Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja , %

Licencija

Nr. 4407

Detalus įvertinimas

Susisiekimas visuomeniniu ar asmeniniu transportu, automobilio parkavimas

92% Complete
4.6

Susisiekimas idealus, viskas gerai apgalvota

Išorinės aplinkos pritaikymas Jūsų atsipalaidavimui ir komfortui (privatus įėjimas, suoliukai lauke, patogūs laiptai)

89.5% Complete
4.5

Išorės aplinka pilnai pritaikyta atsipalaidavimui ir komfortui

Registratūros ar priimamajo zonos patogumas (eilės valdymas, vietos prisėsti, galimybė atsigerti, WC ir pan.)

90.6% Complete
4.5

Registratūra paciento ir personalo patogumui yra pritaikyta idealiai

Registratūros ar priimamajo darbuotojų darbo kokybė (nuoširdus bendravimas, greitas aptarnavimas, supratingumas)

92.3% Complete
4.6

Darbuotojai maloniai bendrauja ir greitai aptarnauja

Ar lengvai radote gydytojo/procedūrų kabinetą?

93.1% Complete
4.7

Įstaiga suplanuota apgalvotai arba labai aiškūs ženklai, dėl to lengva rasti gydytojo ar procedūrų kabinetą

Kiek ilgai tenka laukti prie gydytojo kabineto durų?

91.8% Complete

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kabinetų ar palatų pritaikymas Jūsų komfortui ir personalo darbo patogumui

90.2% Complete
4.5

Patalpos tvarkingos, švarios ir pilnai patenkina paciento komforto poreikius

Medicininė įranga (naujumas, modernumas bei kiekis)

94.3% Complete
4.7

Medicininės įrangos netrūksta ir visa įranga nauja ir moderni

Ar visas procedūras ir tyrimus galėjote gauti vietoje?

91.3% Complete
4.6

Visos reikiamos procedūros ar tyrimai buvo vietoje

Gydytojų profesionalumas (problemos diagnozavimas, gydymo efektyvumas)

92.4% Complete
4.6

Diagnozuoja tiksliai ir paskiria efektyvų gydymą

Gydytojų bendravimo įgudžiai (nuoširdumas, atsakymas į klausimus)

94.1% Complete
4.7

Bendrauja nuoširdžiai ir atsako į visus klausimus

Seselių, slaugių ar slaugytojų darbo kokybė (bendravimas, rūpestingumas)

93.8% Complete

Buvo rūpestingos ir paslaugios

Papildomos paslaugos (maitinimas, taksi iškvietimas, TV, vaikų priežiūra)

90.6% Complete
4.5

Galėjau gauti visas reikiamas papildomas paslaugas

Kaip vertinate paslaugų kainas?

74.3% Complete
3.7

Kaina atitiko paslaugos kokybę

Ar papildomai atsilyginate įstaigos gydytojams asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Wifi internetas

96.4% Complete
4.8

Internetas veikė be priekaištų

Pacientų atsiliepimai
2024-09-23, 16:20 | 1

Lankiausi pas keletą specialistų šioje klinikoje, visada viskas buvo kuo puikiausiai. Personalas paslaugus ir mandagus, gydytojai profesionalai.

2024-01-30, 12:13 | 1

Visi labai malonūs. Iš pirmo žvilgsio viskas idealu, tačiau įstaigos politikoje nėra supratimo žmogiškumas, užuojauta. Pirmoje vietoje pinigai. Labai gaila, nes šioje įstaigoje dirba nuostabi gydytoja.

2023-12-12, 15:22 | 2

Puiki klinika Innmed, labai miela ir profesionali gydytoja Vita Klimašauskienė. Geriausios rekomendacijos!

2023-06-13, 11:55 | 1

Registratūros personalas komentuoja klausymus kuriems atsakyti kompetencijos neturi. Uždavus klausymą, ar jau gavo tyrimų rezultatus vietoj to, kad sakytų kad negali pakomentuoti, kreipkitės į gydytoją ar laboratoriją patikino, kad tai ka gavau paštu yra tik pusė tyrimo ir atsakymas bus už 5-7 d.d. Prašau edukuoti personalą apie tyrimų atlikimo laiką, nes paskambinus laboratorijai jie atsakė, kad rezultatas jau buvo tą diena kai skambinau klinikai, o PGR tyrimų atlikimo laikas yra 1 d.d. Dėl tokio personalo aplaidumo 6 nereikalingas dienas buvau nedarbingume ir kentėjau skausmą belaukdama “atsakymo”.

