Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Indrė Sakalauskaitė, %

Registracija čia ir dabar
Northway medicinos centrai (Vilnius)
Licencijos

Plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas

Išduota: 2006-07-01, Nr. MPL-08367, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

89.2% Complete
4.5

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

90.3% Complete
4.5

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

89.6% Complete
4.5

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

87.7% Complete
4.4

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

87.8% Complete
4.4

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

87.9% Complete
4.4

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

87.3% Complete
4.4

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Northway medicinos centrai (Vilnius)
Pacientų atsiliepimai
2024-01-28, 23:52 | Registruotas lankytojas 3

Apie šią gydytoją galiu parašyti tik grąžiusius žodžius, ji ne tik auksinių rankų žmogus, bet ir begalo draugiška , maloni ir savo plačia šypsena užburiantis žmogus, atvykus operacijos dieną, jos šypsena ,pozityvumas ir ramumas nuramino ir mane, operacijos kuri žinojau , kad truks apie 4 val nebijojau nei trupučio ir žinote kodėl, todėl, kad mačiau į kokias auksines rankas aš papuoliau. Indre -nesikeiskite,šypsokitės ir išlikite visada tokia draugiška. ❤️ Ačiū JUMS už išpildytą svajonę.

2022-12-08, 10:55 | Registruotas lankytojas 1

Labai profesionali gydytoja, Rekmenduoju tikrai:)

2022-10-31, 08:47 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabi gydytoja. Operavausi rugsėjo mėnesį Vilniuje, Santarų klinikose- tai buvo mano gyvenimo svajonės išsipildymas. Dėkojau ir dėkosiu gydytojai ir jos auksinėms rankoms.

2022-04-14, 13:45 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabi Gydytoja, savo srities meistrė. Negaliu rasti tinkamų padėkos žodžių, nes bet kokie žodžiai nublanksta prieš Gydytojos darbus, nuoširdumą ir rūpestį. Buvo atlikta krūtų pakėlimo operacija - rezultatai pranoko lūkesčius, esu pati gražiausia ir laimingiausia moteris ir tariu patį nuoširdžiausią AČIŪ Gydytojai Indrei Sakalauskaitei. Jūs ir Jūsų darbai daro Pasaulį gražesnį!!!

2021-11-27, 10:44 | Registruotas lankytojas 1

…Niekada daugiau gyvenime nesikreipsiu į šią gydytoją.
Šį mėnesį su siuntimu nuvykau paskirtam vizitui į Santaros klinikų Plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos centrą gydytojos Indrės Sakalauskaitės konsultacijai dėl užsitęsusios dešinės rankos piršto problemos ir tokio atžaraus elgesio iš gydytojo neteko patirti. Negavau nei pagalbos nei konsultacijos, tik gydytojos priekaištus pakeltu tonu ir stiprų emocinį sukrėtimą. Vizito metu nebuvo sklandaus dialogo tarp gydytojo ir paciento, nes gyd. Indrė Sakalauskaitė neleido man nė žodžio ištarti, tik nuolat piktu tonu kartojo: “Tai ko jūs iš manęs norit?”, o man ėmus pasakoti apie ligos pradžią ir jos eigą, gydytoja nutraukdavo pasakojimą teigdama, kad ji viską perskaitė siuntime.
Norėjau pasidalinti savo neigiama patirtimi ir pasakyti, kad reikia daugiau žmogiškumo ir pagarbos vieni kitiems, o blogą nuotaiką ir pyktį palikti už durų.

2021-02-18, 23:14 | Registruotas lankytojas 3

Ėjau pas šią gydytoją konsultacijos. Pasirodo, mano problema nebuvo susijusi su plastikos chirurgija, tačiau gydytoja paliko puikų įspūdį. Viską detaliai paaiškino ir nukreipė, kur turėčiau ieškoti atsakymo toliau. Ačiū jai labai.

