Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Kristina Maculevič, %

Registracija čia ir dabar
OST Klinika
Licencijos

Gydytojas akušeris-ginekologas

Išduota: 2014-07-08, Nr. MPL-19329, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Maculevič Kristina dirba šiose gydymo įstaigose

Jeigu žinote, kur dirba Maculevič Kristina?

Įvesti darbovietę!
Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

65.1% Complete
3.3

Laukiau iki 15 min

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

89.2% Complete
4.5

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

89.4% Complete
4.5

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

89.6% Complete
4.5

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

81.1% Complete
4.1

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

78.7% Complete
3.9

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

96.2% Complete
4.8

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
OST Klinika
Pacientų atsiliepimai
2024-02-26, 11:06 | Registruotas lankytojas 2

Tikra profesionalė! Labai maloni, priėmimas būna šiltas ir jaukus. Gavome išsamią konsultaciją. Gydytoja nuosekliai apžiūrėjo, įvertino ir išanalizavo bendrą pacientės būklę. Gavome daug patarimų. Rekomenduoju visiems. Dėkojame nuostabiai gydytojai už jos darbą.

2023-12-01, 16:49 | Registruotas lankytojas 4

Nuostabi gydytoja, atrodė, kad jai nuoširdžiai rūpi pacientų sveikata. Kruopšti, atsakinga, tikra profesionalė.

2023-09-26, 21:36 | Registruotas lankytojas 1

Teko lankytis pas nemažai ginekologų, kol radau tokią, pas kurią nėra baisu eiti. Labai maloni, profesionali, atidi, švelni, rūpestinga. Man labai keista, kai gydytojai gauna neigiamus atsiliepimus, nes teko palaukti prie kabineto, ar ilgai laukė, kol atėjo vizitas, arba kad nepriėmė pavėlavus. Tai ne apie gydytoją, o apie sveikatos sistemos niuansus, todėl gydytojas už tvarką ar taisykles, ar krūvius, ar darbo organizavimą nėra atsakingas. Tikrai nėra lengva pakliūti pas šią gydytoją, bet būtent todėl, kad ji labai puiki. Gydytoja pasitiki savimi, puikiai pritaiko gydymą nuo lengvų iki sudėtingų problemų. Džiaugiuosi ją radusi. Šiai gydytojai rūpi jos pacientės ir netausoja savęs atsidavusi darbui. Dėkoju jai už tai.

2023-07-26, 19:30 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabi gydytoja. Pačios nuoširdžiausios rekomendacijos. Begalo rūpestinga, atvira ir geranoroška. Aiškiai aptarėme esamą problemą, sudėliojome gydymo planą. Daugiau tokių specialisčių.

2023-05-26, 16:38 | Registruotas lankytojas 10

Auksas o ne gydytoja! Tokio gerumo ir mielumo - labai šviesus žmogus. Labai rūpestinga, kantri, maloni, atidi. Esu labai dėkinga jai už rūpinimąsi mano sveikata. Ir jos padėjėja - slaugytoja Ugnė tokia maloni ir rūpestinga. Tiesiog puiki komanda!! :)))

2022-11-10, 22:20 | Registruotas lankytojas 1

Ačiū! Aukščiausios kvalifikacijos gydytoja. Šiai gydytojai nuoširdžiai rūpi paciento sveikata ir tai labai jaučiasi. Lankausi jau virš 5 metų pas ją ir žaviuosi jos darbu. Labai suprantamai paaiškina visus gydymo būdus. Visus kartus skyrė daug laiko, kilus neaiškumui iškart paskiria papildomus tyrimus. Nesu sutikusi geresnių gydytojų nei Kristinos Maciulevic. Rekomendavau savo šeimos moterims ir draugėms :)

2022-11-10, 07:45 | Registruotas lankytojas 1

Lankausi pas šią gydytoją nėštumo metu. Labai labai rekomenduoju ją!!! Nuostabi gydytoja, švelni, išklausanti, supratinga, balso tembras malonus. Visus klausimus atsakė, pati papasakojo ko galima tikėtis ir pan. Tikrina atidžiai, skiria klientams nemažai laiko, todėl reikia šiek tiek jos ir palaukti, nes dažniausiai vizitai vėluoja.
Bijau gydytojų, tačiau pas ją ateinu su ramia širdele ir žinau, kad nėra ko bijoti.

