Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Daina Šimulynienė, %

Registracija čia ir dabar
„Endemik“ (Vilnius)
Licencijos

Gydytojas otorinolaringologas

Išduota: 2006-06-30, Nr. MPL-08247, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

84.4% Complete
4.2

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

77.9% Complete
3.9

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

72.8% Complete
3.6

Išgydė tik dalį problemos

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

68.2% Complete
3.4

Iš esmės atsakė, bet ne išsamiai

Ar skyrė pakankamai laiko?

71.2% Complete
3.6

Įvertino tai kas būtina, bet plačiau nesigilino

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

69.4% Complete
3.5

Domėjosi, bet mano iniciatyva

Kaip vertinate paslaugų kainas?

97.9% Complete
4.9

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
„Endemik“ (Vilnius)
Pacientų atsiliepimai
2024-03-26, 12:28 | Registruotas lankytojas 1

Lankaiusi Santariškių ligoninėje, išsamiai nupasakojo kas negerai, užregistravo operacijai, o iki jos išrašė vaistų kurie slopina problemą. Rekomenduoju

2024-03-20, 21:46 | Registruotas lankytojas 1

Nerekomenduoju, patirtis buvo nemaloni, neatsakė į rūpimus klausimus.. atrodo, kad yra pervargusi nuo darbo, bendrauja labai nemaloniai, jautiesi kaltas, kad atėjai..

2024-02-08, 08:27 | Registruotas lankytojas 1

Gydytojas tikrąją ta žodžio prasme ,,užsiknisusi", Ausų uždegimo ji nemato, aparatėlis kreives rodo geras, o ausys vistiek išlieka užgulusios. Pasitiki labiau technika nei savimi. Kaip kažkas minėjo ,,jautiesi kaltas", kad atėjai, sergi ir turi gydytis.
Prieš einant pasiskaičiau komentarus, deja nebuvo galimybės rinktis, nes reikėjo extra pasirodyti.
Neičiau pas šią gydytoją ir nerekomenduočiau jos kitiems.

2024-01-31, 17:44 | Registruotas lankytojas 4

Beprotiškai maloni gydytoja. Taip malonu bendrauti su gydytoja, kad net nesinori išeiti iš kabineto. Labai stipriai jaučia pacientą ir kada jis baiminasi ar pan. Todėl labai gerai žino kada sustoti su procedūromis. Jeigu galvojat, kad daktaras gali patarti 100% viską ką reikia, tai ši gydytoja patars 120%. Ne tik apie gydymą, bet apie rizikas, ateities prognozes ir t.t. Skirs laiko kiek tik reikia, kad pilnai apžiūrėti ir pasiūlys geriausius sprendimus gydytis.

2023-12-29, 17:12 | Registruotas lankytojas 1

Labai norėčiau padėkoti gydytojai už priėmimą ir labai aiškų informacijos pateikimą dėl turimo sutrikimo. Gydytoja labai maloni, kompetentinga, įsigilino į skundus. Didelis Ačiū gydytojai.

2023-08-23, 16:17 | Registruotas lankytojas 2

Deja, pas šito daktare kartu su slaugitoja aš susitikiau su diskriminacija pagal mano gymimo vieta (Kijevas). Man buvo pasakyta važioti atgal į Kijevą ir daryti operacios ten, o ne Lietuvoje. Nes čia pabegeliu iš Ukrainos atvažiavo labai doug ir visi daro operacija, paskui grižta atgal. Nors paaiškinau, kad nesu pabėgėlis, o gyvenu čia keletą metų, pabeigau universiteto, dirbu, su daktare kalbejau lietuviškai turėdamas senelio lietuvišką pavardę. Jiems nerūpėjo. Ir tik po mano žodžiu: "Aš Lietuvoje dirbu ir moku mokeščiuš, kodel čia problema man padaryti operacijos?", manes greitai ir formaliai apžiuro ir po metu pasiraše operacijai. Per mano 4 metus Lietuvoje čia pirma karta, kai aš susitikau su diskriminacija. Tikrai nerekomenduoju((

