Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Arvydas Šatkus, %

Licencijos

Gydytojas akušeris-ginekologas

Išduota: 2009-04-10, Nr. MPL-13527, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

42.2% Complete
2.1

Laukiau nuo 15 min iki 30 min

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

85.7% Complete
4.3

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

84.3% Complete
4.2

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

76.3% Complete
3.8

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

78.8% Complete
3.9

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

68.3% Complete
3.4

Domėjosi, bet mano iniciatyva

Kaip vertinate paslaugų kainas?

94.4% Complete
4.7

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2024-01-31, 08:37 | Registruotas lankytojas 1

Lankiausi Klaipėdos sveikatos priežiūros centre be eilės, nes atvykau po persileidimo (apie 12sav)
Atvykus bendravo šiurkščiai, mano emocinė būklė buvo prasta, o per apsilankymą net pasijutau, kad tarsi natūralu persileidimai apie 12 sav ir be reikalo iki to laiko (kai buvo 10 sav) ėjau darytis echoskopija..
Nepajaučiau net elementaraus žmogiškumo. Nei vienai moteriai nerekomenduočiau tokiomis aplinkybėmis pakliūti pas jį.

2023-11-13, 16:19 | Registruotas lankytojas 1

ne daktaras o tragedija! vyro kartu neleidžia, sako jog nera cia vyrams vietos. jau 13 sav o vyras nera savo leliuko mates. Nuotraukos po vizito neduoda, fotografuoti nuo ekrano neleidzia, sirdutes iki siol paklausyti neleidzia nes neva kenkia kudikiui!!! O geriausia vyšnia ant torto buvo ta, jog suzinojas kad pries nestuma nevaryojau folio rugsties 'daktaras' pareiske kad pelenuose juk niekas neauga, reikia ruosti dirva, pelenuose viskas tik mirsta :) turbut ne patys ramiausi zodziai kuriuos tikimasi isgirsti is daktaro nestumo metu, taip?

2023-05-23, 15:20 | Registruotas lankytojas 5

Visiškai nemokantis bendrauti su pacientėmis, nepagarbus tonas. Vertinu neigiamai ir niekam nepatariu pas jį lankytis.

2023-02-04, 16:27 | Registruotas lankytojas 2

Nemandagus ir nemalonus žmogus, komentarai įžeidžiantys ir nekorektiški. Nėštukei sakyti, jog esi sena ir stora, darykis mokamus tyrimus.. Trūksta žodžių. Nerekomenduoju.

2023-02-03, 23:27 | Registruotas lankytojas 818

Labai geras ginikologas turi savo charakteri bet išgyvenama, labai geras ginikologas tikrai išmanantis savo darba einu ne pirma kart ir eisiu toliau, išaiškina viska deteliai ir iki galo ir sesute begalo puiki rekomendacijos dideles :)

