Reitingas

Registracija čia ir dabar
Hila | Medicinos diagnostikos ir gydymo centras
Licencijos

Gydytojas kardiologas

Išduota: 2011-06-29, Nr. MPL-16888, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

87.3% Complete
4.4

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

76.2% Complete
3.8

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

72% Complete
3.6

Išgydė tik dalį problemos

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

73.3% Complete
3.7

Iš esmės atsakė, bet ne išsamiai

Ar skyrė pakankamai laiko?

77.1% Complete
3.9

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

81.5% Complete
4.1

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

88.2% Complete
4.4

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Hila | Medicinos diagnostikos ir gydymo centras
Pacientų atsiliepimai
2024-02-16, 22:30 | Registruotas lankytojas 3

Dėkoju kardiologei gydytojai Radauskaitei Gretai už labai operatyvią pagalbą man dėl mano širdies problemų. Pirmą kartą lankiausi pas šią gydytoją. Vizito metu atidžiai išklausė apie mano negalavimus, tuojau pat atliko reikalingus tyrimus. Pamačiusi problemą. rekomendavo atlikti koronografiją, užregistravo koronografijai (sekančiai dienai). Paskyrė vaistus.Po atliktų tyrimų paskambino mano telefonu, paaiškino rezultatus, rekomendavo tolesnę procedūrą (atlikti pažeistos kraujagyslės stentavimą). Dabar jaučiuosi gerai, Labai ačiū gydytojai, linkiu stiprios sveikatos.

2024-02-16, 22:30 | Registruotas lankytojas 3

2024-01-11, 13:50 | Registruotas lankytojas 1

Pirmąjį susitikimą susikaupusi nagrinėjo mano duomenis, tyrimus, nusiskundimus. Po trumpo pokalbio atliko širdies echoskopiją, paaiškino, kas buvo rasta. Uždavė konkrečius klausimus, atsakiau. Atsakė į mano klausimus. eSveikatoje surašė rekomendacijas, paskyrė vaistus, papildomus tyrimus. Susitikus antrą kartą aptarėme įvykusius pasikeitimus, pagerėjimą. Atsakė į mano klausimus. Perskaičiau savo tekstą. Išvada: dalykiška, visų pirma kardiologė, o tik po to psichologė (čia tiems, kur ne pas tą gydytoją pataiko), argumentuotai įtikino dėl savo rekomendacijų, gydymo proceso. Ačiū, rekomenduoju. Pincete ji gydytoja Radauskaitė, bet dabar jau Šedienė.

2023-09-15, 02:58 | Registruotas lankytojas 2

Nerekomenduoju šios daktarėlės Nelabai domėjosi ką pasakoju apie savo negalavimus, neuždavė jokių klausimų. Vadovavosi tik atliktais tyrimais, (bet juk ne visada tyrimai viską parodo, ypač kas liečia širdį. Dabar lyg ir gerai, o netgi po kelių valandų gali būti visai blogai). Kaip jaučiuosi nesidomėjo, neklausinėjo, o kai pasakojau net nesiklausė, kažką žiūrinėjo kompe. Peržiūrėjus tyrimus pasakė kad tyrimai geri, nors aš sakiau, kad kai buvo uždėtas holteris tuo metu jaučiausi gerai, bet kai kalbėjomės (telefonu), jau po kelių dienų sakiau kad vėl jaučiu širdies permušimus, aritmiją. Paklausiai ką daryti, kaip sau padėti kai užeina tie priepuoliai. Atsakymas buvo išgerti kalio - magnio. Atsakiau kad aš kasdien jį geriu, tai net neatsisveikinus numetė ragelį. Štai tokia buvo konsultacija. Nors mano spaudimas gan žemas apie100 x60, išrašė gerti vaistus, kurie ne tik gydo aritmiją, bet ir labai mažina kraujo spaudimą gerti po visą tabletę 2 kartus ( nors prieš tai kitas gydytojas buvo išrašęs po pusę tab, atsižvelgęs į labai mažą spaudimą). Tai jeigu bučiau aklai ja pasitikėjus tai kažin ar dabar čia rašyčiau. Tarp kitko jos išrašyti vaistai visiškai nepadėjo. Po savaitės teko kviesti greitąją pagalbą. Ir vėl užsirašiau, bet jau pas rekomenduotą kardiologą. Taip kad norit eikit, norit neikit pas tokią "gydytoją"., svarbu kad nepakenktų. Aš tiesiog aprašiau savo situaciją. Tegul tai bus paskutinė "gydytoja" pasaulyje, bet aš pas ja niekada neisiu.

