Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Inesa Žeimė, %

Registracija čia ir dabar
SUGIHARA, grožio terapijos ir chirurgijos klinika
Licencijos

Gydytojas akušeris-ginekologas

Išduota: 2011-06-29, Nr. MPL-16894, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

81.4% Complete
4.1

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

87.8% Complete
4.4

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

87.4% Complete
4.4

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

91.8% Complete
4.6

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

89% Complete
4.5

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

84.3% Complete
4.2

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

95.5% Complete
4.8

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
SUGIHARA, grožio terapijos ir chirurgijos klinika
Pacientų atsiliepimai
2024-03-07, 22:44 | Registruotas lankytojas 2

Daug girdėjau gerų atsiliepimu apie gydytoją Inesa Žeime,labai norėjau būtent pas ją pakliūti, ES jau treji metai turiu gyvenimo prastą kokybę.Ir privačiai reguliariai tikriausi ir savo poliklinikoje,pas daktarės koleges,o čia tik pakliuvau pas gydytoją,o ji tik suspindėjo kaip kelrodė žvaigždė ir pirminė jos diagnozė pasitvirtino ir aš jau po operacijos visa laiminga ir džiaugsminga.Gydytoja reto grožio,maloni,konkreti,simpatiška ir profesionali.Saugosiu ir gerbsiu gydytoją ir visada mano maldose bus palinkėjimas Dievuliui į ausį,kad gydytoja Inesa būtų visada stipri ir sveika,o mes jos pacientai jai linkėsime ir amžinai dėkosime.Ačiū,ačiū,ačiū

2024-02-14, 13:13 | Registruotas lankytojas 2

Puiki gydytoja, kuri išsprendė visas mano problemas, išsamiai paaiškino gydymo procesą bei priežiūrą po procedūros. Pas gydytoją lankiausi Sugihara klinikoje, Vilniuje - patys geriausi atsiliepimai.

2024-02-14, 13:13 | Registruotas lankytojas 2

Puiki gydytoja, kuri išsprendė visas mano problemas, išsamiai paaiškino gydymo procesą bei priežiūrą po procedūros. Pas gydytoją lankiausi Sugihara klinikoje, Vilniuje - patys geriausi atsiliepimai.

2023-06-22, 12:27 | Registruotas lankytojas 1

Nepaprasto malonumo gydytoja. Atliko išsamią anamnezę, išsiaiškino mano lūkesčius ir problemas. Aiškiai atsakė į klausimus, sudarė planą. Esu labai dėkinga gydytojai, linkiu gero darbo ir būtinai sugrįšiu, kai tik vėl reikės.

2022-12-29, 18:04 | Registruotas lankytojas 2

Pas gydytoją lankausi jau senokai ir tik geriausios rekomendacijos. Patikrina ligos istoriją, išsamiai paaiškina, nusiunčia pas kitus specialistus, kai reikia. Pirma gydytoja pastebėjusi problemą ir padėjusi išspręsti. Kruopščiai prižiūrėjo nėštumą.
Slaugė(akušerė) kartu dirbanti irgi puiki.

2022-12-22, 17:18 | Registruotas lankytojas 4

Esu labai patenkinta atradusi šią gydytoją. Šeškinės poliklinikoje teko lankytis pas Dubinienę, Malinauskienę, kurios nė iš tolo neprilygsta Inesos Žeimės profesionalumui. Vizitų metu jaučiu ramybę, profesionalumą, išsamiai apie viską papasakoja, išsamiai ištiria, skiria gydymą, alternatyvas.. ir sesutė, nepamenu pavardės, labai maloni. Gera ir malonu pas Jus sugrįžti. AČIŪ!

2022-05-04, 22:30 | Registruotas lankytojas 2

Puiki gydytoja, viską išsamiai išaiškina, atsako į klausimus. Lankausi šiuo metu pas šią gydytoją Sugiharos klinikoje. Prieš tai konsultavausi pas kelias gydytojas ir man paskyrė ginekologinę operaciją, kuri yra sudėtinga, tačiau garantijų kad problema nepasikartos, nėra. Ši gydytoja nuteikė labai optimistiškai, šiuo metu taiko nechirurginį gydymą, labai tikiuosi, kad bus veiksminga ir puikiai suprantu, kad ne vien nuo gydytojos priklauso rezultatai, bent jau mano atveju; tačiau galimybė atidėti ar gal net ir išvengti operacijos labai džiugina.

2022-03-01, 19:58 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabi savo srities specialistė. Labai švelni ir maloni daktarė, visada malonu lankytis ir nejuntamas joks diskomfortas. Kiekvieną kartą išlydi su šypsena. Rekomenduoju visu 100%.

2022-01-15, 21:32 | Registruotas lankytojas 3

Lankiausi pirmą ir tikrai tik geriausios rekomendacijos. Maloni, rami, atsakė į visus klausimus, paskyrė reikiamus tyrimus.

2021-11-09, 21:08 | Registruotas lankytojas 3

Perėjau per daug ginekologų šeškinės poliklinikoje, bet ši daktarė paliko geriausią įspūdį, jautiesi svarbi, išklausyta. Juntamas rūpestis klientu.

