Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Tomas Indriulionis, %

Registracija čia ir dabar
OrtoPro – ortopedijos profesionalai
Ortopedijos centras „Ortoplius“
Vilniaus Affidea klinika (Konstitucijos pr. 15)
Licencijos

Gydytojas ortopedas traumatologas

Išduota: 2014-07-02, Nr. MPL-19207, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

95.1% Complete
4.8

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

94.1% Complete
4.7

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

89.7% Complete
4.5

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

91.4% Complete
4.6

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

91.2% Complete
4.6

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

85.5% Complete
4.3

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

95.4% Complete
4.8

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
OrtoPro – ortopedijos profesionalai
Ortopedijos centras „Ortoplius“
Vilniaus Affidea klinika (Konstitucijos pr. 15)
Pacientų atsiliepimai
2024-03-21, 20:08 | Registruotas lankytojas 4

Tik patys geriausi atsiliepimai ir rekomendacijos. Nuostabus savo srities specialistas.

2024-02-23, 08:49 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabus gydytojas. Gruodžio mėnesį su sūnumi turėjome vizitą pas jį, dėl peties traumos. Tikrai savo srities specialistas. Labai gražiai bendravo su vaiku. Berniukui viską puikiai išaiškino. Vaikas buvo nusiminęs , kad laikinai negalės sportuoti, tai gydytojas puikiai jį nuramino. Paskyrė reikalinga tyrimą ir gavus atsakymą (sekmadienį!!) iškart susisiekė paaiškino rezultatus, bei kaip elgtis.! Ačiū.!
Iš tiesų po daugumos komentarų jaudinausi, kaip praeis vizitas, bet galiu drąsiai teigti, jei tik atsitiks kokia nelaimė, ar bus poreikis kreiptis, būtinai tik pas šį specialistą.! AČIŪ dar kartą. Sekmės darbuose.

2024-02-05, 19:58 | Registruotas lankytojas 3

Nors nuo vizito pas gerb gyd Tomą praėjo jau keletą mėnesių, niekaip negaliu pamiršti bendravimo su pacientais ir klientų įžeidinėjimo, žeminimo. Išklausėm su dukra apei tai, kokia bloga mama esu, kaip nesiūrpinu savo vaiku ir kad vaikui vienintelis gydydmas yra lankyti gimnastiką, kovos menus ir/ar pramoginius šokius bei nešioti kuprinę. Jokių papildomų pasiūlymų ir komentarų apie 2 cm pakilusį viena petį nebuvo. Viskas aišku buvo vėliau bandoma pasakyti neva juoko forma, bet dėl to tikrai nevertėjo laukti porą mėnesių. O prisiminimai apie vizitą ir problema liko.

Indriulionis Tomas atsakė

Negaliu neatsakyti!!!! Blogas komentaras ar nuomonė visada priimtina. Bet jums ne pirmai mamai pasikartosiu,kuri nepatenkinta mano konsultacija: aš jūsų neižeidinejau, nežeminau, o jei taip jums atrodė, atsiprašau, normalus žmogus, kurį neva įžeidinėja iškart turėtų išeiti, bet per 10m dar nei vienas neišėjo vidury konsultacijų!!! Jei pasakiau, jog norit greitų rezultatų, iš manęs recepto nebus! Pavadinu blogai tevais, jei gaunu atsakymą jog nėra laiko pasirūpinti vaiku( kaip leisti vaiką į sportą!) Visus pasiūlymus išsakau tevams ir jie renkasi kas geriausia ar priimtiniausia. Nežadu pacientams jog tokius dalykus kaip laikysena padarysit per mėnesį du ar metus. Beje pataisysiu: kuprines nešiojimo niekados nerekomenduoju, bet kad kuprines nešiojimas stuburo ne iškraipo tikrai esu sakęs. Nei vienas nesakys nieko kito kaip mankštos, sportas, raumenyno stiprinimas formuoja mus, bet tevams geriau žinoti kas jų vaikui reikalinga.