2022-11-13, 13:26 | 1

Visada atlieka papildomu paslaugų savo nuožiūra bei taip iškeldami kaina, paskiria neefektyvu gydymą brangiais maisto papildais.

2022-09-14, 18:36 | 3

Ši klinika yra gera "pinigų melžykla". Telefonu pasakoma viena kaina, bet apsilankius paaiškėja kad į apžiūrą neįtraukti visi tikrai reikalingi tyrimai už kuriuos tenka susimokėti papildomai. Šita įstaiga NETURI SUTARTIES SU TLK, TODĖL UŽ BRANGIUS TYRIMUS TEKS SUSIMOKĖTI IŠ SAVO KIŠENĖS

2022-07-27, 18:28 | 49

Nebloga klinika pasirodė iš pirmo žvilgsnio, bet primygtinai siūlyti net kelis kartus registracijos formoje įrašyti savo el.p., idant klinika galėtų siųsti tyrimų atsakymus, turint omeny, kad vizitas buvo vienkartinis ir neplanuota jokių tyrimų ten darytis nei vizito metu, nei ateityje - tikrai tokia praktika atbaido. Taipogi, buvo skambina po vizito į registratūrą ir prašyta, kad konsultavęs gyd. paliktų įrašą e.sveikatoje (man to reikėjo) - buvo užtikrinta, kad gydytojas bus informuotas ir įrašas atsiras. Deja, neatsirado. Visumoj, duočiau 4 balus iš 5, bet galima rasti ir geriau.

2021-12-22, 11:44 | 2

Laba diena, noriu padėkoti InnMed klinikai. Aš jau 10 m. sirgau hemorojumi, man jis kraujavo, bet ne nuolatos. Pamačiau akciją, paskaičiavau straipsnį puslapyje apie pažangų gydymo metodą HAL-RAR, užsirašiau į konsultaciją. Pirma padėka klinikos registratūros darbuotojoms, už tai, kad maloniai pasitiko, išaiškino ir nuramino. Antra padėka, už klientų aptarnavimo specialistės dėmesį, pritaikytą nuolaidą, už tai, kad ir po procedūros man kas dieną skambino ir teiravosi, kaip jaučiuosi. Nė minutės nesijaučiau palikta likimo valiai. Didžiausia padėka proktologei Vitai Klimašauskienei. Už jautrumą, skirtą laiką, žmogiškumą, už tai, kad procedūrą atliko neskausmingai, atsargiai, kalbėdama, informuodama ką daro. Man pasirodė, kad nuo apžiūros kėdės po procedūros pakilau sveiku žmogumi. O po operacijos praėjus savaitei, galiu judėti, valgyti, gyventi normalų gyvenimą, nesijaudindama, kad skaudės, kraujuos, teplios. Supras tik tie, kas su tuo susidūrė. Ačiū, kad esate tokie, kokie esate. Komplimentai jums.

2021-11-30, 05:07 | 1

Man atsirado proktologinė problema. Bijojau gydytis, bet visgi sukaupiau jėgas ir nuėjau pas specialistą. Mane priėmė Mantas Drungilas, išklausė mano nusiskundimų, apžiūrėjo ir paskyrė gydymą. Po to visgi rekomendavo pasidaryti paprastą operaciją ir aš sutikau. Gydytojas sudarė man dietą prieš procedūrą, labai paprastą, bet labai padėjo. Operacijos metu nieko nejaučiau, nei skausmo, nei nemalonių pojūčių. Viskas praėjo labai gerai. Ačiū Mantui Drungilui.

2021-11-29, 12:09 | 2

Gydžiausi hemorojų Hal Rar metodu. Procedūra greita, neskausminga ir tikrai padėjo. Daugiau nebejaučiu diskomforto ir skausmo. Mane džiugina, kad nebereikia taip dažnai lankytis pas gydytoją ir atsiprašinėti iš darbo, nustojo nuolat kraujuoti ir skaudėti. Viskas išsisprendė per 1 kartą.

2021-11-29, 12:08 | 2

2021-11-27, 17:05 | 1

Visą gyvenimą kompleksavau dėl didelio apgamo žemiau bambos. Svajojau jo atsikratyti, bet labai bijojau, nes vieta intymi. Nutariau jau šią vasarą atsikratyti šios nesamonės, lankiausi konsultacijose, bet kiti gydytojai nesukėle man pasitikėjimo ir drąsos. Rugsėjo pabaigoje užsiregistravau į InnMed ir klinikoje mane įtikino procedūros saugumu, padrąsino nebijoti ir nustoti kankintis. Visiškai be skausmo ir labai greitai apgamas buvo pašalintas. Aš be galo laiminga!

