarbiai Larisa B. operuota 2024 07 29 .

2024-04-29, 11:04 | 1

Nuoširdžiausias ačiū maloniam Klaipėdos Jūrininkų ligoninės Širdies ir kraujagyslių radiologijos skyriaus gydytojui Andrej Pileckij. Jis suteikė profesionalią informaciją, kurios metu gydytojas sugebėjo ne tik aiškiai ir detaliai paaiškinti apie mano vyro problemą, bet sugebėjo nuimti įtampą. Mandagiai bendravo ir konkrečiai atsakė į klausimus. Puikus specialistas, sprendimai greiti, tikslūs, nuoširdus ir atidus. Gydytojas, vertas didžiausios pagarbos ir padėkos!
Aldona Bieliauskienė

2024-01-19, 14:06 | 1

Gulėjau kraujagyslių chirurgijos skyriuje ir galiu tik pasakyti - nuostabiai! Ačiū visam skyriaus personalui už paslaugumą, atidumą, rūpestį, priežiūrą, nuolatinį pasiteiravimą apie savijautą bei pasiūlytą puodelį kavos!!! Nuoširdžiai dėkoju jums!

2023-09-10, 00:00 | 1

Noriu labai padėkoti, ginekologinio skyriaus gydytojui Virginijui Diržauskui už atliktą operaciją ir profesonalų gydymą, slauga, priežiūra ir rūpestį.

Taip pat noriu padėkoti nuostabiam skyriaus personalui, tokio aukšto lygio profesonalumas, nuoširdumas, globa ir rūpestis - pagarba, kad jūs taip nuoširdžiai rūpinatės savo paciantais:
Labiausiai AČIŪ JUMS: ALGIRDA, LORETA, RASA, LINA, DŽIULETA, RAMUTE, DALIA - Jūs esate nuostabios!!

2023-08-21, 17:00 | 1

Teko operuotis šioje ligoninėje abnomaliniame chirurgijos skyriuje.Esu sužavėta personalo rūpestingumu.Labai džiaugiuos kad pasirinkau būtent šia gydimo įstaiga.Visi buvo malonus,paslaugus,rūpestingi.Rekomenduoju nes tikrai esu labai patenkinta tiek gyditojais tiek personalu kurie čia dirba.

2023-07-31, 19:23 | 1

buvau nustebęs, senai labai senai mačiau toki paslaugumą ir aptarnvimą. kažkas Wow

2023-07-08, 13:49 | 1

Išskirtinis gydytojų - profesionalų dėmesingumas. Dar neteko sutikti tiek savo darbui pasišventusių specialistų! Tik patys geriausi atsiliepimai ir padėkos.

2023-03-24, 12:36 | 1

Gaila, kad tokia "gydytoja" kaip - Angelė Karbauskienė dirba su žmonėmis, Ligoninėje jai tikrai ne vieta. Arogantiška, visiškai neempatiška pacientui, kuris ne iš neturėjimo, ką veikti atvyksta į skubios pagalbos skyrių, o tikėdamasis pagalbos. "Gydytoja" tik sugebėjo pašaipiu tonu bendrauti su negaluojančia paciente. Pacientei buvo sutrikęs širdies ritmas, labai padidėjęs kraujo spaudimas, padažnėjęs pulsas. Paguldžius ją į stebėjimo palatą buvo pasakyta,kad bus laikoma stebėjimui iki ryto. Deja nei iš šio, nei iš to vakare pacientė išvaroma namo, iki kur valanda kelio. Neturi toks nemylintis savo darbo medikas dirbti su žmonėmis....

2023-01-25, 17:10 | 1

Aćiu už rūpestinguma ir profesionalu požiurį Daivos Ślevinsiené,kardiologios skyius Jurininku ligoninnè,2023.01.20

2023-01-06, 22:03 | 1

Noriu padėkoti visam Jūrininku ligoninės kardiologijos skyriaus personalui, už rūpestinguma, malonu ir silta bendravima. Buvo atlikti visi tyrimai per trumpa laika ir nustatyta liga bei pradėtas gydymas. Ačiū labai, paciente Janina.