2024-01-29, 11:31 | Registruotas lankytojas 1

Malonus profesionalus gydytojas. Mergaite mano 3,5 m, bet gydytojas maloniai prieina prie vaiko. Diagnozavo, pakomentavo ir papasakojo apie problema issamiai. Uzrase stebejimui. Gydytoju pasitikiu.

2023-12-12, 18:43 | Registruotas lankytojas 1

Labai formalus vizitas, bendravimas - arogantiškas ir grubokas. Kai 11-metei pasakyta: "nusirenginėk", net ir aš pasimečiau, ar tai apatinę dalį, ar viršutinę ... ar stuburą vertins, ar pėdas. Nesupratus, buvo patikslinta: nusirenginėk, nusirenginėk. Nustebino gydytojo teiginiai: jei pastoviai nesimankštinsi, geriau iš vis nieko nedaryk, o kitas - visos problemos jos galvoje. Tikrai nesu priekabi ir jautri mamytė, bet šį vizitą ir dukra (ir aš) iki šiol prisimenam, kaip pasityčiojimą. Be to, viršutinės dalies net nereikėjo nusiimt, nes nugaros net nežiūrėjot, reiškia - ne mūsų vizitą komentuojat. Ir patarimų jokių nebuvo, tik šie konkretūs teiginiai. Šypsenų mums ir nereikia, tik elementaraus takto ir mandagumo. Smagu, kad atsiprašėt, bet konsultacijos negavom.

Indriulionis Tomas atsakė

Ačiū už išsakytą nuomonę, bet jūsų nepasitenkinimą pataisysiu: jei gydytojui reikia apžiūrėti nugarą reikia nusirengti( ne nusirenginėti, o nusirengti, mes gydytojai turim pakankama subordinaciją), beje gana taktiškai apžiūrėjau nors mergaitei ir buvo nepatogu(nepamirškit jūs pasirenkat gydytoją vyrą ir vedat paauglę dėl apžiūros, o jei jūsų vaikui problema, yra gydytoju moterų), nors tikrai dirbdamas vaikų ortopedu jau 10metu moku taktiškai ir pagal etiketą apžiūrėti pacientus. Neišrengiau jūsų dukros nuogos, o apžiūra atlikta taktiškai ir aiškiai paaiškinta kaip ką daryti. Nepasitenkinimą sukėlė tiesa, jog turit daug dirbti mankštomis, jei jų nedarysit, tada pasiūlyta buvo reguliarus sportavimas, kad stiprinti raumenyną, jog kažko pasiektumėte. atsiprašau: nei vienas gydytojas neturi piliulės, kurią išgėrę nereiks nieko daryti ir busit sveiki ir gražūs!!o jūs to norėtumėt, visi tėvai nori jog vaikai butų gražūs ir sveiki, o investuoti laiko tam pasiekti nenori! Nei jūsų nei dukros neįžeidinėjau, o daviau logiškus, mokslu paremtus patarimus, jūs atėjot mano nuomonės, gavot ir išėjot. Pas gydytoją ateinat ne draugauti, o gauti patarimų kaip būti sveikiems ir gražiems, o jei nenusišypsojau, tiesiog gavot formalią konsultaciją, atsiprasau, jus ateinat pas gydytoją ne pas draugą arbatos.
P.S visų pacientų neatsimenu, nes jų yra daug. Jei jūs ateinat dėl kojų problemų žiūrim kojas, jei dėl nugaros-nugarą, būna jog žiūrima ir tas ir tas. Tad buvo komentuojama kad vaiką apžiūriu aš dalimis. O konsultacija buvo, tiesiog jums netiko mano pasiūlytos rekomendacijos. Jei sakau nėra mechanines kliūties, kad vaikas galėtų eiti gražiai, vadinasi reikia dirbti su raumenynu, ta jums pasakys visi