2020-11-13, 15:29 | Registruotas lankytojas 1

Labai didelis ir nuosirdus aciu Plastines Chirurgijos Gyd.Indrei Sakalauskaitei. Visada busiu jums dekinga uz jusu geruma,profesoluma, nuosirduma, rupesty pries ir po operacijos , man labai pasiseke kad jus mane gydote ir jus esate pati nuostabiausia ir geriausia Gydytoja ;is didziosios raides; Dekoju jums uz viska Gyd.Indre Sakalauskaite

Jolita Poskaite

2020-10-16, 06:25 | Registruotas lankytojas 3

Pasakiška chirurgė, kruopšti, atsakinga, šiltas žmogus, prieš pora metų nepriekaištingai atliko vokų plastiką, na o šį kartą- krūtinės operaciją. Tik geriausios rekomendacijos ir didžiausios sėkmės gydytojai ateityje

2020-09-18, 07:16 | Registruotas lankytojas 1

Pati nuostabiausia mano gyvenime sutikta Gydytoja! Galėčiau tai kartoti tūkstančius kartų :). Gydytoja neabejotinai labai puiki savo srities profesionalė, be galo kruopšti, švelni, vėliau net nesimato, kad buvo kažkas daryta! :) Labai žmogiška, maloni, bendraujanti ir suprantanti. Esu Jums labai dėkinga ir džiaugiuosi, kad sutikau būtent Jus, visuomet būsit mano širdyje! Sėkmės Jums visur ir visada :) Ačiū!

2020-06-05, 14:38 | Registruotas lankytojas 1

Noriu padėkoti plastikos chirurgei Indrei Sakalauskaitei už profesionaliai ir tiksliai atliktą darbą. Taip pat už nuoširdumą bei rūpestį po operacijos, už visą nedarbo metu sugaištą laiką konsultuojant ir atsakant į klausymus. Esu be galo laiminga ir rekomenduoju šią gydytoją ir jos komandą! Ačiū!

2020-02-23, 18:38 | Registruotas lankytojas 1

Didžiausi pagyrimai šiai gydytojai, visiškai pateisino mano lūkesčius, operaciją atliko be priekaištų.

2020-02-23, 18:20 | Registruotas lankytojas 4

Gydytoja Indrė Sakalauskaitė pasižymi puikia kompetencija, labai maloniai bendrauja su pacientu, noriai išklauso ir atsako į rūpimus klausimus. Geba gerai atlikti savo darbą, kuo geriausios rekomendacijos šiai gydytojai!

2020-02-23, 11:15 | Registruotas lankytojas 1

NORECIAU PADEKOTI GYD.INDREI SAKALAUSKAITEI UZ PUIKU JOS DARBA !!!!!!NUOSTABUS ZMOGUS IR SAVO DARBO ZINOVAS.VISIEMS REKOMENDUOJU JA!!!!!DEKOJU LIKIMUI KAD SUVEDE MANE SU SIA GYDYTOJA.MANSI GYDYTOJA ATLIKO 3 OPERACIJAS,VISAS ATLIKO PUIKIAI!!!! IR ATEITY ,JEI TEKS ATLIKTI KOKIA NORS OPERACIJA, RINKSIUOS TIK JA.PO OPERACIJOS,ATVYKUS PERRISIMAMS, VISADA SKIRIA DEMESI PACIENTUI,DUODA PATARIMUS,REKOMENDACIJAS,LABAI JA MYLIU IR LINKIU JAI SVEIKATOS,KANTRYBES,ISTVERMES.NUOSIRDUS ACIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2020-02-12, 08:45 | Registruotas lankytojas 1

Blogiau negu blogai, ir del to labai gaila.. atėjau del operacinio rando,nes didelis diskonfortas, ir siek tiek riboja judesius. Galvojau rekomenduos tam tikrus medikamentinius vaistus, ar pasiulys kazkokias injekcijas kad ir uz savus pinigus kur privaciai kad netemtu susidariusio randinio paodzio bet ne... Atsakyma tik gavau pralaukus 2 menesius konsultacijos tik neliesk, neslapink tepk riebiais kremais turincio cilikono pagrindo kremais Juk ne vakar pjauta man ten koja ties keliu ta ir pati ismanau.. linksmai cia skamba .. Bet manau visa to reziume kad geriau buciau atejus privaciai ir uz pinigus nes toks ispudys sisidare kad nenori net gilintis i paciento padeti tik issako nuomone o pacento net neklauso.. Dirba prastai.. neranda kompromiso.. iseities is pacento nusiskundimu.. Gaila kad lietuvoje dar taip nepazengusi medicina..

