Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Vytautas Jankūnas, %

Licencijos

Plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas

Išduota: 2005-07-04, Nr. MPL-07084, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

84.6% Complete
4.2

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

91.3% Complete
4.6

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

87% Complete
4.3

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

86.5% Complete
4.3

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

81.9% Complete
4.1

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

79.2% Complete

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

68.3% Complete
3.4

Kaina atitiko paslaugos kokybę

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2024-09-20, 09:32 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabus gydytojas. Profesionalus su didele metu patirtim, malonus bendravimas, atsako I visus klausimus.Labai patenkinta rezultatais. Pacios geriausios rekomendacijos super specialistas.

2024-06-12, 17:46 | Registruotas lankytojas 1

Buvo atlikta nosies plastika, esu jau šiek tiek daugiau nei mėnesis po operacijos. Tikrai pranoko lūkesčius, esu labai patenkinta, kad būtent šį daktarą pasirinkau. Jei dar dvejojate nuoširdžiai rekomenduoju, tikrai savo srities specialistas. Gaila, kad mažai jo darbų galima rasti viešoj erdvėj, nes tikrai būtent mano atveju nosies plastika atlikta idealiai. Kiek iš kitų aplinkinių yra daresi taip pat tokias op. pas kitus pl.ch tikrai rezultato su mano atveju nesulyginsi, nes atlikta nepriekaištingai. Tiek dėl kvėpavimo, tiek vizualine išvaizda.

2024-05-09, 15:01 | Registruotas lankytojas 3

Ilgai domėjausi, kurį chirurgą rinktis. Teko bendrauti su keliais, bet atėjus ir pakalbėjus su gerb, Vytautu, nekilo net abejonių, jog jis suprato ko aš noriu, visiškai atsidaviau į jo rankas, leidau jam priimti sprendimus(nors pati remiantis kitų rekomendacijomis būčiau dariusi atvirkščiai) ir rezultatą turiu nuostabų ir būtent tokį apie ką svajojau. Gydytojas rūpestingas, atsako į kekvieną man rūpimą klausimą. Didžiausios rekomendacijos ir linkiu visiems pasitikėti ir klausyti ką rekomenduoja gydytojas būtent Jums! Ačiū!

2024-05-09, 15:01 | Registruotas lankytojas 3

2024-04-17, 01:07 | Registruotas lankytojas 2

Gydytoja pasirinkau nuojautos vedama. Konkretus, tikslus,nedaugžodžiaujantis. Krūtų pakėlimo + implantai, operacija atlikta puikiai, esu patenkinta rezultatu. Ačiū už atgauta pasitikėjimą.

2024-01-17, 20:11 | Registruotas lankytojas 1

Labai dziaugiuosi krutu didinimo operacija. Randeliu manau beveik net nesimatys, graziai susiuta, esu laiminga!❤️

2023-11-24, 14:49 | Registruotas lankytojas 1

Esu visiškai patenkinta gydytojo darbu,konkretus,nedaugžodžiaujantis,personalas nuostabus❤️

2023-09-26, 14:52 | Registruotas lankytojas 1

Gydytoja Vytautą Jankūną pasirinkau iš pajautimo ir tikrai neprašoviau. Konsultacija įvyko greitai be jokių tuščiu plepalų viskas trumpai ir aiškiai buvo paaiškinta kaip kas vyksta ir ko tikėtis. Manyčiau asmenybėms su dideliu EGO gali būti sunkoka bendrauti. Operacijos dieną jaučiausi ramiai gydytoju pasitikėjau 100 %. Pagalbinis personalas taip pat puikus, jokių priekaištu neturiu. Tik dideli DĖKINGUMA gydytojui už jo atliktą darbą. Dabar belieka priprasti prie pasikeitusio vaizdo kurį matau. :) Rekomenduoju puikus specialistas!

