Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja , %

Licencija

Nr. 2657

Detalus įvertinimas

Susisiekimas visuomeniniu ar asmeniniu transportu, automobilio parkavimas

4.9

Susisiekimas idealus, viskas gerai apgalvota

Išorinės aplinkos pritaikymas Jūsų atsipalaidavimui ir komfortui (privatus įėjimas, suoliukai lauke, patogūs laiptai)

100% Complete

Išorės aplinka pilnai pritaikyta atsipalaidavimui ir komfortui

Registratūros ar priimamajo zonos patogumas (eilės valdymas, vietos prisėsti, galimybė atsigerti, WC ir pan.)

4.9

Registratūra paciento ir personalo patogumui yra pritaikyta idealiai

Registratūros ar priimamajo darbuotojų darbo kokybė (nuoširdus bendravimas, greitas aptarnavimas, supratingumas)

4.9

Darbuotojai maloniai bendrauja ir greitai aptarnauja

Ar lengvai radote gydytojo/procedūrų kabinetą?

100% Complete

Įstaiga suplanuota apgalvotai arba labai aiškūs ženklai, dėl to lengva rasti gydytojo ar procedūrų kabinetą

Kiek ilgai tenka laukti prie gydytojo kabineto durų?

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kabinetų ar palatų pritaikymas Jūsų komfortui ir personalo darbo patogumui

100% Complete

Patalpos tvarkingos, švarios ir pilnai patenkina paciento komforto poreikius

Medicininė įranga (naujumas, modernumas bei kiekis)

100% Complete

Medicininės įrangos netrūksta ir visa įranga nauja ir moderni

Ar visas procedūras ir tyrimus galėjote gauti vietoje?

100% Complete

Visos reikiamos procedūros ar tyrimai buvo vietoje

Gydytojų profesionalumas (problemos diagnozavimas, gydymo efektyvumas)

4.9

Diagnozuoja tiksliai ir paskiria efektyvų gydymą

Gydytojų bendravimo įgudžiai (nuoširdumas, atsakymas į klausimus)

4.9

Bendrauja nuoširdžiai ir atsako į visus klausimus

Seselių, slaugių ar slaugytojų darbo kokybė (bendravimas, rūpestingumas)

Buvo rūpestingos ir paslaugios

Papildomos paslaugos (maitinimas, taksi iškvietimas, TV, vaikų priežiūra)

100% Complete

Galėjau gauti visas reikiamas papildomas paslaugas

Kaip vertinate paslaugų kainas?

82.1% Complete
4.1

Nereikėjo mokėti

Ar papildomai atsilyginate įstaigos gydytojams asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Wifi internetas

Internetas veikė be priekaištų

Pacientų atsiliepimai
2025-01-14, 16:10 | 2

Daugiausia bendrauju su gyd. Audriumi. Jis visiškai pakeitė mano požiūrį į odontologiją. Į kiekvieną vizitą einu drąsiai ir be baimės. Audrius padėjo apsispęsti ir suplanuoti gydymą. Yra puikus specialistas ir malonus žmogus. Nesigailiu savo pasirinkimo. Profesionalūs darbuotojai, moderni įranga, puikus personalas.
Dae kartą dėkui Audriui.
Rimantas.

2024-11-22, 08:17 | 1

Noriu asmeniškai pasakyti didelis didelis ačiu už puikų darbą Vingio klinikos darbuotojams ypač Audriui,Federikui,Sigitui, Viktorijai ir visiems už dabar gražia šypsena,mano svajonė išsipildė:)vaaau.Puikus kolektyvas ir dar geresnis darbo atlikimas viskas idealu.Nuo A iki Z aukščiausiu balų atlikta viskas.Labai rupestingi nuoširdus išsilavinę,geresniu Lietuvoje nerasite tikrai.Rekomenduoju visiems kas nori aukščiausios kokybės.Romualdas.

2024-11-20, 11:54 | 2

Esu labai dėkinga klinikos personalui ypač gydytojui Audriui Čiapui už profesionalų ir rūpestingą požiūrį. Rekomenduoju šią kliniką visiems, kurie ieško aukščiausios kokybės odontologinių paslaugų.

2024-11-13, 15:22 | 1

Didziule padeka Marijai

2024-11-12, 12:47 | 1

Malonu, kai ne tik gydytojai atlieka puikiai savo darbą, bet ir administratorė paskambino paklausė, kaip jaučiuosi po operacijos. Jei ieškote tvarios klinikos su rūpestinga komanda - rekomenduoju!