2019-12-03, 14:32 | Registruotas lankytojas 1

puiki gyd, tvarke man akiu vokus. esu begalo patenkinta atliktu darbu .

2019-06-25, 11:25 | Registruotas lankytojas 1

Šią gydytoją pasirinkau pirmiausiai perskaitęs atsiliepimus apie įvairius kitus šios srities specialistus. Indrė man pasirodė patikimiausia bei geriausiai įvertinta. Pasirinkęs šią specialistę tikrai neapsirikau, esu labai patenkintas jos kruopščiai atliktu darbu, jos profesionalumu, rūpestingumu. Šiuolaikiška, protinga, maloni - visokeriopai šauni gydytoja. Tikrai rekomenduoju tiems, kurie dar dvejoja.

2019-03-15, 17:02 | Registruotas lankytojas 4

Nuostabi, maloni, savo srities gydytoja. Man ją rekomendavo. Rezultatas puikus, todėl ir aš rekomenduoju drąsiai. Visu reikiamus klausimus atsakys ir detalizuos.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2019-02-20, 12:39 | Registruotas lankytojas 9

Šauni, maloni ir profesionali gydytoja, puikiai išmananti savo darbą.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2019-02-01, 12:30 | Registruotas lankytojas 3

Man buvo atlikta krūtų mažinimo operacija. Gydytoja padovanojo man antrą gyvenimą, antrą kvėpavimą, pasitikėjimą savimi! Žinojau, kad gydytojos darbas bus puikus, bet kad toks tobulas bus- nesitikėjau!!!!! Verkiau iš džiaugsmo tik atsigavusi po narkozės! Operacija buvo suplanuota sklandžiai, jokių trikdžių. Jos darbuotojų komanda savo srities specialistai iš didžiosios raidės! Visoms rekomenduoju šią gydytoją, kurios turi priekaištų savo figūrai (gydytoja viską pataisys TOBULAI)!!!!! Pats didžiausias AČIŪ visam Santariškių plastikos ir rekonstrukcinės chirurgijos skyriui, kurie padėjo ir rūpinosi iš visos širdies!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2018-12-11, 08:08 | Registruotas lankytojas 1

Pirma, Gydytoja Indrė Sakalauskaitė yra Žmogus iš didžiosios raidės. Dirbanti savo darbą iš pašaukimo, todėl supratingumas, gėris, šiluma, rūpestingumas pacientui iš jos spinduliuoja. Gydytoja be galo kompetetinga savo profesijos specialistė. Rekomenduoju gydytoją 100% . Linkiu didžiausios sekmės ir aukščiausių pasiekimų tiek profesijoje, tiek asmeniniame gyvenime. Dėkoju gydytojai už atliktą operaciją ir šiltą bendravimą.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2018-11-11, 09:20 | Registruotas lankytojas 1

Didelis dėkui gydytojai Indrei Sakakauskaitei už supratingumą, rūpestingumą, profesionaliai atliktą operaciją! Tikrai rekomenduoju!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2018-11-01, 14:57 | Registruotas lankytojas 4

Nežinau kaip gydytoja I. Sakalauskaitė bendrauja su kitais pacientais - su manimi buvo santūri, mažai kalbanti. Man norėjosi išsamesnės konsultacijos ir labiau išsiaiškinti kai kuriuos operacijos niuansus. Dėl bendravimo stokos - labai rimtai svarsčiau nesioperuoti pas šią gydytoją, tačiau visgi ryžausi, pasitikėjau gydytoja. Operacinis gydymas sklandus, be komplikacijų. Kol kas negaliu pasakyti koks bus galutinis rezultatas. Praėjo mažai laiko. Jeigu nesate labai jautrus bendravimo su gydytoja stiliui - siūlau rinktis šią atsakingą gydytoją. Sėkmės jai.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2018-10-07, 10:03 | Registruotas lankytojas 1