2022-06-27, 09:21 | Registruotas lankytojas 1

Gydytoja išmananti savo darbą.Gydytoja iš didžiosios raidės.

2022-04-13, 18:12 | Registruotas lankytojas 6

Labai maloni, profesionali, dėmesinga ir tiesiog šauni gydytoja. Po keleto tragiškų patirčių pas šios srities specialistus kitur, buvo labai malonu sulaukti iš gydytojos ir slaugytojos empatijos, profesionalumo ir pagalbos.
Buvo paskirti ir atlikti reikalingi tyrimai, visapusė apžiūra, bendravo maloniai, mandagiai (tiek slaugytoja, tiek gydytoja), paskirtas pakartotinis vizitas t.y. gydymas tęsiamas, gavau rekomendacijas pagal savo situaciją.

2021-10-19, 16:45 | Registruotas lankytojas 1

Labai maloni,mandagi ir kompetentinga gydytoja. Buvau su penkių metukų dukryte,gydytoja buvo itin švelni,atidi,kruopšti ir tikrai viską kelis kartus išsamiai,aiškiai,neskubėdama išaiškino. Patys geriausi atsiliepimai. Maloni ir besišypsanti kartu dirbanti sesutė. Ačiū ir sekmės Jums.

2021-10-13, 13:37 | Registruotas lankytojas 2

Gydytoja iš didžiosios raidės! Šilta, užjaučianti, labai maloni. Visada visko pasidomės, paklaus, patars ir atsakys į bet kokį klausimą. Priėmimas būna šiltas ir jaukus. Profesionalumas 100%. Rekomenduoju visiems. Ir dėkoju jai už viską.

2021-09-29, 15:57 | Registruotas lankytojas 3

Puiki specialistė, šiltas ir malonus žmogus. Rekomenduoju, ypač kaip paauglių gydytoją.
Ačiū gydytojai.

2021-08-20, 11:27 | Registruotas lankytojas 2

Buvau su mažamete dukra, po to lankiausiu ir pati. Tai viena iš nuostabiausių mano sutiktų gydytojų - nuoširdžai domisi ir su didžiausiu profesionalumu bando rasti sprendimą. Jautriai ir švelniai elgiasi su mažametėmis pacientėmis. Lanksti darbo atžvligiu, rūpinasi kaip sekasi po paskirto gydymo. 100% profesionalumo ir žmogiškumo.

2020-10-22, 14:43 | Registruotas lankytojas 2

Jau treti metai lankausi pas šią nuostabią gydytoją profilaktinėms apžiūroms. Atradau ją per draugės rekomendciją ir tikrai nesigailiu. Vienintelis minusas- gydytoja matosi dirba daugiau nei pilnu tempu ir turi labai daug pacienčių, todėl vizitai kiek trumpoki, bet kiek esu lankiusi ginekologų, pas Kristiną vienintelę jaučiuos maksimaliai komforte, o bendravimas visada šiltas ir malonus, bei atviras. Tokių medicinos darbuotojų palinkėčiau kiekvienai Lietuvos poliklinikai.

2020-01-24, 15:40 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabi gydytoja, prižiūri mano nėštumą. Geba sukurti jaukią ir patogią atmosferą, net turėdama mažai laiko. Išsamiai atsako į klausimus, teiraujasi, atsakingai žiūri į darbą, viską tiksliai pamatuoja, susako. Neičiau pas nieką kitą.

2019-11-10, 17:30 | Registruotas lankytojas 4

Noriu labai padekoti siai gydytojai, kuri priziurejo visa mano nestuma! Gydytoja tikrai labai atidi, profesionali, skiria laiko, atsako i visus iskylancius klausimus (o as kaskart apsilankant ju turejau nemazai:)). Tiek gydytoja, tiek sauni jos sesute mane vis nuramindavo, kas buvo labai svarbu gerai emocinei busenai, nes baimiu nestumo metu buvo daug.. Tiesa, norint patekt pas sia gydytoja tenka ilgai laukti eilej..

2019-10-28, 12:52 | Registruotas lankytojas 1

Pagaliau, po ankstensniu apsilankymu pas kitas gydytojas, atradau nuostabaus žmogiškumo ir profesionalumo gydyyoja!
Visko išklausė, apžiūrėjo, nuramino ir patarė. Suteikė profesionalę medicininę apžiūra, taip pat galima sakyti, kad sukūrė tinkama psichologinę atmosfera!
Rekomenduoju kitiems, nes pati likau sužavėta gydytojos dėmesingumu, atsakingumu, žmogiškumu bei profesionalumu.