2023-09-18, 18:24 | Registruotas lankytojas 1

Po krūtinės implantų sudėjimo pas gyd. Vytautą Jankūną - akivaizdžiai liko krūtinė asimetriška - viena krūtis didesnė, kita mažesnė ir žemiau, speneliai taip pat nevienodame lygyje. Kapsulės kontraktūros nėra, viskas ok - tai tiesiog gydytojo nekokybiškai atliktas darbas. Iškarto po operacijos net gijimo metu matėsi kad viena krūtis didesnė kita mažesnė. Kiek suprantu, tai tokiais atvejais yra dedami skirtingo dydžio implantai. Parodžius gydytojui jo atsakymas - "tai pas jus nuo subrendimo galbūt buvo krūtų asimetrija? (Ko prieš operaciją jis man net nesakė kad ji yra, o kai krūtinės praktiškai nėra pati gali ir nepastebėti yra asimetrija ar ne). Aš - "galbūt ir buvo, bet pati to nemačiau, o jūs nepasakėte. Beto mes ir kreipiamės į gydytoją kad ištaisyti netobulumus ir turėti gražią krūtinę". V. Jankūnas - "Jei nepatinka kreipkitės į kitą gydytoją".
Tai va. Tikrai patarčiau jei nenorite rizikuoti nesikreipti į šį chirurgą ????

2023-05-20, 17:08 | Registruotas lankytojas 2

Buvo atlikta pilna nosies operacija. Nors ir rezultatas matysis tik po geru metu, esu patenkinta tuo kaip mane prieme, viska paaiskino. Malonus daktaras, mokantis nuraminti. Viska sako tiesiai sviesiai, todel sukele saugumo jausma. Rekomenduoju ❤️

2023-05-20, 17:08 | Registruotas lankytojas 2

2023-05-04, 14:16 | Registruotas lankytojas 1

Didingusi krutinę su implantais. Gydytojas tobulai parinko dydį. Kadangi turėjau krūtinės ląstos deformaciją, pergyvenau dėl asimetrijos. Kad išlyginti asimetriją gydytojas parinko skirtingo dydžio implantus. Po operacijos vaizdas nerealus, nesitikėjau kad pavyks taip gerai! Ačiū gydytojui!

2023-01-31, 12:12 | Registruotas lankytojas 1

Dariausi krūtų didinimo operaciją sausio 17d. Dabar esu gijimo procese. Skaitau raudonus atsiliepimus ir nelabai tikiu, nes šis gydytojas tikrai nuostabus, profesionalus, konkretus ir dar prie to paties šmaikštus :) Jei kyla man klausimų, jau rašau į e-mail, nes tikrai užsiėmęs yra, nesinori net trukdyt, tai atrašo visada. Jei negali pakelti ragelio, visad perskambina. Esu labai patenkinta jo darbu ir jo komanda, kuri labai šauni. Rezultatas jau dienomis gražėja! Ačiū daktarui, kad galiu vėl pasijausti moterimi!

2023-01-24, 10:59 | Registruotas lankytojas 1

Gruodžio mėnesį atlikta krūtinės didinimo operacija. Operacija atlikta savaitė po konsultacijos, nuo pirmo vizito iki šiol esu patenkinta. Konsultacija truko neilgai, tačiau viskas buvo aiškiai ir konkrečiai paaiškinta, gydytojas tikrai nepilsto iš tuščio į kiaurą. Ko paklausite viską atsakys. Pasitaikė labai malonus personalas, ypač operacinėje, labai fainos sesutės, vis prieidavo paklausti ar viskas gerai po narkozės atsigavimo. Ir prieš suleidžiant narkozę viską papasakojo kas ir kaip bus. Kadangi operacija buvo atliekama ryte, gydytojas darbo dienos pabaigoje užėjo pats pasiteirauti kaip jaučiuosi, ar viskas gerai. Praėjo daugiau nei mėnuo po operacijos, kiekvienu vizitu pas gydytoją esu patenkinta, o rezultatu negaliu atsidžiaugti taip pat. Geriausios rekomendacijos !!!

2023-01-05, 21:48 | Registruotas lankytojas 1

Puikus gydytojas!! Rezultatas pilnai atitiko mano lūkesčius. Labai patiko tai, kad gydytojas konkretus, viską greitai ir tikslingai paaiškino. Grįžčiau dar kartą.

