Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Jūratė Marčiulionienė, %

Licencijos

Gydytojas psichiatras

Išduota: 2005-08-07, Nr. MPL-07303, Aktyvi (duomenys atnaujinti: 2020-09-26)

Gydytojas psichiatras

Išduota: 2005-08-07, Nr. MPL-07303, Aktyvi (duomenys atnaujinti: 2020-09-26)

Marčiulionienė Jūratė dirba šioje gydymo įstaigoje

Jeigu žinote, kur dirba Marčiulionienė Jūratė?

Įvesti darbovietę!
Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

68.1% Complete
3.4

Laukiau iki 15 min

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

56.5% Complete
2.8

Diagnozavo tik dalį problemos

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

36.3% Complete
1.8

Gydymas nebuvo veiksmingas

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

62.8% Complete
3.1

Iš esmės atsakė, bet ne išsamiai

Ar skyrė pakankamai laiko?

50.5% Complete
2.5

Įvertino tai kas būtina, bet plačiau nesigilino

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

57.3% Complete
2.9

Domėjosi, bet mano iniciatyva

Kaip vertinate paslaugų kainas?

100% Complete
5

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2023-09-29, 22:54 | Registruotas lankytojas 1

Gydžiau tėtį. Su gydytoja susisiekti nepavyko. Išleidžiant tėtį iš ligoninės gydytoja net nepaskambino, o paskambino kažkokia socialinė darbuotoja ir tai iš tėčio asmeninio telefono. Likau nustebęs. Pasirodo iš pacientų telefonu paskambina ir pranešinėja artimiesiems, kad ji išleis. Gydytoja net nepaskambino pranešti. Socialinė darbuotoja nzn kokia sako jūsų tėtis gali gyventi vienas atvaziuokite mes jį isleidziame. Nu nuvažiavau. Atvaziuoju žiūriu į tėtį ir galvoju tai kaip jis gyvens. Daktarė sako ne jam reiks kasdieninės priežiūros. Tai klausiau kodėl man nieks nepranešė, juk būčiau kazka suorganizavęs, kad prizetu ar pats kambarį atlaisvinęs. Paklausiau daktares kodėl jūs man nepranešet, kad ji reiks prizeti, nes kažkokia socialine darbuotoja man paskambinus sakė kad viskas gerai. Tai mūsų gerb. Daktarė pasilenkė į priekį ir pradėjo šaukti. Atsakymo taip ir negavau. Tai supratau viena dalyką, jie paskambine pasakys, kad ligonis sveikas, nes jį laikyti gali 17dienu, tada tu atvažiuosi ir tada daktarė pasirodo pasakys žinokite vis dėl to jis nesveikas ir jam reikia priežiūros. Per telefoną sako tik tai kad ligonis sveikas ir viskas gerai, o kaip atvaziuoji tada praneša oi atsiprašau bet jam reikia priežiūros, kad tik ji pasiimtum. Aš suprantu kad jūs laikot 17d. ,bet kam apgaudinėti. Pradžia čia , rašysim aukščiau, kad kitiem taip nepasikartotų.

2022-09-09, 12:42 | Registruotas lankytojas 1

Gydytoja labai neatsakingai žiuri į savo darbą, ligonio guldyti į ligoninę nenorėjo, nors asmuo turėjo suicidiniu minčiu ir ketinimu. Visgi paguldžius ligonį jam nebuvo suteikiama psichologinė pagalba vartojo vaistus ir miegodavo praėjus mėnesiui ligonį išrašė iš ligoninės ir gydytojos teigimu medicina nevisagalė, nors prieš savaitę laiko asmuo ligoninėje bandė save sužaloti. Nerekomduoju šios gydytojas, nes žmogiškumo ir supratimo žmogus neturi. Susisiekti budavo neįmanoma iki pietu skambindavom ir vistiek niekas nekeldavo visada gydytoja kažkur išėjus. Nesvarbu ar įstaiga mokama ar nemokama manau kaip gydytojas turėtu į ligonį žiurėti rimtai ir siekti pagerinti žmogaus būklę.

2022-09-09, 11:39 | Registruotas lankytojas 1

Tokios gyd nerekomenduočiau niekam.Atvykus į ligoninę gyd.psichiatras Marčiulionis paklausė-ko mes čia atvykom.Nenorėjo priimt.

O gyd Marčiulionienė nežiūrėjo paciento, galima sakyti visai,ir net nepagerėjus būklei išrašė į namus.Nors žinojo,kad ligonis ligoninėje bandė žudytis.Į telefonų skambučius neatsiliepdavo,susisiekt nebuvo įmanoma.Atvykus į ligoninę,nebuvo įmanoma susitikt.Švėkšnos psihiatrinė ligoninė nusivylėm labai.Dar gerai,kad med sesutės geros,ir atsakinėjo kažkiek į rūpimus klausimus.

2022-03-01, 07:17 | Registruotas lankytojas 1

Po skyrybų teko pagulėt ligoninėje. Atvažiavau jauna, graži, adekvati mergina, tik tiek, kad buvau pikta ir tiesmuka, tad gydė arkliškom dozėm ir vaistais, kurių man nereikėjo, kaip paskui išsiaiškinau iš kitų specialistų, kuomet iš Švėkšnos grįžau į Vilnių reabilitacijai. Niekuomet nepatikėčiau savo artimo žmogaus šios gydytojos priežiūrai ir gydymui. Prašiau jos, kad skirtų man psichologą, bet man taip ir neleido prie jo prieit. Priežastis neaiški. Gal būt kažkokios asmeninės simpatijos ar antipatijos. Kalbėdama su paciantu piktdžiugiškai šypsosi. Tai sveikimui nepadeda. Mano asmenine nuomone, ji nėra geras žmogus ar gera, talentinga specialistė ir negali dirbti su pažeidžiamais žmonėmis.

2017-11-02, 23:12 | Registruotas lankytojas 1

Ne tik profesionalė, bet ir nuostabus žmogus. Kartais dėl darbų gausos žodis gali tapti jos griežtesnis ir palaukti tuomet tenka, kol priims. Tačiau priėmusi labai švelni, įžvalgi ir nuoširdžiai atjaučia pacientą. Vaistais "nepumpuoja", atsižvelgia ir į paciento nuomonę apie gydymą bei pageidavimus.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Jūratė Marčiulionienė?