Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Jurgita Vainauskienė, %

Licencijos

Gydytojas neurologas

Išduota: 2007-06-27, Nr. MPL-09485, Aktyvi (duomenys atnaujinti: 2020-09-26)

Gydytojas neurologas

Išduota: 2007-06-27, Nr. MPL-09485, Aktyvi (duomenys atnaujinti: 2020-09-26)

Vainauskienė Jurgita dirba šioje gydymo įstaigoje

Jeigu žinote, kur dirba Vainauskienė Jurgita?

Įvesti darbovietę!
Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

92.2% Complete
4.6

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

89.8% Complete
4.5

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

87% Complete
4.3

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

92.4% Complete
4.6

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

93.3% Complete
4.7

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

80.8% Complete
4

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

68.9% Complete
3.4

Kaina atitiko paslaugos kokybę

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2023-09-23, 17:25 | Registruotas lankytojas 70

Nerekomenduoju, tyrimai be pakitimų, bet rašo medikamentus, tiesiog žaloja jaunus žmones, siuntinėja pas psichiatrus. Prirašo, kad patys save namuose badytų ir susileistų medikamentus, ateiti neskiria, nesidomi kas po jos paskirtų medikamentų galėjo atsitikti. Marketingas visur pasidarė daktaras renka neteisėtas asmenines informacijas ši daktarė, prašome laikytis asmeninės erdvės. Nėra jokių šeimyninių insultų, ar vėžių, migrenų, čia daktarų melas visur. Kad jie algas gautų ir iškištų savo chemikalus, tai visas info klausinėja apie kitų žmonių gyvenimą, nėra jokių genetinių šeimos ligų, čia jų melas pastovus. Kad išgautų visų šeimos informacijas, tai sumastė, kad yra giminės ligos.
Daktarei reiktų pas psichiatrus lankytis. Pacientui reik tiesiai pasakyti, kad nuo skausmo vaistai negydo, nepagydo, kad juos galima vartoti, tik retai ir kuo greičiau jų atsisakyti, nes vystosi prie daug medikamentų priklausomybės. Apie žmogų mažai galvoja, svarbu daktarui būtų alga gera. Pas mus moko, kad visi metų metus gerų chemikalus visokius, kur baisus šaltinis poveikis medikamentų daugumos. Ji nepaaiškina apie mitybą, sveiką gyvenseną, o rašo toliau chemines priemones. Tyrimus netiesas rašo echoskopuotojai, kad suklaidinti žmones darašo ko nėra pakitimų, bet ko tyrimo atsakyme, daktarai daug metų meluoja, išvadas echo tyrimus padarę, kad kiti gertų medikamentus.
Nerekomenduoju, nes ji nepasako, kad medikamentai žaloja žmogų, kad gadina visi medikamentai kitus organus .

2022-12-18, 22:47 | Registruotas lankytojas 10

Matau, jog gydytoja turi daug gerų įvertinimu ir pritariu, kad ji yra išties draugiška ir džiaugiuosi jei kažkam padėjo. Mano atveju, ne tik nepavyko nustatyti mano stiprių visos galvos ir pakaušio skausmų, bet ir buvo koncentruojamasi į mano psichologines problemas. Gydytoja pamačiusi, kad lankiausi pas psichiatrą iškart pasakė: galvos skausmų priežastis psichologiniai dalykai ir jautrumas. Taip, esu jautri, bet psichologinės problemos iš esmės atsirado su viso kūno patiriamais skausmais. Tačiau kad ir kiek tai sakiau, nelabai buvo kreipiamas dėmesys. Paprašius kažkokių tyrimų, gydytoja atsakydavo “galim padaryti, bet tikrai matau, kad nieko blogo nebus” ir visą laiką skyrė patarinėti kokius antidepresantus reiktų vartoti, kad dingtų šie skausmai. Žinoma, sumokėjau 250€, bet negavau jokio atsakymo… Galų gale nuėjau pas kitą neurologą, taip pat privačiai, kuris man diagnozavo pakaušio neuralgiją, paskyrė gydymą, taip pat pasiūlė išsitirti dėl laimo ligos, kuri buvo rasta kartu su daugybe kitų erkės perneštų koinfekcijų. Džiaugiuos, kad šiandieną jaučiuosi daaaug geriau, bet niekada nesuprasiu kodėl gydytojas pamatęs, kad pacientas buvo vieną kartą pas psichiatrą, iškart koncentruojasi į tai. Taigi, tokia mano pastaba šiai gydytojai :)

2022-09-16, 15:26 | Registruotas lankytojas 2

Labai retai gydytojas net privačioje gydymo įstaigoje skiria tiek laiko pacientui ir atsako į visus klausimus. Nuoširdžiai dėkoju gydytojai už viską- nuoširdumą, paprastumą, už įsigilinimą į nusiskundimus, už tai, kad buvo paskirti taip reikalingi vaistai, kurie pagerino gyvenimo kokybę. Vertinu profesionalumą ir žmogiškumą. Reta šiais laikais.