2021-11-20, 17:51 | 1

Įsigijau kompleksinė moterų sveikatos patikrinimo programą. Pasidariau visus kraujo tyrimus, buvau konsultacijose ir pasidariau echoskopiją. Šio pasitikrinimo dėka sužinojau apie savo problemas. Pakartotinės konsultacijos metu gydytoja sudarė man gydymosi planą. Gerai, kad InnMed yra galimybė viską pasitikrinti pilnai, kad gilinamąsi į pacientą.

2021-11-16, 02:24 | 1

Į Innmed kreipiausi su skirtingomis problemomis keletą kartų. Man visada padėdavo ir pasidalindavo naudingomis rekomendacijomis,kaip saugoti savo sveikatą. Klinikos gydytojai įtikino mane atsisakyti rūkymo, aš negalėjau mesti daugiau nei 15 m. Noriu pažymėti, kas personalas labai malonus, aplinka labai jauki, man patinka geltona spalva :)

2021-11-10, 11:44 | 1

Negaliu dažnai atsiprašinėti iš darbo, todėl pasirinkau būtent InnMed. Mane visada užrašo man patogiu laiku. Nereikia ilgai laukti, pasirūpinama, kad patektum pas gydytoją laiku. Apsilankymų skaičius sumažinamas maksimaliai, viskas išsprendžiama per 1-2 vizitus ir man asmeniškai tai labai patogu - jokių nesibaigiančių vaikščiojimų pas gydytoją.

2021-10-28, 12:11 | 1

Bėgau maratoną ir gavau traumą, teko labai ilgai gydytis. Lankiausi pas InnMed gydytoją ir pasakysiu trumpai - jie man padėjo greičiau nei bet kas kitas. Gydytojas atliko man krūvą tyrimų, padarė išvadas ir davė taiklias rekomendacijas. Dabar žinau, kaip pasiruošiu sekančiam bėgimui, jis mane kuruos ir tolimesniuose sporto pasirengimuose. Tikras profesionalas.

2021-10-24, 10:29 | 1

Man ant nugaros atsirado lipoma. Tokią pat problemą turėjo ir mano mama, todėl iš karto supratau, kas tai yra. Kreipiausi ten pat, kur ir ji, į InnMed kliniką pas Edgarą Smolską. Operaciją atliko su anestezija ir labai greitai. Dabar atsistatau ir nesigailiu, kad kreipiausi į patikimą vietą.

2021-10-20, 23:19 | 1

Mano vyrą išgydė nuo prostatito čia. Ačiū Jums. Mums pasisekė, kad liga diagnozuota anksti ir išvengėme komplikacijų. Klinika labai faina, yra nemokama parkavimosi aikštelė, visi labai rūpinosi mumis ir buvo dėmesingi.

2021-10-19, 06:34 | 1

Po nėštumo mano krūtinė labai stipriai nukaro ir aš visai sau nebepatikau. Nutariau, kad reikia tai pakeisti ir pradėjau ieškoti klinikos. Pasirinkau Innmed pagal atsiliepimus ir supratau, kad padariau gerą pasirinkimą. Giedrė Uždavinytė labai jautri ir maloni moteris. Būtent ji padėjo man susigrąžinti savivertę ir grąžino mano krūtinę į pradinę vietą. Ačiū, Giedre.

2021-10-16, 21:06 | 1

Man atsirado darinys ant kūno, bet neturėjau laiko nueiti į polikliniką. Sužinojau, kad Innmed galima online konsultacija, todėl čia ir užsiregistravau. Buvo labai informatyvus pokalbis, sužinojau, kokia tai problema ir sutikau registruotis operacijai. Man išoperavo darinį, viskas labai lengvai praėjo, tyrimai parodė, kad nepiktybinis. Gražiai atlikta.

2021-10-12, 12:20 | 1

Ilgai atidėliojau vienos savo problemos sprendimą, bet visgi žmona mane užrašė į šią kliniką ir jau negalėjau atsisakyti. Klinikoje jaučiausi gerai, niekas nelindo į dūšią, nespaudė su klausimais. Gydytojas įtikino mane gydytis ir aš sutikau. Turėjau 4 seansus po 30 min ir nesigailiu, labai verta.

