Reitingas

Registracija čia ir dabar
Jono Girskio stuburo gydymo centras
Licencijos

Gydytojas neurologas

Išduota: 2004-12-30, Nr. MPL-05522, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Fizinės medicinos ir reabilitacijos gydytojas

Išduota: 2004-12-24, Nr. MPL-04929, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Girskis Jonas dirba šioje gydymo įstaigoje

Jeigu žinote, kur dirba Girskis Jonas?

Įvesti darbovietę!
Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

90% Complete
4.5

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

68.7% Complete
3.4

Diagnozavo tik dalį problemos

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

62.2% Complete
3.1

Išgydė tik dalį problemos

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

80% Complete

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

79.3% Complete

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

57.6% Complete
2.9

Domėjosi, bet mano iniciatyva

Kaip vertinate paslaugų kainas?

48.4% Complete
2.4

Kaina neatitiko paslaugos kokybės

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Jono Girskio stuburo gydymo centras
Pacientų atsiliepimai
2024-02-08, 17:01 | Registruotas lankytojas 3

Sharlatanas

2023-08-04, 00:20 | Registruotas lankytojas 1

Atėjau pas specialistą suimta ūmių nugaros skausmų. Buvau nusiteikusi pozityviai, tačiau labai nusivyliau.
Gydytojas žadėjo “imti ligą už ragų”, tačiau J. Girskis užsiima tik diagnostika. Visas darbas vyksta su vienu iš klinikos kineziterapeutų. Jei progresas nevyksta, galima rekonsultuotis. Tačiau po 4+ mėnesių sąžiningo darbo, visų paskirtų procedūrų (beje,skiriamų visiems po pirminės konsultacijos specialisto Girskio), krūvos išleistų pinigų, jaučiant ne progreso nebuvimą, o regresą, papildomų didelių pinigų už monologą mokėti nebekyla ranka.
Turėčiau paminėti, kad netik pirminė bėda išliko su dar greičiau nuvargstančia nugara, bet ir buvo pažeistas petys. Buvo paskirtas netinkamas pratimas ir negirdima sakant, jog skauda darant. To pasekoje: uždegimas, aplink kaulą esančio vidinio audinio įplyšimas, dideli skausmai bei riboti judesiai.
Nerekomenduoju.
Siūlau susirasti specialistą, kuris dar nepavargo dirbti ir turi noro padėti.

2020-11-20, 20:43 | Registruotas lankytojas 1

2018-10-28, 11:26 | Registruotas lankytojas 4
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 6 m. 4 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2018-07-26, 17:29 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 6 m. 7 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.

2018-02-14, 16:59 | Registruotas lankytojas 1

Teko važiuoti iš Kauno į Vilnių. Buvau nusiteikęs skeptiškai. Tačiau atvykęs ir pakalbėjęs su Jonu Girskiu įsitikinau, kad esu pas profesionalą, kuris tiksliai žino mano problemos priežastis ir gydymo būdą. Specialistas diagnozuoja sutrikimą atlikęs tam tikrų raumenų analizę ir faktiškai man paaiškinęs, kokius signalus man siunčia mano kūnas. Paskyrė pratimus, kurie taisys padėtį. Laukia susitikimas su kinezeterapiautu. Tikrai rekomenduočiau šį daktarą. Žmogus, kuris iš savo srities pasisėmes žinias teikia savo pacientams, o ne rodo popierinį ant sienos pakabintą diplomą. Džiaugiuosi, kad yra tokių daktarų.

2017-11-04, 22:38 | IP: 89.116.155.148

Surado problemą, išsamiai paaiškino kaip ją spręsti, tai ilgalaikis darbas, todėl įvertinti pilnai dar negaliu. Tačiau po keletos savaičių pratimų pasijaučiau žymiai geriau

2017-09-21, 18:16 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!

2017-09-13, 01:26 | IP: 84.15.178.78

Puikus specialistas! Labai konkretus ir labai išsamiai bei nuodugniai mane ištyrė. Man skyrė visą valandą! Neatsimenu kad koks daktaras tiek skirtų laiko vienam pacientui. Sužinojau daug naujo apie savo ligą, nors maniausi žinanti viską. Labai Rekomenduoju.

2017-08-03, 21:59 | Registruotas lankytojas 11

Normalus gydytojas, turi savo požiūrį ir manau jis teisingas. Nesistengia iškart siūlyt gultis ant operaciniostalo. ir tikrai vieno vizito metu viską išsamiai apžiūri ir rekomenduoja gydymą.

2017-06-21, 11:41 | IP: *.*.*.*

2017-03-16, 15:23 | IP: *.*.*.*

2013-10-18, 17:08 | IP: 213.252.237.114

Nuėjau pas gydytoją su lazdele, dideliais skausmais kojoje, nugaroje. Apžiūrėjo, daug aiškino, "pakalbėjo "su mano kūnu, paskyrė 5 pratimus, paprašė juos daryt visą gyvenumą, po to paskirs daugiau pratimų ir palinkėjo sėkmės. Antrą dieną po pratimų darymo, lazdelę padėjau į kampą, skausmas atsitraukė nuo manęs. Ačiū, DAKTARE. Kol aš sužinojau, kad Jūs esate, daaaaaaug pinigų išleidau vėjais, o rezultato negavau 3 mėn- tik skausmą....
paaiškino