Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Simona Dikšienė, %

Licencijos

Šeimos gydytojas

Išduota: 2010-06-30, Nr. MPL-15891, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Dikšienė Simona dirba šioje gydymo įstaigoje
Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

85% Complete
4.3

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

95.5% Complete
4.8

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

95.5% Complete
4.8

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

96.9% Complete
4.8

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

95.8% Complete
4.8

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

91.8% Complete
4.6

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

97.8% Complete
4.9

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2023-10-13, 18:04 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabi gydytoja. Dėmesingumas, profesionalumas, empatiškumas. Kiekvieną vizitą skiriamas dėmesys, atsakoma į visus kylančius klausimus. Esame dėkingi , kad visada galime kreiptis į gydotoją ir kontaktuoti telefonu visada gauname atsakymą, visada greitai sureaguojama. Vizitų metų visada jaučiama gera atmosfera, švelnus ir šiltas bendravimas, išklausymas, dėmesys ir profesionalumas visomis prasmėmis. Su didele pagarbą veriname galimybę lankytis būtent pas šią gydytoja. Patricijos tėvai.

2023-03-06, 12:17 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabi gydytoja, profesionali! Mūsų vaikas visada prižiūrėtas, gydymus atlieka iki galo, imasi iniciatyvos pasidomėti apie sveikatos būklę. Tai Gydytoja iš didžiosios raidės, ačiū Jums už viską!!!

Nepaprastai dėkingi Gabijos tėveliai

2023-03-03, 15:00 | Registruotas lankytojas 2

Gydytoja Simona yra pati nuostabiausia mūsų vaikučių gydytoja. Visada jaučiuosi rami ir saugi susirgus vaikams, nes žinau jog gydytoja visada įsigilins, paskirs gydymą ir seks ligos eigą, vaiko savijautą iki kol pilnai pasveiks.
Tai gydytoja iš didžiosios raidės. Visada domisi kaip jaučiasi jų mažieji pacientai, net ir uždarius kabineto duris.
Vaikai jaučiasi komfortabiliai ir jaukiai jos kabinete.
Esame ir būsime gydytojai visada dėkingi už nuostabų bendravimą su vaikais ir atsakingą požiūrį.
- Dominyko ir Izabelės tėveliai

2022-10-04, 17:03 | Registruotas lankytojas 7

Labai džiaugiuosi, kad patekome pas Gydytoją Simoną. Visu pirma labai ramus žmogus, nuoširdus ir visada su šypsena. Visada suteikia reikiamos informacijos, pakartoja kelis kartus, pasiteirauja, atsiunčia sms tyrimų rezultatų. O tas tikrai labai patogu. Nes turėti gydytojos numerį praverčia, netgi pvz veluojant vizitui. Žodžiu norėjau labai pagirti ir 100% rekomenduoju, žmogaus išmanantis savo darbą ❤️

2022-08-25, 13:15 | Registruotas lankytojas 17

Nuostabi gydytoja! Rekomenduoju visiems. Tai yra pavyzdys, koks turi būti gydytojas. Atsakinga, dėmesinga, empatiška, rami, kompetetinga, pacientui skiria tiek laiko, kiek jo reikia. Žodžiu, nereali!!! Ačiū Jums!

2022-06-12, 19:32 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabi gydytoja, esu begalo laiminga, kad pakeitus šeimos daktarę, vaikutis pateko būtent pas šią gydytoją! Ji visada skiria pakankamai laiko apžiūrai, viską išsamiai papasakoja, jaučiu didelį pasitikėjimą ja! Išmananti savo darbą! Taip pat geriausi atsiliepimai jos kolegei Agnieškai Šakėnei, visada maloniai bendraujanti, moka elgtis su vaikučiais!

2022-05-31, 15:09 | Registruotas lankytojas 4

Labai džiaugiuosi, kad mūsų sūnų prižiūri būtent Simona Dikšienė. Tai gydytoja, kuri negaili laiko, visada labai išsamiau pakonsultuoja, pasako ir padaro net daugiau, negu tikimasi. Gydytoja labai šiltai ir pagarbiai elgiasi su vaikais ir jų tėvais. Šios gydytojos aukšta kompetencija, rūpestingumas, atsidavimas darbui, nuoširdumas ir darbštumas yra nepamatuojami.

