Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Dalius Dominauskas, %

Licencijos

Gydytojas chirurgas

Išduota: 2007-01-09, Nr. MPL-08975, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

90.3% Complete
4.5

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

89.5% Complete
4.5

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

89.7% Complete
4.5

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

91.9% Complete
4.6

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

91.1% Complete
4.6

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

89.5% Complete
4.5

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

91.9% Complete
4.6

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2024-03-14, 17:51 | Registruotas lankytojas 1

Labai geras daktaras Dalius Dominauskas žinantis savo darba malonus atliko operacija puikiai . .Esu viskuom patenkinta 100%ir rekomenduoju visiems .

2024-03-07, 19:15 | Registruotas lankytojas 2

Dėkoju Dienos chirurgijos centro vedėjui Daliui Dominauskui už atliktą operaciją, rūpestį, malonų bendravimą, profesionalumą. Tai vienas iš nuostabiausių gydytojų, kuriuos teko sutikti.

2024-01-25, 13:49 | Registruotas lankytojas 2

Puikus chirurgas ir savo darbo meistras.
Viskas padaryta labai greitai ir, svarbiausia, kokybiškai! Tikras deimantas !
Rekomenduoju pasikonsultuoti su gydytoju DOMINAUSKAS.D. ir daugiau nevažiuoti į Santariškius, visi stebuklai, šalia!

2024-01-22, 16:10 | Registruotas lankytojas 4

Labai puikus chirurgas. Operuoja gražiau nei plastikos chirurgai, o palyginti tikrai galiu. Labai atidus ir rūpestingas, net atrodytų tokia smulkmena kaip pleistro užklijavimas, meistriškai atliktas.
Kadangi operaciją atliko dienos chirurgijos centre valstybinėje įstaigoje, tad atkreipiau dėmesį, jog daktaras yra ne tik labai talentingas kaip specialistas, bet ir tikrai geras skyriaus vadovas. Puiki darbinė atmosfera, skyriuje dirbantys darbuotojai labai paslaugūs, stengiasi padėti, pasirūpinti, visi žino ką daryti, kas už ką atsakingi, susitelkę į darbinį procesą. Jaučiasi sveikas kolektyvo mikroklimatas. Ir norisi dėl to pasidžiaugti. Džiaugiuosi atradusi šį puikų daktarą.

2024-01-04, 14:27 | Registruotas lankytojas 818

Labai ačiū už gydimą,už atliktą tulžies pūslies šalinimo ooeraciją

2024-01-02, 15:28 | Registruotas lankytojas 2

Dėkoju daktarui D.Dominauskui už pagalbą. Kaip pacientui, buvo labai svarbu jausti daktaro įsigilinimą į atvejo aplinkybes, profesionalumą priimant sprendimus, ir empatiją pacientui.

2023-11-24, 12:47 | Registruotas lankytojas 1

Tik teigiamai galiu atsiliepti apie šį gydytoją. Po operacijos teiravosi kaip jaučiuosi, ar manimi rūpinasi seselės, išsamiai papasakojo apie mano situaciją, patarė kaip prižiūrėti žaizdas namų sąlygomis. Skyrė laiko, niekur neskubėjo, atsakė į visus klausimus išsamiai. Malonus, atsakingas, empatiškas. Rekomenduoju.

2023-11-21, 11:07 | Registruotas lankytojas 1

Esu labai dėkinga šiam nuostabiam gydytojui Daliui Dominauskui už atliktą operaciją. Žmogus su didele patirtimi ir širdimi. Dėmesingas, šiltas, rūpestingas. Taip pat noriu padėkoti gydytojui anesteziologui ir visam tą dieną dirbusiam dienos chirurgijos centro personalui: nuo registratorės, slaugučių iki gydytojų. Jei dar kada reikės operuotis, tai tik
šioje istaigoje. Visiems rekomenduoju. Ačiū Jums, nuostabūs žmonės. Sėkmės Jūsų nelengvame ir atsakingame
darbe.

2023-10-13, 20:14 | Registruotas lankytojas 3

Labai malonus ir profesionalus specialistas. Rekomenduočiau visiems.

