Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Birutė Šurnienė, %

Licencijos

Gydytojas neurologas

Išduota: 2004-11-22, Nr. MPL-03699, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Šurnienė Birutė dirba šioje gydymo įstaigoje

Jeigu žinote, kur dirba Šurnienė Birutė?

Įvesti darbovietę!
Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

64.2% Complete
3.2

Laukiau iki 15 min

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

45.8% Complete
2.3

Nepavyko diagnozuoti problemos

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

36.5% Complete
1.8

Gydymas nebuvo veiksmingas

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

42.7% Complete
2.1

Vengė atsakinėti į klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

40.7% Complete
2

Laiko neužteko problemos įvertinimui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

49.5% Complete
2.5

Nesidomėjo

Kaip vertinate paslaugų kainas?

91.5% Complete
4.6

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2023-12-09, 01:22 | Registruotas lankytojas 5

Nesuprantu neigiamų komentarų. Didžiausia klaida buvo pasiskaityti prieš apsilankant pas gydytoją. Kompetetinga ir tikra savo srities specialistė. Labai išsamiai apžiūrėjo, atsakė į visus rūpimus klausimus, davė patarimų ir paskyrė tolimesnį gydymą. Rekomenduoju!

2023-11-27, 22:07 | Registruotas lankytojas 1

Nerekomenduoju. Nemalonus žmogus.

2023-10-27, 18:05 | Registruotas lankytojas 1

Kai patenki pas tokią gydytoją, tai lankytis valstybinėse gydymo įstaigose daugiau nebesinori.
Šiurkštus bendravimas, pakeltas tonas, jautiesi kaltas apsilankęs.

2023-10-03, 09:13 | Registruotas lankytojas 1

Nerekomenduoju, ir daugiau neisiu pas ją.Geriau būčiau nejus.Apkaltino kad esu pati kalta dėl galvos svaigimo

2023-09-26, 12:40 | Registruotas lankytojas 2

Prisiskačius neigiamų komentarų baisu net buvo eiti. Bet visgi surizikavome. Ir pasiteisino apsilankymas 100%. Nuodugniai apžiūrėjo, išsiklausynėjo apie problemas, nukreipė MRT. Likome labai patenkinti vizitu.

2023-09-04, 17:06 | Registruotas lankytojas 3

Tikrai niekam nerekomenduoju! Tokio grūbaus bendravimo dar neesu mačius. Atėjau su problema o išejau vos neverkančia. Gydytoja bendravo grubiai. Pradejo kabinetis prie mano nugaros, grubiai vadinti mane kupruota ir sakyti kad mano makiažas mano kupro nepasleps ir turiu nedažytis o taisyti kuprą. Nors aš lankau jau 16 metų gydytojus su šitą problema bet ju leido sau vertinti kaip kas stengiasi. Bandžiau papasakoti kokios skundos bet ji iškart pyktai atsake kad atejau be anamnezes. Turejau iš kažkur žinoti kad turiu pildyti dienyną kada man skauda galvą. Ir be tos anamnezes ji man nieko padeti negali. Ačiū nors kad paskyre MRT tyrimams. Bet pas ja negrišiu. Eisiu rezultatus MRT aptarti su kitų gydytojų

2023-08-10, 20:29 | Registruotas lankytojas 1

Lankemės su mama pas gydytoją. Paliko geriausią įspūdį. Labai dėmėsinga, kruopšti, gera specialistė. Ačiū už malonų aptarnavimą, rekomenduoju visiems.

2023-08-03, 09:20 | Registruotas lankytojas 6

Labai maloniai bendraujanti gydytoja,viska issamiai paaiskino kaip geriau gydyti galvos skausma,suteike daug informacijos kokie vaistai geriau padeda,tikrai rekomenduociau kitiems pacientams. Elgiasi labai profesionaliai.

2023-07-24, 13:26 | Registruotas lankytojas 1

Gydytoja nesigilino i problema, siunte tik kuo toliau nuo saves. Gydymas buvo neveiksmingas, paprasius informacijos ka daryti toliau tiesiog nukreipinejo pas seimos gydytoja. Telefonu bandant gauti daugiau informacijos apie problema tiesiog buvau ignoruojamas ir pokalbio pabaigoje numete rageli. Nerekomenduoju kreiptis pas sia "gydytoja". Paskaicius atsiliepimus pasidare aiskiau kodel turejau tokia patirti su sia persona. Saugokite save, bekite kuo toliau nuo sios gydytojos.