2022-01-04, 02:53 | Registruotas lankytojas 4

Miela Gydytoja Simona. Nuskubėję metai parodė, kad kiek daug galime vienas kitam padėti. Metų pabaigoje patirtas šokas dėl sveikatos sutrikimų ir Jūsų nereali pagalba, tai kaip likimo apvaizda, leidžianti džiaugtis Naujaisiais, primena, kad reikia padėkoti už Jūsų priimtus sprendimus, suteiktą pačią operatyviausią pagalbą, kuri leido išvengti paties blogiausio. Priimkite žodžiais nenusakomą padėką už Jūsų gerumą, atidą, rūpestį savo pacientais.Žinojimas savo profesinės svarbos tesuteikia stiprybės Jūsų kilniame,bet itin sunkiame dabe.Tiktai sėkmės.

2021-12-07, 21:33 | Registruotas lankytojas 11

Trūksta gerų žodžių apie šią nuostabią gydytoja-profesionali, empatiška, supratinga, išklausanti ir patarianti. Labai svarbu paminėti, kad nekiša vaistų/vitaminų reikia ar nereikia. Visada išsamiai atsako į klausimus, jei reikia skiria tyrimus. Nuoširdi ir pati nuostabiausia gydytoja!

2021-10-20, 17:20 | Registruotas lankytojas 2

Pas šią gydytoją užsirašėme dėl gausybės gerų atsiliepimų internete. Iš pradžių viskas buvo kaip ir neblogai. Kai gydytoja tapo dar ir skyriaus vedėja prasidėjo problemos. Akivaizdu, kad konsultuoti nebespėja ir net neisigilina į problemą. Vaikas susirgo plaučių uždegimu, santariškėse paskyrė 5 dienas gerti atibijotiką, pasikartoti rentgeną ir tęsti gydymą ambulatoriškai. Paskambinus Dikšienei, jai jokių klausimų dėl antibijotikų gėrimo trukmės net nekilo, iš karto užrašė rentgenui ir asta lavista. Visi kiti gydytojai, pas kuriuos paskui teko lankytis buvo pakraupę, kas per gydymas nuo plaučių uždegimo 5 dienos?? Turi buti 7-10 !!! Kodėl rentgenas po keliu dienų?? Juk nieko neparodo, plaučiams atsistatyti reikia kelių savaičių. Tai net ir nežinau, negi čia Dikšienės žinių trūkumas? Manau, kad nesigilinimas. Tad tėveliai, būkit budrūs, pasiimkit enciklopediją, nes viską turite išmanyti patys. Kol viskas gerai tai gerai, o kai problema, pasimato kaip yra iš tikrųjų.

Dikšienė Simona atsakė

Laba diena,

Dėkoju už Jūsų pastabas! Visuomet siekiau padaryti viską ką galiu paciento labui. Jei Jūsų lūkesčių nepateisinau, apgailestauju ir kartu džiaugiuosi, kad patekote į geras jaunos skyriaus gydytojos rankas.

2021-10-13, 15:00 | Registruotas lankytojas 1

Pati nuostabiausia dukrytės gydytoja. Buvom be galo laimingi, kai gimus mažylei pavyko dukrytę priregistruoti pas gydyt. Simoną Dikšienę. Gydytoja labai empatiška, profesionali, supratinga, moka itin gražiai prieiti prie vaikučio. Kabinete visada būdavo labai ramu, gydytoja skirdavo tiek laiko kiek reikėdavo, įsiklausydavo į nusiskundimus atsakydavo į visus iškylančius klausimus. Niekada nebuvo jokio moralizavimo ar kaltinimo, gydytoja labai taktiška ir visada labai šiltai bendravo. Tikras gydytojo, pas kurį norisi lankytis pavyzdys. Kodėl rašau būtuoju laiku?.. Nes neseniai buvau informuota, kad gydytoja tapo skyriaus vedėja ir dėl to nebebus mūsų dukrytės gydytoja. Aišku dėl to labai nusiminėm. Bet iš kitos pusės labai džiaugiamės už gydytoja, kuri tikrai pelnytai buvo pakelta pareigose. Didžiausios sėkmės Jums, Gydytoja! Adelė ir jos mama Lina.