2022-12-21, 16:05 | Registruotas lankytojas 1

Nerekomenduoju! Gydytojas ir jo seselė visiškai neskirti prižiūrėti ir komentuoti nėštumo. Po pirmojo vizito (nėštumo pradžioje) nesureikšminau šalto ir nemandagaus bendravimo (pagalvojau, kad gal bloga diena, juk visko gyvenime būna) tačiau jau nemalonu pasidarė antrojo apsilankymo metu, nėštumo antrame trimestre (po apžiūros paklausus ar vaikeliui viskas gerai, ar nesimato jokių patologijų gavau atsakymą "man panašu į sveiką vaiką" mano nuomone ne taip nėštumas turėtu būti komentuojamas kai apžiūros metu net širdies rimto nepaleidžia pasiklausyti (plius iškart turėkit omenį, kad neleis apžiūroje dalyvauti nei vyrui nei mamai nei dar kažkam su kuo norėsite ateiti, nei fotografuoti nei filmuoti vaiko taip pat neleis o ir nuotraukos jokios po apžiūros neduos). Taigi po antrojo vizito nusprendžiau sekantį kartą eiti privačiai (trečiame nėštumo trimestre) taip ir padariau (po vizito privačiai kaip ir ekoskopo daugiau daryti neturėjau) Bet ištiko tokia situacija, kad gavau siuntimą patikrinti vaisiaus vandenų kiekį ir ginekologė išsiuntė pas Šatkų. Ateinu į vizitą pirmas komentaras "tavo vaikas sėdi reikės daryti cezarį" aš jam paaiškinu, kad kai dariausi ekoskopą 32 savaitę (privačiai) mano vaikas gulėjo žemyn galva (tačiau daktarė perspėjo, kad yra mažas šansas, kad gali atsisėsti) atsakymą gaunu tokį "kas išvis sugalvojo, kad taip gali sakyti ir išvis ko tu ten lankaisi privačiai" mandagiai atsakius, kad tuo metu nebuvo pas jį vizito laikų o man reikėjo ginekologei nunešti atsakymus, atšauna, kad esu melagė ir pas jį laikų visada yra. Nutyliu ir laukiu ką pasakys toliau apie vaiko būseną. Staiga paklausia ant kokio šono miegodavau (atsakau, kad užmigdavau visada ant kairiojo šono) ir atsakymas buvo toksai "tai tundra esi reikėjo miegoti ant dešinio, kad turėtu kur apsisukti. Ką nejautiai kad sukinėjasi" ties šita fraze lieku šokiruota ir pasimetusi. Po apžiūros paklausus kaip elgtis dabar su tuo faktu, kad man reikalingas cezaris gavau neaaišku murmėjimą. Klausiu dar kartą ar man laukti kol prasidės gimdymas, ar važiuoti nustatytu terminu ar vykti ankščiau? Atsakyma gaunu (aš siunčiu 39 savaitę, po švenčių tau turi būti parašytas siuntimas viso gero) ir jokio atsakymo nei kur kreiptis nei kaip elgtis (tikriausiai svarbus faktas, kad mano ginekologė atostogauja ir grįšta į darbą tik po mano gimdymo termino) taip ir lieku nieko nesupratusi pasimetusi ir dar iškoliota. Grįžau namo apsipylusi ašaromis ir pasibaisėjusi tokiu elgesiu. (paminėsiu, kad tai mano pirmasis nėštumas). Šis gydytojas tikrai neskirtas priimti nėščias moteris ir išvis komentuoti nėštumo. Esu pasibaisėjusi tokiu elgiasiu ir bendravimo manieromis. Norint iš apžiūros išeiti su maloniom ir pakiliom nuotaikom rekomenduoju aplenkti šį gydytoją.

2022-09-27, 11:03 | Registruotas lankytojas 6

Šiandienos vizitas buvo kažkas baisaus pirmas ir paskutinis čia… Dar gyvenime nebuvau šitaip pažeminta ir aprėkta dėl nieko.. Tik atsakiau jam į klausimus, ir papasakojau savo pilvo skausmus, ir kad buvau pas kita gydytoją , o jis atsako o man neidomu kur tu buvai išvis..
Net nepradėjus apžiūros po 7 minučių ginčo ir “gydytojo” šaukimo ,turėjau atsistot ir išeiti apsipylusi ašarom. Tai ne “gydytojas” , o tikras SENAS GYVULYS!!!!!!