2023-10-12, 10:28 | Registruotas lankytojas 2

Ką tik grįžau po operacijos, kurią man atliko daktaras D.Dominauskas.
Tai tikrai profesionalus gydytojas ir nuoširdus žmogus. Daktarą D.Dominauską vertinčiau kaip 21 amžiaus gydytojo etaloną.

2023-05-25, 10:49 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabus savo srities profesionalas ir žmogus,kaip ir visa su gydytoju dirbanti komanda. Aukščiausio lygio suteikta profesionali pagalba. Visi žmonės tiesiog nuostabūs, rūpestingi. Operacijos praėjo sėkmingai ir gydymas vykstas puikiai, Nuoširdžiai esame dėkingi visai komandai ir chirurgui Dominauskui. Ačiū sveikatos Jums ir visokeriopos sėkmės!

2023-02-03, 17:43 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabus gydytojas! Didelis ačiū už tokį požiurį į savo darbą, į savo pacientus, už profesionalumą, empatiją ir nuoširdų rūpestį! Viskas bus gerai su Lietuvos medicina, jeigu dirbs tokie gydytojai!

2023-01-14, 11:23 | Registruotas lankytojas 1

Maloniai bendraujantis, “nepasikėlęs” gydytojas. Išklausantis, paaiškinantis, rūpestingas tiek konsultuodamas, tiek operacijos metu. Nuoširdžiausiais AČIŪ gydytojui - pavyzdys, koks turi būti Gydytojas, ir jo vadovaujamam personalui - visos labai rūpestingos, malonios, “šiltos”.

2022-12-27, 13:30 | Registruotas lankytojas 2

Seniai neteko sutikti tokio šilto, malonaus ir išklausančio gydytojo. Įdėmiai buvau išklausyta, įsigilino į situaciją, perskaitė ligos istoriją e-sveikatoje. Niekur neskuba, atidus. Šiuolaikiniai daktarai nuolat skuba, lekia, greitai pažeria informaciją, ko negaliu pasakyti apie šį nuostabų daktarą. Tikrai rekomenduoju kas pavargę nuo skubančių ir nesigilinančių į situaciją daktarų - ateikite pas gerb. D.Dominauską - būsite atidžiai išklausyti ir išgirsti.

2022-12-27, 13:30 | Registruotas lankytojas 2

Seniai neteko sutikti tokio šilto, malonaus ir išklausančio gydytojo. Įdėmiai buvau išklausyta, įsigilino į situaciją, perskaitė ligos istoriją e-sveikatoje. Niekur neskuba, atidus. Šiuolaikiniai daktarai nuolat skuba, lekia, greitai pažeria informaciją, ko negaliu pasakyti apie šį nuostabų daktarą. Tikrai rekomenduoju kas pavargę nuo skubančių ir nesigilinančių į situaciją daktarų - ateikite pas gerb. D.Dominauską - būsite atidžiai išklausyti ir išgirsti.

2022-11-17, 14:53 | Registruotas lankytojas 1

Labai maloniai bendraujantis gydytojas, išsamiai viskas aiškina, atsako į visus klausimus, pasigilinti į problemą. Gydytojas man padarė labai gerą įspūdį.

2022-10-12, 15:28 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabus gydytojas! Džiaugiuosi, kad papuoliau būtent pas Gyd. Dominauską. Bendravimas nuoširdus, viskas labai sklandžiai, konkrečiai. Esu sužavėta Jūsų vadovaujamo skyriaus personalu, visi begalo rūpestingi ir malonūs. Sėkmės jums ir didelis Ačiū!
Didžiausios rekomendacijos.

2022-09-06, 20:18 | Registruotas lankytojas 2

Tai Gydytojas iš didžiosios raidės. Išklausantis, įsigilinantis į problemą, nuraminantis ir nepriekaištingai atliekantis savo darbą. Esu be galo dėkinga, tik šio nuostabaus gydytojo dėka buvo greitai atlikta operacija, po operacijos ne kartą domėjosi mano savijauta, viską detaliai paaiškino. Didesnio profesionalo savo srityje dar neteko sutikti. Gydytojas, kuris nėra tiesiog šaltai atliekantis savo darbą, o ypatingai raminantis, užtikrintas, pasitikintis bei nestokojantis žmogiškumo faktoriaus. Didelis ačiū Jums ir visam Jūsų personalui Antakalnio Dienos Chirurgijos skyriuje, kad galėjau jaustis rami visą gydymo laiką. Toks malonus personalas, aukščiausias lygis!

