Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja , %

Licencija

Nr. 1930

Detalus įvertinimas

Susisiekimas visuomeniniu ar asmeniniu transportu, automobilio parkavimas

66.3% Complete
3.3

Susisiekimas su įstaiga patogus, bet stotelė/parkingas yra atokiau nuo įėjimo

Išorinės aplinkos pritaikymas Jūsų atsipalaidavimui ir komfortui (privatus įėjimas, suoliukai lauke, patogūs laiptai)

45.1% Complete
2.3

Aplinka tik formaliai tinkama, bet praktiškai nepateisina lūkesčių

Registratūros ar priimamajo zonos patogumas (eilės valdymas, vietos prisėsti, galimybė atsigerti, WC ir pan.)

55.5% Complete
2.8

Registratūroje yra dauguma patogumą užtikrinančių priemonių

Registratūros ar priimamajo darbuotojų darbo kokybė (nuoširdus bendravimas, greitas aptarnavimas, supratingumas)

61.9% Complete
3.1

Darbą atlieka, bet formliai

Ar lengvai radote gydytojo/procedūrų kabinetą?

72.4% Complete
3.6

Įstaiga logiškai suskirstyta ir yra daug ženklų, bet naviguoti gana sudėtinga

Kiek ilgai tenka laukti prie gydytojo kabineto durų?

53.2% Complete
2.7

Laukiau iki 15 min

Kabinetų ar palatų pritaikymas Jūsų komfortui ir personalo darbo patogumui

64.9% Complete
3.2

Patalpos pritaikytos daugumai poreikių

Medicininė įranga (naujumas, modernumas bei kiekis)

56.6% Complete
2.8

Įrangos būklė gera, bet kartais nėra reikiamo aparto

Ar visas procedūras ir tyrimus galėjote gauti vietoje?

49.5% Complete
2.5

Dažnai siunčia į kitą įstaigą

Gydytojų profesionalumas (problemos diagnozavimas, gydymo efektyvumas)

72.4% Complete
3.6

Diagnozavo tik dalį arba gydymas padėjo tik iš dalies

Gydytojų bendravimo įgudžiai (nuoširdumas, atsakymas į klausimus)

70.9% Complete
3.5

Bendravimas formalus arba klausimai atsakomi, bet neišsamiai

Seselių, slaugių ar slaugytojų darbo kokybė (bendravimas, rūpestingumas)

69.9% Complete
3.5

Savo darbą atliko, bet be entuziazmo

Papildomos paslaugos (maitinimas, taksi iškvietimas, TV, vaikų priežiūra)

33.6% Complete
1.7

Pasiūla ar kokybė neatitiko lūkesčių

Kaip vertinate paslaugų kainas?

66.6% Complete
3.3

Kaina atitiko paslaugos kokybę

Ar papildomai atsilyginate įstaigos gydytojams asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Wifi internetas

31.2% Complete
1.6

Internetas veikė prastai

Pacientų atsiliepimai
2024-11-27, 16:39 | 2

Rekomenduoju šią kliniką! Jau keletą metų esu pacientė šioje klinikoje ir esu patenkinta. Personalas labai draugiškas, pagalbus, esant neįprastai situacijai pasigilina ir žmogiškai atsižvelgia. Eilės nėra didelės, karščiuojant visad priima tą pačią dieną. Niekad neturėjau bėdų pakliūt pas gydytoją. Visi užregistruoti taip, kad tikrai nereik lauk gydytojai už durų, ateini savu laiku ir priima.

2024-01-17, 21:03 | 11

Facebook'e padariau generalinę tvarką ir neapsižiūrėjusi ištryniau atsiliepimą, todėl paantrinsiu čia. Man tai ilgai ieškota, nuoširdžiai rekomenduota ir kuo geriausių žodžių verta klinika. Gyd. D. Paltanavičienė jau viena pati būtų verta Metų Gydytojo vardo, bet visiškai visas personalas puikus, profesionalus, mielas ir organizuotas. Atskira padėka I. Marudinienei - padėjo išsikapstyti iš juodo periodo. Žemai lenkiu galvą ir linkiu ilgai ir sėkmingai gyvuoti visam kolektyvui. L.D.