Profesionali, dėmesinga, rūpestinga gydytoja! Dràsiai rekomenduoju visoms moterims! Pirma sutikta mano gyvenime gydytoja, kuri rupinosi manimi kaip artimiausiu savo žmogumi! Didelis dėkui, jums, Indre!!!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2018-09-10, 12:39 | Registruotas lankytojas 1

Mano metų gelbėtoja. Ji padarė puikiai savo darbą. Esu sužavėta... ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Man ne grožis rūpėjo, o auglio pašalinimas, bet Indrė Sakalauskaitė padare viską - pašalino augliuką ir kaip juvelyrė sutvarkė būtinos operacijos pasekmes... Po 2 mėnesių net neįtartum, kad buvau pjaustoma... Iš ligoninės į darbą ir viskas puikiai gijo... Rekomenduoju... Ypatinga moteris ir gydytoja...
Jei kada dar reiktų gyvenime gydytojo įsikišimo į mano kūną, patikėčiau tik jai...
Niekam kitam... Dėkoju!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2018-02-27, 12:15 | Registruotas lankytojas 1

Tai yra puikios sielos žmogus ir tikra savo srities profesionalė. Bendravimas, poreikių išsiaiškinimas ir stengimasis padėti pacientui - pačiame aukščiausiame lygyje! Ne dažnai sutiksi gydytoją, kuris spinduliuoja pacientui ir savo atliekamam darbui tokį rūpestį, dėmesį ir energiją. kokį jauti bendraudamas su šia gydytoja. Gal tai yra Dievo duota? :) Indrė Sakalauskaitė yra tikra gydytojo profesijos ambasadorė! Ačiū už viską! S.A.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2017-12-09, 09:39 | Registruotas lankytojas 2

Tiesiog norisi dar kartą pasakyti Ačiū daktarei Indrei Sakalauskaitei už puikiai atliktą krūtų mažinimo operaciją. Esu labai patenkinta rezultatais. Kuo didžiausios sėkmės Jums.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2017-12-08, 05:16 | Registruotas lankytojas 1

Ačiū Daktarei už profesionalumą ir nuoširdumą nuo visos mūsų šeimos!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2017-06-23, 09:11 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabiausia gydytoja kokia teko sutikti, tiek kaip specialiste, tiek kaip zmogus. Esu labai patenkinta Jos atlikta operacija.Auksiniu ranku ir sirdies zmogus.Aciu Jai.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2017-02-10, 14:44 | IP: 88.119.151.235

Nuostabiausia gydytoja, profesionali, puiki savo srities specialistė, maloniai bendraujanti, neimanti pakišų. Jos darbo rezultatai-puikūs, esu labai patenkinta pokyčiais.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2017-02-10, 14:37 | Registruotas lankytojas 2

Profesionalumas ir kompetencija. Nepriekaištinga profesinė etika. Džiugu, kad Lietuvoje dar yra tokių gydytojų kaip Indrė Skalauskaitė. Nuoširdumas ir atidumas pacientui nustebino nuo pat pirmojo vizito. Šio specialisto atsakomybė ir pareigingumas yra sektinas pavyzdys. Pagarba ir dėkingumas jai už gydymą, už atsidavimą, už tikslingas ir teisingas rekomendacijas postoperaciniu laikotarpiu. Didelis dėkui. Rekomenduoju šią puikią specialistę visiems.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2017-02-10, 13:01 | Registruotas lankytojas 1

Auksiniu ranku ir sirdies Daktare. Is visos sirdies rekomenduoju. Aciu, kad esate :)

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2017-02-09, 14:44 | IP: 88.119.150.150