2023-07-10, 16:50 | Registruotas lankytojas 7

Bendravimas grubus, gydytoja pertraukinėja pokalbio metu, vangiai bando įsigilinti į esamą problemą, aiškina apie mankšta ir jos nauda, bet pasakius, kad darau kiekvieną dieną reguliariai ir tirpimas nekinta, atsako, kad čia senatvė. Probelma visiškai neišspręsta. Rekomendacija nesiregistruoti pas šią gydytoją.

2023-03-28, 13:26 | Registruotas lankytojas 1

Daktare gera, bendrauja maloniai. Aiskiai nusako skausmu priezastys ir gydymo metodus. Nesuprantu piktu komentaru. Padariau klaida jog pasiskaiciau pries eidamas pas daktare.

2023-03-08, 23:16 | Registruotas lankytojas 7

Labai įdomus variantas, keistai bendrauja, paklausi apie vieną, papasakoja plačiai, pasakoji kad skauda sėdmenį ir pereina į koją dirginimas, atsako, kad čia visko gali būti, sakai, kad tirpsta pirštai, dirgina kažkas kažką, sako čia kitos ligos gali būti, atsakymų negauni į klausimus, refleksai veikia, tai tau viskas OK, bet, kad šiknos sėdmenį skauda ir neaišku kas tai sukelia tai dzin, neskiria MRT, nors priežasties nenustato kodėl skauda, paaiškinti negali, niekur nenukreipia, sportuoti leidžia nors būklės pilnai nesupranta. Dėl maloni ar nemaloni skonio reikalas, mane gali ant 3 raidžių pasiųsti, svarbu problema ras, maloniai bendrauja, bet kas iš to, kad problemos nerandam, papasakojo bendrai viską, bet naudos nedavė, 26m. Jau sensti,. Normalu, kad tirpimas ir skausmas kojoje yra, o ką daryti ? Daryk mankštą. 2 mėn darau max visus pratimus, kurie rinkoje ir ką randu internete, naudos O.

2023-02-14, 16:10 | Registruotas lankytojas 3

Bendravimas yra labai nemalonus, nu laaaaaabaaaai!!! Gavau siuntimą pas šią gydytoją, dėl stipraus nugaros skausmo. Tik įėjus į kabinetą, paklausė mane dėl ko atėjau, puolė mane  pačią kaltinti dėl nugaros skausmo. Pasakė, kad pati esu kalta, kad skauda nugara, nesigilindama į skausmo priežastį.Dar pasakė, kad dėl visko yra kalti mano tėvai (o man šiaip jau yra 37 metai), nes nugarą, t.y vaiko laikysena reikia treniruoti ir mankštinti nuo vaikystės. Kaip supratau mane truputi sumaišė su nepilnamete, nes buvau su apsauginę veido kaukę. Man buvo labai juokinga ir keista, nes šiaip jau esu suaugusi ir prie ko čia mano tėvai ir jų kaltė. Kodėl aplamai buvau apkaltinta tuo, kad sunegalavau??? Vėliau gydytoja pažiūrėjo į kompiuterį, pamačiusi kad man 37 metai, pasakė -tokiame amžiuje jau gali prasidėti įvairios senatvės ligos, kaip ostioporozė, ir normalu kad man gali skaudėti nugara... Nesigilindama į problemą  liepė man mankštintis . Kaip mankštintis kai tirpsta ranką, koja ir sukausto nugara, kad pajudėti iš vietos negaliu...??? 

2023-02-13, 10:08 | Registruotas lankytojas 3

Skirtingai nuo kitų komentarų, man patiko gydytoja. Profesionaliai priėmė su šypsena, kur reikėjo pabarė kur reikėjo pagyrė ir paskatino. Dėl tono aprašomo tai galimai tiesiog jis toks yra. Esu jautri asmenybė, bet paskaičius komenntarus lyg pas baubą ėjau, o pasirodo veltui. Likau patenkinta, ne gydytojas atsakingas už mūsų sveikatą o pirmiausiai mes patys

2022-12-07, 20:53 | Registruotas lankytojas 58

Daktarė paliko man ne pačius geriausius prisiminimus po vizito..kadangi bendravo nemaloniai ir arogantiškai.Apziūrėjo ,israšė vaistus, uz ką jai dėkojui bet į problemą labai nesigilino. daug kartų mane pertraukinėjo ir kėlė balsą o,tai visdėlto neatitinka prof. dr.etiketui ir tiesiog l.nemandagiai atrodo prieš pacientus. Šiaip daktarei nevalia depresuoti pacientų vizito metų.Aiškusavo srityje kompetetinga,bet su prof. etiketu yra ne viskas gerai.