2022-06-15, 11:17 | Registruotas lankytojas 2

Labai gera gydytoja, matosi, kad gydo ir rūpinasi iš pašaukimo, o ne dėl finansinės naudos. Jautrus, empatiškas ir tikras specialistas! Tik geriausi atsiliepimai ir labai labai labai AČIŪ už grąžintą pilnaverčio gyvenimo jausmą!

2021-10-04, 13:13 | Registruotas lankytojas 4

Susidariau įspūdį, kad tai labai profesionali ir dėmesinga gydytoja. Akivaizdžiai išsiskiria gilinimusi į paciento nusiskundimus ir stengiasi išsamiai atsakyti į visus paciento klausimus.

2021-09-24, 15:34 | Registruotas lankytojas 5

Turbūt viena geriausių Daktarių kokią tik esu sutikęs. Skrupulingai gilinosi į problemą iki menkiausios smulkmenos. Apžvelgė ir galimas psichologinės pusės problemas. Maloni, supratinga, protinga, tikra savo srities profesionalė! Rekomenduoju visiems!

2021-09-13, 20:03 | Registruotas lankytojas 1

Maloniai nustebino tai, kad man atėjus pirmą kartą gydytoja buvo pasiruošusi ir perskaitusi mano ligos istoriją ir man nereikėjo pasakoti visos istorijos nuo pradžių. Todėl pokalbis buvo produktyvus. Gydytoja atsakė į visus klausimus ir paskyrė gydymą.

2021-08-19, 12:47 | Registruotas lankytojas 1

Esu labai dėkinga Gyd. Vainauskienei, lankiausi prieš 1.5mėn dėl ne vertigo pobūdžio galvos svaigimo, ilgai ieškojau priežasčių, buvo prasidėjusios panikos atakos, negalėjau vairuoti ir t.t. Gydytoja labai greitai nustatė problemą ir paaiškino gydymo eigą. Bendravo labai šiltai, viską nuodugniai ir neskubėdama paaiškino, nuramino. Jau po mėnesio gydymo jaučiuosi 70% geriau, už ką esu be galo dėkinga!

2021-08-02, 13:04 | Registruotas lankytojas 1

Daug metų ieškojau gero specialisto savo problemai ir pagaliau radau!

2021-07-23, 18:33 | Registruotas lankytojas 2

Superinė gydytoja iš pašaukimo! Ačiū, kad vėl galiu normaliai gyventi

2021-03-14, 14:59 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabi gydytoja. Per beveik valandą trukusi vizitą gavau atsakymus į visus klausimus.
Labai rūpestingai išklausė ir paaiškino, patarė ką daryti toliau.
Labai lengva ir malonu bendrauti, šiltas žmogus.
Jaučiu, kad atradau savo gydytoją :)

2020-12-28, 19:38 | Registruotas lankytojas 1

Tai Daktarė iš didžiosios raidės, iš karto nustatė ligą . Visiems rekomenduoju , kad daugiau būtų tokių savo srities specialistų ...

2020-01-29, 12:38 | Registruotas lankytojas 18

Nesurado problemos - neurologinio sutrikimo - neramių kojų sindromo, nors skundai buvo labai specifiniai, dėl ko teko kęsti be vaistų dar pusę metų

2019-12-31, 13:48 | Registruotas lankytojas 3

Pas šią gydytoją lankausi kas kelis mėnesius (buvau jau gal 6 kartus) dėl lėtinių įtampos galvos skausmų. Labai pasitikiu šia gydytoja, ji labai supratinga, maloni, matosi, kad turi daug patirties, jai nuoširdžiai rūpi mano sveikata, analizuoja įvairiausius faktorius, klausia net kaip mano draugas reaguoja į ligą, nes ir tai turi įtakos mano sveikatai. Labai rekomenduoju turintiems ir mažesnes, ir didesnes galvos skausmų ligas.