Labai šiltas žmogus, l.profesionali gydytoja.. Pagelbėjo iš medicininės pusės,negana to,pagelbėjo kaip psichologas nuoširdžiu pokalbiu(sutikite-nedažnai to sulauki,o ir nepriklauso),esu labai jai dėkinga..ir ,prireikus,nedvejodama kreipsiuos būtent į gydytoją Indrę!Indre, prašau neišvažiuokite dirbti svetur, Lietuvoje dar liko gerų žmonių,kurie nesidžiaugia kai kaimyno troba dega.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2016-12-19, 18:34 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabi gydytoja, rūpestinga, profesionali, labai nuoširdi ir draugiška supranti žmonių problemas ir norinti padėti jiems išspręsti jas. Net nemaniau, kad yra tokių gydytojų, bet pasirodo yra. Aš šiai gydytojai begalo dėkingas už atlikta operacija.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2016-11-05, 03:32 | Registruotas lankytojas 1

Profesionali chirurgė ir nuostabus žmogus.Esu labai patenkinta daktarės atlikta operacija.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2016-10-31, 13:22 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2016-09-06, 14:12 | IP: 90.134.127.23

Nuostabus zmogus ir gydytoja: protinga, nepasiputusi, atidi, rupestinga, linksma. Svarbiausia, nepalieka likimo valiai paciento ir po operacijos (manau, tai labai reta...). O juk tai ypac svarbu plastineje chirurgijoje, kur komplikacijos nera siurprizas. JA TIKRAI GALIMA PASITIKETI!!!! Profesionali kaip reta, o jos siulytes nuostabios. Tiksliau sakant, ji dirba nepalikdama pedsaku:). Tik grozi...

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2016-08-02, 21:57 | IP: 78.63.139.2

Nuostabi!! Savo darba ismano puikiai! Labai ACIU!! Rekomenduoju????

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2016-03-31, 12:38 | IP: 78.56.214.150

Kol kas buvau tik konsultacijoje pas šią jauną gydytoją. Žiūrėsime koks bus rezultatas po operacijos. Tikiuos, kad mano pilvuką sutvarkys gražiai.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2015-02-20, 16:42 | IP: 88.223.26.232

Nuostabi gydytoja, profesionali draugiška, nuoširdi. Belieka tik tikėtis, kad mūsų šalyje tokių gydytojų būtų vis daugiau ir daugiau.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2015-02-08, 15:43 | IP: 46.249.185.117

Tokios GYDYTOJOS kaip ši dar nė karto nebuvau sutikusi savo gyvenime (o jų aplankius aš esu tikrai nemažai). Tai Žmous iš didžiosios raidės! Vien visų teigiamų žodžių yra per mažai, norint apibūdinti šią NUOSTABIĄ Gydytoją.
Tai Gydytoja, kuri tikrai myli savo darbą ir dirba iš visos širdies, siekdama padėti savo pacientams. Tai be galo nuoširdi, rūpestinga, maloni, švelni, atsakinga, bendraujanti, profesionali savo srities specialistė.
Labai džiaugiuosi Jus sutikus! Didžiulis AČIŪ Gydytojai, kuri pirmoji sutiko man padėti ir pradėjo manimi rūpintis! Sėkmės Jums! :)

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2015-01-10, 10:33 | IP: 78.58.192.125

dirba profesionaliai, į savo darbą žiūri labai atsakingai.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2014-11-14, 10:46 | IP: 78.56.18.157

Profesionali,supratinga,korektiška su visais,rupestinga, maloni gydytoja.Pirma katra sutikau gydytoja,kuris pacientui padeda iš visos širdies.Ačiū Jums gydytoja ir sėkmės visur ir visada. Dėkingas pacientas

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2014-11-08, 13:21 | IP: 78.63.185.208

100 proc. atsidavusi savo darbui ir pacientui. Savo srityje nepralenkiama.
Džiaugiuosi, kad pasirinkome šią gydytoją.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2014-05-10, 09:34 | IP: 78.60.184.68

Kol kas pati nuostabiausia mano sutikta daktarė tiek profesionalumo, tiek bendravimo prasme. Ši daktarė man atliko visiškai smulkią ausies operaciją ir be jokių kyšių rūpinosi manimi ne mažiau nei sudėtingais pacientais. Daktarė labai žmogiška, rūpestinga, dirba profesionaliai, į savo darbą žiūri labai atsakingai.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.