2023-01-02, 15:54 | Registruotas lankytojas 1

Labai puikus ir savo darbą profesionaliai kartu su komanda atliekantis gydytojas. Pagarba ir sėkmės Jums . Vida Palanga.2023m.

2022-11-16, 21:10 | Registruotas lankytojas 2

Dariausi krutines operacija, viskas vyko sklandziai. Daktaras puikiai paiskino visa operacijos eiga ir po operacine prieziura. Jau 3 operacija pas si nuostabu plastikos chirurga. ( dariau perma lip ir virsutiniu voku operacijas pries tai) 100% rekomenduoju!

2022-11-16, 21:10 | Registruotas lankytojas 2

2022-10-12, 21:37 | Registruotas lankytojas 2

Esu labai patenkinta pasirinkusi šį gydytoją. Labai malonus, šiltas, konkretus bendravimas. Į visus klausimus konsultacijos metu buvo išsamiai atsakyta. Prieš operaciją ir po operacijos gydytojas buvo dėmesingas, visi nurodymai aiškiai pateikti. Esu dar gyjimo procese, tačiau kol kas rezultatas atrodo būtent toks, kokio ir tikėjausi :) Iš manęs, tik geriausi atsiliepimai šiam gydytojui!

2022-09-21, 12:51 | Registruotas lankytojas 3

Konkretus, patikimas, gerai žinantis savo darbą plastikos chirurgas!

2022-09-12, 23:45 | Registruotas lankytojas 2

Puikiai savo darbą išmanantis gydytojas. Gydytojas,pas kurį ateini ir nejaučiamas joks diskomfortas,nes jis visada su puikia nuotaika,pagarbus,labai maloniai bendraujantis,konkretus. Tik geriausi atsiliepimai ir rekomendacijos. Tiek iki operacijos,tiek priežiūra ir bendravimas po- 10 balų!

2022-09-05, 13:26 | Registruotas lankytojas 7

Buvo atlikta krūtų didinimo operacija. Atsiliepimą palieku praėjus beveik 2 metams po operacijos. Apatinė krūtų dalis yra visiškai nejautri, nors gydytojas sakė, kad po 4 mėnesių turėtų praeiti. Akivaizdi krūtų asimetrija, kuri nebuvo tokia iki operacijos. Gydytojas gijimo laikotarpiu ilgai neatsakinėjo į laiškus. Turėjau skausmų, panikuodavau, rašiau laiškus, o atsakymo sulaukdavau tik po kokių 5-7 dienų. Po viena krūtimi siūlė tragiška. Net gėda rodytis vyrui. Panašu, kad tiesiog suglaudė odą bet kaip ir susiuvo, todėl dabar po sugijimo yra odos perteklius. Viena siūlė didelė, kita mazdaug 1.5 cm mažesnė. Nepaisant to, kad gydytojas susitikus atrodo komunikabilus,vertinu atliktą darbą, o ne malonumą. Ne gana to, ligoninėje atvykusi turėjau laukti operacijos daugiau nei 5 valandas. Sakė atvykti ryte, tačiau sesutės sakė, kad yra kita operacija (kuri buvo planinė beje) ir gydytojas "kažkada" kai atsilaisvins mane priims. Reziumė: plastinei krūtų operacijai verčiau būčiau pasirinkusi kitą gydytoją.

2022-08-29, 11:20 | Registruotas lankytojas 1

Gydytojas Vytautas Jankūnas puikus savo srities specialistas, taip pat labai šiltas, paprastas žmogus, su juo lengva bendrauti. Man buvo atlikta gana sudėtinga krūtų pakėlimo ir didinimo operacija. Dabar esu gijimo procese. Rezultatu esu labai patenkinta. Gerb. Vytautą Jankūną rekomenduoju dėl savo srities profesionalumo.