2019-10-18, 14:31 | Registruotas lankytojas 3

Nuostabi, švelni gydytoja. Tik geriausi atsiliepimai.

2019-07-19, 21:14 | Registruotas lankytojas 1

Prižiurejo mano du nestumus, viskuo esu patenkinta. Pripratusi prie vienos, pas kitas ir nesinori eit.. ;)

2019-05-28, 12:15 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabi atidi gydytoja!

2019-05-18, 19:55 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabi gydytoja, prižiūrejo mano du pametinius nėštumus. Begalo švelni, maloni, atkreipia dėmesį į bet kokį nuokrypį, viską aiškiai ir detaliai paaiškina, skiria laiko tiek kiek reikia, tad dėl vėlavymų, manau, niekas nepyksta. Pas šią gydytoją jaučiausi, kaip privačiame kabinete. Didelis ir nuoširdus ačiū Kristinai ir sesutei! Gintarė

2019-03-19, 09:17 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabi gydytoja, nėštumą prižiūrėjo puikiai. Rekomenduoju tikrai.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Kristina Maculevič?
2019-02-18, 12:10 | Registruotas lankytojas 3

Labai maloni gydytoja. priziurejo nestuma. neturiu ko blogo pasakyti. Apziura labai svelni. Turbut kol kas vienintele mano zutikta ginekologe, kai apziuros metu ne skaudejo, ir psihologiskai buvo ramu. Gydytoja myli savo darba, tai matosi. :) Rekomenduoju drasiai. o del laiko.. na taip, daug pastaruoju metu norinciu pas ja, tai tikrai ir palaukti reikia.. bet niekad neskubino priemimo ir uz duru nevare, kaip cia rase..

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Kristina Maculevič?
2018-11-22, 16:06 | Registruotas lankytojas 1

Gydytoja prižiūrėjo mano pirmąjį nėštumą. Esu labai patenkinta priežiūra, išsamiais atsakymais ir maloniu bendravimu visų vizitų metu. Su ja dirbanti seselė taip pat labai maloni, duodanti patarimų. Sėkmes ir kantrybės joms abiems :)

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Kristina Maculevič?
2018-11-14, 08:37 | Registruotas lankytojas 10

Man ir dukrai labai patiko ši gydytoja. Nuodugniai viską ištyrė, paaiškino, paskyrė gydymą ir kitą apsilakymą. Neturiu jokių priekaištų, tikrai nuostabi, atidi gydytoja, daugiau tokių.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Kristina Maculevič?
2018-09-28, 06:05 | Registruotas lankytojas 4

Puiki gydytoja, labai maloni, apžiūrėjo, papasakojo kas man rūpėjo ir ne tik. Labai švelni, mandagi ir nuoširdi... retai galima sutikti, kad dar ir gera profesionalė. Beje, seselė irgi labai faina. nebaisu papasakot kas skauda, ar kokių problemų turi. Patariu

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Kristina Maculevič?
2018-07-17, 05:41 | Registruotas lankytojas 4

Rekomenduoju. Pakliuvau netyčia pas sita gydytoja ir tikrai nesitikejau, kad taip rupestingai viska paiskins, patars kaip geriau daryti. Matosi, kad gydytoja tikra profesionale ir be galo šiltas žmogus. :-)

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Kristina Maculevič?
2018-05-18, 17:05 | Registruotas lankytojas 8

Puiki gydytoja!!! Turejau didziule baime eiti pirma karta, taciau aptarnavo labai maloniai, atliko pilna apziura savo iniciatyva (ko labai daznai nedaro kiti gydytojai), paskyre reikalingus tyrimus, tiksliai nustate diagnoze ir gydyma! Rekomenduoju ir rekomenduosiu visoms potencialioms pacientems! ACIU!!!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Kristina Maculevič?
2018-03-30, 07:39 | Registruotas lankytojas 2

Labai rupestingos ir malonios abi - ir gydytoja, ir slaugytoja. Pasijutau lyg privacioje istaigoje....