2022-11-14, 23:30 | Registruotas lankytojas 2

Noriu nuoširdžiai padėkoti ❤️.
Pradžioje, kada registravausi vizitui, atsiliepimų neskaičiau. Tik po vizito. Nemeluosiu, išsigandau.
Bet tokio greito apsilankymo dar niekada neturėjau. Atėjau, paaiškinau problemą. Peržiūrėjo nutirpusią dešinę koją, pabadė smeigtuku. Tada pasakė “užsimeskite koją ant kojos”… štai šitoje vietoje ir buvo atrasta problema. Pasirodo, dėl mano kaltės (nuolatinio kojų kryžiavimo, buvo nuspaustas nervas)
Išrašė vitaminų ir mankštas.
Jau po 4 dienų situacija pradėjo gerėti.
Šiai dienai, kada rašau šį komentarą, tirpimas yra praėjęs. Žinoma, nors ir tirpimo jausmo jau nėra, mankštos yra tęsiamos.
Tikiu, kad skaitykite šį atsiliepimą ir nusišypsosite.
Ačiū, kad jūsų pagalba, vėl leido džiaugtis kiekviena diena:)

2022-11-14, 21:35 | Registruotas lankytojas 2

Tikrai labai prastai vertinu šią gydytoją ir niekam nerekomenduoju pas ją lankytis. Įėjus į kabinetą, net nesiteikia atitraukti veido nuo kompiuterio ekrano ir bendrauja tokiu tonu, kad pasijaustum kaltas ją gaišindamas. Turiu kompresinius stuburo lūžius, kurių gijimui reikalingas stebėjimas ir pakartotiniai tyrimai. Bet anot gydytojos, nėra čia ką stebėti, o apskritai tai turėčiau būti dėkingas, kad apskritai nepasilikau neįgaliojo vežimėlyje... Neįtikėtina, kad žmogus sau leidžia taip šnekėti. Pastukseno plaktuku per kelius, paraižė pilvą ir "nustatė", kad neurologinių komplikacijų nėra ir reikia eiti pas traumatologą. Pabandžius parodyti, kur konkrečiai nugaroje skauda (jau ketvirtasmėnuo), nekreipė jokio dėmesio ir pasakė, kad jau apskritai mano 15min. baigėsi ir jau mes čia pradėjome šnekėti apie gyvenimą... Pabandžius paoponuoti, kad bandau nurodyti skausmo šaltinį, prasidėjo dar nemandagesnis tonas pakeltu balsu, kad už durų dar laukia eilė pacientų, ir kad daugiau mankštinkitės. Nebenorėjau tęsti ginčo, nors dar turėjau ką pasakyti, todėl atsistojau ir išėjau. Neįsivaizduoju kaip tokie žmonės dirba poliklinikose, kodėl jų darbo kokybės niekas netikrina. Visiškai nerekomenduoju šios gydytojos, laiko ir energijos švaistymas.

2022-10-21, 11:40 | Registruotas lankytojas 1

Esu jauna mergina su stipriomis nugaros problemomis. Nuvykau pas gydytoją jau atlikusi rentgeną. Gydytoja net nepasigilino į patiriamus sunkumus, visiškai ignoravo ką bandžiau paaiškinti, tiesiog pasižiūrėjo į rentgeną ir pasakė, kad visos mano problemos dėl pakrypusio stuburo (privačioje klinikoje tokia diagnozė buvo išjuokta ir visiškai paneigta). 0 empatijos ir užuojautos pacientui, pasiūlė susirasti psichologinę pagalbą (nes jautriai sureagavau į jos abejingumą) ir užsiimti pilatesu, kad neskaudėtų nugaros. Vienintelis geras dalykas, kurį sugebėjo padaryti - paskyrė MRT tyrimą.

2022-10-07, 14:53 | Registruotas lankytojas 1

Gydytoja liepė mesti svorį ir daryti mankštą visai nepasidomėjusi pacientės dieta, gyvenimo būdu, ir tuo, kaip svoris iš vis susijęs su esamomis sveikatos problemomis. Į klausimus atsakinėjo nemaloniai, atmestinai. Nerekomenduoju lankytis pas šią gydytoją.

2022-08-02, 22:28 | Registruotas lankytojas 1

Gydytoja irzli, bendravimas neadekvatus. Į klausimus apie problemą ir gydymo eigą emocionaliai reaguoja, neatsako į užduodamus klausimus. Negaiškite laiko ir geriau kreipkitės į kitą specialistą. Priežasties nerado, pasiūlė vaistus nuo skausmo.