2022-09-08, 14:07 | Registruotas lankytojas 2

Prieš 8 metus neštumo metu lankiausi pas šį daktarą. Teko laukti labai ilgai kol priims, bet tais laikais dar buvo gyva eile ir žmonių pas jį visada buvo labai daug, todėl negaliu kaltinti daktaro šioj vietoj. Įspūdį paliko labai gerą, buvo mandagus, viską paaiškino ir parodė..Prieš mėnesį vėl teko eiti pas šį daktarą...Ir ištikrųjų, pasiskaičius komentarus, labai abėjojau, ar gerai padariau, kad pasirenkau šį daktarą...Aš rusakalbė su rusiška pavarde, dėl to bijojau neigiamo nusiteikimo prieš mane (kad taip buna, rašė kitos apsilankiusios moterys).... Bet viskas praėjo labai gerai, daktaras skyrė daug laiko, daug kalbėjom, pasuko monitoriu į mano pusę ir parodė viską iki smulkmenų, bandė iš visų pusių apžiūrėti mažylę, kad jokių klausimų, baimių ir abėjonių man neliko:) Tikrai nebijokit ir drasiai rinkitės šį daktarą :)

2022-09-03, 10:28 | Registruotas lankytojas 2

Kai žmogus dirba darbą, kurio nemyli...
Tuomet negerbia savo paciento,
nerasta darbo kultūros, etikos.

2022-06-29, 08:46 | Registruotas lankytojas 1

NEREKOMENDUOJU! Daktaru pavadinti negalima. Koronos laikai jau seniai pasibaigė, o su vyru kartu ateiti į echoskopiją negalima. Paklausus kodėl,tiesiog principingas atsakymas "nepriimsiu" ir jokio paaiškinimo... Paprašiau nuotraukos, tai 5min skaitė moralą, kam man tos nuotraukos,atsibos,nežiūrėsi,nereikalinga, ką tu ten matysi. Nekorektiškas bendravimas,kaip pvz "pimpalo nematau,tai bus mergelka". Tai ar čia normalus gydytojo bendravimas?.. Labai skausmingas pats procesas.

2022-04-27, 17:12 | Registruotas lankytojas 3

Tragedija ne gydytojas. Atimti jam licenzija turėtu. Pasibjaurėjau žmogumi, atėjau pasitikrinti dėl cistu o užejus i kabineta mane atakavo replikom kokia aš apaugusi riebalais aš invalide... Nu baisua zmogus.. Pasakė jog esu neigali dėl savo svorio bet tai prie ko mano svoris ir ginekologiniai dalykai. Mane 30min laikė kabinete ir visa laika užgauliavo, taip ir nesupratau kas blogai su manim del ginekologiniu dalyku... O išeinant dar kai pasakiau "viso" jis man atkirto "gerai nyk iš čia" aš apakusi. Reikėtu dėl jo ir skundus dar rašyti.

2022-03-23, 10:42 | Registruotas lankytojas 1

Nerekomenduoju niekam. Labai negatyvi patirtis.

2022-02-15, 22:04 | Registruotas lankytojas 2

Daugiau niekada neičiau. Su nėsčiosioms jam tikrai netinka dirbti. Atejom su vyru nustatitu laiku, Jam isejus is kabinito paimti siuntima mumis nustiabino jo apranga su daug pirstiniu , kaukiu ir visokiu apsaugos priemoniu kaip butu atrode, kad is operacines pabego (2022.02.15 jau buvo panaikinti apribojimai ir galimibiu pasai). Pasake galiu uzejti ,mano vyras pradejo eiti paskui mane i kabineta, vyrui pasake palaukti koriduriuje , mes norejom su vyru per echoskopa pamatiti savo vaika , suzinuoti vaiko lyti . Vyras pasiliko koridoriuje. Prašė apnuoginti pilva, tad aš nusismaukiau kelnes tiek kiek paprastai per echoskopijas, o jis paėmė mano kelnes ir grubiai nusmaukė žemiau būtinumo, kažką bambėdamas.Paprašiau nuotraukos, ar bent telefonu nusifotografuoti ekraną pasake ,kad negalima , pasakiau kad norim paziureti vaiko nuotraukas namie , jis pasake kai pagimdisi tai pamatisi, sake , kad nieko netikrins eigu filmuosiu. Girdejau kaip mano vyras nervinosi koriduriuje. Mane tas daktaras labai sunervino, pradejom bartis, jis pabego susikuprines i kita kabineta pakvesti sesele ar vedeja dbr neatsimenu,ir pats pasislepe kitam kabinete , Ta moterys pradejo aiskinti , kad dabar pandemija ir pasalinems negalima i kabineta, Vyras paklause tos vedejos moters kuom skiriasi pandemija 3poliklinikoj ir mokamoj klinikoj ar ten virusai skirtingi ... jinai pradejo apie kazkokius dezenfekcijas sneketi ,vejo malunus , mes su vyru pries tai buvom mokomai klinikoi ir ten viskas buvo puiki kol as nesusiduriau su tuo nesveiku daktaru,tačiau ne jam ir ne sesutei dirbti su nėščiosiomis grubiai bendrauja, įžeidinėja, ignoruoja + dar pamate mano rusiska varda ir pavarde ji pradejo is karto purtiti. Apeikit sita gabala .....kuo tuoliau ,eigu norit issaugoti savo nervus ir vaiko sveikata .