2019-11-08, 09:21 | Registruotas lankytojas 4

Labai kompetetetinga ir rūpestinga. Iš karto rado problemą, kurios nepastebėjo kiti neurologai. Tiksli. Viską paaiškino. Nusiuntė konsultacijai pas neirochurgą, ir netgi prie manęs skambino jam pasiteirauti ar gali skubiai priimti. Pirmą kartą mačiau gydytoją, kuris taip nuoširdžiai norėjo man padėti. Jos žodžiai: palaukite, aš rasiu kontaktus, paskambindiu, pasikonsultuosiu ir būsiu rami, kad dėl Jūsų padariau aš viską. Ar operocija padėjo, dar kol kas nežinau, tačiau esu neapsakomai dėkingas šiai profesionalei.

2019-07-25, 08:09 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabi, profesionali, rūpestinga gydytoja. Mama kreipėsi jau antrą kartą su skirtinga problema. Abu kartus gavo profesionalią ir išsamią konsultaciją, gydymą ir patarimus. Buvau nustebusi - sutikusi tiek pacientui dėmesio skiriantį mediką. Nuoširdus AČIŪ už pagalbą!

2019-04-27, 15:57 | Registruotas lankytojas 7

Profesionali ir labai nuoširdi gydytoja!

2019-01-05, 20:06 | Registruotas lankytojas 1

Apsilankius pas šią gydytoją, prisimeni, ką reiškia Hipokrato priesaika. Profesionali, šilta, atidi labai rūpestinga. Lankiausi du kartus. Pirmojo vizito metu atidžiai išklausė ir uždavė daug papildomų klausimų, apžiūrėjo. Nustatė diagnozę, tačiau kad būtų visiškai tikra ir išsklaidytų abejones, paskyrė papildomus tyrimu. Grįžus antrajam vizitui po tyrimų rezultatų, išsamiai pakomentavo, o pamačiusi, kad mano nerimas išssisklaidė ne pilnai, atidarė visus tyrimų failus, rodė ir komentavo viską, kas man buvo aktualu. Davė patarimų prevencijai ir atsakė į visus klausimus labai išsamiai, paskyrė tinkamus vaistus.
SVARBUS ASPEKTAS: kai atėjau į antrą vizitą, buvau susižeidusi koją - kitaip tariant, turėjau sveikatos problemą, absoliučiai nesusijusią su vizitu ir gydytojos specializacija. Bet būdama Gydytoja iš didžiosios raidės, ne šiaip pasidomėjo, kas man nutiko, paklausė, ar buvau pas tos srities gydytoją ir pasakius, kad ne, gydytoja pati apžiūrėjo mano koją, žinoma, diagnozėmis ar išvadomis nesišvaizstė, kadangi tai ne jos sritis ir tai būtų neprofesionalu, tačiau pakomentavo iš bendrosios medicinos žinių ir parekomendavo, į kokios srities gydytoją turėčiau kreiptis. Jautėsi tikrai nuoširdus rūpestis ir neabejingumas.
Taip maloniai nustebinta gydytojo darbu buvau seniai. Esu labai dėkinga ir tikrai rekomenduočiau bet kuriam savo sveikata besirūpinančiam žmogui.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Jurgita Vainauskienė?
2018-12-04, 13:10 | Registruotas lankytojas 5

Rekomenduoju.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Jurgita Vainauskienė?
2018-05-05, 13:31 | Registruotas lankytojas 1

Labai gera gydytoja, profesionali, demesinga. Rekomenduoju. Tik sita gydytoja paliko gera ispudi.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Jurgita Vainauskienė?
2017-12-19, 13:46 | Registruotas lankytojas 3

Gydytoja sudarė teigiamą įspūdi. Kreipiausi dėl neaiškios kilmės galvos svaigimo. Anamnezei ir tyrimams atlikti skyrė pakankamai laiko ir dėmesio. Buvo dėmesinga ir smulkmeniška. Paskyrė tolimesnius tyrimus, bei paaiškino jų prioritetus bei skyrė rekomendacijas. Taip pat pakonsultavo dėl vaistų, ką vartoti, kuomet priežastis nėra aiški ir neatlikti reikalingi tyrimai, taip nekišant į save visko :)

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Jurgita Vainauskienė?
2017-12-07, 15:41 | Registruotas lankytojas 1

Puiki gydytoja įdėmiai išklausė ir įsigilino į mano sveikatos nusiskundimus, išsamiai paaiškino mano negalavimų priežastį, atsakė į mano užduotus klausimus. Pateikė išsamią rekomendaciją gydymui, paskyrė vaistus.
Kreipiausi per privačią kliniką "Kardiolita".
Rekomenduoju šią gydytoją.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Jurgita Vainauskienė?
2017-11-13, 09:05 | IP: 84.15.178.32