2023-11-19, 12:47 | Registruotas lankytojas 1

Labai dėkui gydytojui už priėmimą bei konsultaciją. Tai gydytojas, kuris net ir ne darbo valandomis atranda laiko atsakyti, iš kurio sulaukėm grįžtamojo ryšio. Beliko tik išspręsti dukros problemėlę, ir esu tikra, kad esam gerose bei kompetentingo gydytojo rankose, o ko mamai tereikia, kad būtų rami.
Operacija pavyko puikiai. Gydytojas superinis <3

2023-10-21, 12:31 | Registruotas lankytojas 1

Gyd. Tomas Indriulionis yra pirmas gydytojas, sutiktas per 14 sūnaus gydymo metų, profesionaliai atlikęs diagnostiką, aiškiai pateikęs situaciją bei galimus veiksmus. Esu dėkinga ir už efektyvų konsultavimą nuotoliniu būdu, kad nereikėtų sūnaus vežti iš Kauno į Vilnių.

Indriulionis Tomas atsakė

Ačiū už pasitikėjimą.

2023-08-11, 15:36 | Registruotas lankytojas 1

Gydytojas maloniai bendravo, atsakė į visus rūpimus klausimus. Paliko gerą įspūdį. Ačiū!

2023-08-04, 11:30 | Registruotas lankytojas 4

Labai patiko apsilankymas su kūdikiu pas šį gydytoją. Neblevyzgoja be reikalo, o suteikia tikslingą ir naudingą informaciją, rekomendacijas. Patarė kokius tyrimus atlikti ateityje, į kokius specialistus kreiptis, kokias mankštas daryti, ir dar pats parodė jas.
Konkretus, profesionalus ir tuo pat malonus gydytojas.

2023-07-28, 18:19 | Registruotas lankytojas 11

Gydytojas apžiūrėjo, atliko tyrimus ir profilaktiškai konsultavo mūsų prieš kelis mėnesius gimusią dukrytę.
Labai profesionalus, konkretus savo srities specialistas. Kantriai atsakė į visus rūpimus klausimus, suteikė papildomos informacijos kaip mankštinti, lavinti mažąją pacientę. Turbūt ta meilė ir supratimas savo darbui ateina iš to, kad ir pats gydytojas yra tėtis žinantis kaip elgtis su vaikais.
Labai maloni patirtis, labai rekomenduojame.
Sara ir jos tėveliai

2023-07-23, 20:53 | Registruotas lankytojas 5

Tik geriausi atsiliepimai apie gydytoją Tomą. Apžiūrėjo, padarė visus reikiamus tyrimus ir dar išsamiai viską paaiškino, skyrė daug asmeninio laiko bei patarimų. Praėjus laikui, pasidomėjo kaip jaučiuosi. ❤
Linkiu sėkmės ir kantrybės darbuose.

Nuoširdžiai rekomenduoju. U.S.

2023-07-03, 17:59 | Registruotas lankytojas 1

Tai geriausias Gydytojas kurį buvau sutikusi !!! Buvome su vaikučių 9 men. Skyria daug dėmesio pacientui. Viską paaiškina. Net paskambino kitą dieną. Rūpinasi savo pacientais iki galo. Tik geriausi atsiliepimai???? sėkmės Jums darbe.

2023-06-11, 21:59 | Registruotas lankytojas 1

Labai dziaugiuosi, kad sutikome toki daktara kaip Tomas, virsija visus lukescius,jai visi tokie butu atsakingi daktarai,greitu metu nebeliktu zmoniu turinciu sveikatos bedu.

2023-03-29, 11:03 | Registruotas lankytojas 1

Labai geras gydytojas,pries atvykstant I Lietuva nustate kokias problemas turiu del kojos, atvykus iskart patvirtino jas apziuros metu.labai malonu bendrauti, ismanantis savo darba, su sypsena veide , paprastai bendraujantis , labai smagu buvo bendrauti su jumis Tomai ,aciu dar karta uz rupesti, visus kartus pas jus apsilankiusi nejauciau jokio diskomforto.
Didziausios sekmes jums !

