Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Julija Ragelienė, %

Licencijos

Gydytojas psichiatras

Išduota: 2004-11-30, Nr. MPL-03970, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

79.5% Complete
4

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

64.6% Complete
3.2

Diagnozavo tik dalį problemos

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

56.6% Complete
2.8

Išgydė tik dalį problemos

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

59.8% Complete
3

Iš esmės atsakė, bet ne išsamiai

Ar skyrė pakankamai laiko?

46.2% Complete
2.3

Laiko neužteko problemos įvertinimui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

60.1% Complete
3

Domėjosi, bet mano iniciatyva

Kaip vertinate paslaugų kainas?

96.7% Complete
4.8

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2022-09-15, 01:33 | Registruotas lankytojas 1

Nerekomenduoju jokiais būdais, bendravimas neatitiko jokių elementaraus mandagaus bendravimo kriterijų. Absoliutus nejautrumas, net pasityčiojimas, ko aš čia atvykau, jei žindau ir jokių vaistų vartoti negaliu. Pradėjus pasakoti, kas mane kamuoja, buvau nutraukta kelis kartus vidury sakinio. Kadangi buvau ypač jautrioj situacijoj, po gimdymo 3mėn, raudojau, toks bendravimas ir net žmogiškumo nebuvimas, dar labiau išmušė iš vėžių. Pasiūlė gultis į ligoninę net neišsiaiškinusi aplinkybių. Toks bendravimas visiškai nepriimtinas esant padidintam paciento jautrumui.

2022-08-23, 15:51 | Registruotas lankytojas 1

Nerekomenduociau niekam. Uzsiregistravus nuotoliniam vizitui gydytoja nesugeba paskambinti, gauni tik sma zinute kad israse vaistus, ko padaryti irgi nesugeba, nuolat arba israsyti ne tie vaistai, kuriuos as geriu, arba neisrasyti kuriu reikia. Nesuprantu, negi taip sunku paziurejus i kortele suvesti pora pavadinimu teisingai. Atvykus gyvai konsultacija uztruko minute, pasake kad "juk jus geriau zinot ko jums reikia", tai kam tada as einu pas gydytoja jei as pati zinau ko man reik... Galvojau nors ir nera geri atsiliepimai bet vaistus sugebes israsyt, daugiau nieko kaip ir nereik, bet neisrase reikiamu vaistu, susisiekti neiseina, gydymas siuo metu yra nutrukes. Ir taip kartojasi kas menesi.

2022-08-02, 21:18 | Registruotas lankytojas 1

Gal kažkada ir buvo gera gydytoja, bet dabar labai „pagedusi“.
Kiek kartų buvom Karoliniškių poliklinikoje užsiregistravę iš ryto, tiek kartų ji vėlavo į darbą. Ir ne po 10 min., o po 45–50 min. Praeidama pro laukiančius pacientus jų net neatsiprašo – vadinas, jai tai įprasta ir normalu. Vėliau visus pacientus paskubomis priima, kiekvienam skirdama daugių daugiausia 5 minutes.
Jei skiriamas „nuotolinis apsilankymas“, tai net nepasivargina paskambinti telefonu – pratęsia vaistus be pokalbio. Nepasidomi nei paciento savijauta, nei paskirtų vaistų poveikiu.
O elektroninius receptus labai neatidžiai išrašo: tai dozės netinkamos, tai ne visi vaistai išrašyti. Nuolat tenka skambinti į registratūrą su prašymais pataisyti receptus.
Žodžiu, jei reikalinga rimta pagalba, ši gydytoja nerekomenduotina.

2022-05-31, 15:09 | Registruotas lankytojas 2

Nerekomenduoju!!!
Kadangi pas šią ponia pakliuvo jau antras šeimos narys,todėl nusprendžiau netylėti.
Su mama dažnai tekdavo vakarais ar naktimis su greitąją pagalbą vykti į ligoninę,dėl priepuolių kurių iš pradžių niekaip nesupratim su ten dirbančiais medikais.Bet kai kelis kartus buvo iškviestas narkologas ir jis pasakė kad isblaivyti pirmą reik,man buvo šokas,nes mama alkoholio nevartoja.Tada pradėjau sekti kokius vaistus mama vartoja.Tai buvo antidepresantai ir raminamieji,kurie sukeldavo labai sunkias reakcijas,nes jie nesuderinami su jos ligomis.Kiek vieną kartą,po šios g. išrašytų vaistų,tekdavo naktineti ligoninėje.
Šiais metais pas ją pakliuvo mano vyras,(nes sužinojo kad serga vėžiu ir po 3 savaičių bus atliekama labai sudėtinga operacija).
Konsultacija greita, neatsižvelgiant į ligas ir kad laukia operacija,kad taip pat reik važineti į darbą ir dirbti su mechanizmais,taip pat niekada nevartoti jokie psichotropiniai vaistai ,buvo išrašyti antidepresantai ir migdomieji,kurie tarpusavi draudžiami vartoti.Taip pat negalimi prieš operaciją (nes jie įtraukti į narkotikų sąrašus,o prieš operaciją jų negalima vartoti mažiausiai mėn),ir dėl esamų kitų ligų.
Pamačiusi kokie vaistai buvo išrašyti,kreipiausi į kitus medikus konsultacijos,visi buvo soke.
Faktas tas ,kad prieš perkant vaistus reik pasidomėti apie juos ,o dar geriau pasitarti dar ir su kitais medikais .Nes jeigu mano vyras būtų geres tuos vaistus, pasekmės galėjo būti....

2022-04-08, 21:10 | Registruotas lankytojas 3

Bendravo nemaloniai, skyrė mažai dėmesio išsiaiškinti problema

2022-02-08, 02:13 | Registruotas lankytojas 1

Šita gydytoja.., yra tiesiog košmaras. Absoliučiai vengia betkokio darbo, iškilus klausimams, siunčia pas kitus ir net nerekomenduoja pas ką keliauti. Tik pradėjus kalbėti apie atlygį, tik tuomet rodytį dėmesį, tačiau NET ir su tuom.., neišmano apie daugelį vaistų. Vaizdas yra pasibaisėtinas, lyg būtų pabaigusi Riomerį ir yra ne vienas sykis, kai išrašė absoliuciai vaistus, kurie neturi nieko bendro (konsultuotasi buvo ne su vienu kompetentingu psichiatru ir jie patys pasidalino, jog ne pirmas atvejis, kai tenka girdėti apie šią gydytoją panašiu įvykiu). Jeigu trumpai, tai nebent yra negaila pinigų ir tereik receptų, tai tikrai nerekomenduoju.

2016-11-09, 00:59 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Julija Ragelienė?