2021-09-29, 20:45 | 1

Čia aš: vėl tapau graži ir jauna atsikračiau moteriškų sveikatos problemų radau gydytojus, kurių nepakeisčiau į kitus

2021-09-27, 07:41 | 1

Nei vienas daktaras nesielgė su manimi taip gerai, aš giriu save už tai, kad pasirinkau šią medicinos kliniką. Kai kurios paslaugos gal šiek tiek brangesnės nei kitur, bet man negaila pinigų tokiam bendravimui ir aptarnavimui. Kiekviena mano problema būdavo išspręsta kartą ir visiems laikams.

2021-09-26, 07:29 | 1

Intymioje zonoje man atsirado dariniai. Daktaras Lukošius paaiškino, kad tai papilomos ir pasakė, kaip jas panaikinti. Man papilomas pašalino elektrokauguliatoriumi. Neskausminga ir labai greitai užgijo. Tikiuosi, kad jų neatsiras vėl.

2021-09-22, 12:00 | 1

Hal Rar metodas yra stebuklingas. Perskaičiau informaciją internete, bet realiai gydymas viršijo lūkesčius. Ačiū gydytojui Smolskui iš InnMed!

2021-09-18, 11:12 | 1

Liko labai geras įspūdis po apsilankymo pas gydytoja Olgą Žemaitienę. Supratau, kad kompetentingas specialistas ji yra, kuri supranta labai daug apie sveikatos problemas. Jos žinios ir požiūris labai platus. Tyrimą atlieka labai subtiliai, jokio nejaukumo ir diskomforto.

2021-09-16, 00:30 | 1

Aš seno kirpimo žmogus ir man buvo labai nepatogu kreiptis su savo problema į medikus. Bet situacija reikalavo. Dabar aš manau, kodėl nesigydžiau anksčiau. Daktarė Pukinskienė nuostabi ir taktiška. Ji sugrąžino mane į gyvenimą su hal rar gydymu apie kurį aš anksčiau niekada negirdėjau. Reabilitacijos metu nebuvo jokių sunkumų. Dėkoju labai.

2021-09-12, 02:05 | 1

Gydžiausi pas daktarą Lukošių, pas Žemaitienę ir pas Pukinskienę. Gal mano atsiliepimas padės kam nors surasti gerą specialistą. Aš asmeniškai galiu pasakyti, kad mano vyriškos sveikatos problemos sugrįžo į normą ir kol kas pokyčių į blogąją pusę nėra. Dėka Innmed aš prisiminiau, kas yra normalus gyvenimas.

2021-08-30, 09:36 | 1

Džiaugiuosi, kad kreipiausi į gydytoją Olgą Žemaitienę Innmed klinikoje. Jos tiksli diagnozė man padėjo suprasti su kokia problema susidūriau ir laiku priimti sprendimą dėl operacijos.

2021-08-24, 11:51 | 1

Ilgai svajojau apie labiaplastiką. Man atrodė, kad ši operacija labai specifiška ir sudėtinga. Skaičiau straipsnius, žiūrėjau portfolio įvairių daktarų, bet kažkodėl buvau įsitikinusi, kad man kažkas nesigaus, kad bus blogai. Dabar aš žinau, kad klydau. Laima Saltanavičienė mane nuramino ir puikiai atliko operaciją. Jokio diskomforto ir šalutinių reiškinių. Viskas labai aukštam lygyje.

2021-08-17, 15:29 | 1

Jau 3 kartus man čia suteikę operatyvią pagalbą gydytojai iš skirtingų sričių. Kiekvieną jų labai gerbiu. Tai specialistai, kuriais gali pasitikėti. Po procedūros gydytojas man paskambina, klausia kaip jaučiuosi, duoda rekomendacijų. Po gydymo kurso manęs niekad nepamiršdavo, domėjosi savijauta. Tai labai malonu.

2021-08-12, 02:30 | 1

Su amžiumi pastebėjau, kad viršutiniai vokai nelabai jau gerai atrodo ir gerokai nusileido. Man tai katastrofa, aš kažkiek viešas žmogus ir turiu atrodyti patraukliai. Apsilankiau Innmed klinikoje sulaukusi kolegių rekomendacijų, kurios prieš tai jau praėjo kitur ugnį ir vandenį. Man operaciją atliko Šemetienė, su vietiniu nuskausminimu. Tai užtruko apie valandą.Tą pačią dieną gavau visas instrukcijas ir išvykdau namo. Aišku, iš karto buvo sunku įvertinti rezultatą, po 10 d. man išemė siūles, atlikau visus rekomenduojamus veiksmus namuose. Maždaug po mėnesio aš pirmą kartą po labai ilgo laiko apsidžiaugiau savo atvaizdu veidrodyje. Viskas taip estetiška ir gražu...Aš rekomenduoju Giedrę Uždavinytę Šemetienę kaip nuostabų plastikos chirurgą.

