Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Jūratė Staikūnienė, %

Licencijos

Gydytojas alergologas ir klinikinis imunologas

Išduota: 2009-02-13, Nr. MPL-12412, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Vidaus ligų gydytojas

Išduota: 2007-10-26, Nr. MPL-10077, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Gydytojas vaikų alergologas

Išduota: 2019-03-20, Nr. MPL-23648, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

65.8% Complete
3.3

Laukiau iki 15 min

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

75.2% Complete
3.8

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

71.8% Complete
3.6

Išgydė tik dalį problemos

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

74.2% Complete
3.7

Iš esmės atsakė, bet ne išsamiai

Ar skyrė pakankamai laiko?

64.9% Complete
3.2

Įvertino tai kas būtina, bet plačiau nesigilino

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

60.6% Complete

Domėjosi, bet mano iniciatyva

Kaip vertinate paslaugų kainas?

63.6% Complete
3.2

Kaina atitiko paslaugos kokybę

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2025-09-19, 21:48 | Registruotas lankytojas 4

Lankėmės pas gydytoją su pirmagime, dabar apsilankėme jau gimus ir antram vaikui. Diagnozės tikslios, greitos, konsultacijos mane tenkino 100 procentų. Į visus klausimus atsakė. Gydymas efektyvus. Labai vertinu gydytoją, savo srities profesionalė.

2025-05-28, 21:25 | Registruotas lankytojas 1

Lankėmės pas gydytoją CD8 klinikoje, kelis kartus dėl vaiko įvairių bėrimų - visais atvejais ne alergija, bet gydytoja tiksliai diagnozavo kas per bėrimas, kokia eiga bus ir kokius vaistus naudoti.

2024-11-06, 10:42 | Registruotas lankytojas 2

Buvo nuotolinė konsultacija telefonu. Gydytoja nuoširdžiai ir išsamiai aptarė tyrimų rezultatus. Atsakė į visus rūpimus klausimus bei pateikė patarimų. Tikrai rekomenduoju!

2024-01-03, 14:24 | Registruotas lankytojas 2

Gydytoja visiškai be atsakomybės. Rašau nes noriu apsaugoti kitus žmones. Nuo jos paskirtų gram neig. bakterijų imunitetui "stiprinti" dabar turiu širdies endokarditą, kurios galimai sukelė širdies problemas. Numetė dėžutę ir išėjo. Ar jai dabar rūpi, kad vos pasivelku? Rūpėjo tik pinigus paimti. Jos kompetencija yra žmogui padėti, o nepakenkti. Gavosi viskas atvirkščiai. Kaip man dabar išsikrapštyti tas bakterijas?

2023-04-06, 18:40 | Registruotas lankytojas 1

Mano patirtis labai nemaloni. Gydytoja pirmos konsultacijos metu pamiršo išrašyti receptą vaistams, kuriuos man reikėjo iškart įsigyti. Recepto teko prašyti pas šeimos gydytoją. Taip pat gydytoja pamiršo pormo vizito metu pasakyti, kad paskyrė kraujo tyrimus, apie tai sužinojau, kai gavau skambutį, apie nukeliamą antrą sutartą vizitą(skambino pavaduojanti gydytoja ir priekaištavo, kad neatlikau kraujo tyrimų, tąkart ir sužinojau).Būčiau atėjusi į antrą, ilgai lauktą sutartą vizitą veltui. Kraujo tyrimą pavyko padaryti iš antro karto, nes pasitikslinus ar galiu iškart atvykti jį pasidaryti, buvo patvirtina, kad taip (galima nuo 8-17val.) , tačiau atvykus į kliniką paaiškėjo, kad mano tyrimą galima atlikti vėliausiai iki 13val. Teko vykti kitą dieną. Sulaukus antro vizito dienos, atvykti negalėjau, nes susirgau. Pasiskambinus tel. savo vizito numatytu laiku, gavau prašymą paskambinti po valandos, paskambinus po valandos -prašymas buvo perskambinti po 10min., perskambinus po 10min., buvo pasakyta, kad neturi laiko ir patys perskambins. Žinoma skambučio taip ir nesulaukiau. Esu labai nusivylusi! Gydytojai svarbu buvo rekomenduoti nusipirkti vitaminų ir papildų būtent iš privačios klinikos, kur gydytoja dirba privačiai.. Apgailestavo, kad šių preparatų nekompensuoja.. Kaina buvo virš 80e. Klausimas jei būčiau pirkusi vaistinėje, gal ir kompensuojama būtų, na kad pigiau būčiau nusipirkusi-faktas! Labai nerekomenduoju!