2023-02-16, 12:05 | Registruotas lankytojas 1

Labai konkretus, paprastas, dėmesingas gydytojas,nors vaikui buvo atlikta nesudėtinga operacija, gydytojas ištisai vaikščiojo ir žiūrėjo, kaip jis jaučiasi. Tik geriausi atsiliepimai apie priežiūrą bei aiškiai ir paprastai atsakė į visus mums rūpimus klausimus.
Kuo daugiau tokių nuostabių gydytojų.

2023-02-09, 16:59 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabus, kompetetingas,malonus daktaras, labai šiltas bendravimas su vaiku, rūpestingas, išsamiai viską išaiškino, operacija puikiai atliko, esame be galo patenkinti, toliau tęsime gydymą.
Labai džiugu, kad tokių daktarų yra šiais laikais...
Linkime kuo didžiausios sėkmės darbuose.

2023-02-04, 15:58 | Registruotas lankytojas 7

Nerekomenduoju, nes, mano nuomone, gydytojas elgėsi arogantiškai, bendravo nemaloniai ir užgauliai. Galimai, gydytojas apie save galvoja geriau, nei iš tiesų yra. Manau, kad į problemą nesigilino, į klausimus neatsakė, juos bandė interpretuoti savaip, kaip jam patogiau. Gaila, bet mano patirtis išskirtinai neigiama.

Indriulionis Tomas atsakė

Ačiū už išsakytą nuomonę, tačiau neperlenkit lazdos: per 10 metų darbo dar nei vieno vaiko ar vieno iš tėvų nesu ižeidęs, užgauliojęs ir panašiai, nes kitaip būtų manau mūsų konsultacijai pasibaigusi ankščiau laiko.
Kitas aspektas: kai ateina pas mane pacientai, jie nori mano nuomonės, ne profesoriaus, ne kažkokio kito gydytojo, o mano nuomonės, tad aš visados stengiuosi patarti ir pasakyti,ne tai kas sklando visuomenės platybėse(sugedęs telefonas), o tai ką sako mokslas, ortpedų bendruomenė ir panašiai. mano tikslas padėti ir patarti, o ne sakyti tai ką tėvai nori girdėti.

2023-01-13, 07:35 | Registruotas lankytojas 5

Buvau su 2 mėnesių kūdikių profilaktiniam vizitui. Man gydytojas patiko, konkretus, tuščiai nekalba. Per vizitą pajuokavo.

2022-10-29, 00:19 | Registruotas lankytojas 9

Malonus kompetingas gydytojas. Mokantis prieiti prie vaiko, maloniai bendraudamas su vaiku lengvai susitarė su juo dėl apžiūros. Įvertino pėdas, kojas, išsamiai atsakė į visus rūpimus klausimus.
P.s. Ačiū, kad taip mokate bendrauti su vaikučiais ir jiems nuo to tik drąsiau eiti pas gydytojus :)

2022-10-23, 01:34 | Registruotas lankytojas 3

Pas gydytoją užsirašėme, nes praėjo 1,5 metai nuo Freiko pagalvės nešiojimo, reikėjo pasitikrinti profilaktiškai ir matėme, kad dukra stato pėdą į vidų. Daktaras apžiūrėjo, net “pamaigė” pėdas, bet verdiktas buvo: ji dar maža, vaikšto kaip nori, pasimaivo, paprašykit gražiai vaikščioti ir ji vaikščios, neieškokit problemų kur jų nėra. Ir čia buvo mano klaida, nes patikėjau daktaro žodžiais, naudojausi patarimu, kad geriausia avalynė vaikui-basos pėdos, kad Geox ar Biomecanics yra tik pavadinimai už kuriuos permokame, bet užteks ir batų tvirta užkulne, nes vaikas PROBLEMŲ NETURI. Po pusmečio pasiprašėme pediatrės siuntimo ir užsirašėme pas kitą ortopedą, kuris diagnozavo ribotą klubų rotaciją. Faktas, kad ji neatsirado dabar, tai buvo įgimta, juk nešiojo ir Freiko pagalvę dėl šios priežasties. Dukrai leidome lakstyti į valias basomis, pirkome barefoot batus, o galiausiai sužinojome, kad reikia pereiti prie ortopedinių batų darželyje ir namie ir kas 6mėn tikrinti ar situacija gerėja.