2023-04-27, 13:11 | Registruotas lankytojas 10

Viena prastesnių patirčių su šia gydytoja. Atrodo pavargusi nuo visko, gruboka, sunku suprasti kada jau turi jai kažką pasakyti, ko nesakyti. Aš tikrai esu mandagus žmogus ir ne iš tų, kur daug klausinėja, tad tikrai nemanau, kad pati būčiau galėjusi kažkaip sunervinti gydytoją. Matyt, ją tiesiog erzina dauguma klientų, ne nuotaika ir tiek.

Aš nežinau, gal kaip specialistė ji ir gera, bet nebenorėjau susidurti su tokiu atžagariu žmogum, kuris tik pro duris išeinant sumąstė, kad gal man vis dėlto reikia pas žandikaulio chirurgą. Bet ačiū už tai! Patirtis Žalgirio klinikoje buvo kur kas malonesnė.

2023-04-26, 17:25 | Registruotas lankytojas 5

Prieš vizitą perskaičiau atsiliepimus apie gydytoją, kurie nuteikė abejonėms. Netikėtai likau patenkinta gydytojos Dainos Šimulynienės ir bendravimu, ir profesionalumu. Gydytoja išsamiai atsakė į visus klausimus.
Pacientams linkiu kantriai išklausyti gausias gydytojos žinias ir pasidalinti loginėmis išvadomis. Sveikatos visiems!

2022-08-12, 23:13 | Registruotas lankytojas 3

Labai nemaloni gydytoja, arogantiška. Ateini žmogus su problema, o tave pastato į nepatogią padėtį, jautiesi kaltas, kad atėjai pas gydytoją. Tikiesi pagalbos, patarimų, atsakymų į klausimus, o iš gydytojos sulaukiau priekaištų, apatiško bendravimo, menkinimo. Reziume pasijaučiau kalta, kad ieškojau sprendimo dėl anginos. Po kelių vizitų supratau, kad mums nepakeliui. Nerekomenduoju ir tikiuosi mūsų keliai daugiau gyvenime nesusikirs.

2022-07-29, 13:18 | Registruotas lankytojas 1

Labai nemaloni gydytoja, visiškai nemokanti bendrauti su žmonėmis. Pirmą kartą teko susidurti su tokia nemalonia patirtimi. Vizitas prasidėjo išsakius problemą, o tuomet ji iš karto pradėjo šnekėti pakeltu balsu, vos ne rėkti, kad reikia ieškoti priežasties, o ji nežino, kokia šios problemos priežastis! Tai kas turi ieškoti priežasties - aš ar jinai, gydytoja? Juk to ir atėjau. Buvau šoke, net nesupratau, kaip reaguoti į tą rėkimą. Kai pasakiau, kad jei ne tuo adresu atėjau, o juk šeimos gydytoja siuntė, tai šeimos gydytojos paprašysiu išrašyti kitą siuntimą kitu adresu, tuomet apsiramino, ir pradėjo normaliai šnekėti.
Bet po tokio bendravimo, iš tikrųjų, nežinau, ar galima pasitikėti jos kompetencija. Man tikrai kelia abejonių. NEREKOMENDUOJU.

2022-07-07, 09:05 | Registruotas lankytojas 1

Gydytoja gal ir turi kompetencijos, tačiau bendrauti su žmonėmis nemoka visiškai. Labai arogantiška, nuvertinanti, žeminanti kitus žmones. Nemoka išklausyti pacientų. Bendraujant ir kalbant su ja, sugeba nusisukti ir pradėti kalbėti su sesute.
Jeigu tik yra galimybė, rekomenduoju pasirinkti kitą gydytoją. Mums kitų kartų pas šią personą tikrai nebus.

