Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja , %

Licencija

Nr. 1796

Detalus įvertinimas

Susisiekimas visuomeniniu ar asmeniniu transportu, automobilio parkavimas

75% Complete
3.8

Susisiekimas su įstaiga patogus, bet stotelė/parkingas yra atokiau nuo įėjimo

Išorinės aplinkos pritaikymas Jūsų atsipalaidavimui ir komfortui (privatus įėjimas, suoliukai lauke, patogūs laiptai)

62.5% Complete
3.1

Išorėje yra dauguma atsipalaidavimą ir komfortą užtikrinančių priemonių

Registratūros ar priimamajo zonos patogumas (eilės valdymas, vietos prisėsti, galimybė atsigerti, WC ir pan.)

38% Complete
1.9

Registratūros patogumas nepateisimo lūkesčių

Registratūros ar priimamajo darbuotojų darbo kokybė (nuoširdus bendravimas, greitas aptarnavimas, supratingumas)

30.6% Complete
1.5

Kilo sunkumų registruojantis, aptarnavimo kokybė nepatenkinama

Ar lengvai radote gydytojo/procedūrų kabinetą?

85% Complete
4.3

Įstaiga suplanuota apgalvotai arba labai aiškūs ženklai, dėl to lengva rasti gydytojo ar procedūrų kabinetą

Kiek ilgai tenka laukti prie gydytojo kabineto durų?

60.2% Complete

Laukiau iki 15 min

Kabinetų ar palatų pritaikymas Jūsų komfortui ir personalo darbo patogumui

65% Complete
3.3

Patalpos pritaikytos daugumai poreikių

Medicininė įranga (naujumas, modernumas bei kiekis)

35.6% Complete
1.8

Įranga pasenusi arba veikia netiksliai, dažnai reikiamos įrangos neturi

Ar visas procedūras ir tyrimus galėjote gauti vietoje?

35.4% Complete
1.8

Dažnai siunčia į kitą įstaigą

Gydytojų profesionalumas (problemos diagnozavimas, gydymo efektyvumas)

50.3% Complete
2.5

Diagnozavo tik dalį arba gydymas padėjo tik iš dalies

Gydytojų bendravimo įgudžiai (nuoširdumas, atsakymas į klausimus)

80% Complete

Bendrauja nuoširdžiai ir atsako į visus klausimus

Seselių, slaugių ar slaugytojų darbo kokybė (bendravimas, rūpestingumas)

70.2% Complete
3.5

Savo darbą atliko, bet be entuziazmo

Papildomos paslaugos (maitinimas, taksi iškvietimas, TV, vaikų priežiūra)

62.8% Complete
3.1

Siūloma, bet tik dalis reikiamų papildomų paslaugų

Kaip vertinate paslaugų kainas?

80% Complete

Nereikėjo mokėti

Ar papildomai atsilyginate įstaigos gydytojams asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Wifi internetas

50.3% Complete
2.5

Internetas veikė, bet sudėtinga prisijungti

Pacientų atsiliepimai
2023-01-16, 21:41 | 2

Vieno zodziu kaimo felcerine geresne

2023-01-16, 21:41 | 2

Vieno zodziu kaimo felcerine geresne

2021-05-11, 12:57 | 9

Tragiškas registratūros darbas. Klinika šalia mano namu, tad esu ten prisirasius daug metų. Registratorės (tos pačios darbuotojos daug metų) savivaliauja, labai nemandagiai bendrauja, jaučiasi turinčios viršenybę ir teises, kurios šiaip nėra skirtos registratūros darbuotojams. Pvz per pirmą karantiną aš staiga pradėjau netekinėti regėjimo, paskambinus į kliniką man buvo pasakyta, kad aš išregistruota, nes prieš metus gyvenau užsieny(nors jau metai kaip grizus į LT) Manęs nepriregistruos ir mano kortelės nesius niekur, nes karantinas. Tai taip išeina galiu apakt ane? Žmogų PRIVALO istatymiskai priregistruoti klinikos ir jis negali likt be gyd. Įstaigos. TOKĮ LR is Sveikatos ministerijos įstatymai! Bet šioj įstaigos registratore aukščiau įstatymų ar kaip išeina? Toliau... As turejau siuntima I 3cio lygio istaiga, Vita longoj patarė registruotis Vita Longos įstaigose, atseit ir čia yra endokrinologu. Finale už viską turėjau mokėti, nes antro lygio neduoda nemokamai man išrašytų tyrimu. Kas man būtų nemokamai priklausė 3cio lygio.Ir vistiek negalėjo istirt visko ko reikėjo. Jau nekalbant, kad siuntimas nei neįgaliojo mano(pasirodo 3cio lygio siuntimas negalioja I 2ro lygio įstaigas aišku man niekas nepasakė) ir teko vėl dar kartą mėnesį laukt eilej ir nauja siuntima gaut, kad vistiek pasidaryt ką reik. Tai kam čia man nesamones vis sneket? Galėčiau tęsti pasakojimus apie šios įstaigos darbuotojų neprofesionalumą, o labiausiai apie registraturos, kurios kažkaip vis sugeba man problemų prodaryt ir VISADA nemandagiai bendrauja... Nežinau kodėl vadovybė nekeičia darbuotojų, gal kaip rusų laikais, dar vis normalu savivaliavimas nesilaikant nei kultūros, nei istatymu

2016-10-25, 18:23 | IP: 82.135.139.65

Daktarė Vida Malinauskienė -švelni,maloni,mandagi ,komunikabili,rūpestinga ir profesionali medikė.
Ačiū už gydymą.
Pagarbiai.
Danguolė-Ona Kryžiuvienė

2016-09-30, 21:00 | IP: 78.31.225.52

UAB,,VITA LONGA,,Raudondvario pl.164 dirba labai maloni,mandagi,paslaugi,komunikabili ir profesionali med.slaugytoja DANGUOLĖ TELEŠIENĖ,nuoširdus ačiū nuostabiai medikei už gydymą ir patarimus.
Pagarbiai
Jūsų pacientė mokytoja -pencininkė Danguolė-Ona Kryžiuvienė