2021-12-08, 21:54 | Registruotas lankytojas 3

Malonus ir išsamiai viską atsakantis gydytojas. Rekomenduoju.

2021-04-15, 12:32 | Registruotas lankytojas 5

Prisiskaičiau daug neigiamu komentaru prieš vizita tai dideli jauduliuka jaučiau prieš eidama, visu pirma net nebuvau buvus pas ginekologu tai pirmas vizitas ir dar pas vyra buvo baisu, bet ka galiu pasakyti daktaras malonus sesele draugiška, vadino zuika nu mielai viska issamiai paiskino nu liuxs daktaras apsilankysiu dar ne viena karta :))

2021-04-07, 19:54 | Registruotas lankytojas 1

Nuo pat vizito pradžios stengiausi sukaikyti ašaras, nuraminti save ir vaiką. Ėjau pas jį, nes negalėjau pas savo daktarę.
Nuo pradžių: pasibeldus į kabinetą, buvo užrakintas. Po kiek laiko iš jo išejo sesutė, kuri paklausė, ko laukiu, ar turiu siuntimą. Sakau, taip, elektroninis. Burbtelėjo kad gydytojas gi nežino (lyg aš žinočiau, kaip veikia tie jų siuntimai) ir kažkur išėjo. Aš toliau laukiu su sprogstančia šlapimo pūsle. Grįžus mestelėjo, kad į kitą kabinetą turiu eiti, bet pasakė labai neaiškiai nusisukus sau po nosim, ir kažkur vėl nuėjo, todėl aš tiesiog ja nusekiau, lyg būčiau nematoma. Užėjau paskui ją iš pradžių ne į tą kabinetą, ji vėl pabambėjo, o kai jau atėjom pas Šatkų, į mane niekas net nepažiūrėjo, aš likau stovėti tarpdury, neturėdama kur praeiti, nes labai mažas kabinetukas. Gydytojui iškart užkliuvo mano vardas, nes nelietuviškas, ir mano mamos tautybė. Sakė rengtis ir gultis, kai durys į koridorių buvo plačiai praviros. Prašė apnuoginti pūslę, tad aš nusismaukiau kelnes tiek kiek paprastai per echoskopijas, o jis paėmė mano kelnes ir grubiai nusmaukė žemiau būtinumo, kažką bambėdamas. Paprašiau nuotraukos, ar bent telefonu nusifotografuoti ekraną, tai gavau pamokslą, jog man, jaunimui, atrodo viskas galima, į kitą įstaigą išvis neleistų įsinešti telefono, jei norit fotografuoti, tai eikit į gatvę ir fotografuokit kiek norit ir pan. Vaiko organus parodė, pasakė, kad sveikas, bet kad ir kaip nuostabu buvo susitikti vaiką, norėjosi bėgti iš kabineto kuo greičiau į vyro glėbį. Nuotraukos taip ir negavau. Specialistas tikriausiai geras - nežinau, tačiau ne jam ir ne sesutei dirbti su nėščiosiomis. Jaučiasi viršesnis už pacientus, grubiai bendrauja, įžeidinėja, ignoruoja.