2022-06-21, 14:48 | Registruotas lankytojas 7

Tai nuostabi gydytoja, tiesiog pavyzdys to, kaip turėtų atrodyti gydytojas. Iš bendravimo užtikrintumo akivaizdu, kad ji tikra savo srities žinovė. Ji empatiška, išklausanti, atsakanti į visus papildomus klausimus, atliekanti išsamiai visus būtinus tyrimus ir dar papildomai ištirianti, kad atmesti net mažai tikėtinas galimas ligos priežastis. Ji jautri, šilta, žmogiška - pas tokias gydytojas vienas malonumas lankytis. Puikus bendravimas, humoro jausmas, nešykštelimas persimesti keliais sakiniais ne tik apie ligą ar gydytoją. Visokiariopos sėkmės Jums, Daina!

2022-06-10, 09:06 | Registruotas lankytojas 3

Niekada neteko apsilankyti pas tokią nepagarbią, išsiblaškiusią ir akivaizdžiai kompetencijos stokojančią gydytoją. Visų pirma, gydytoja buvo nepatenkinta, kad į vizitą vėlavau dešimt minučių, nors nebuvo nė vieno paciento, o jos darbo laikas nebuvo pasibaigęs. Suprantama, kad vėluoti į vizitą yra nepagarbu gydytojo atžvilgiu, bet juk neretai ir patiems pacientams tenka laukti, kol gydytojas išgers kavą, pasišnekučiuos su kolegomis... Tačiau, su nepasitenkinimu dėl vėlavimo galima susitaikyti, priešingai nei su tuo, jog vizitą gydytoja pradėjo monologu, jog problemos, dėl kurios esu siunčiama, aš greičiausiai net neturiu ir gaišinu jos laiką, įsivaizduodama, jog sergu. Nurodė, kad nė viena priemonė, kuria bandau gydytis, nėra tinkama, o paklausus, ką gydytoja siūlo, pasakė, kad esu jau pakankamai suaugusi, kad žinočiau, kas man tinka. Tokio absurdo nesu dar mačiusi. Negana to, gydytoja paklaususi apie tyrimus, kuriuos dariausi, ir man nežinant tikslaus pavadinimo, išreiškė didelį nepasitenkinimą, nors visi tyrimai yra jų vidinėje sistemoje ir jos darbas peržvelgti tyrimų rezultatus. Arogancija, žiūrėjimas iš aukšto ir nesugebėjimas įsigilinti į tai, kas sakoma, tikrąją to žodžio prasme išprašė mane iš kabineto, norėjosi kuo greičiau užbaigti vizitą.
Įdomu yra tai, jog gydytoja nurodė, jog reikalingi papildomi tyrimai, bet jų pavadinimo neužrašė nei vizito aprašyme, pateikiamame esveikatoje, nei dar kur kitur, todėl, koks tyrimas reikalingas pati gydytoja ir težino.
Siūlyčiau nusiimti karūną ir gerbti žmones, kurie pas Jus ateina. Jūs net pati kartais neįsivaizduojate, kokias pareigas užimantys asmenys ateina pas Jus. Todėl, pagrindo pūstis tikrai neturite.
NEREKOMENDUOJU niekam ir NIEKADA.

2022-03-18, 13:58 | Registruotas lankytojas 3

Labai gera gydytoja. Konkreti, paaiškino ligos fiziologija, davė puikių patarimų, paskyrė diagnostinį tyrimą bei pagal jį tolesnį gydymą. Ačiū!