2022-10-31, 18:42 | 1

Papuoliau į jūrininkų ligoninę jau du kartus. Ir abu kartus į širdies aritmijų skyrių. Atsprašau jei neteisingai nurodžiau. Tiesiog pirmą kartą papuoliau pas Paulių Ordą. Tai mano angelas sargas, kuris išgelbėjo man gyvybę. Be galo esu dėkinga už nuoširdumą, profesionalumą ir už viską!O antra kartą patekau i širdies ritmo atstatymo elektrošoku palatą. Ten susidūriau su sesele Daivute. Nuostabios širdies žmogus, viską paaiškino, padrąsino. Žodžiu žmogui suteikė stiprybės kovoti! Ačiū! Ir gydytoja Drevinskaitė su didele pagarba! Aplamai visas tas skyrius yra nuostabūs žmonės. Žemai jums lenkiuosi! Jus mylinti pacientė Asta

2022-10-13, 17:55 | 1

Хочу выразить благодарность и сказать спасибо от всей души всему медицинскому персоналу кардиологического отделения 7 этажа. Это дружная,сплоченная, заботливая одна большая семья!!! Каждый выполняет свои обязанности ответственно и отлично!!!Вовремя придут на помощь,создадут условия комфорта больному телу ,приласкают теплым взглядом,вкусно накормят разнообразной едой,сделают все,чтобы было уютно!!!Низкий поклон вам,мои дорогие!!! Будьте здоровы,чтобы облегчать страдания нам,вашим пациентам!!!Берегите себя,пожалуйста!!! Огромное спасибо докторам IRENE RAŠČIUVIENE и ЛЮДМИЛЕ КАШТАНОВОЙ,которые наблюдали за моим здоровьем От их улыбки,доброжелательности и профессионализма радовалась и успокаивалась моя душа.Грусть и печаль покидали меня!!! Благодарю вас за все!!!Будьте здоровы и счастливы!!!С уважением Людмила Поярко.

2022-07-24, 16:18 | 1

Mes visada viliamės jog ligos mūsų nepasieks,bet į ligoninę pakliūname visi.Išeidami iš jos tarsi pabundame iš keisto miego prikelti antram gyvenimui.
Nuoširdžiausiai tariu padėkos žodžius VŠĮ Klaipėdos Jūrininkų ligoninės kardiologijos skyriaus gydytojams Sigutei Norkienei ir Algimantui Kirkučiui už suteiktą pagalbą.
Jūsų pacientas Albertas Justinas Budginas

2022-06-09, 04:29 | 1

Gydytojas- vedėjas Virginijus Diržauskas man yra ligu -Dievas, nes mna jau 2 kartus išgelbėjo mano kokybiška gyvybė, nžn.kas butu, dariaus operaciją prieš 3 mėn. , jaučiausi super, ja kokius 5 m. taip negyvenau gerai , ačiūūūū Jam pasakyti, ta lb mažas lašelis ❤ net nžn.dar kokius parinkti Jam pdėkos žodžius. Ačiūūū, Jums, Daktarė, nuo Alos Šleinienės ????????????????????????????

2022-04-14, 10:47 | 1

Truksta informacijos ka reiketu tureti su savimi pries gulantis i ligonine. Mazai ir tik zodine informacija isleidziant is ligonines. Siulyciau pacientams duoti lankstinukus su informacija pries gulantis planinei operacijai ir po operacijos su informacija kokiu nurodymu laikytis. Tai galima padaryti ir issiunciant informacija elektroniniu pastu.

2022-02-03, 17:30 | 1

Esu dėkinga už gerą nuotaiką, rūpestį ir profesionalumą visam ginekologijos skyriaus personalui (ambulatorijos ir stacionaro).

2021-12-25, 14:49 | 1

Puikios specialistės, neurologijos skyriaus gydytojos Eglė Gedvilienė ir Andra Jovaišienė. Labai dėkinga už suteiktą pagalbą. Vertinu 10 balų.

