Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Mantas Jokubaitis, %

Licencijos

Atsiprašome, bet vyksta informacijos atnaujinimas.

Pacientų atsiliepimai
2025-11-07, 18:34 | Registruotas lankytojas 2

Labai geras gydytojas, dėmesingas, aiškiai viską paaiškina. Gydytojas išsamiai atsakė į visus klausimus, paaiškino gydymo eigą. Tikrai matosi, kad jam rūpi pacientas, tad labai rekomenduoju!

2025-09-24, 10:04 | Registruotas lankytojas 1

Labai profesionali ir tikslinga konsultacija. Gydytojas nuosekliai atliko tyrimus bei papasakojo apie gydymo eigą. Nuoširdžiai džiaugiuosi patekusi būtent pas Mantą Jokubaitį, nes gydytojas išmano savo sritį labai išsamiai bei gali perteikti informaciją pacientui su kantrybe ir pagarba. Rekomenduoju.

2025-09-20, 11:54 | Registruotas lankytojas 1

Labai profesionali konsultacija, gydytojas bendrauja taktiškai ir nuoširdžiai domisi būkle, užduodamas daug tikslių klausimų. Apžiūrėjo, atsižvelgė į gretutines ligas, rinkdamas gydymą. Išsamiai paaiškino vaistų poveikį, ko galima tikėtis, gydymo planą, perspektyvas, nuramino. Tik geriausios rekomedacijos!

2023-03-26, 00:08 | Registruotas lankytojas 1

Puikus gydytojas: kruopštus ir nuoseklus, išmano savo sritį. Tiksliai nustatė diagnozę ir paskyrė gydymą. Man gerai paaiškino būklę ir gydymo perspektyvą.

2022-10-12, 22:56 | Registruotas lankytojas 2

Nors ir jaunas gydytojas, tačiau labai kompetetingas. išsamiai paaiškino apie mano ligą, skyrė efektyvų gydymą ir nukreipė pas reikiamus specialistus dėl kitų mano problemų. Rekmenduoju

2021-10-15, 17:15 | Registruotas lankytojas 2

Pats geriausias neurologas! Ištyrė nuo A iki Z. Drąsiai galiu sakyti - nuo apsilankymo pas gydytoja nebuvo nė karto užėjęs galvos skausmas. Kad taip visos mano ligos praeitų... Iš visos širdies dėkinga, gydytojau Mantui.