2021-10-04, 17:28 | Registruotas lankytojas 3

Pritariu visiems pakomentavusiems, gaila, kad dabar tik pasiskaičiau apie gydytoją kai vizitas jau seniai praėjęs. N veltui po vizito likau šokiruota. Dar tokios gydytojos nemačiau, taip bendravo, kad net guzas gerklėje stovėjo ir verkti norėjau, bet susilaikiau. Gydytoja pasiūlė du gydymo būdus, vienas su preparatais, o kitas - operacija. Aš pati nežinau, kas man yra geriau ir pasitiki ugydytojo kompetencija, ne veltui pas juos mes einame, kad paskirtų aiškų ir tikslų gydymą, tai kai šitos gydytojos gražiai paklausiau, ką ji man rekomenduotų, ji pasakė "tu ką, aš net savo vaikams neaiškinu, ką jie turi daryti, tai tu galvoji aš tau pasakysiu kaip tau save gydyti? Aš tau daviau du variantus, tai dabar rinkis, kurį". Likau apakusi.. aš jai atsakiau, kad "o tai ne jūs geriau išmanote savo darbą ir turėtumėte aiškiai paskirti gydymą, kuris labiausiai tiktų problemai spręsti?" ir tada ji užsiputojo, kad neva ko aš čia reiškiu jai nepasitenkinimus ir panašiai. Labai labai blogas pas ją bendravimo mentalitetas. Aš suprasčiau, kad būčiau kažkoks pažįstamas žogus, su kuriuo galėtų taip bendrauti, bet visiškai svetimam.. Jokios kultūros!! Ir svarbiausia, prirašė preparatų ir dar užregistravo operacijai. O dėl operacijos man pasakė, kad gali užrgistruoti ir jei ką aš atšauksiu jei nuspręsiu gydytis tik preparatais, tai aš ir sutikau, nes tikrai nežinojau kaip reikės daryti, man čia imti ir nuspręsti vietoje, juk aš tik žmogus ieškantis sprendimo, o ji turėjo mane užvesti ant kelio.. Likau kvailio vietoje. Išėjau susigraudinusi ir iki šiol problemos neišsprendžiau. Tokie gydytojai tik traumuoja, tokių gydytojų dėka tik dar baisiau kiekvieną eiti pas gydytojus, nes atsiranda jau iš karto neigiamas nusiteikimas, kad ir vėl nepadės. Linkiu šiai gydytojai kuo mažiau pacientų, nes tuo mažiau būtų sutraumuotų žmonių.

2021-07-20, 20:12 | Registruotas lankytojas 1

Perskaičiau dalį atsiliepimų ir supratau, kad ne manyje čia buvo problema, o daktarėje. Niekad daugiau neičiau ir niekam nerekomenduočiau, daktarės pirmi žodžiai buvo, jog ji nesupranta kodėl žmonės eina per skirtingus daktarus, ir žinoma kodėl aš pas ją atėjau, lyg gaiščiau jos laiką. Grubi, arogantiška, viskuo nepatenkinta, po 5min norėjosi išeiti. Linkiu išmokti bendrauti :) Patirtis tragiška.

2021-07-08, 20:43 | Registruotas lankytojas 4

Labai maloni ir rūpestinga gydytoja, kuri aiškiai ir detaliai viską papasakojo apie sutrikimą ir nuoširdžiai rūpinosi tolesne gydymo eiga. Labai ačiū Jai.

2021-05-28, 16:47 | Registruotas lankytojas 1

Gydytoja Daina Šimulynienė iš pradžių elgėsi labai arogantiškai ir atrodė, kad esu kaltas kad turiu sveikatos problemų. Atrodė, kad į ją kreipiuosi tik dėl to, kad daugiau neturiu ką veikti. Galų gale, ilgiau pasikalbėjus, teikėsi įsiklausyti ir pagaliau pradėjo normaliau bendrauti.
Bet, galų gale, likau galutinai nusivylęs, nes siuntime pas kitą specialistą įrašė netinkamą medicininį kodą ir dėl tos priežasties negalėjau užsiregistruoti tyrimui kitoje gydymo įstaigoje, todėl buvau priverstas prašyti savo šeimos gydytojos, kad ji išrašytų naują siuntimą.
Taip, ne dėl savo kaltės sugaišęs savo laiką ir sugaišinęs kitų reziumuoju - jei turite galimybę, kreipkitės į kitą gydytoją, Į šitą aš nebesikreipsiu ir nerekomenduoju kitiems.

