Esu nuoširdžiai dėkinga gydytojui jau daugybę metų : atsakingas , rūpestingas , puikiai
išmanantis savo darbą , labai kvalifikuotas.
2016-08-17, 23:42 |
IP: 78.60.25.207
Gydytojas is didziosios raides.Neprase jokiu pinigu,dirbo savo darba nuo iki. Ramus,tylus,susikaupes darbui. Isgelbejo 2 kartus mano gyvybe tiesiogine ta zodzio prasme. Esu jam labai dekinga ne tik uz dovanota man gyvybe, bet ir nuosirdzia prieziura gimdymo metu. Nerealu,kad yra tokiu gydytoju...
gydytojas is dideles raides,tik jo deka turiu sveika dukra iranuke,.zemai lenkiuosi kaip profesionalu ir kaip Zmogui ACIŪ NERA
2012-03-25, 08:43 |
IP: 88.216.14.49
Nežinau, ar galima padėkoti už gyvenimą. Jūs man jį padovanojote.Savo profesionalumu, nuoširdumu, jautrumu, geru žodžiu . Apie tokius medikus galvojo Hipokratas, kurdamas priesaiką. Kantrybės, sėkmės Jūsų sunkiame darbe. Sveikatos, laimės Jums ir Jūsų mylimiesiems.
Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.