2022-05-10, 19:29 | Registruotas lankytojas 1

Я хотела бы сказать большое спасибо доктору Vytautas Jankūnas и его команде. Персонал очень милый и понимающий. Прибыв в консультацию, я сразу же поняла, что это будет врач, которому смогу доверять. Я все еще в процессе выздоровление, 7 недель после абдоминопластики, и я не могу перестать радоваться о результате который уже виден. После операции я задавала разные вопросы на которые я сразу же получила ответы. Период восстановления был для меня без осложнений. От всего сердца я рекомендую этого доктора! Еще раз спасибо!!!

2022-01-20, 17:07 | Registruotas lankytojas 1

Gydytojas Jankūnas netik labai geras savo srities specialistas, bet ir kaip žmogus labai šiltas, paprastas ir lengva su juo bendrauti, nereikia bijoti ko paklausti ar susikausčius kabinete sėdėti. Man buvo atlikta krutų didinimo ir pakėlimo operacija, rezultatas tobulas. Visiškai 100% pasitikiu šiuo gydytoju ir jei ateityje reiktų vėl kokios plastinės operacijos tai kreipčiausi tik į šį gydytoją. Tik geriausios rekomendacijos.

2022-01-18, 12:36 | Registruotas lankytojas 834

Man buvo atlikta gan sudėtinga krūtų pakėlimo ir didinimo operacija. Rezultatu esu labai patenkinta. Gerb. Vytautą Jankūną rekomenduoju dėl savo srities profesionalumo.

2021-12-24, 12:50 | Registruotas lankytojas 1

nuostabus gydytojas,nuostabus savo srities zinovas,labai maloniai bendraujantis

2021-10-16, 21:06 | Registruotas lankytojas 1

Rekomenduoju!
Savo vokais dabar jau esu patenkinta. Gydytojas ir personalas buvo puikus!
Aciu sesutėms už padrąsinimą ir palaikymą, o gydytojui už puikiai atlikta operacija.

2021-10-07, 15:13 | Registruotas lankytojas 2

Dr. Vytautas Jankūnas kartu su LOR gydytoju Rimantu Mačiulaičiu atliko nosies operaciją. Viskas vyko sklandžiai, chirurgas supažindino su rizikomis ir suteikė visą reikiamą informaciją. Po operacijos nei sekundei neteko suabejoti chirurgo pasirinkimu, esu labai dėkinga dr. Vytautui Jankūnui bei lor gydytojui Rimantui Mačiulaičiui. Personalas rūpestingas. Pasikeitė požiūris į seniai nusistovėjusias nuomones dėl nemalonių pojučių ir baimių. Rekomenduoju!

2021-08-27, 22:52 | Registruotas lankytojas 1

Esu gyjimo procese, aptarnavimu esu labai patenkinta. Ėjo domėjosi kaip savijauta. Aiškiai papasakojo ka daryti ir ko nedaryti namuose,kaip priziureti ir t.t Gaila nepamenu nei vardo nei pavardes bet pirmoji sesele kuri rupinosi po operacijos yra Superine moteris 100balu. Labai prižiūrėjo, dažnai ejo ziureti ar neskauda.

2021-07-16, 14:24 | Registruotas lankytojas 4

Nuoširdžiai dėkoju Dr. Vytautui Jankūnui už atliktą nosies plastinę operaciją. Rezultatas pranoko mano lūkesčius.
Gydytojas įsiklausė į mano pageidavimus ir pateikė geriausią sprendimo būdą.
Dr. Vytautas Jankūnas atsakė į visus man rūpimus klausimus, skyrė daug dėmesio pooperaciniu laikotarpiu.
Likau maloniai nustebinta ir gydymo įstaiga. Palata puiki, maistas subalansuotas ir skanus, o slaugytojos be galo rūpestingos.
Džiaugiuosi, jog kreipiausi būtent į Jus.
Linkiu didžiausios sėkmės Jūsų atsakingame darbe!
Aiva V.