2021-03-10, 16:31 | Registruotas lankytojas 10

Gydytoja kruopščiai apžiūrėjo ir nustatė tikslią diagnozę bei nukreipė pas kitą specialistą dėl reabilitacijos, kuri buvo sėkmingo sveikimo pradžia.

2020-12-18, 15:05 | Registruotas lankytojas 1

Šauni gydytoja.Apsilankymo metu visiškai neskubėjo.Viska nuosekliai paaiškino , davė patarimų.Gydytoja tikrai iš didžiosios raidės. Na ,o nepatenkintų visada buvo ir bus.

2020-12-01, 15:30 | Registruotas lankytojas 17

Dėkojame už tokį šiltą bendravimą ir profesionalumą konsultacijų metu. Labai padėjote. Rekomenduoju.

2020-01-03, 18:03 | Registruotas lankytojas 7
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 2 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2019-11-28, 19:40 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 4 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2019-11-18, 21:04 | Registruotas lankytojas 2
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 4 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2019-05-29, 17:31 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 9 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2019-05-05, 21:12 | Registruotas lankytojas 2
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 10 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2019-04-19, 10:49 | Registruotas lankytojas 2
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 11 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2019-01-21, 18:01 | Registruotas lankytojas 1

Normali gydyti, nesvaisto laiko bereikalingiems pokalbems, o tiesiai keliauja prie esme be uzuolaiku

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Daina Šimulynienė?
2019-01-09, 08:23 | Registruotas lankytojas 3
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 5 m. 2 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Daina Šimulynienė?
2019-01-08, 11:11 | Registruotas lankytojas 4
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 5 m. 2 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Daina Šimulynienė?
2018-12-06, 09:13 | Registruotas lankytojas 5
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 5 m. 3 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Daina Šimulynienė?
2018-10-02, 19:03 | Registruotas lankytojas 13
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 5 m. 5 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Daina Šimulynienė?
2018-03-21, 07:02 | Registruotas lankytojas 1

Mano nuomonė apie gydytoją ir vizitą pas gydytojus yra toks , kad sirgti niekam nelinkčiau, sergantis žmogus ateina pas gydytoją ir išlieja visą savo neigiamą energiją.
Daina Šimulynienė yra iš tokiu gydytuoju , kurie turi pozityvumo ir žmoniškumo. Išsamiai paaiškina ligos atsiradimo priežastis , pasekmes, tolimesnį gydymą.
Super gydytoja.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Daina Šimulynienė?
2018-02-19, 11:36 | Registruotas lankytojas 21
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 6 m. 1 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Daina Šimulynienė?
2018-01-16, 12:35 | Registruotas lankytojas 1

super gydytoja

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Daina Šimulynienė?
2018-01-16, 12:17 | Registruotas lankytojas 17

Labai gera daktarė, kuri labai aiškiai konsultavo ir gydymas buvo tinkamas. Konsultavo ir mano vaikus ir labai padėjo.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Daina Šimulynienė?
2018-01-16, 09:50 | Registruotas lankytojas 1

Labai gera,miela,nostabi gydytoja

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Daina Šimulynienė?
2017-12-15, 16:23 | Registruotas lankytojas 1