2021-03-03, 12:37 | Registruotas lankytojas 2
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 0 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2021-02-23, 16:57 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 1 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2020-12-26, 12:22 | Registruotas lankytojas 2

Buvau skaičiusi neigiamų komentarų ir prieš vizitą bijojau, kad bus grubus ar pan., tačiau tikrai be reikalo. Puikus gydytojas, aiškiai viską pasakė, nuramino, detaliai ir išsamiai atliko vaisiaus echoskopiją.

2020-07-09, 14:33 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 8 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2020-01-29, 22:03 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 1 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2020-01-08, 16:59 | Registruotas lankytojas 3

labai šaunus, geras gydytojas. Echoskopus atlieka kruopščiai, neskubėdamas, viską papasakodamas.

2019-08-23, 11:21 | Registruotas lankytojas 2
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 7 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2019-08-17, 05:57 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabus gydytojas ir labai nuoširdus žmogus

2019-08-13, 11:52 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabus gydytojas-savo srities specialistas, tiesa, pas jį nusidriekusios eilės, tačiau jis vertas kiekvienos pralauktos minutės. Visada paklausia, pataria, yra rūpestingas gydytojas, matosi, jog myli savo darbą, nedaugžodžiauja. Lankausi pas jį nuo nėštumo pradžios, esu patenkinta.

2019-04-19, 08:01 | Registruotas lankytojas 1

Labai geras gydytojas, kompetetingas. Norėtusi tik užsiregistravusi ir patekti tuo laiku, o ne laukti ilgiau nei 30 min. ir ilgiau.

2019-02-19, 15:37 | Registruotas lankytojas 10

Pats paciausias gydytojas. Visada issamiai paaiskins kas bus neaisku, visada isigilins i problema ir beabejo ja isspres. Lankausi daug metu pas si gydytoja ir tik geriausi atsiliepimai

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Arvydas Šatkus?
2019-02-15, 14:44 | Registruotas lankytojas 3
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 5 m. 1 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Arvydas Šatkus?
2019-02-13, 09:58 | Registruotas lankytojas 6
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 5 m. 1 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Arvydas Šatkus?
2019-02-09, 16:42 | Registruotas lankytojas 3
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 5 m. 1 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Arvydas Šatkus?
2018-07-12, 13:05 | Registruotas lankytojas 1

Gydytojas - Profesionalas. Niekad nemačiau jo blogos nuotaikos, abejingo, susierzinusio ar kitaip emocijas liejančio. Visada dėmesingas, konkretus, visada gilinasi į problemą ir nepalieka pacientės be apžiūros ir gydymo. Taip, pas šį gydytoją yra eilės, nes pas jį yra gaunama kokybiška paslauga. Taip, tenka palaukti gyvoje eolėje, bet užėjusi į jo kabinetą visada gauni dėmesį, rūpestį ir profesionalų aptarnavimą. Prieš 23 metus apsilankiau pas jį , kai laukiausi pirmojo vaiko. Ir džiaugiuosi galėdama kreiptis dabar. Gydytojas nepraranda profesionalumo, nuolat gilina žinias ir eina koja kojon su medicinos naujovėmis. Ačiū Jums, daktare.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Arvydas Šatkus?
2018-05-07, 13:51 | Registruotas lankytojas 4

Labai maloniai bendrauja.
Atsako į klausimus, paaiškina sitiaciją pilnai.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Arvydas Šatkus?
2017-05-29, 11:41 | IP: 78.57.249.183

Labai geras gydytojas. Kuo daugiau tokių specialistų!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Arvydas Šatkus?
2017-04-28, 19:52 | IP: 78.61.76.172