2022-07-30, 19:29 | Registruotas lankytojas 4

Puiki, maloni, empatiška gydytoja. Išklausė mano skundus, išsamiai apžiūrėjo. Padarė viską, kad man padėtų. Tikrai nuoširdus AČIŪ! Ir rekomenduoju pas ją lankytis

2022-05-30, 14:32 | Registruotas lankytojas 3

Nerekomenduoju šios ,,gydytojos”. Esu 25erių metų moteris, jau 14 mėnesių gyvenu su dideliu galvos, kaklo-peties skausmu, skausmas pereina į nemigą, erzulį ir blogą savijautą psichologiškai, nes tiek laiko kentėti fizinio skausmo nepatemptų nei viena nervų sistema. Gydytoja nesiteikė pakomentuoti nei MRT rezultato, nei paklausus ką reiškia kelios savokos iš tyrimo aprašymo, jų nepakomentavo. Be tyrimų nustatė, kad tai migrena, prirašė vaistų, kurie iš visiškai nepadėjo, kažkokių atpalaiduojančių, kurie apsvaigina taip, kad kojų petempt negali.. paprieštaravus jos nuomonei pasakė, kad el. receptas bus sistemoje ir visogero. Nei kaip gerti, ar ką daryti toliau… siaubas. Siūlyčiau pasiskaityti atsiliepimus prieš einant pas šią gydytoją, ir nebeeiti, sugaišite savo laiką, nes eilės milžiniško ir iš to nebus jokios naudos.

2022-05-06, 09:30 | Registruotas lankytojas 1

Gydytoja labai nemaloni, matėsi, kaip banguoja jos emocijos, į žmogų net nežiūri. Jei kas nepatinka iškart užsiveda, po to save ramina, pacientas lieka šalia su savo problema, nes ji kaip sako iš tolo mato, tyrimų jai nereikia. Jautiesi kaltas, kad atėjai ir sutrukdei jos darbą. Buvo extra pagalba, pagalbostuo metu negavau, nors sakiau, kad tuoj nualpsiu. Pirmas ir paskutinis kartas pas šią gydytoją.

2022-02-25, 14:32 | Registruotas lankytojas 1

Padariau vienintelę klaidą, kad nepasiskaičiau atsiliepimų prieš registruojantis. Šito asmens net negalėčiau pavadint "gydytoja". Dar nesu gyvenime apsilankęs pas asmenį, kuriam niekas neįdomu ir viskas yra nesąmonė. Toks jausmas, kad tiesiog išsigalvojai savo problemas ir neturėdamas ką veikt dar ir ją sutrukdei.. Bandai papasakot dėl kokių problemų atėjai, tai nutraukia ir pasako, kad aš tave apžiūrėjau ir esi sveikas. Niekam nerekomenduoju ir tikiuosi, kad greitu laiku šita ponia sulauks patikrinimo, nes tokie žmonės negali užimti gydytojo kėdės.

2022-02-22, 10:44 | Registruotas lankytojas 1

Paskaičiau atsiliepimus po apsilankymo pas gydytoją, jeigu ją iš viso galėčiau pavadinti "gydytoja". Nežinau, kas apie ją teigiamus atsiliepimus rašo, bet NEREKOMENDUOJU TIKRAI. Sveikatos skundų negirdi, kažkokias taisykles dėsto, "bendrauja" labai nemaloniai ir t. t.

2021-12-14, 14:11 | Registruotas lankytojas 58

Noriu padėkoti daktarėi uz dėmėsingą ir kruopštų apžiūrą, siuntimus tolimesniam gydymui.Tikrai rekomenfduoju kitiems pacientams šią daktarė.nes yra gerą savo srities žinovė ir specialistė.Dėkuj jums dr. už jūsų profesionalumą.

2021-11-08, 10:20 | Registruotas lankytojas 1

Maloni daktarė ir gera specialistė. Problemą suprato, išaiškino. Sulaukiau tinkamus patarymus ir gydymą

2021-04-23, 14:47 | Registruotas lankytojas 1

Pabadė smeigtuku, apie mano pasakojamus simptomus pasakė, kad taip būti negali, bandžiau pasidalinti kitų gydytojų įžvalgomis, tai sakė pas juos ir gydytis. Liepė daryt mankštą. Bendravimas grūbus, nejauku būti ir apskritai kažką sakyti