2021-10-22, 01:34 | Registruotas lankytojas 33

Esu suzaveta. Is pradziu mane prieme rezidente, dar pagalvojau, kad kokia jauna docente. Nors jauna, bet labai profesionali. Rezidente paaiskino, kad docente su studentais ir truputi veluos. Rezidente labai daug paaiskino, istyre mano alergijas. Pasirodo visa laika klaidingai masciau, kad esu alergsika, o nesu. Nuramino del skiepo.
Tada atejo docente su buriu studentu. Nesu niekada turejusi tokios profesionalios konsultacijos. Ji viska paaiskino ir man, ir studentams. Pakeite man skiriama gydyma. Labai noreciau ir toliau gydytis, bet bijau, kad nepateksiu.
Aciu Jums!

2021-08-10, 20:19 | Registruotas lankytojas 6

Puiki specialistė ir nuoširdi gydytoja. Į visus klausimus atsakė. Ačiū. Tikrai rekomenduoju.
Pati ėjau pagal rekomendaciją, visi taip pat yra patenkinti skirtu efektyviu gydymu. Ilgai kankinančios bėdos baigėsi. :)

2021-05-26, 21:04 | Registruotas lankytojas 5
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 5 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2021-05-12, 15:59 | Registruotas lankytojas 1

Labai gera gydytoja. Metus laiko vargau su sūnaus bėrimais. Šeimos gydytoja nenukreipė pas kitą gydytoją. Paūmėjus ir nuolat nepraeinant bėrimams, kreipėmės patys į šią gydytoją. Gydytoja išmano darbą, labai greitai po konsuktacijos ir apžiūros nustatė galimą priežastį. Būvo atlikti tyrimai ir nustatyta alergija. Laikantos gydytojos rekomendacijų, bėrimai išnyko. Labai ačiū.

2021-04-10, 10:18 | Registruotas lankytojas 3

Nuostabi gydytoja.Atliko tyrimus, rado ligą, viską smulkiai išaiškino kaip gydytis. Rekomenduoju.

2021-03-19, 02:12 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 7 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2021-02-11, 23:11 | Registruotas lankytojas 2

Labai ačiū gydytojai už profesionalią konsultaciją.Ėjome pas tris alergologus ir niekur negavome pagalbos savo sūnui.Gerbiama gydytoja tiksliai diagnozavo ligą ir mūsų problema buvo išspresta.Rekomenduojam.

2021-01-13, 00:23 | Registruotas lankytojas 3
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 9 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2020-08-20, 09:03 | Registruotas lankytojas 2

Pas gydytoja ėjome nepaskaitę atsiliepimų ir labai dėl to gailiuosi. Mūsų šeima nusprendė, kad gydytoja tarp savo titulų akivaizdžiai pametė savo pašaukimą. Į klausimus atsakė abstrakčiai, nesigilindama, nepaaiškindama, o pabandžius sužinoti informacijos man labai aktualia tema, žinoma, susijusia su apsilankymo priežastimi buvo atsakyta, kad neturi laiko gilintis. Laukdami tyrimo rezultatų praleidome kabinete apie 10 min. vieni, kur mūsų vizito metu buvo gydytoja ir kodėl ji tuo metu neskyrė laiko mūsų klausimams nežinia.Vizitas buvo mokamas. Mano asmenine nuomone gydytoja akivaizdžiai didžiuojasi savo pasiekimais tačiau bendrauti su žmonėmis nemoka arba nenori. Apsilankymas buvo nenaudingas ir įnešė daugiau klausimų nei atsakymų be to toks bendravimas labai sugadino nuotaiką.Visiškai nerekomenduoju.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2020-06-06, 11:26 | Registruotas lankytojas 2