Gydytojas lengvabūdiškas, nesigilina į situaciją individualiai, kiti gydytojai turi taisyti jo diagnozes, o vaikų gyjimas nusikelia iki kito apsilankymo pas išmanantį savo darbą specialistą. Nerekomenduoju iš širdies

Indriulionis Tomas atsakė

Ačiū už nuo širdies išsakytą nuomonę. Pataisysiu jus, gydytojas nėra lengvabūdiškas, ir jei ortopedine avaline jus istaisysit savo kojytes informuokit, nes gražiai docentas Saniukas studentams yra mokomojoje knygoje parašęs: Ortopediniai batai neskirti gydymui, o tik palengvinti, pagražinti eisena. O jums tereikia tik tikėti ir viskas bus gerai. Nei vienas normalus vaikus gydantis ortopedas neskiria ortopedinių batu dėl gydymo kai jų tikrai nereikia

2022-10-23, 01:34 | Registruotas lankytojas 3

Pas gydytoją užsirašėme, nes praėjo 1,5 metai nuo Freiko pagalvės nešiojimo, reikėjo pasitikrinti profilaktiškai ir matėme, kad dukra stato pėdą į vidų. Daktaras apžiūrėjo, net “pamaigė” pėdas, bet verdiktas buvo: ji dar maža, vaikšto kaip nori, pasimaivo, paprašykit gražiai vaikščioti ir ji vaikščios, neieškokit problemų kur jų nėra. Ir čia buvo mano klaida, nes patikėjau daktaro žodžiais, naudojausi patarimu, kad geriausia avalynė vaikui-basos pėdos, kad Geox ar Biomecanics yra tik pavadinimai už kuriuos permokame, bet užteks ir batų tvirta užkulne, nes vaikas PROBLEMŲ NETURI. Po pusmečio pasiprašėme pediatrės siuntimo ir užsirašėme pas kitą ortopedą, kuris diagnozavo ribotą klubų rotaciją. Faktas, kad ji neatsirado dabar, tai buvo įgimta, juk nešiojo ir Freiko pagalvę dėl šios priežasties. Dukrai leidome lakstyti į valias basomis, pirkome barefoot batus, o galiausiai sužinojome, kad reikia pereiti prie ortopedinių batų darželyje ir namie ir kas 6mėn tikrinti ar situacija gerėja.

Gydytojas lengvabūdiškas, nesigilina į situaciją individualiai, kiti gydytojai turi taisyti jo diagnozes, o vaikų gyjimas nusikelia iki kito apsilankymo pas išmanantį savo darbą specialistą. Nerekomenduoju iš širdies

2022-09-30, 21:49 | Registruotas lankytojas 1

Kompetetingas ir konkretus gydytojas.

2022-09-30, 15:45 | Registruotas lankytojas 2

Noriu padėkoti tikrai dėmesingam ir nuostabiam gydytojui, išmanančiam savo darbą.
Dėkui už profesionalumą ir už suteiktą kompetetingą konsultaciją, linkiu jums sekmės ir sveikatos, ačiū gydytojau.