Išsamiai atsako į rūpimus klausimus,rūpestingas. Ačiū.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Arvydas Šatkus?
2017-04-20, 14:27 | IP: 195.14.182.157

LABAI GERAS GYDYTOJAS.DŽIAUGIUOS JĮ PASORINKUS.PUIKIAI IŠMANO KĄ DARO.NESKUBA VISKA ATIDŽIAI APŽIŪRI.SUPASAKOJA

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Arvydas Šatkus?
2017-04-20, 08:11 | IP: 86.38.236.6

Super gydytojas!priziurejo mane visa nestumo laikotarpi!skyre viska,analizai,echoskopas,vaisiaus sirdies tonusus pries gymdimo termina ziurejo kiekviena savaite!????viska visada aiskindavo,ir atsakydavo i visus mano klausimus!SUPERINIS!!!!gimdysiu antra vaika,vel eisiu tiktai pas ja!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Arvydas Šatkus?
2016-12-06, 11:59 | IP: 88.119.35.228

Ypatingai puikus,geras bei profesionalus gydytojas. Konsultacijos metu bendrauja Lb šiltai, raminančiai ,kas itin svarbu sužinojus, jog laukies. Labai džiaugiuosi pasirinkusi šį gydytoją savo nėštumo priežiūrai.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Arvydas Šatkus?
2016-11-30, 23:48 | IP: 78.61.82.251

Puikus specialistas, nuostabus žmogus

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Arvydas Šatkus?
2016-07-04, 19:25 | IP: 78.57.199.171

Labai geras gydytojas,trys metus ėjau pas kt. gydytojus( jūrininkų ligonineje, privačiose ir nieko nenustatė, tik pas jį apsilankiusi rado auglį.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Arvydas Šatkus?
2016-02-11, 12:34 | IP: 78.57.200.128

Puikus gydytojas, labai rūpestingas, apžiūri labai detaliai. taip reikia laukti ilgai, nes šis gydytojas mato ne kortelę, o žmogų su konkrečiomis jo problemomis. Aš iš tų, kurios gymdyti nesiruošia, bet gydytojas labai korektiškai man pasiūlė dar apie tokį savo sprendimą pamąstyti. Komentaruose skundžiasi tik neštukės, kiek pažystu ir pažinojau - jos visos skundžiasi maždaug viskuom... hormonai tikriausiai :). Kita vertus gyd. irgi žmonės, tad, mielosios, jei pačioms stinga bendravimo kultūros, nesitikėkite jos iš kitų. Čia bendras pamąstymas - niekam konkrečiai netaikau :). Nuoširdžiai rekomenduoju šitą Gydytoją! :).

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Arvydas Šatkus?
2016-01-02, 07:26 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Arvydas Šatkus?
2015-08-06, 17:43 | IP: 86.100.98.210

Is bendravimo atrodo labai malonus ir rūpestingas, bet is tiesų taip nera. Vien per jo neapsiziurejima ir nepasakyma atsidūriau ligoninej, gerai kad vaikeliui viskas gerai. Man turėjo paskirti lovos rezima nes turiu placentos pirmeiga, o jis sakė kad viskas puiku , po savaites kraujuojanti atsidūriau ligoninej, o ten paziureje echo sake kad gyditojas tikrai turėjo matyti, kad placenta remiasi I gimdos kakleli, juolab tarpas tarp echo pas satku ir mano atsidurima ligoninej tik 7 dienos. Per diena juk placenta nenusileidžia. Tikrai pykstu ant gydytojo uz toki rizikavima mano ir mano kūdikio sveikata.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Arvydas Šatkus?
2015-06-25, 10:42 | IP: 88.119.137.45

Labai geras, ėjau pirmą kartą, moka nuraminti,žiūri į akis, aiškiai rūpestingai pasakoja ką darys, kam tai skirta ir pan. Mėgsta konsultuoti ilgiau,tad tenka ilgiau laukti už durų