2021-08-13, 00:47 | Registruotas lankytojas 4

Gera ir rami gydytoja, į visus kvailus nekvailus klausimus atsakanti, nežeminanti paciento išklausanti. Jei reikia ramaus tono, atsipalaidavimo ir puikios konsultacijos, tik pas ją!

2021-04-23, 11:28 | Registruotas lankytojas 2

Pirmas mūsų pokalbis vyko telefonu dėl karantino. Kadangi nerimavau dėl savo nėštumo, gydytoja mane nuramino, ir tikrai padėjo man. Labai džiaugiuosi jog būtent ši gydytoja prižiūrėjo mano nėštumą. Nežine kaip viskas būtų susiklostę jei ne jos supratingumas ir profesionalumas. Dabar jau supuoju beveik 4 mėn berniuką :) Tik geriausi atsiliepimai.

2021-01-31, 22:19 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabi gydytoja! Lankiausi pas ją pirmo nėštumo metu, tikiuosi, jog pavyks lankytis ir sekančio. Poliklinikos nekeičiu vien dėl šios specialistės. Rami, atidi, švelni, viską aiškiai ir konkrečiai paaiškina! Vien geriausi atsiliepimai.

2020-05-14, 07:56 | Registruotas lankytojas 2

Šiuo metu gydytoja prižiūri mano nėštumą. Kadangi nėštumas - ne liga, vertinimas apie "problemos gydymą" netikslus. Atėjus į gyvą vizitą dažnai tenka luktelti, bet manau tai normalu - nėštukės turi daug klausimų ir joms reikia skirti dėmesio.

Šauni gydytoja, dėmesinga, rami ir draugiška. Išsamiai atsako į visus klausimus, nuolat primena, kad saugočiau save dėl koronaviruso grėsmės. Jei reikia - pavyksta prisiskambinti į kabinetą (ne visada, bet tai normalu - gydytojų krūviai dideli). Net ir nuotolinė priežiūra mane tenkina, jaučiu daug dėmesio.

Džiaugiuosi, kad savo pirmam nėštumui pasirinkau ją.

2020-01-31, 11:35 | Registruotas lankytojas 2

Puiki gydytoja! Nuo to karto, kai teko pas ją apsilankyti Šeškinės poliklinikoje, laukiu eilėse ir einu tik pas šią gydytoją. Priima su šypsena - išlydi su šypsena. Galiu paklausti visko, kas mane domina ir aktualu, visada atsako į rūpimus klausimus, padeda stebėti savo būseną ir niekada nejaučiu spaudimo, kad mano vizito laikas jau baigiasi. Tikrai rekomenduoju!!

2019-08-18, 17:40 | Registruotas lankytojas 7

Gydytoja jauna, švelni ir supratinga. Man reikėjo gydytojos, kuri nešmeižtų žvilgsniais dėl mano seksualinės istorijos, su ja jaučiausi saugi. Gydytoja suprantinga ir atidi. Atsakė į visus klausimus ir nuramino. Rekomenduoju jaunoms panelėms, drąsiai galite rinktis šią ginekologę.

2019-08-06, 14:47 | Registruotas lankytojas 4

Seskines poliklinikoje teko lankytis ne pas viena ginekologe, neturejau savo favorites, bet po vizito pas sia gydytoja supratau, kad nuo siol eisiu tik pas ja. Kas itin patiko, tai kad gydytoja vizito metu neskuba ir isigilina i problema. Idemiai isklauso nusiskundimus, issamiai pakomentuoja paskirta gydyma, maloniai ir detaliai atsako i klausimus. Duoda naudingu patarimu. Apziura atlieka lb svelniai, be jokio diskomforto. Esu be galo patenkinta atradusi sia nuostabia gydytoja.

2019-08-04, 17:51 | Registruotas lankytojas 5

Prižiūrėjo mano nėštumą ir tikrai likau patenkinta. Gydytoja maloni ir profesionali. Nėštumas buvo sklandus, tai ir nusiskundimų neturėjau. Bet kokiu atveju galiu drąsiai rekomenduoti šią gydytoją :)

2019-07-08, 11:49 | Registruotas lankytojas 1

Papuoliau pas ją nežinodama nei vienos šeškinės poliklinikos gydytojos, pasirinkau random. Prižiūrėjo mane nėštumo metu. Visiškai super wow, puiki specialistė, neperdėtai maloni, puikus žmogus apskritai. Daug patarimų davė, daug žinių sukaupusi, nenupezusi, jauna, entuaziastinga. Rekomenduoju labai smarkiai!