2021-09-01, 06:44 | Registruotas lankytojas 2

Mes be galo laimingi, kad esame šios kompetetingos gydytojos rankose. Ji labai rūpestinga, dėmesinga ir maloni. Jaučiamės saugūs ir rekomenduojame ją kutiems. Ačiū Jums, gydytoja! Dovydas ir Karolis Strolės.

2021-02-27, 23:44 | Registruotas lankytojas 3

Tobula! Labai puiki specialistė, visada įsiklauso, išsamiai viską paaiškina, pataria, nusiunčia pas ką reikia, bėdai ištikus atsiliepia netgi atostogų metu. O kas svarbiausia, nuoširdžiai myli vaikus! Labai labai ačiū, kad esate!

2020-11-03, 08:13 | Registruotas lankytojas 10

Mūsų nuostabiausia, geriausia šeimos gydytoją. Esame be galo laimingi, kad turim šalią savęs tokį rūpestingą bei atsakingą žmogų. Viktorija ir Markas

2020-09-19, 11:15 | Registruotas lankytojas 3

Labai maloni ir tokia lengvai bendraujanti daktarė, be jokių ten mokymų, ko reikia, ko nereikia daryti. Lankėmės vos kelis kartus, kol pavadavo kitą daktarę Antakalnio poliklinikoje prieš 4-5 metus. Tačiau vienintelė iš 3 daktarių (neskaitant pirmosios Vengrienės), kuri labai pozityvi ir linksma bei tiko vaikui. Tikra vaikų daktarė <3.
Rekomenduoju.

2020-06-01, 21:49 | Registruotas lankytojas 4

Superinė gydytoja. Visada maloni ir dalykiška tiek bendraujant nuotoliniu tiek gyvai lankantis kabinete.Visada įsigilina į problemas ir priima tinkamus sprendimus.Suteikia saugos jausmą pacientui ir pasitikėjimą gydytoja kaip specialiste.Ačiū Jums.

2020-02-03, 19:08 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabi gydytoja! Kiekvieną kartą atėjus maloniai priima, nuodugniai viską išsiaiškina ir parenka geriausią gydymą. Tai gydytoja iš didžiosios raidės, dirbanti iš pašaukimo. Niekuomet negaili savo brangaus laiko, pakonsultuoja net tada, kai jos darbo valandos dar neprasidėjusios, maloniai atsako į elektroninius laiškus ir net pati po kiek laiko pasiteirauja, kaip jaučiasi pacientas. Jei būtų geriausios gydytojos "Oskarai", nedvejodama jai įteikčiau! Ačiū! :)

2019-06-18, 22:44 | Registruotas lankytojas 6

Ramybės įsikunijimas... tobula mūsų Daktarė. ❤

2019-04-15, 11:42 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabi gydytoja! Maloni, geranoriška, besišypsanti, rūpestinga, visuomet skirs laiko tiek, kiek reikia, stengiasi padėti. Mylimiausia mūsų gydytoja. Esam labai patenkinti.

2019-01-23, 08:56 | Registruotas lankytojas 2

Prieš 6 metus pakeitėme gydytoją ir užsirašėme pas Simoną. Esu labai patenkinta šiuo savo sprendimu. Tai viena profesionaliausių sutiktų gydytojų - neskiriami be reikalo antibiotikai, esant reikalui visada specialistų konsultacijos. Ir vaikai labai mėgsta gydytoją.
Sėkmės jums!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2018-10-02, 07:20 | Registruotas lankytojas 4