2022-08-19, 14:46 | Registruotas lankytojas 6

Puiki gydytoja. Savo srities žinovė. Išsamiai ištyrė, pakomentavo tyrimus ir pateikė rekomendacijas ką ir kaip daryti norint turėti sveiką širdį. :) Rekomenduoju!

2022-02-08, 01:33 | Registruotas lankytojas 19

Viskas kaip ir gerai, tik gydytoja skuba, kaip ir visur.

2021-03-19, 16:41 | Registruotas lankytojas 24

Labai maloni gydytoja.Puiki savo srities specialistė.Ko daugiau tokių gydytojų Antakalnio poliklinikoje.

2021-03-19, 16:41 | Registruotas lankytojas 24

2020-05-17, 08:14 | Registruotas lankytojas 1

Tokio lygio gydytojai turėtų būti pavyzdžiu kitiems,aukščiausio profesionalimo ir gilios,vakarietiškos kultūros žmogus.Apie pavyzdį kalbu ne vien Lietuvos masteliu,ir užsienyje tokie gydyyojai retenybė,ir ačiū Dievui kad tokių progesionalų turime Lietuvoje.

2020-02-26, 15:54 | Registruotas lankytojas 5

Labai dėmesinga, rūpestinga ir profesionali savo srities specialistė. Tikrai rekomenduočiau kiekvienam. Jonas Dobiliauskas

2019-12-11, 15:03 | Registruotas lankytojas 4

vienintele gydytoja is 5 kuri tiksliai nustatė diagnozę

2018-03-28, 22:48 | Registruotas lankytojas 1

Ši gydytoja paliko profesionalaus specialisto ir supratingo žmogaus įspūdį. Įdėmiai klausėsi mano nusiskundimų, atidžiai atliko reikiamus tyrimus. Išsamiai pakomentavo rezultatus ir atsakė į visus man rūpėjusius klausimus. O jų turėjau nemažai :) Gydytoja kartu su manimi nuoširdžiai džiaugėsi mano esama situacija.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2017-11-30, 21:34 | Registruotas lankytojas 1

Labai puiki gydytoja. Nors turėjo daug viršplaninių pacientų, bet tikrai jaučiausi, kad man skiria visą būtiną dėmesį mano negalavimui diagnozuoti. Nedaugžodžiavo, bet paklausus aiškiai žmogiškai ir labai maloniai paaiškino mano būklę ir ką daryti ateityje.

Esu jums labai dėkingas, tikiuosi dar dirbsite, kai man vėl reikės kardiologo pagalbos.

2017-11-06, 17:00 | IP: 84.15.189.151

Puiki gydytoja. Maloni ir su sypsena

2017-09-24, 00:56 | IP: 89.117.201.41

Tiesiog puiki specialistė. Pacientui viską smulkiai išsiaiškina apie ligą, pasekmės ir t.t. Skiria visas reikiamas procedūras, kad kuo tiksliau nustatyti ligą ir gydymą. Po vizito liko tik labai geras įspūdis. Linkiu kuo geriausios sėkmės. Ir ačiū labai. Laimingas žmogus :)

2017-07-18, 18:36 | Registruotas lankytojas 10

Labai labai puiki gydytoja, malonus priėmimas.

2017-06-08, 17:54 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!

2017-05-12, 18:13 | IP: 84.15.179.211

Labai padejo mano vyrui, aciu

2017-03-07, 13:13 | Registruotas lankytojas 4

puiki gydytoja

2017-01-03, 14:41 | Registruotas lankytojas 4

pasako tiksliai ,mandagi puiki specialistė, esu labai jai dėkinga už gydymą .

2016-07-28, 22:32 | IP: 78.62.162.81

puiki gydytoja

2016-05-06, 11:40 | IP: *.*.*.*

2015-04-02, 14:06 | IP: 83.171.0.191

daugiau tokiu gydytoju

2015-02-23, 17:12 | IP: 194.19.70.7

Puiki rūpestinga kardiologė,išklausanti nusiskundimus ir pasiūlanti rofesionalų gydymo kursą .Ačiū!!

2014-11-11, 20:58 | IP: 5.20.100.208

Sauni profesionali jauna gydytoja. Labai aiskiai viska isaiskino apie esama situacija. Atsake i visus rupimus klausimus nedvejodama. Aciu Jums ir sekmes ateityje!

2014-09-30, 14:11 | IP: 83.171.0.191

kreipsuosi ir kita karta, puiku

2014-09-25, 15:55 | IP: 78.62.162.81

puiku

2014-09-25, 15:46 | IP: 78.62.162.81

puiki kardiologe, svelni , padaro net daugiau nei jai priklauso

2014-07-14, 11:59 | IP: 78.62.133.205

Labai maloni, rupestinga gydytoja