Reitingas

Registracija čia ir dabar
Hila | Medicinos diagnostikos ir gydymo centras
Licencijos

Gydytojas neurologas

Išduota: 2007-06-29, Nr. MPL-09575, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

43.1% Complete
2.2

Laukiau nuo 15 min iki 30 min

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

71.6% Complete
3.6

Diagnozavo tik dalį problemos

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

57.4% Complete
2.9

Išgydė tik dalį problemos

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

68% Complete
3.4

Iš esmės atsakė, bet ne išsamiai

Ar skyrė pakankamai laiko?

65.9% Complete
3.3

Įvertino tai kas būtina, bet plačiau nesigilino

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

37.8% Complete
1.9

Nesidomėjo

Kaip vertinate paslaugų kainas?

75.1% Complete
3.8

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Hila | Medicinos diagnostikos ir gydymo centras
Pacientų atsiliepimai
2022-12-13, 11:19 | Registruotas lankytojas 1

Pirmiausia, turėjau galvos traumą, išsiliejo kraujas ant smegenų, buvo atliktos kelios operacijos 2019 metais. Po to liko kairės pusės galūnių patrūkčiojimai kuriuos sukelia streso būsena ir nuovargis. Niekam nei po operacijos, nei vėliau nekilo mintis, kad man negalima vairuoti. Laikotarpiu nuo 2019 iki 2021 mane gydė Šitkauskienė lazdynų ligoninėje, problemų nekilo. Kartą apsilankius lazdynuose 2021-11-02 pas kitą gydytoją, kadangi Šitkauskienė ten jau nedirbo pastarasis (ne tiesiai) pareikalavo 100Eur, "Kodėl neini pas Šitkauskiene? Kiek apsilankymas kainuoja? Nemokamo gydimo nebūna ir t.t." žodžiu iš nedviprasmiškų užuominų supratau ir ko nori ir kiek. Net suma buvo įvardinta. Atsisakius, pareiškė, kad man jo nuomone negalima vairuoti pusmetį, remiantis ne tyrimais, o kontraindikacijomis, prirašė į esveikatą nesąmonių ir pranešė apie tai Regitrai, nors pats ir nėra Epiliptologas, o šis faktas verčia stipriai abejoti jo kompetencija. Apsilankius pas kitą jo kompetencijos gydytoją, jis tiesiai paklausė, ka aš pastarąjam esu padaręs, kad jis su manimi taip? Nuėjau konsultacijos pas Šitkauskiene (grybo g.), nes prieš tai pas ją gydžiausi kelis metus lazdynuose, pastaroji iš pradžių aiškino, kad nieko padaryti negali pusmetį, nes kitas gydytojas yra uždėjęs apribojimą, gydytoja prirašė man nerimo sutrikimą, nors po kelių dienų psichiatras šią jos diagnozę iš karto paneigė. Sekančio apsilankymo metu, pastaroji vėl prirašė. Pralaukiau minėtąjį laiką, apsilankiau, rezultatas toks pats, tuomet ji pareiškė, kad teks laukti metus. Sukišau daugybę pinigų tyrimams ir konsultacijoms. Tyrimai nieko nerodo. O konsultacijos tapo labai dažnos. Galiausiai praėjus daugiau nei metams pradėjo įtikinėti, kad pati dirbo lazdynų ligoninėje, nesuprantą kodėl teismai palankūs man ir t.t. paprašė pateikti nutartį ir kokiais motyvais remiantis aš ginčijuosi su medikais. Atsidariusi ministro įsakymą, pradėjo įtikinėti koks teisus yra lazdynų gydytojas ir koks neteisus aš, kad ieškau tiesos per teismus ir t.t. ir nesuprantą kaip gali taip būti, kad teismai palankūs man, kodėl gydytojo nuomonė be GKK išvadų gali būti tik rekomendacinio pobūdžio. Atsidariusi ministro įsakymą, pradėjo aiškinti, kad viskas padaryta teisingai. Vėl liepė pasidaryti tyrimus, pasakiau, kad niekas nuo to, kad aš juos atliksiu dar kartą nepasikeis, (praėjusį kartą juos atlikau prieš 5 mėn. tyrimų kaina su MRT apie 300Eur) jeigu nei karto nieko per šį laikotarpį nuo 2020 metų nerado ir kad nustotų prirašinėti nerimo sutrikimą, nes psichiatras jo nemato ir mano pyktis yra adekvatus, ėmė ginčytis, atsidariusi psichiatro aprašą ėmė ginčytis su specialisto nuomone. Per visą laikotarpį jau daugiau nei 1000 Eur įsikainavo įvairiom konsultacijom, tyrimam ir t.t., o rezultatas 0. Tiesiai šviesiai paklausus, ar jei atliksiu tyrimus ji man parašys pažymą, kad vairuoti galiu be apribojimų, šaltu veidu pareiškė, kad NE. Už konsultaciją, kaip visada dar teko susimokėti 80 Eur, sekantį kartą pagal ją turiu apsilankyti už poros dienų, atlikti tyrimus ir vėl ateiti pasikonsultuoti.
Kilus konfliktui su lazdynų ligoninę, akivaizdžiai pradėjo ginti ligoninės ir savo kolegos interesus.
Vairavau ir vairuoju visą laikotarpį nuo 2019 ir jokių incidentų susijusių su sveikata neturėjau.
Dar prieš mėnesį buvau neįgalumo komisijoje, jų išvadose ir rekomendacijose taip pat nėra nieko apie tai, jog negalėčiau valdyti mechanizmų.
Daugiau pas šią "Gydytoją" neisiu ir kitiems NEREKOMENDUOJU.

2022-01-23, 16:30 | Registruotas lankytojas 1

Buvau su nugaros problema.nulis.nieko nepadėjo.i bala išmesti pinigai.pagarbiai.rimas zinkevicius

2020-04-09, 12:55 | Registruotas lankytojas 3
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 8 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2018-01-30, 13:26 | Registruotas lankytojas 1

Tyrimo laukiau 2 men, tad tikejausi kiek "produktyvesnio" vizito. Gydytoja velavo 20 min, vizitui oficialiai buvo skirta 30 min, bet kabinete praleidau iki 15. Jauciausi esanti visiskai neidomi, kaip konvejerinis produktas. I duotus klausimus buvo trumpai atsakyta, taciau paaiskinimu apie problema negavau. Ta pati gydytoja dirba ir privacioje klinikoje, buvau svarsciusi kreiptis ten, kad nereiktu ilgai laukti. Idomu, ar butu buves toks pat bendravimas, koki gavau valdiskoje istaigoje... Tikiu, kad gydytoja aukstos kvalifikacijos.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2016-06-24, 15:32 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!

2015-07-13, 16:31 | IP: 78.56.220.5

puiki gyditoja . man labai patiko ,savo darba išmano . nuostabi specialiste ,siuncia tyrimam, nepalieka nežinioi su neaiškiom ligos bedom. siulau apsilankyti ,tikrai nenusivilsite

2015-06-17, 10:57 | IP: 193.219.11.5

Labai profesionali gydytoja, apie tokius sakoma: "Dievo duota dovana". Ne tik išsilavinusi, bet turinti daktaro intuiciją. Bendraudama su pacientu nesmailina liežuvio ir nedaugžodžiauja, tačiau įžvalgą ir kompetenciją turi geležinę.
Ačiū