2021-12-25, 14:49 | 1

2021-11-04, 17:52 | 1

Man buvo daroma operacija Ginekologiniame skyriuje, tai pooperacinę priežiūra buvo nereali. Buvau apstulbusi ir visiems iki šiol pasakoju, kad buvau ne ligoninėje, o sanatorijoje. Nors dėl pandemijos negalima išeiti iš palatos ir draudžiams lankymas, bet sesutės šaunios, paslaugios, linksmos, 2 paros po operacijos - dėmesys geresnis negu artimųjų :) Daktarą pagyriau už priežiūrą jo anketoje, bet ir sesutės į visas pastabas reaguoja, dėmesingai reaguoja, sukasi kaip bitelės ir dar su šypsena, giminių siuntinukai pristatomi greitai, net į vaistinę sulakstė, ko reikėjo supirko. Buvau prisiklausiusi visokių istorijų iš kitų ligoninių, bijojau kad gulėsiu viena, be lankymo, o likau TAIP nustebinta geraja prasme. Dėkinga visoms sesutėms ir slaugutėms už rūpestį ir dėmesį

2021-07-11, 01:25 | 1

Gydytpjai nuostabūs, diagnozuoja ir išgydo. Priėmimo skyrius visai nepritaikytas laukimui, dažnai labai daug žmonių, net pakvietus pas gydytoją į kabinetą jokio privatumo nėra, nėra patalpų lašinti lašelinėmis, labai ilgai reikia laukti kol paguldo į skyrių, tačiau specialistai nors ir skubo, išgydo, kiek gali paaiškina, Gaila, kad pas specialistusn labai suknu ar neįmanoma prisiregsitruoti, o atvykus su greitąja taip pat ilgai laukti tarp didelės masės žmonių, nėra pakankamai tarpų tarp žmonių, nėra kondicionierių, nėra slaugytojų pakankamai, kad paaiškintų kiek laukti, labai daug parašų visokių, o kalba mažai

2021-06-09, 14:52 | 1

Kodėl dar reikia stovėti eilėse prie registratūros, jei esi užsiregistravęs tiksliai nustatytam laikui. Būtų labai gerai , kad ant durų būtų parašyta , koks kabineto Nr. ir koks gydytojas dirba , kad galėtum iškarto žinoti kur eiti. Registratūroje pastoviai eilės, dažnai tenka vėluoti pas gydytojus, ne dėl savo kaltės. Dabar išduodami elektroniniai siuntimai, viskas rašoma kompiuteryje, todėl papildoma registracija, tikrai perteklinė.

2021-04-23, 15:48 | 1

Ačiū priėmimo skyriaus personalui

2020-02-26, 17:12 | 1

Neatsimenu

2020-01-10, 15:43 | 1

Labai dėkoju abdominalinės chirurgijos skyriaus slaugytojoms ir gydytojui Tomui Mitkui. Nuostabios slaugytojos. Tikros bitelės, nuolat lekia ir dažnai vos spėja suktis. Ir visame tame strese ir skubėjime vis tiek malonios, ir gerą žodį pasako, ir pataria, ir tiesiog rūpinasi, mylėdamos savo darbą. O gydytojas ponas Mitkus, nuostabus, žmogiškas gydytojas, pas kurį pasijutau ne kaip klientė, o kaip pacientė ir kaip žmogus. Tikras džiaugsmas, kada gydytojas elgiasi pagarbiai ir oriai. AČIŪ JUMS VISIEMS!!! Sėkmės ir tepadeda jums Dievas!

2019-03-07, 15:45 | 1

Lankiausi pas gydytoja kardiologe Stonkute,profesionali,po pirmo vizito nustate diagnoze ir paskyre vaistus,esu labai dekinga,jos deka jautciuosi geriau.NERINGA KRETINGA.

2018-12-11, 14:19 | 1

Labai esu patenkinta Ginekologijos skyriaus darbuotojais! Slauges nuostabaus gerumo zmones,gydytojai- nuostabus, auksto lygio profesionalai. Labai dziaugiuosi,jog gydziausi butent sioje istaigoje.

2018-10-17, 09:55 | 1

Noriu nuoširdžiai padėkoti Diagnostikos ir Reanimacijos skyrių gydytojams, slaugytojoms ir visam personalui už nuoširdų rūpinimąsi, slaugą, kompetenciją gydant mano tėvelį Alvydą Rimkų.