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Arvydas Šatkus?
2015-03-10, 09:10 | IP: 85.206.61.62

Vertinu šį gydytoją dėl jo rūpestingumo, profesionalumo ir atidumo pacientėms. Kiekvienas pacientei skiria nemažai laiko, aišku, pokalbiai kartais užsitęsia, bet tuo pačiu būna atsakyta į visus rūpimus klausimus. Iš jo gaunu palaikymą, patarimų ir visada išeinu rami. Ačiū Jums už tai, kad esate tikras gydytojas.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Arvydas Šatkus?
2014-08-18, 18:56 | IP: 78.61.173.109

profesonalas, patikimas ir labai rupestingas

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Arvydas Šatkus?
2014-03-20, 07:58 | IP: 85.232.152.17

Labai geras gyditojas, esam dėkingi jam.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Arvydas Šatkus?
2014-01-29, 08:22 | IP: 86.100.141.95

kiek teko susidurti su ginekologais geresnio nesu sutikusi. Satkus puikus specialistas, man jis patinka tuom, kad nepriraso mokamu tyrimu, kaip kiti reikia nereikia...gerai nuteikia, iseini ramesne, jisai, gal senesniu paziuriu, bet masto labai logiskai, negu kiti ginekologai, apsilankysite suprasite.Sekmes jam ir daugiau tokiu gydytoju!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Arvydas Šatkus?
2013-12-11, 12:54 | IP: 78.61.231.2

Jauciuosi be galo dekinga siam gydytojui. Manau, kad patekus pas kita gydytoja, savo mazyliu galejau ir neissaugoti... Gydytojas padare viska, kad mano nestumas testusi ir isnesiociau savo dvynukus. Tuo tarpu, kai pradzioje nestumo teko vaziuoti i ligonine su kraujavimu, i mane tik ranka numojo mane apziurejusi gydytoja, tarstelejusi: 6 savaites cia dar ne nestumas... Man, patyrusiai jau 2 persileidimus, paliko dar maziau vilciu, kad sikart pavyks susilaukti mazylio. Taciau visiskai priesinga reakcija buvo gyd. Satkaus, jis man liepe ilsetis, nesinervinti ir netgi neapziurejo manes, pasakes, kad tai gali pakenkti ir kad mum reikalinga ramybe. Taigi, mielosios, patariu si gydytoja visoms, kam sunkiau isnesioti leliu (ir ne tik), nes jis daro viska, kad gyvybe testusi. Jam netgi maza gyvybe yra gyvybe...

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Arvydas Šatkus?
2013-12-11, 12:48 | IP: 78.61.231.2

Jauciuosi be galo dekinga siam gydytojui. Manau, kad patekus pas kita gydytoja, savo mazyliu galejau ir neissaugoti... Gydytojas padare viska, kad mano nestumas testusi ir isnesiociau savo dvynukus. Tuo tarpu, kai pradzioje nestumo teko vaziuoti i ligonine su kraujavimu, i mane tik ranka numojo mane apziurejusi gydytoja, tarstelejusi: 6 savaites cia dar ne nestumas... Man, patyrusiai jau 2 persileidimus, paliko dar maziau vilciu, kad sikart pavyks susilaukti mazylio. Taciau visiskai priesinga reakcija buvo gyd. Satkaus, jis man liepe ilsetis, nesinervinti ir netgi neapziurejo manes, pasakes, kad tai gali pakenkti ir kad mum reikalinga ramybe. Taigi, mielosios, patariu si gydytoja visoms, kam sunkiau isnesioti leliu (ir ne tik), nes jis daro viska, kad gyvybe testusi. Jam netgi maza gyvybe yra gyvybe...

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Arvydas Šatkus?
2013-11-11, 10:08 | IP: 193.219.187.2

Labai malonus gyditojas, rūpestingas.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Arvydas Šatkus?