2021-05-20, 22:41 | Registruotas lankytojas 2

Labas vakaras visiems. Rytoj savaitė po krūtų pakėlimo, ir esu labai patenkinta, tuo ką matau veidrodyje. Viskas pavyko labai gerai, o gijimas tiesiog žaibiškas, jau trecia diena po op ėmė niežėti, mesti mėlynes ir gyti, o 6tą dieną pjūviai visiškai užsitraukė. Jei jus kaip ir as kelis metus dvejojate, tai nedarykite to, nes nera ko bijoti, o rezultatai labai dziuginantys. Ir daktaras, ir visas personalas labai draugiski ir rupestingi. Savo darbą visi atliko ???? % visiems labai ačiū. Beje, taip tiesa, tai yra ligonines patalpos ne privati klinika, bet palata yra atskira, sterili, su dusu, tv ir visais butinais daiktais, ko reikia zmogui. Pinigus mokame uz paslauga, o ne uz apartamentus ir popinima. Svarbiausia darbas atliktas puikiai, o kas ten paskui galima ir pakenteti. Mano asmeninis pastebejimas, kad butinai reikia pasiimti vandenuko, kazka gal pavalgyti, isideti kazko saldaus, nes man po narkozes labai norejosi sokolado, tai isgelbejo salia palatos esantis kavos aparatas su karstu sokoldu. Visiems nuoširdus ačiū, planuose sekanti oparacija. O visiems kitiems patarciau klausyti savo sirdies o ne piktu komentaru.

2021-03-29, 22:47 | Registruotas lankytojas 2
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 6 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2021-03-29, 22:47 | Registruotas lankytojas 2
2020-07-01, 13:04 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 3 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2020-06-18, 16:13 | Registruotas lankytojas 1
2020-04-15, 10:32 | Registruotas lankytojas 1

Dariausi krūtų mažinimo operaciją prieš metus. Nepaisant aukštos kainos ~ 2400 eurų, prieš operaciją Klaipėdos ligoninėje buvau paprašyta susimokėti už kraujo tyrimus, o po operacijos dar reikėjo pačiai nusipirkti kremo nuo randų ~ 100 eurų. Prieš operaciją konsultacija su gydytoju truko ~ 2 minutes, jis tikrai turi daug pacientų todėl mano manymu jiems skiria nepakankamai laiko.
Norėčiau atkreipti dėmesį, kad gydytojas dirba Klaipėdos ligoninėje ir po operacinis servisas toks kaip maitinimas ir priežiūra yra atliekamas ligoninės darbuotojų, o ne privačios klinikos. Aš tikrai neesu išpuikus, bet aš susimokėjau ~2400 euru už 2 naktis, o manęs net nepaklausė ar turiu specialių valgymo poreikių. Esu vegetarė. Gavau žuvies ir mėsos kotletukų po operacijos. Manęs poto sesutė klausė kodėl nepasakiau prieš gulantis. Tai, kad niekas neklausė. Ligoninėje manęs nei vienas artimasis neaplankė tai viskas ką valgiau buvo duona su sviestu, bulvių košė su kopūstais ir arbatos.
Po narkozės žinoma būklė nebuvo labai gera kas yra normalu, kai kėliausi pasidarė silpna. Tą dieną kviečiau seselę 3 kartus, 1 - nes pasidarė silpna, 2 - paklausti kada gausiu vaistų. Tačiau poto jau bijojau, nes buvau paprašyta nespaudinėt mygtuko be reikalo. Nu aš suprantu, kad tos seselės yra labai užsiėmusios, bet susimokejus tokią sumą pinigų aš tikėjausi malonesnio serviso.
Galutiniais rezultatais esu tik vidutiniškai patenkinta, liko gana matomi randai, mano manymu gydytojas galėjo būti preciziškesnis.
Asmeniškai gydytojo tikrai nerekomenduoju, jo bendravimas man pasirodė išpuikęs.
Moterys, jeigu jūsų operacijos neapmoka ligonių kasos, geriau rinkitės kitą gydytoją geroje privačioje klinikoje. Nes pas V. Jankūną kainos kaip ir visur, bet bendravimas, pooperacinė priežiūra labai atsaini mano manymu.