2023-06-29, 16:16 | 3

Nuostabi klinika. Is savo turtingos patirties, kiek esi buves kitu kliniku pacientu, galiu drasiai rekomenduoti senamiescio seimos klinika, jos gydytojus, specialistus, visa personala! O ypatingas wow yra registraturoje dirbancioms merginoms! Aukstas komunikavimo lygis, supratingumas, rupestis i paciento problema, visad empatiskai cia ir dabar reaguojama. Kitoms klinikoms yra is ko pasimokyti. Sekmes Jums darbuose !:)

2023-06-22, 15:41 | 13

Registratūros darbuotojos labai nemandaguos, arogantiškos, neturi bendravimo įgūdžių. Gaila, virš 10 metų būnant klinikos pacientu vien dėl registatorių nebesinori kreiptis į šią įstaigą.

2023-04-01, 22:37 | 4

Jauki, gerai dirbanti klinika, geras ir mandagus personalas. Nėra eilių, atėjus visad laiku priima.

2023-03-07, 23:09 | 3

Puiki klinika, rekomenduoju. Paskambinus registratorė labai maloniai bendravo, surado man tinkamą laiką. Labai smagu, jog priimtas buvau savo numatytu laiku, nereikėjo be reikalo laukti. Šeimos gydytoja matos išmano savo darbą, likau labai patenkintas konsultacija.

2023-03-06, 17:50 | 6

Įstaiga susitvarkiusi, atsirado registratorės, tai jei nepakelia paskambinus, būtinai perskambina ir paklausia ar pavyko susisiekti. Slaugytojos labai malonios, profesionalios, akušerė tai nuostabi. Atvykus registratorės pasiklausia pas ką atvykai, atžymi tai gydytojai mato, kad atvykai, nereikia belstis ar peštis eilėse. Atvykus visad priima laiku, nereikia laukti. Gydytoja maloni, rūpestinga, dirba greitai, skiria laiko pacientui kad viską paaiškinti. Pas gydytoją pakliūt galima per keletą dienų, jei skubus atvejis visad priima tą pačią dieną.

2022-11-16, 21:21 | 8

Norėčiau apginti šią gydymo įstaigą.Puikūs gydytojai,patinka,kad vienoje vietoje galima rasti kelių specialybių gydytojus.Persirašiau dėl pschiatrės V.Aniūnės,dėl to teko keisti ir šeimos gyd., kurią sutikau ne vieną,esu jomis patenkinta(taip pat ginek.Misevičiumi-dalinai,kitų spec.ir klinikos padalinių gydytojais).Taip pat gerai ir tai,kad paskambinus telefonu į registratūrą,galima greitai gauti pagalbą ir informaciją.Trumpai tariant - rekomenduoja.

2022-05-31, 19:27 | 1

Apgailėtina kai darbuotoją renkasi ne pagal medicinos žinias... Dirbti medicinos registratore ir nežinoti kas yra CRB ar pacientui paklausus apie krūvio tyrimus tokius kaip veloergometrija nežinoti ką atsakyti ir paciento klausti kas tai.. daugiau nei apgailėtina. Darbuotojų kaita garantuota, nes patys nežino ko ieško. :)