Dėmesinga, nuoširdi gydytoja, visa šeima pas ją gydomės ir esu viskuo patenkinta. Domisi naujovėmis, niekada neperša vienintelio vaisto ar gydymo būdo. Visada atlieka reikalingus tyrimus, skiria siuntimus pas specialistus, kai to reikia. Tai gydytoja, kurios nebijau nieko klausti, nes jai nėra kvailų klausimų ar nereikšmingų nusiskundimų. Vaikus prižiūri nuo gimimo, pastebėjo ir atrado vieno jų esminių sveikatos sutrikimų, kuriuos sėkmingai gydome jos dėka. Ir kaip bebūtų keista - juk tiek daug pacientų, o atsimena visų vardus, buvusias problemas, vos ne atmintinai tyrimų rezultatus pamena :) Ačiū, Jums, Simona, kad esate!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2018-07-22, 12:31 | Registruotas lankytojas 7

Patys geriausi atsiliepimai, pakeitem gydytoja pries tai buvusia ir esame Simona be galo patenkinti. Demesinga, rupestinga, labai graziai sutaria su vaikais, jokios prievartos, jokio skubejimo, atsako i visus klausimus issamiai. Nuostabi savo srities profesionale!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2018-04-05, 16:19 | Registruotas lankytojas 1

Turiu dvejopa nuomone apie šią gydytoja. Iki šiol tikrai viskas buvo puiku ir dėmesys ir rūpestis ir konsultacijos, bet... Kol viskas gerai, tol viskas gražu ir puiku. Mano vaikutis jau kuris laikas serga tai viena tai kita liga. Vieno vizito metu gydytojai pasakiau savo nusiskundimus t.y vaikučio, gydytoja nereagavo, tiksliau reagavo bet nesusirūpino. Sako gal tas o gal anas. Galėjo skirti papildomų tyrimų, papildomų specialistų konsultacijų, galbūt nebūtų tokių pasekmių/problemų kurias turime dabar. Labai liūdna ir pikta, kad laiku nebuvo susirūpinta.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Dikšienė Simona atsakė

Apgailestauju dėl neatlieptų lūkęsčių! Jei tęsis mūsų bendravimas- visuomet laukiu pastebėjimų, juk tobulėjimas neturi pabaigos.

2018-02-13, 10:13 | Registruotas lankytojas 1

Mūsų šeimynai pasisekė, kad esame vaikų gyd. Simonos Dikšienės rankose.
Jos rūpestis, švelnumas, atsakingumas, dėmesingumas vaikams vertinamas 10 balų iš 10.
D.V.D.R.E. Česnauskių šeimyna

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2018-01-12, 17:16 | Registruotas lankytojas 3

Nuostabi gydytoja. Užrašėme mažylę su rekomendacijomis. Dabar rekomenduojame ir kitiems. Nors gydytoja tikrai greita, net kalba greitakalbe - niekada nesijaučiau skubinama, priešingai. Pirmojo apsilankymo metu ir maitinau mažylę, ir gydytoja vis pabrėžė, jog turime laiko. Kitų atvykimų metu visuomet priimdavo laiku, netenka laukti eilėje. Kam aktualu - gydytoja palaiko natūralų žindymą. Man labai svarbu, jog žinau, kad ji visuomet bus pasiekiama. Taip pat didžiausias darbas kurį ji daro - ramybė. Jei kyla klausimų, ar sunerimstu- visuomet nuramina. Mano akimis ji tikrai profesionali, kompetetinga ir moderni. Mes pasirinkome BLW (pedagoginį primaitinimą), gydytoja nė kiek nenustebo, bet pakonsultavo, kaip elgtis, jei vaikas springtų. Rimtų ligų neturėjome, bet į smulkius nusiskundimus žiūri atsakingai, tačiau nekiša antibiotikų. Vaikui ji taip pat labai patinka. Mes laukiame kiekvieno profilaktinio patikrinimo, nes pasiilgstame gydytojos. Rekomenduoju tiems, kam reikia rūpestingo patarėjo, konsultanto, vaiko auginimo klausimais. Mano akimis ji yra puikus tikro pediatro pavyzdys.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2018-01-10, 10:17 | Registruotas lankytojas 1