2020-01-17, 12:33 | Registruotas lankytojas 1

Puikus savo srities specialistas! Operacijos rezultatu labai patenkinta!(krutines didinimo operacija) Greitas, konkretus ir draugiskas. Rekomeduoju:)

2019-12-15, 15:58 | Registruotas lankytojas 2

Labai džiaugiuosi pasirinkusi šį gydytoją krūtinės didinimo implantais operacijai. Gydytojas konkretus, atsakė į visus rūpimus klausimus, patarė idealų impantų dydį mano kūno sudėjimui, operacija vyko sekančią dieną po konsultacijos. Viskas vyko sklandžiai, labai džiaugiuosi rezultatu ir nuoširdžiai rekomenduoju!

2019-11-29, 18:50 | Registruotas lankytojas 1

Esu labai patenkinta pasirinkusi šį gydytoją plastinei operacijai. Konsultavausi tik pas jį vieną ir abejonių nekilo. :) 100%

2019-10-14, 10:26 | Registruotas lankytojas 4
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 5 m. 0 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2019-08-14, 21:55 | Registruotas lankytojas 1

Labai esu patenkinta Vytauto Jankuno darbu. Operacijos metu chirurgas jaute, kad vistiek esu isitempusi, ir jis tikrai ir juokavo ir kalbejo, ir palaike. Tikrai savo srities specialistas. Esu begalo jam dekinga!!! Aciu

2019-06-21, 20:18 | Registruotas lankytojas 1

Puikus, gydytojas, tikras savo srities specialists, auksiniu ranku zmogus, professionalus , rekomendoju si plastikos chirurga.

2019-05-29, 18:59 | Registruotas lankytojas 1

Man buvo atlikta nosies korekcinė operacija. Noriu nuoširdžiai
padėkoti gydytojui Vytautui Jankūnui ir jam padėjusiai gydytojai Diržauskienei bei visam personalui. V. Jankūnas labai geras, išmanantis savo darba,savo srities profesionalas. Nosies korekcija esu labai labai patenkinta, rezultatai labai dziugina. Visi didziausi komplimentai gydytojui uz puiku darba! Nuosirdus Aciu. Jei ateiti reikes naujos operacijos kreipsiuosi tik pas si gydytoja. Ingrida ( praejo tik 3 men po operacijos)

2019-04-18, 22:10 | Registruotas lankytojas 1

Buvo atlikta krūtinės mažinimo ir pilvo plastikos operacija. Esu patenkinta. Viskas vyko labai greitai, paprastai ir nesureiksminanant. Turbūt taip ir gerai. Ko klauskite, ta atsakys. Bendravo gražiai. Atsiskaičiau man patogiausiu būdu. Viskas OK. Labai džiaugiuosi kad pasiryžau. Linkiu ir kitom to paties.

2019-03-08, 12:57 | Registruotas lankytojas 1

Praėjo du mėnesiai po krūtinės didinimo operacijos. Labai patenkinta esamu rezultatu. Džiaugiuosi pasirinkus šį gydytoją .

2019-03-06, 10:19 | Registruotas lankytojas 1

Esu labai patenkinta, kad pasirinkau gyd. Jankuna, esu vis dar gyjimo procese bet krutine negaliu atsidziaugti, didelis aciu gydytojui uz nuostabu darba :)

2019-03-04, 15:11 | Registruotas lankytojas 1

Visom galiu rekomenduoti,tikrai nuostabus Gyd., esu patenkinta tiek jo darbu,tiek prieziura,10balu!! Didelis aciu!!

2019-03-03, 17:37 | Registruotas lankytojas 1

Viskas puiku dziaugiuosi kad pasirinkau si gydytoja

2019-03-01, 07:18 | Registruotas lankytojas 1

Daktaras bendraujant malonus,savo srities specialistas, pasirinkau ji, nes daug teigiamu atsiliepimu girdejau.Dar esu gyjimo procese po nosies pilnos operacijos tad nesimato pilno rezultato, taciau tegiami pokyciai ryskeja kasdien, esu patenkinta daktaro darbu.Taciau nesitikekit kad daktaras skirs daug demesio jums del gausos kitu klientu.Nera suteikiama daug informacijos.Sito labai truko, momentais daiktu pasijauciau, bet visa kita liuks:)