2021-08-10, 05:12 | 7

Potencijos gydymas buvo neefektyvus

2021-08-07, 21:09 | 1

Po 45 m. man prasidėjo įvairios sveikatos problemos, susijusios su erekcija. Man ši problema jautri ir todėl kliniką rinkausi atsakingai. Norėjosi ištaisyti situaciją kaip įmanoma greičiau. Konsultacijoje man viskas patiko. Mane visapusiškai ištyrė, kad galėtų nustatyti tikslias priežastis. Gydytojas Augustinas Matulevičius parodė savo kompetenciją ir rekomendavo gydymą su Renovos terapija. Jis man viską išsamiai išaiškino apie procedūrą ir jos efektą ir man neliko jokių abejonių. Iš pradžių aš nesitikėjau rimtų pokyčių greitai, bet mano nuomonė pasikeitė po gydymo. Šiuolaikinė medicina yra galinga. Aš galiu rekomenduoti InnMed ir šį specialistą.

2021-07-31, 02:40 | 1

Esu patenkinta, kad mane gydo gydytojas Edgaras Smolskas. Jis padėjo man atsikratyti diskomforto, labai dėmesingai kontroliavo visą procesą. Sužinojau apie Hal rar metodą, tai iš tikrųjų padeda. Ačiū Innmed ir žinoma daktarui Smolskui.

2021-07-29, 14:07 | 1

Giedrė Uždavinytė Šemetienė yra geriausia plastikos chirurgė. Ji tikrai žino, ką daro, supranta, ko reikia žmogui. Jos dėka aš susitvarkiau išvaizdos defektus, kurie man trukdė gyventi. Rekomenduoju gydytoją visiems, kas nori atrodyti gražiai ir labiau pasitikėti savimi. Didelis dėkingumas

2021-07-14, 02:49 | 1

Čia aš ir vėl patikėjau medicinos kokybe. Nuostabi vieta, kur gali būti tikras ir ramus dėl gydymo. Mano dėkingumas Jums.

2021-07-06, 00:43 | 1

Kažkuriuo gyvenimo periodu man prasidėjo problemos su erekcija. Pradėjau jaudintis, galvojau,kad tai nutinka vyresniame amžiuje. Kreipiausi į INNMED, į daktarą Igną Lukošių. Man paskyrė gydymą Renova įrenginiu. Turėjau kelis vizitus ir viskas pasikeitė. Ačiū.

2021-07-01, 01:19 | 1

Su amžiumi man nusileido akių vokai. Labai norėjau tai ištaisyti, bet bijojau patekti pas nekompetetingą specialistą, kad nesugadintų dar labiau. Peržiūrėjau Vilniaus klinikas ir užsirašiau į konsultaciją pas gydytoją Giedrę Uždavinytę Šemetienę. Nuo pirmų bendravimo akimirkų supratau, kad galiu pasitikėti šia gydytoja. Iš karto aišku, kai gydytoja supranta apie ką kalba. Ji mane nuodugniai apžiūrėjo, išsamiai papasakojo ir pakonsultavo, ir galiausiai atliko vokų plastiką. Man buvo ramu, nes aš žinojau apie kiekvieną operacijos etapą ir gijimo eigą. Aš atrodau atjaunėjusi 20 m. Ačiū.

2021-06-29, 01:00 | 1

Artimas žmogus patarė susisiekti su INNMED klinikoje dirbančiu gydytoju Kastyčiu Žilinsku. Deja, man nepasisekė su diagnoze... Buvo aptikta lytinių organų pūslelinė. Man taip anksčiau niekada nebuvo... Daktaro Žilinsko dėka aš greitai pasveikau ir dabar man niekas neprimena ligos. Dabar suprantu, kad taip gali atsitikti bet kam. Ačiū daktare!