Džiaugiuosi, kad ji mūsų dukrytės gydytoja. Labai maloni, profesionali, žmogiška. Galima pilnai pasitikėti. Gera žinoti, kad tavo vaikas gerose rankose.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2017-09-01, 08:41 | Registruotas lankytojas 7

Nuostabi gydytoja, šilta, jautri, betarpiška. Skiria daug dėmesio vaikui, jautriai bendrauja su tėvais. Džiaugiamės per kiekvieną apsilankymą :)

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2017-05-27, 21:18 | Registruotas lankytojas 3

Labai miela, maloni, šilta gydytoja. Visada pilnai įsigilina į problemą, stengiasi be reikalo nekišti vaistų, jei tai nebūtina, siųsti pas įvairius specialistus visapusiškam problemos ištyrimui, atidi, klausosi, ką pacientas sako. Tikrai žiūri paciento gerovės. Tik geriausi žodžiai apie ją, džiaugiuosi, kad turiu ją kaip savo šeimos gydytoją.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2017-04-10, 00:45 | IP: 78.60.183.147

Superinė gydytoja. Rekomenduoju.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2016-09-28, 19:57 | IP: 185.127.1.86

Skubu pasidžiaugti ,kad ši gydytoja pagaliau sugrįžo į darbą po motinystės atostogų.Džiaugiamės vėl ją turėdami.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2015-08-09, 10:14 | IP: 78.60.176.26

Rami, išklausanti, neskubanti, skirianti pacientui laiko tiek kiek reikia, maloni, moka elgtis su vaikais, siunčia pas specialistus esant reikalui.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2015-05-20, 06:44 | IP: 81.7.82.52

Nuostabi gydytoja. Labai profesionali, tačiau taip pat šilta, rūpestinga, atidi. "Prisijaukino" dukrytę, kuri iki tol paniškai gydytojų bijojo.
Ačiū ir sėkmės jums.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2015-05-04, 07:56 | IP: 84.46.196.225

Tikrai nuostabi gydytoja.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2015-04-19, 18:39 | IP: 88.223.16.74

Puiki gydytoja: maloni, dėmesinga, rūpestinga ir mokanti bendrauti su vaikais. Tokia ir turėtų būti gydytoja. 10 balų iš 10.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2014-12-20, 10:15 | IP: 154.46.98.216

NEPAPRASTA,PROFESIONALI IR BE GALO NUOŠIRDI ASEMYBĖ .JOKIOS BAIMĖS NESĖJA PACIENTUI,PASIŪLO KELIAS IŠEITIS.ĮSIGILINA Į SITUACIJĄ,NUODUGNIAI APŽIŪRI.SUSITIKIMO SU GYDYTOJA LAUKIU KAIP SU ARTIMAI PAŽĮSTAMU ŽMOGYMI.MUMS PATIEMS KEISTA.KITO SAVO ŠEIMAI GYDYTOJO NEĮSIVAIZDUOJAME.AČIŪ JUMS GYDYTOJA.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2014-12-03, 07:02 | IP: 213.190.53.61

Profesionali, kompetetinga, puikiai bendrauja. Nekeistume į jokią kitą.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2014-11-28, 06:46 | IP: 193.219.12.239

Superinė gydytoja, kaip žmogus ir medikas.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2014-11-06, 15:40 | IP: 88.223.24.52

Esame labai patenkinti šios gydytojos darbu. Ji maloniai ir tuo pačiu konstruktyviai bendrauja, visada atidžiai apžiūri vaikutį, atsakingai parenka vaistus.
Ačiū, gydytoja!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2014-09-10, 10:56 | IP: 80.254.158.4

Labai rupestinga gydytoja! Labai graziai bendrauja su vaikais. Visada nuodugniai apziuri ir isklauso.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2014-08-04, 14:42 | IP: 83.189.224.25

Labai maloni, rupestinga. Moka prieiti prie vaiko, tik jos deka 4metu dukra atsikrate baltu chalatu baimes.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2014-07-16, 10:42 | IP: 88.119.87.40

Puiki, mandagi, kompetetinga, profesionali, draugiška, rūpestinga.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.