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Kristina Maculevič?
2018-02-20, 13:52 | Registruotas lankytojas 3

Labai maloni gydytoja. Visada padaro pilnus tyrimus, pakomendtuoja kaip kas, ką daryto, ko nedaryti. Rekomenduoju.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Kristina Maculevič?
2018-01-18, 20:14 | Registruotas lankytojas 1

Puiki gydytoja. Prižiūrėjo nėštumą, viską atlieka greitai, profesionaliai, pataria, atsako į visus klausimus. Tiek gydytoja, tiek jos sesutė visada šypsosi, geros nuotaikos. Maloniai bendrauja.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Kristina Maculevič?
2017-11-02, 16:23 | IP: 78.56.37.72

Labai maloni gyditoja ištyrė mano liga Ir israse vaistu ir normaliai viska istyrė nes kitos antakalnio gydytojos siunčia pas šeimos gyditojas nes ale man blogai Su žarnynu ir neskopijos nedarė labai džiauguosi kad nors viena gyditoja skiria laiko ir isaiskina padaro tyrimus :)

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Kristina Maculevič?
2017-10-25, 16:38 | IP: 88.119.231.41

Profesionali ir konkreti gydytoja. Davė daug naudingų patarimų, kol kas geriausia, pas kurią lankiausi savo poliklinikoje. Rekomenduoju.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Kristina Maculevič?
2017-09-15, 21:40 | IP: 88.216.160.161

Labai patiko ši gydytoja.Maloni,smulkmeniška,daug laiko skiria pacientui.Vežiau savo dukrytę,viską smulkiai paaiškino,aptarėm viską konkrečiai,mielai bendravo su vaiku,beje paminėsiu,kad taip pat labai maloni sesutė.Sekmės gydytojai ir kantrybės darbe.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Kristina Maculevič?
2017-08-23, 16:25 | IP: 84.32.115.6

Gydytoja prižiūri mano nėštumą. Labai išsamiai viską paaiškina, atsako į visus klausimus, pataria. Tikrai nebaisu pas ją lankytis ar ko nors nežinoti, klausti. Esant reikalui vizitui sugaišta net daugiau laiko nei priklausytų. Taip pat labai maloni su ja kartu dirbanti slaugytoja Edita. Tikrai rekomenduoju.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Kristina Maculevič?
2017-08-21, 15:49 | Registruotas lankytojas 3

Puiki gydytoja,malonus bendravimas,labai rekomenduojuu.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Kristina Maculevič?
2017-07-18, 15:06 | IP: 78.61.200.78

Labai faina gydytoja, tiksliai viska paaiskino, isdeste vaistu vartojimo schema, viskas aiskiai. Ir siaip labai malonus zmogus, skiria pakankamai demesio apziurai, isklauso iki galo nusiskundimus. Tikiuosi nuomone ir toliau lankantis nepasikeis, nes dabar patys geriausi ivertinimai :)

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Kristina Maculevič?
2017-07-02, 10:35 | IP: 78.56.75.36

Aš jau apie pusę metų, net daugiau gal, lankausi pas šią gyditoją. Man 17 metų ir pirmo vizito metu jaudinausi, bet ji mane labai greitai nuramino, viską labai detaliai paaiškino, net ant atskiro lapelio surašė duomenis ir kaip vartoti vaistus ir pan. O toliau pas ją lankiausi irgi su malonumu. Labai draugiška, visada pilnai išklauso ir atsakymai jos būna išsamūs ir lengvai suprantami. REKOMENDUOJU!????

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Kristina Maculevič?
2017-06-15, 13:49 | Registruotas lankytojas 2

Puiki gydytoja, nuodugniai apžiūri, paskiria tyrimus, jei kas neaišku, neturiu jokių priekaištų.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Kristina Maculevič?
2017-04-21, 23:11 | IP: 84.15.177.23

Pas šią gydytoją pirmą kartą apsilankiau 2015 metais, pabėgusi iš kitos ginekologės. Paliko kuo geriausią įspūdį. Neštumo metu taip pat lankiausi pas ją, visą tą laikotarpį buvo atidi ir atsakydavo į visus klausimus, padarydavo ir papildomus tyrimus jei kas neaišku būdavo. Po gimdymo taip pat lankiausi porą kartų profilaktiškai ir dėl kamuojančių simptomų, laiko skyrė pakankamai, atsakė į visus klausimus, paskyrė kelia gydymo scenarijus. Kartu dirbanti seselė per daug nesikišo ir taip pat buvo profesionali. Gaila, kad gydytoja labiau specializuojasi į vaikų ginekologiją, todėl suagusioms laiko neturi beveik, bent jau mano praktika parodo, kad laukti vizito pas šią daktarę verta.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Kristina Maculevič?
2017-03-29, 15:07 | IP: 78.56.101.33