2022-05-25, 08:40 | Registruotas lankytojas 5

Labai profesionalus, savimi pasitikintis, malonus gydytojas! Nuo pat pirmo skambučio sužavėjo savo šiltu bendravimu! Buvo nebaisu ir operuotis važiuoti.
Pakonsultavo, operaciją atliko, išrašė namo, ne kartą užėjo į palatą pasiteirauti. Aiškiai nurodė tolimesnį gydymą - viskas tiesiog puiku!
Geriausi Jums linkėjimai, gydytojau ir visokeriopos sėkmės!

2018-07-01, 21:08 | Registruotas lankytojas 1

Sakoma peržengęs slenkstį suprasi kokia įstaiga, koks bendravimas.
Gydytojo D. Dominausko vadovaujamame "Dienos chirurgijos" skyriuje yra nuostabi atmosfera, paslaugus, kompetetingas, nuoširdus personalas.

Šis gydytojas, kada teko susidurti kelis kartus, pasitiki savimi, jam pirmoje vietoje žmogiškumo faktorius, yra puikus savo srities profesionalas, antroje vietoje puikus vadybininkas ir administratorius. Visada atsako į telefono skambučius.

Man asmeniškai buvo diskomfortas ir nemalonus jausmas klubinėje srityje – gydytojas gydė ir visada rūpinasi.

Jis kiekvieną kartą prieš mane operuodamas pasidomi ir pasiskaito apie ligą, kokie geriausi alternatyvūs pasaulyje žinomi gydymo būdai. Jis svarbiausia niekada nebijo pasikviesti į operaciją kitų specializacijų kolegas, apie tai informavo mane asmeniškai.

Man prieš net kelias operacijas viską paaiškino,paprasta žmonių kalba ir viską parodė kompiuterio ekrane, kaip, kas, kur bus daroma, ką toliau reikės daryti.
Po operacijų konsultavo, kol aš pabaigiau reabilitaciją.

Net dabar praėjus laiko tarpui po operacijų, susitikus gatvėje, parduotuvėje, paklausia kaip sveikata?

AČIŪ Jums Gydytojau, kad esate, "nesusireikšminęs", paprastas žmogus, daug sveikatos ir sėkmės darbe ir asmeniniame gyvenime, daugiau tokių sąžiningų gydytojų Lietuvoje.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Dalius Dominauskas?
2018-07-01, 20:25 | Registruotas lankytojas 1

Šis gyd. Dalius Dominauskas yra nuostabus, auksinių rankų chirurgas, kuris nesubjauroja paciento kūno skalpelio pjūviais.
Gyvenime taip susiklostė situacija, kad teko operuotis 6 kartus, visus kartus patikėjau gerb. gydytojui D. Dominauskui, jis ne tik gydytojas, bet ir nuostabus žmogus ir psichologas, kuris moka suprasti atjausti ir visada nuraminti.
Gydytojas savo darbe visada vadovaujasi sveika logika, ir Hipokrato priesaika, jam nėra darbo valandų, jis dirba vardant žmogaus sveikatos ir gerovės.
Linkiu, daug sveikatos ir gražių gyvenimo metų, gelbėjant dar daug žmonių gyvybių, šiam, geram žmogui–gydytojui iš Didžiosios raidės.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Dalius Dominauskas?
2016-06-30, 22:50 | IP: 84.15.189.224

Labai geras gydytojas. Profesionalumas aukščiausiam lygyje. Operaciją atliko puikiai. Jau trečią dieną jaučiausi lyg nieko ir nebuvo operuota. Auksinės rankos. Po operacikos palatoje lankėsi ne kartą. Nuoširdžiai rūpinosi. Puikus kaip žmogus. Labai dėkinga šiam gydytojui ir džiaugiuosi, kad pas jį papuoliau. Duok dieve Jam sveikatos ir sekmės darbe, bei asmeniniame gyvenime.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Dalius Dominauskas?
2013-01-27, 17:17 | IP: 84.15.185.98

Konkretus, isklauso pacienta, pasitikintis savimi, atrodo, kad zino ka daro, todel manau, kad profesionalus. Aciu!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Dalius Dominauskas?