2021-08-19, 17:30 | 2

Buvome pasirinkę šią kliniką, iš pirmo žvilgsnio neblogai sutvarkyta įstaiga, tačiau ten prisirašius paaiškėjo, jog ne visai taip. Daugelio sričių daktarų jie neturi, tad reikia siuntimų į kitas poliklinikas, o tai nėra patogu. Registratūros aptarnavimas vidutiniškas, labai priklauso nuo asmenų, kurie tada dirba. Šiaip sakyčiau netgi neprofesionalus, nes kartais neranda dokumentų, arba nežino, jog už paslaugą dar nesumokėta. Už vaistų recepto išrašymą teko susimokėti kelis eurus. Kainos tikrai tokios pat kaip ir kitose privačiose įstaigose. Šioje įstaigoje gydėmės tik kol ten dirbo šeimos daktarė, jai išėjus pakeitėme kliniką tą pačią dieną. Tiesa Senamiesčio klinikoje liko labai maloni seselė, linkime jai stiprybės ir sėkmės. Šios klinikos vadovybei linkiu peržiūrėti savo prioritetus ir suvokti, jog svarbiausia žmogus ir žmogiškieji santykiai, ne tik tarp gydytojo ir paciento (turėjome labai profesionalią ir mielą šeimos daktarę) bet ir tarp pačių įstaigos darbuotojų, nes įtampa kurią jaučia pavaldiniai matoma net pacientams.

2020-09-16, 19:22 | 2

Lankiausi tik pas vieną specialistą, akuseri-ginekologa, Žygimanta Miseviciu. Atidus,ramus,negailintis laiko, viską paaiskinantis medikas.

2019-04-26, 12:32 | 1

Po paskutinio apsilankymo šioje įstaigoje, visa šeima nutarėme pereiti į kitą. Prieš 5 metus, pagal šios įstaigos pateiktus dokumentus, man eilinį kartą buvo pratęstas leidimas laikyti ginklą.
Atvykus eiliniam patikrinimui 2019 balandžio mėnesį (reikalinga pažyma, kuri privaloma ginklo laikytojui), a) buvau pasiųstas pas akių gydytoją į kitą įstaigą, kas yra nepatogu ir užima papildomai laiko; b) psichiatrė atsisakė pasirašyti ant pažymos, nes..."nėra dokumento už 2009 - 2014 metus". Kai registratūros paklausiau, kur mano dokumentai, man buvo paaiškinta, kad jie...PRAPUOLĖ ??? Tada teko vykti į seną gydymo įstaigą, pakartotinai mokėti už psichiatro pažymą, gaišti laiką. c)gydytoja ANIŪNĖ leido sau net aprėkti mane, buvo ypatingai nemandagi. Ir tai įvyko po mano pastabos, kad pažyma už 2009 - 2014 metus turi būti jų gydymo įstaigoje, nes tą pažymą jau esu pristatęs 2014 metais.

2018-06-29, 10:24 | 3

Mano šeimos gydytoja Danutė Patlanavičienė, labai nuostabus žmogus, deja, pas ją didžiulės eilės, aišku, jei skubu galima susisiekti telefonu. Tačiau ne kartą teko lankytis pas pavaduojančią gydytoją, nepatiko, visąlaik jaučiamas atsainumas, komentarai: ,,neturite, ką veikti, kad ligų ieškotės ..." pan. Dėl registratūros, tai tiesa, kad dirba dažniausiai viena laborantė, ji ima kraują, daro kardiogramą, registuroja skambučius... Tai sekasi sunkiai. Bet čia, manau, ne moterų kaltė. Kas labai erzina, tai nesutvarkymas eilių. Su visa pagarba, tačiau vyresnio amžiaus žmonės nesiregistruoja, meluoja savo laiką, o registratūroje šie reikalai netvarkomi. Daktarė nekviečia, tad realiai visi juda pagal gyvą eilę. Šioje klinikoje kol kas esu tik dėl šeimos gydytojos, kitomis paslaugomis nesinaudoju.

2016-08-29, 14:05 | IP: *.*.*.*

Senamiesčio šeimos klinika darbą pradeda 8,30, nors ant durų parašyta, kad nuo 8 val. Teko pralaukti už durų 30 min. Į registratūrą neįmanoma prisiskambinti, o atėjus, registratūroje nieko nėra. Laborantės teko laukti, 8.30 dar jos nebuvo darbe. Kažkokia Šaraškino kontora, o ne klinika. Kaip suprantu ta pati darbuotoja ir kraują ima, ir registratūroj dirba, tik kad visko nespėja.