Puiki, profesionali, mokanti bendrauti gydytoja. Rekomenduoju.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Jurgita Vainauskienė?
2017-08-17, 09:56 | Registruotas lankytojas 11

Matosi profesionali gydytoja, labai dėmesinga, paskyrė reikiamus tyrimus, išsamiai aprašė problemą ir davė tolesnius nurodymus.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Jurgita Vainauskienė?
2017-02-21, 21:48 | Registruotas lankytojas 8

Puiki gydytoja,profesionali,demesinga.Daugiau tokiu butu.Issamiai ir konkreciai sprendzia problemas.Didelis Jums aciu.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Jurgita Vainauskienė?
2017-02-14, 20:09 | IP: 213.164.122.227

Labai maloni,demesinga ir profesionali gydytoja.Skyre pakankamai daug laiko,klausinejo ir patarinejo.Gavau siuntimus ir pilna gydymo plana.Man labai patiko si gydytoja,retai sutiksi toki specialista.Linkiu Jums stiprios sveikatos ir sekmes.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Jurgita Vainauskienė?
2017-01-31, 18:28 | Registruotas lankytojas 1

Pati nuostabiausia gydytoja kokią teko kada nors sutikti. Puikiai išmano savo darbą, nuoširdžiai pataria, esant reikalui nuramina. Tikrai visiems rekomenduoju šią puikią ir rūpestingą savo srities specialistę.
Į Kardiolitą sugrįšiu vien tik dėl šios puikios gydytojos. Ačiū!!!
Odeta M.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Jurgita Vainauskienė?
2017-01-28, 09:49 | Registruotas lankytojas 3

Reto profesionalumto ir dėmesingumo gydytoja. Apžiūrai skyrė tiek dėmesio,kad likau nustebinta! Nuodugniai apžiūrėjo, visko daug išklausinėjo, buvo labai maloni ir nuraminanti. Sekė kiekvieną gydymo žingsnį, diagnozė tiksli. Ačiū gydytojai!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Jurgita Vainauskienė?
2016-11-13, 09:37 | IP: 78.60.48.104

Labai patiko, Puiki, profesionali, dalykiška ir draugiška: rekomenduoju visiems vienareikšmiškai. O Gerb. Gydytojai linkiu kuo geriausios sėkmės!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Jurgita Vainauskienė?
2016-07-04, 16:38 | IP: 79.132.172.34

Ši gydytoja turėtų būti pavyzdys daugeliui medikų. Kiti ir mokslo laipsnius įgiję Hipokrato priesaika nesivadovauja. Žmogiška, šilta, dėmesinga, profesionali, didelį žinių bagažą sukaupusi, atjaučianti, išklausanti ir dar daug daug gerų žodžių nusipelniusi specialistė. Tai žmogus, sugebėjęs iš gyvenimo, tėvų ir mokytojų pasiimti tai, kas geriausia, ir dalintis tuo su kitais.
Tvirtybės, sveikatos Jums gerb. Gydytoja.
Prireikus jau žinau į ką kreiptis bei rekomenduoti savo artimiesiems. NĖRA ir NEGALI BŪTI

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Jurgita Vainauskienė?
2016-06-06, 13:08 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Jurgita Vainauskienė?
2016-05-12, 11:31 | IP: 213.138.128.51

Profesionali, labai rupestinga ir uzjaucianti gydytoja. Aciu Jums!!! :)

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Jurgita Vainauskienė?
2016-04-25, 10:20 | IP: 88.119.251.229

Likau patenkintas profesionalia konsultacija ir nuoširdžiu bendravimu. Kadangi atvykau iš tolimesnio rajono buvo rasta laiko atlikti ir papildomus tyrimus tą pačią dieną, o sekančią dieną gydytoja epaštu pakomentavo atsakymus ir pateikė papildomas rekomendacijas.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Jurgita Vainauskienė?
2016-03-14, 12:34 | IP: 78.56.110.172

Labai maloni ir rūpestinga gydytoja. Retai tenka sutikti dokį dėmesingą mediką. Konsultacija truko virš valandos, gydytoja surinko visą reikiamą informaciją teisingai diagnozei nustatyti. Apžiūra irgi buvo nuosekli ir tikrai ne atmestinė kaip pas daugelį neurologų. Gavau visus reikiamus siuntimus tyrimams bei vaistus. Didelis AČIŪ daktarei.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Jurgita Vainauskienė?
2014-07-23, 09:56 | IP: 84.15.184.234

Labai maloni, rūpestinga ir profesionali gydytoja. Atliko darbą, kurį, deja, nesugebėjo atlikti kiti gydytojai.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Jurgita Vainauskienė?