2018-10-08, 11:48 | 1

esu viskuom patenkintas,tik butu labai gerai ,kad butu paprasciau prisiregistruot prie norimo gydytojo,ypac kardiologo

2018-10-08, 11:48 | 1

2018-04-25, 22:23 | 1

Chirurgas Tomas Mitkus atliko dvi operacijas. Viskas labai gerai . Daktaro ir personalo darbas padarė malonų įspūdį. Didelis ačiū visiems chirurginio skyriaus darbuotojams už gydymą ir nuoširdumą.

2018-02-16, 21:29 | 1

labai esu dekinga gyd kardiologei Klovienei uz puiku mano vyro B Zvinklio gydyma ir gyd Antanui Strazdui uz sugrazinta pilnaverti gyvenima, nors jauni specialistai bet puikiai ismanantys savo darba tai Gydytojai is didziosios raides aciu jums mielieji

2018-02-12, 20:39 | 1

Dėkojame nefrologijos skyriaus vedėjui ir visam personalui už nuoširdų gydymą ir priežiūrą.

2017-11-15, 14:00 | 1

Šią savaitę turėjau operaciją ginekologijos skyriuje ir likau labai patenkinta viskuo nuo priėmino skyriaus iki išleidimo namo, už sklandžia operacija Dėkinga Odetai Drulytei bei už nuoširdų bendravimą ir optimizmą, taip pat Ačiū, tikrai malonioms seselėms, kurios rūpinosi mano savijauta ir prižiūrėjo.

2017-07-14, 22:14 | IP: 86.38.251.119

Visada lieku patenkinta vizitu pas R. Gražienę.

2017-06-18, 14:40 | 1

Ačiū ligoninės personalui už rūpestį, ypač Hematologijos skyriui

2017-06-18, 14:30 | IP: 88.119.128.57

Pati geriausia ligoninė! Dėkoju Priėmimo skyriui už efektyviai suteiktą pagalbą, bei Reanimacijos skyriui, neurologams

2017-05-27, 21:45 | IP: 77.219.227.76

pati geriausia ligonine, ypatingai noriu padekoti Priemimo skyriui uz efektyvu ir greitai darba, nors matosi, kad personalo labai truksta!

2017-01-13, 02:39 | IP: 86.100.39.140

Jonas Jarašiūnas, malonus, nuoširdus gydytojas. Išklausė nusiskundimus ir paskyre gydymą. Naujos kartos gydytojas, linkiu jam sėkmės einant savo keliu, puikus kardiologas. Ačiū Jums

2016-12-15, 11:28 | 1

Registravausi internetu, labai sunku gauti taloną pas gydytojo. Prisiregistruoti pavyko tik po 5 mėnesių, tai apsurdas. O tolimesnė eiga puiki. Gydytojams ir personalui norėčiau padėkoti.

2016-11-18, 21:47 | 1

as bendravau su gyd. Gimbutyte,hematologinio skyriaus vedeja,taip pat su diagnostikos skyriaus vedeju Simulioniu.As likau abiem gydytojais labai patenkintas,visas mano problemas pilnai ir geranoriskai issprende,lenkiu jiems galva ir esu labai dekingas.Gal kas ir yra nepatenkinti,bet mes pacientai irgi turim pripazinti savo irzluma,ydas,bei nevisada gera nuotaika,o gydytojams su visais tokiais ligoniais reikia bendrauti kasdien,tad lieka palinketi kantrybes ir sveikatos musu gerbiamiems gydytojams.

2016-11-03, 14:37 | IP: 85.232.146.248

Ačiū gydytojai J.Jaseliūnienei,operacinės personalui ir ginekologinio skyriaus personalui už gražų ir malonų bendravimą.Su vienais teko bendrauti tik akimirką su kitais parą šilto bendravimo nepamiršiu ilgam.Sėkmės jums visiems darbuose ir asmeniniuose gyvenimuose.Iš likit ir toliau tokie nuostabūs su šypsena veide.