2021-03-16, 19:16 | Registruotas lankytojas 4
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 0 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2021-03-16, 12:25 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 0 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2021-03-02, 17:38 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 0 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2021-01-22, 12:40 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 2 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2021-01-06, 15:42 | Registruotas lankytojas 2
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 2 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2020-10-19, 12:59 | Registruotas lankytojas 4

Gydytoja priėmė maloniai, be jokios arogancijos, buvo susipažinusi su mano sveikatos istorija. Kiek tai įmanoma su mano diagnoze paskyrė gydymą ir davė patarimų. Jokių nusiskundimų

2020-10-06, 13:02 | Registruotas lankytojas 5
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 5 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2020-07-13, 10:16 | Registruotas lankytojas 3

SIŪLAU BĖGTI NUO ŠIOS GYDYTOJOS. JEIGU KONSULTUODAMA TELEFONU GYDYTOJA PASAKO, KAD IŠ BALSO NEPANAŠU, KAD JUMS SKAUDA (NEUROLOGĖ), TAI MANAU VISKĄ PASAKO APIE TOKIĄ GYDYTOJĄ. PO TRAUMOS, PO LIGONINĖS, PRAŠIAU, KAD DUOTŲ SIUNTIMĄ TOMOGRAFUI, AIŠKU JO NEDAVĖ IR PASAKĖ, KAD NET JEIGU IR NUSTATYS PAKITIMUS, NIEKAS NUO TO NEPASIKEIS, O DAR IR PRADĖJO GĄSDINTI ONKOLOGINĖMIS LIGOMIS NUO APARATO IR PASIŪLĖ TIESIOG DARYTI MANKŠTAS ŽIŪRINT YOUTUBE... KAI PRISIŽIŪRĖJUS MANKŠTŲ GALIMA TIK PABLOGINTI SITUACIJĄ (NES PO TO LANKIAUSI PAS PRIVAČIUS GYD IR PADARIUS TOMOGRAFĄ NUSTATĖ 2 IŠVARŽAS). VISĄ LAIKĄ POKALBIO METU TUJINO, O GALIAUSIAI KAI IŠNERVAVO IR SUSIGRAUDINAU, DAR PASIŪLĖ GRAŽIOJ FORMOJ IR NERVUS TVARKYTIS. ŽODŽIU, PRARADAU PUSVALANDĮ SAVO LAIKO IR DAR LIKAU SUNERVUOTA IR NUSIVYLUSI GYDYTOJAOS

2020-06-11, 06:54 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 9 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2020-05-25, 09:57 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 10 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2020-05-12, 06:04 | Registruotas lankytojas 3

Profesionali, maloni, įsigilinusi į situaciją, išklausė ir davė naudingus patarimus.
Ačiū labai.

2020-02-25, 10:53 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 1 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2020-01-07, 13:38 | Registruotas lankytojas 5
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 2 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2019-12-30, 12:34 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 2 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2019-11-05, 17:49 | Registruotas lankytojas 1

Blogiausia gydytoja iš visu tarp tu,pas kurios buvau.Neišklauso iki galo paciento nusiskundimu.Nekreipia demesio I tai,kuo skundžiasi pacientas.Niekam nerekomenduoju šitos gydytojos.Grubi ir nemandagi,nemoka bendraut su ligoniais.Po vizito pas ja,visa diena buvo galvos skausmai,sugadino nervus.nežino savo pareigu!!!!!!!

2019-11-01, 04:45 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 4 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2019-06-07, 07:38 | Registruotas lankytojas 1

Laai maloniai priemė, atidžiai apžiūrėjo. Išklausė visus mano nusiskundimus, išaiškino nuo ko gali būti probblemos. Rekomenduočiau šią gydytoją ir kitiems pacientams.

2019-04-12, 07:16 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabus žmogus, savo srities specialistas, profesionalas

2019-01-24, 12:03 | Registruotas lankytojas 1

Gydytoja labai maloni
Viska issaiskino,kalbejo tyk apie reikala,be jokiu pasaliniu kalbu.
gerausia is visu neurologu,kurios lankiau

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Birutė Šurnienė?
2018-10-25, 08:39 | Registruotas lankytojas 3
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 5 m. 5 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Birutė Šurnienė?
2018-10-10, 13:58 | Registruotas lankytojas 1

Labai pasibaisejau šita gydytoja ir niekam niekados nerekomenduočiau ir išviso nesuprantu ko ji ten dirba toks jausmas,kad ją jegą kas ten laiko.Baisu ir dar karta baisu pas tokią gydytoją patekti!!!!!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Birutė Šurnienė?
2018-07-30, 08:00 | Registruotas lankytojas 2
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 5 m. 7 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Birutė Šurnienė?