2024-11-11, 11:09 | 1

Nuoširdžiausia padėka klinikos vadovui Audriui Čaplikui ir jo asistentėms, kad greitai ir neskausmingai ištraukė skilusį dantį ir tuo pačiu įsuko implantą. Vėl galiu kramtyti!

2024-11-05, 11:43 | 1

2024-11-04, 13:50 | 1

Esu labai dėkinga gydytojai odontologei Marijai už puikias paslaugas Vingio klinikoje. Ji ne tik išsamiai išaiškino visą gydymo procesą, bet ir užtikrino, kad viskas vyktų sklandžiai ir be skausmo.

Gydytoja Marija išklausė visus mano rūpesčius ir profesionaliai atliko reikalingas procedūras. Jos šiltas bendravimas ir dėmesys mano poreikiams suteikė papildomo pasitikėjimo ir komforto jausmą.

Rekomenduoju dr. Marija visiems, kurie ieško kvalifikuotos ir rūpestingos odontologės. Ačiū už nuostabų aptarnavimą ir tikrai grįšiu, kai reikės!

2024-11-03, 13:01 | 1

Vingio klinikoje visada jaučiausi saugiai ir komfortiškai per visus mano vizitus. Klinika pasižymi šiuolaikiškomis įrangomis ir aukšto lygio higienos standartais, o tai ypač svarbu odontologijos srityje. Gydytojai ir klinikos personalas yra labai profesionalūs ir atidūs. Visada išsamiai paaiškina gydymo eigą ir pasiūlo keletą alternatyvių sprendimų. Dėkoju Vingio klinikai už mano šypsenos grožį ir sveikatą!

2024-10-31, 15:31 | 1

Esu labai patenkinta Vingio klinikos teikiamomis odontologijos paslaugomis. Nuo pat pirmosios vizito minutės jaučiausi rūpestingai prižiūrima ir suprasta. Gydytojas buvo ypač profesionalus ir išsamiai paaiškino visus gydymo etapus, o baimė dėl skausmo buvo visiškai nepagrįsta - procedūra vyko sklandžiai ir be jokio diskomforto. Taip pat noriu pagirti klinikos personalą už jų šiltą požiūrį ir nuolatinį dėmesį kliento patogumui. Tikrai čia sugrįšiu ateityje!

2024-10-30, 13:37 | 1

Esu labai patenkinta savo patirtimi Vingio klinikoje. Visas procesas, pradedant konsultacija ir baigiant pačia implantacijos procedūra, buvo atliktas itin profesionaliai ir sklandžiai. Dėkoju puikiam personalui, kuris ne tik išsamiai paaiškino visą procedūrą, bet ir pasirūpino, kad jausčiausi kuo komfortiškiau. Dabar galiu mėgautis puikiu rezultatu ir vėl šypsotis be jokių rūpesčių. Rekomenduoju šią kliniką visiems, kurie ieško aukštos kokybės odontologijos paslaugų.

2022-12-21, 02:11 | 4

Visiems rekomenduoju Vingio kliniką. Gydytojas Audrius dantų iplantacijas atliko profesionaliai, aukšto lygio specialistas, netikėjau, kad man bus taip lengva tiek implantų įdėti. Jokio skausmo, gijo puikiai. Darbą atlieka iš visos širdies. Ir dantų tiesinimas, ir gydymas, viskas vienoje geriausioje mano atrastoje Vingio klinikoje
Jei dar neturite savo odontologo, rekomenduoju tik čia.

2022-12-21, 02:11 | 4

Jei dar neturite savo odontologo, rekomenduoju tik čia.

2022-11-23, 14:17 | 2

Esu labai patenkinta, ne tik rezultatu, bet pačia komunikacija, visada šalia ir pasiekiami, visada galėjau pasikonsultuoti, o kas svarbiausia, kad visas paslaugas gavau vienoje klinikoje.
Tvarkiausi plombas, roviau dantis, nešiojau nematomas kapas, tiesinau sąkandį ir dėjausi implantus… Pagaliau turiu gražią šypseną ir esu begalo dėkinga visai komandai!

2019-11-17, 16:02 | 1

Puikūs šios srities specialistai! Dantys po balinimo ir higienos nei kiek nesujautrėjo. Džiaugiuosi esamu rezultatu. Ačiū!

2019-02-16, 14:08 | 25

Nuostabi klinika, moderni, inovatyvi, gydytojai aukščiausios kvalifikacijos, asistentės ir administratorės taip pat puikiai komunikuoja, paslaugios. Labai patogi vieta, rekomenduojame