Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Olegas Karumnas, %

Licencijos

Gydytojas chirurgas

Išduota: 2015-05-20, Nr. MPL-19991, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Abdominalinės chirurgijos gydytojas

Išduota: 2005-01-05, Nr. MPL-05935, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

61.7% Complete
3.1

Laukiau iki 15 min

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

84.4% Complete
4.2

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

82.2% Complete
4.1

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

78% Complete
3.9

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

82.8% Complete
4.1

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

70.8% Complete
3.5

Domėjosi, bet mano iniciatyva

Kaip vertinate paslaugų kainas?

95.4% Complete
4.8

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2024-10-22, 10:59 | Registruotas lankytojas 18

Naudoja mobingą ir psichologinį smurtą prieš darbuotojus. Eina į kompiuteristų kabinetą ir tikrina, ką kiti darbuotojai rašo per kompiuterį. Reikėtų uždrausti dirbti.

2022-10-10, 19:21 | Registruotas lankytojas 1

Tai ne dėl to močiutė numirė ir tai buvo tik 2011 metais. Močiutei darė patanatominį tyrimą, mano klaidos neįžvelgė. Bet Olegas Karumnas man uždraudė dalyvauti visose operacijose, nors man reikėjo atlikti praktiką ir aš buvau gavęs Gentvilio sutikimą. Sutiko pasirašyti visi chirurgai ant interno knygutės, nors aš nebuvau atlikęs nurodytų chirurginių procedūrų. Ar turėjo tokią teisę? Gal specialistas jis ir geras, bet operacijos metu rodo žodinę agresiją medicinos darbuotojų atžvilgiu. Kaip pacientas, jei man nutiktų bėda abdominalinėje srityje, nenorėčiau niekada operuotis pas tokį chirurgą.

2022-10-10, 18:45 | Registruotas lankytojas 1

Labai prastas gydytojas. Teko man pas jį atlikti internaturą 2011 metais. Jis rėmėsi savo asmeniniu įspūdžiu, kad aš esu geras internas. Liepė man prisiūti močiutei dreną. Aš neteisingai prisiuvau, močiutė numirė. Bet čia atsakomybė krenta ant Olego Karumno pečių, nes jis yra skyriaus vėdėjas ir negali remtis vien asmeniniu įspūdžiu apie žmogų. Žmogaus žinios turi būti patvirtintos įstatymiškai, o neriamentis vien asmeniniu įsūdžiu. Chirurgas atsako už interno veiksmus. Prašau įvertinti buvusią situaciją pagal įstatymą.

2017-01-23, 18:36 | IP: 84.15.181.202

Laba ! Nuostabus specialistas , neveltui skyriaus vedejas . Visas chirurginio personalas nuostabus , rupinasi kaip savu :-)

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2016-01-05, 20:13 | IP: 193.219.64.33

Rūpinosi,kad būtinai kitą dieną po operacijos pas jį ateičiau persirišti. Teko ilgai laukti, bendravo mažai, į užduodamus klausimus neatsakydavo arba atsakydavo neaiškiai, pačia operaciją atliko greitai, tačiau likęs randas sugijo netolygiai,užsitęsė perrišimai, užsirašė pas save ,kad kitą dieną ateičiau į perrišimus, bet nusiuntus į konsultacinę polikliniką paaiškėjo,kad registruotą dieną daktaras nedirba ir, kad neregistruojama pas jį...

2015-03-12, 11:40 | IP: 87.247.112.11

Nuostabus gydytojas, savo srities specialistas.

2015-02-25, 18:13 | IP: 94.232.126.19

labai malonus rupestingas geras specialistas

2014-05-17, 18:49 | IP: 78.62.100.165

Labai dekinga šiam nuostabiam gydytojui.

2013-06-27, 20:59 | IP: 87.247.100.118

Labai džiaugiuosi, kad patekau pas šį gydytoją. Su skubiu siuntimu, nepraejus 4 val. jau buvau išoperuota. Viskas sėkmingai.Dėkodama jam nuoširdžiausiai linkiu Daktarui kuo geriausios sveikatos, ištvermės tokiame atsakingame ir sunkiame darbe. Jei kada prisireiktų mano artimiesiems ar man, dėsiu visas pastangas, kad papulčiau pas šį Daktarą.

2013-05-15, 09:29 | IP: 88.119.186.197

Puikus gydytojas! Likau labai patenkinta tiek gydytojo profesionalumu, tiek bendravimu. Ėjau pas daktarus tik įtardama, kad man gali būti apendicitas, jis labai atidžiai mane apžiūrėjo ir nors po pirminės apžiūros iškart suprato, kad tikrai man nėra nieko rimto, vis tiek skyrė pasidaryti visus reikiamus tyrimus. Labai rūpestingas ir atidus gydytojas, labai džiaugiuosi, kad papuoliau pas jį.

2013-02-28, 22:54 | IP: 92.17.176.67

tikras profesionalas, labai atsakingas , dziaugiuosi, kad buvau jo paciente... didelis ACIU...

2011-10-01, 10:20 | IP: 78.57.140.158

Puikus gydytojas.

2010-06-17, 23:03 | IP: 212.117.8.11

profesionalas savo srities, tikras gydytytojas, rupestingas. nera