2021-06-20, 02:46 | 1

Ilgą laiką nedrįsau suleisti botuliną, nors į veidrodį vis mažiau žiūrėti norėjau. Pasirodė raukšlės. Jie pasireiškia kiekvienam su amžiumi, bet kai tai nutinka tau, tu labai nusiminsi. Pasirinkau INNMED kliniką ir atsidūriau pas Gedrą Uždavinitą Shemeteną. Ji mane nuramino, paaiškino, kaip vyks procedūra, visas subtilybes, kurios bus vėliau. Nesigailiu, kad nusprendžiau dėl procedūros, vėl esu graži, viskas atrodo natūraliai. Aš rekomenduoju šį gydytoją visoms moterims!

2021-06-15, 13:39 | 1

Rado įtartiną naviką. Labai norėjau išgirsti, kad situaciją galima kaip nors ištaisyti. Nuoširdžiausia pagarba daktarui Kastyčiui Žilinskui! Gydytojas viską aiškiai išdėstė, jis gi mane ir išoperavo. Džiaugiuosi, kad viskas pavyko ir esu dėkinga. Linkiu visiems tokių gydytojų.

2021-06-14, 20:04 | 1

Labai ačiū daktarei Giedrei Uždavinytei Šemetienei. Pas ją atlikau himenoplastiką. Tai buvo mūsų su vyru bendras sprendimas, jis rado INNMED kliniką ir šią nuostabę talentingą gydytoją. Be jokio streso, be skausmo gavau būtent tai, ko norėjau.

2021-05-28, 22:39 | 1

Turėjau kompleksų dėl mažų krūtų. Pavargau nuo to, ėmiausi iniciatyvos. Susitariau su Giedre Uždavinyte Šemetiene, viską jai papasakojau. Ji suprato mane kaip moterį ir pasakė, kad mano atveju būtų tinkamas krūtų padidinimas anatominių implantų pagalba. Kontraindikacijų nebuvo, tai suplanavom operaciją. Reabilitacija buvo normali ir dabar turiu C dydį. Tie, kas nepažįsta manęs, galvoja, kad mano krūtys yra mano pačios. Puiki gydytoja!

2021-05-23, 01:55 | 1

Gydžiausi gimdos kaklelio eroziją ir dar ne taip seniai koregavau lūpas „InnMed“ klinikoje. Visiems rekomenduočiau vykti tik ten! Tokie gydytojai ne dažnai sutinkami, o ir pati klinika jauki. Aplinka švari, graži. Pastebėjau, kad kabinetuose nauja įranga. Bet svarbiausia - puikūs gydytojai!

2021-05-22, 22:02 | 1

Po apsilankymo „InnMed“ nusprendžiau, kad sveikatos problemas spręsiu tik čia. Viskas puiku: gražios patalpos, kokybiška įranga, šaunūs specialistai ir kokybiškas aptarnavimas. Malonu bendrauti su visais, nėra primestų paslaugų. Gydymas visada praeidavo sėkmingai. Dabar patariu draugams ir šeimos nariams.

2021-05-04, 13:28 | 1

Rašau tiems, kurie yra visiškoj nevilty, kaip aš neseniai buvau. Apie pusę metų vaistais gydžiausi erekcijos disfunkciją. Deja, pagerėjimo nebuvo. Nenorėjau pasiduoti, todėl pradėjau domėtis, kaip išspręsti savo problemą. Aptikau bangų terapijos tyrimus, kurie parodė, kad 70% pacientų gavo teigiamus rezultatus. Nusprendžiau išbandyti ir aš. Sužinojau, kad „Innmed“ siūlo tokias procedūras. Mėnesį lankiau šias procedūras. Man atrodo, kad jau po pirmo apsilankymo man pagerėjo. Dabar aš vėl sveikas.

2021-04-27, 22:01 | 1

Klinika man padėjo susidoroti su hemorojaus problema dėka Hal-RAR metodo. Deginimo jausmas ir skausmas buvo nuolatiniai palydovai, o po procedūros tapo kur kas lengviau ir hemorojus daugiau nebekelia nerimo.

2021-04-23, 16:59 | 1

Man labai patiko potencijos gydymas su Revona aparatu. Neskausmingas, greitas ir efektyvus. Darbuotojai yra labai mandagūs, rūpestingi ir draugiški. Išliko labai malonus įspūdis.

2021-04-19, 21:39 | 1

Norėčiau padėkoti klinikai „Innmed“. Jautrus ir draugiškas požiūris į pacientą, profesionalus gydytojų požiūris į savo darbą. Labai aiškiai ir suprantamai paaiškina Hal-Rar metodo tyrimų rezultatus.