2019-02-18, 14:00 | Registruotas lankytojas 2

Rūpestinga ir nešališka problemoms gydytoja. Stengiasi spresti iškilusias gydymo metu problemas, atsakinga. Lankausi pas ja 3 metus profilaktiškai patiko mandagus elgesys. Dabar iškilus problemai tikrai nepaleido iš akių, skyrė papildomų apsilankymų - gydymo proceso kontrolei, galima sakyti aukojo savo asmeninį laiką. Rekomenduoju šitą gydytoją.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Inesa Žeimė?
2018-07-03, 10:04 | Registruotas lankytojas 1

Tikrai šauni gydytoja. Prieš apžiūrą pasidomėjo kaip sekasi, kuo skundžiuosi.. labai draugiška ir miela. Apžiūrėjo visapusiškai ir informavo ką reikia pasidaryti ateityje ir kaip gydyti susidariusia situaciją.
Rekomenduoju eiti pas ją, nes tikrai gilinasi ir kaip į pacientą ir į kaip žmogų, bet ir į turimus nusiskundimus ir formuojant - pateikiant reziumė. Asmeniškai eisiu tik pas ją!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Inesa Žeimė?
2018-01-09, 08:55 | Registruotas lankytojas 1

Demesinga, mandagi gydytoja. Atsake i visus rupimus klausimus, skyre pakankamai demesio. Rekomenduociau apsilankyti butent pas Inesa Zeime. Likau patenkinta vizitu.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Inesa Žeimė?
2017-10-29, 15:29 | IP: 5.20.196.90

Profesionali gydytoja, priziurejo mane viso nestumo metu. Suteikdavo informacijos, noriai atsakinejo i klausimus. Visada buvo malonu lankytis nors ir valstybinej poliklinikoj, taciau aptarnavimas visiskai nesiskyre nuo privaciu gydymo istaigu. Esu labai dekinga siai gydytojai ir toliau pas ja lankausi.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Inesa Žeimė?
2017-10-09, 20:42 | IP: 78.61.242.157

Taip! Labai pasiseke, kad pakliuvau pas sita daktare. Rekomenduoju. Aciu Jums uz profesionaluma. K.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Inesa Žeimė?
2017-06-28, 11:37 | IP: 78.56.158.164

Geriausia ginekologė pas kurią yra tekę lankytis. Labai maloni, švelni, nuoširdi, supratinga, išsamiai atsakė į visus rūpimus klausimus. Šią gydytoją man rekomendavo draugė ir tikrai ją rekomenduoju ir kitoms moterims. Ačiū jums Inesa, esate nuostabi gydytoja ir žmogus taip pat! Sėkmės jums didžiausios. Pacientė Lina :))))))

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Inesa Žeimė?
2017-06-16, 15:40 | IP: 193.216.58.56

Labai maloni, švelni gydytoja. Neskubina, išsamiai paaiškina viską. Labai patiko. Rekomenduoju

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Inesa Žeimė?
2017-05-14, 21:07 | IP: 213.159.49.67

Gydytoja puiki.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Inesa Žeimė?
2017-04-29, 14:41 | IP: 78.158.10.154

Geriausia ginekologė pas kurią yra tekę lankytis. Labai maloni, švelni, supratinga, išsamiai atsakė į visus rūpimus klausimus. Šią gydytoją man rekomendavo draugė ir tikrai ją rekomenduoju ir kitoms moterims. Ačiū jums Inesa, esate nuostabi gydytoja ir žmogus taip pat! Sėkmės jums didžiausios.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Inesa Žeimė?
2017-03-25, 22:28 | IP: 5.20.173.133

Nuostabi, labai švelni, maloni gydytoja. Rekomenduoju.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Inesa Žeimė?
2017-01-31, 13:02 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabi gydytoja. Nuostabu, kad yra tokių gydytojų puikiai dirbančių ir poliklinikoje.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Inesa Žeimė?
2017-01-08, 18:47 | IP: 78.61.215.53

Maloni, geranoriška gydytoja, pas kurią malonu lankytis nėštumo metu. Ir seselė, kuri dirba su ja, taip pat maloni, tad nesijaučia įtampos apžiūros metu.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Inesa Žeimė?
2016-10-31, 21:06 | Registruotas lankytojas 5

Pasitikiu šia gydytoja. Maloni, kompetentinga, savo iniciatyva viską išsamiai paaiškina ir labai suprantamai pateikia gydymosi planą.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Inesa Žeimė?
2016-10-30, 16:57 | IP: 78.157.80.4

Man be proto pasisekė, kad patekau pas šią gydytoją. Labai maloniai ir profesionaliai bendravo, davė atsakymus į rūpimus klausimus. Nuoširdžiai rekomenduoju!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Inesa Žeimė?
2016-10-18, 09:02 | Registruotas lankytojas 4

Puiki, kompetetinga, maloni gydytoja!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Inesa Žeimė?
2016-09-30, 15:52 | IP: 78.56.110.128

Maloni, rūpestinga, viską paaiškinanti, neskubanti.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Inesa Žeimė?
2016-03-22, 07:57 | IP: 5.20.100.247

Labai maloni ir profesionali gydytoja. Prižiūrėjo mano nėštumą, suteikė daug informacijos, visada viską paaiškindavo, neskubindavo

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Inesa Žeimė?
2013-09-16, 15:33 | IP: 78.56.175.135

Labai maloni, rūpestinga ir atsakinga saktarė :)

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Inesa Žeimė?
2013-02-08, 10:18 | IP: 84.240.49.93

Labai maloni, supratinga. Paaiškina, pataria.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Inesa Žeimė?