Senai nesijaučiau tokia "kalta", kad atėjau pas gydytoją. Gaila, kad nepaskaičiau komentarų čia vietoj to, kad pas ją eičiau. Gydytoja "diagnozavo" ligą man net į gerklę nepažiūrėjusi. Nusprendė, kad skrandis. Tiek nepasitenkinimo, prunkštavimo tikrai nepamenu. Turėjau teisintis, kad ne pati sugalvojau pas ją ateiti. Pasėlį "paėmė" taip, kaip niekas neima, kas nori bakteriją "pagauti". Tik seilių palietė net ne uždegimo vietoje. Bet aišku kodėl.. Juk ji iš anksto "žinojo", kad tai tik skrandis (niekada neturėjau jokių problemų su skrandžiu).. Išvadose rašo, kad limfmazgiai nepadidėję, nors yra tikrai padidėję, o ji net nežiūrėjo jų. Ką aš sakau negirdi visai. Gal ji ir gerai išmano LOR bėdas, bet atmestinas požiūris kiša koją. Vis tik požiūris į pacientą rodo, kad šis darbas tikrai ne jai. Gydytojas turėtų atidžiai savo darbą padaryti ir su pacientų bendrauti pagarbiai, normaliai (ne purkštauti, prunkštauti ir mimikomis savo nepasitenkinimą, kad pacientas atėjo, rodyt). Nežinau kaip galima įvertinti aukščiau buvusius klausimus. Tokių variantų pasirinkti nebuvo. Ryt važiuosim pas privatų LOR, nes reikia patikimų tyrimų ir rezultatų. Arba mažai laiko skyrė? Ryškiai per daug.. Nei minutės savo noru nesikonsultuočiau pas tokią gydytoją savo noru. Iš tikro, jei ne taip skubiai dėl kitų bėdų reikalingi atsakymai, būčiau pabėgusi konsultacijos vidury.. Nerekomenduočiau nei priešui..

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Daina Šimulynienė?
2017-11-21, 08:40 | IP: 88.119.11.65

Tikrai puiki gydytoja, patekau jau su užleista problema (sinusitas), diagnozavo tiksliai, iš karto pataikė su vaistų paskyrimu, jau po keleto dienų jau pradėjo juntamai gerėti. Paskyrė laiką kada pasirodyti po paskirto gydymo kurso namuose.
Patiko kad paaiškina kas atsitiko, kokios gali buti priežastys, ko vengti kad nepasikartotu liga.. o ne tik israso vaistų ir paleidžia.
Nuoširdus dėkui.
Algis

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Daina Šimulynienė?
2017-11-20, 20:41 | IP: 88.119.226.84

Nuostabi gydytoja,tikra savo srities specialistė.Esu laiminga pažinodama TOKIĄ GYDYTOJĄ.Ačiū Jai.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Daina Šimulynienė?
2017-11-20, 20:39 | IP: 188.69.214.197

Profisianali, mandagi

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Daina Šimulynienė?
2017-11-20, 20:23 | IP: 86.38.157.204

Labai dėmesinga gydytoja, su šypsena, jau kelis kartus lankausi, šypsena veide visada, dėkoju likimui, kad turime tokius medikus, ačiū , sekmės Jums

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Daina Šimulynienė?
2017-10-16, 13:45 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 6 m. 5 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Daina Šimulynienė?
2017-09-20, 15:28 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Daina Šimulynienė?
2017-08-16, 15:33 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Daina Šimulynienė?
2017-07-10, 10:15 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 6 m. 8 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Daina Šimulynienė?
2017-06-02, 14:46 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Daina Šimulynienė?
2017-04-06, 14:30 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Daina Šimulynienė?
2017-02-16, 17:29 | Registruotas lankytojas 5

Buvo daug neigiamu komentaru apie gydytoja. O man ji patiko. Atsake i visus klausimus, palinkejo sveikatos.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Daina Šimulynienė?
2017-01-05, 15:52 | IP: 213.252.240.45

Priėmė ankščiau nei buvo paskirtas laikas. Nuosekliai klausinėjo apie nusiskundimą, po apžiūros viską paaiškino ir parodė mokomajame plakate vizualiai nustatytas problemas. Išrašė vaistų receptą ir smulkiai paaiškino vartojimo būdą. Bendravo maloniai ir taktiškai. Rekomenduoju.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Daina Šimulynienė?