Gerai pagalvokit pries eidami pas sita gydytoja. Mano dukrai skyre geriamus skiepus purksti po liezuviu, blogasias bakterijas (auksini stafilokoka), po kuriu dukra oro laseliniu budu priciaudejo namie, visiems seimos nariams is nosies tepinelio isaugo auksinis stafilokokas, ir po ligos man gavosi komplikacija, sutriko regejimas, negaliu skaityti, klusa sutriko, dingo uosle. Dukrai nebuvo bronchitu, ir tokio auksto CRB-150, po situ skiepu istisai bronchitai, ausu uzdegimai, puliuojanti angina. Galit pasiskaityti ka padaro aktyvus auksinis stafilokokas. Jei norite tapti neigaliais, kreipkites i ja. Daktarai paskui ieskos blogis savijautos priezasciu, erkes, bet neikada nepripazins, kad blogai jauciates nuo auksinio stafilokoko, nes anot ju - tai normali kvepavimo taku terpe. Bent mes jau sito brudo iki staikunienes neturejome.

2020-02-03, 15:58 | Registruotas lankytojas 16
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 5 m. 9 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.

2019-11-11, 14:36 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 6 m. 0 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.

2019-06-03, 14:31 | Registruotas lankytojas 9
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 6 m. 5 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.

2019-03-21, 22:48 | Registruotas lankytojas 2
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 6 m. 7 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.

2018-08-31, 11:33 | Registruotas lankytojas 2
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 7 m. 2 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.

2017-02-20, 23:29 | IP: 78.61.203.235

Puiki gydytoja.

2016-02-21, 16:42 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!

2015-07-23, 20:34 | IP: *.*.*.*

2015-05-13, 09:50 | IP: 78.58.128.137

Labai maloni ir profesionali gydytoja. Pasitikiu ja.

2015-03-30, 19:52 | IP: 78.63.112.210

Puiki gydytoja ,nuosirdi,įsiklausanti į simptomų eigą ,veiksnius, gretutines li gas galinčias sukelti odos problemas. Apsilankius pas šią specialistę, imi tikėti,kad ir pas mus dar yra puikių gydytojų .AČIŪ

2015-03-26, 16:56 | IP: *.*.*.*

2015-01-31, 18:34 | IP: 77.221.72.110

Ši gydytoja labai padejo mano dukrai. Dabar tik ja ir pasitikiu.

2015-01-20, 00:03 | IP: 78.63.199.76

Gerbiama gydytoja yra pavyzdys kitiems gydytojams. Tik ji mane grąžino į normalų gyvenimą. Širdingai Jai dėkoju.

2014-07-04, 16:24 | IP: 87.239.86.90

pacientui pateikia per mažai informacijos, o pateikiama informacija yra labai tendencinga. Be jokių tyrimų skiria vaistus su antibiotikais (Fucidin tepalas), kuris ne tik kad nepadėjo, bet dar ir pakenkė.

2013-09-02, 11:22 | IP: *.*.*.*

2013-03-17, 08:09 | IP: 78.57.182.182

Daktarė Jūratė Staikūnienė - profesionalė ne tik savo srities. Ji pastebi ir kitas paciento ligas. Per šešerius mano gydymosi metus man rado tris kitas ligas, kurių nepastebėdavo mano šeimos gydytojas.
Daktarė visada linksma, švelni, atidi. Ačiiū nežinau kam, kad teko pakliūti pas šią Daktarę (dabar visiems savo pažįstamiems Ją rekomenduoju), o Daktarei DĖKUI, kad Ji tokia yra.