Dėmesinga, maloni, puiki gydytoja. Rekomenduoju.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Kristina Maculevič?
2017-03-17, 09:45 | IP: 78.158.12.83

Gydytoja tikrai rūpestinga, bet seselė man nepatiko. Ėjau dėl nėštumo, tai kol pati nepamatė, kad esu nėšia, visą laiką jaučiausi, kad pati išsigalvoju ir beveik netikėjo, kad esu nėščia. Lyg dingusios mėnesinės ir vienas teigiamas testas čia tik sutapimas, o ne įrodymai. Po to išlydėdama davė suprasti, kad neprisiriščiau prie šios gydytojos, o geriau eičiau pas kitą.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Kristina Maculevič?
2017-03-04, 20:20 | Registruotas lankytojas 2

Patys geriausi atsiliepimai apie gydytoją ir kartu dirbančią slaugytoją Editą Kačinskienę. Gydytoja nuodugniai atlieka apžiūrą, paaiškina, pataria, ką daryti. O slaugytoja visada nuramina, palaiko, yra kompetetinga ir turi nerealią atmintį. Nors ir tenka lankytis ne dėl pačių maloniausių dalykų, bet galiu būti tikra, kad gausiu tinkamą gydymą ir stiprų moralinį palaikymą. Man tai kažkas nerealaus, niekur kitur tokios teigiamos patirties nesu turėjusi. Ačiū!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Kristina Maculevič?
2017-02-12, 12:11 | IP: 78.60.89.1

Labai gera bei rupestinga gydytoja. Jauciausi kaip pas privatu gydytoja, puikiai priziurejo nestuma, labai rupinosi, atsakydavo i visus rupimus klausimus. Palaukti gal ir tenka ilgiau, taciau skiria savo laiko tikrai daugiau nei 15 min.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Kristina Maculevič?
2016-12-06, 14:39 | IP: 78.56.219.247

Gydytoja maloni, daug davė patarimų, išklausė. Tačiau kažkodėl neeheskopuoja arba echoskopuoja tik nėščias ir negalėjo mane apžiūrėt dėl tam tikrų problemų.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Kristina Maculevič?
2016-11-14, 13:30 | IP: 78.56.100.111

Šiandien pirmą kartą buvau pas šią gydytoją ir likau labai patenkinta :)) Buvo labai neramu dėl savo negalavimų, tačiau nors ir vėlavo su pacientų apžiūromis, vis vien skyrė daug laiko apžiūrai ir atsakymams į mano klausimus. Maloniai bendravo ir viską detaliai paaiškino. Seselė man irgi paliko gerą įspūdį, nors kiek ir griežtoka. Tikrai prireikus stengsiuosi patekti būtent pas šią gydytoją.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Kristina Maculevič?
2016-07-28, 18:36 | Registruotas lankytojas 1

Puiki gydytoja, lankiausi pas ją pirmą kartą, tačiau tikrai dar kartą grįžčiau. Vien tik geri atsiliepimai, išklausė, viską detaliai paaiškino, parodė, nuramino ir nukreipė pas kitos srities specialistus, nes ginekologinių problemų neaptiko. Tikrai rekomenduoju!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Kristina Maculevič?
2016-06-15, 09:30 | IP: 78.60.90.9

Pirma mano gydytoja ginekologe.. labai konkreti, planinga, vizitus suderina su tyrimais. Esu dabar nescia, tai paaiskina kaip elgtis. vienu zodziu super gydytoja, dabar pas kita ir neeiciau. ;)

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Kristina Maculevič?
2016-06-14, 17:22 | IP: 188.69.210.79

Esu be galo dėkinga šiai gydytojai. Išgainiota per ginekologus patekau pas ją. Ši gydytoja vienintelė neišrašė man antibiotikų, o pradėjo tyrinėti. Ne veltui, buvo nustatytas gimdos kaklelio vėžys. Dabar jokios kitos gydytojos nebenoriu.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Kristina Maculevič?
2016-04-19, 08:06 | IP: 83.190.79.187

Nuostabi gydytoja, lankausi pas ja dabar. Prižiūri nėštumą yra truputi komplikacijų viską paaiškina, labai gražiai nuramina apžiūri tiesiog Super. Labai ja patenkinta.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Kristina Maculevič?