2022-09-09, 13:59 | Registruotas lankytojas 3

Labai malonus gydytojas. Vaikui diagnozavo piršto lūžį, atsakė į visus klausimus, maloniai bendravo su vaiku. Ačiū

2022-08-26, 20:56 | Registruotas lankytojas 3

Rekomenduoju 100% , puikus specialistas savo srities , apziurejo ,ivertino musu bukle , skyre tolimesni gydyma , dave patarimu , tiek su mazyliu, tiek su tevais maloniai bendravo , rekomendacijos buvo aiskios , dar tikrai grisim pas si gydytoja ☺️ Sekmes darbuose !☺️

Indriulionis Tomas atsakė

Ačiū už pasitikėjimą

2022-08-11, 09:14 | Registruotas lankytojas 7

Labai kompetitingas gydytojas. Tik geriausi atsiliepimai. Rekomenduoju.

2022-06-06, 19:41 | Registruotas lankytojas 6

Super gyditojas. siūlau visiems, kam reikia.Rekomenduoju!

2022-05-12, 13:48 | Registruotas lankytojas 2

Rekomenduoju. Kompetentingas, konkrečiai ir aiškiai bendraujantis gydytojas. Ačiū jums.

2022-05-04, 13:20 | Registruotas lankytojas 4

Malonus, dalykiškas ir kompetetingas gydytojas. Išsamiai paaiškina gydymo taktiką, paskiria pakartotinį vizitą po tyrimų, gydymo. Rekomenduoju.

2022-04-08, 13:46 | Registruotas lankytojas 1

2021 lapkritį vaikas patyrė blauzdos traumą. kreipėmes pas gerbiamąjį gydytoją. atliko rentgeną,pasakė lūžio nėra, 2 savaites nesportuoti. visas gydymas.Nors jam buvo parodyta, kad įtempiant koją, yra guzas. Jam tai buvo neįdomu,echoskopija nebuvo pasiūlyta, vizitas nebuvo dar vienas paskirtas. Praėjo beveik pusė metų, koja kaip skaudėjo,taip skauda, guzas nemažėja. Santariškėse daktarai buvo šoke nuo tokio gydymo. Pasirodo vaikui raumens išvarža,kiri jau buvo nuo traumos momemto , reikalinga operacija.TAI TURĖJO BŪTI RASTA LAPKRIČIO MĖNESĮ, O NE DABAR.NEREKOMENDUOJU TOKIO NEKOMPETENTIŠKO GYDYTOJO NIEKAM.

Indriulionis Tomas atsakė

Ačiū už išsakytą nuomonę ir tokios situacijos tik paskatina mus būti atidesniais. O dabar šiek tiek pakoreguosiu jūsų išsakytą nepasitenkinimą: kai pacientas kreipiasi dėl guzelių/darinių ar kažko kas apčiuopiame niekada nepraleidžiu pro akis ir sakyti, jog man buvo neįdomu perlenkiat lazdą, nes nei aš, nei daktaras pas kurį kreipėtės santariškėse guzelio neakcentuoja savo išrašuose, vadinasi ir jis jo nematė arba irgi nebuvo gal įdimu?. Smagu kai echoskopiją santoros klinikose galima padaryti čia ir dabar(kai dirbu tokį tyrimą ir pats išnaudoju), o tokioje kaip antakalnio poliklinikoje tik po 1 mėn. galima gauti, todėl extra echoskopija neskiriama. (galiu nudžiuginti, jog baiginėju echoskopijos kursus ir ateityje pats galėsiu echoskopuoti pacientus, tada jiems bus geriau). Kitas dalykas: jei jūsų situacija yra tokia bloga kaip rašote, kodėl laukėte 5mėnesius, o nesikreipėtepakartotinai, kad negerėja. Gydytojai neskiria vizito pakartotinai jei nebūna uždėtas gipsas ar kazkoks specialus gydymas skiriamas. trečias dalykas: jei jūsų situacija lb rimta, jus būtų guldę ir extra operavę, tačiau nei guldė nei operavo ir net operacijos data nepaskirta. Ir ketvirtas paskutinis: jei gydytojai mano kolegos Santariškėse su kuriais dirbu petis petin būtų šoke ir pasibaisėję mano skirtu gydymu, būtu extra asmeniškai informavę apie tokią "...." baisią situaciją. Vertinu mamos nuogastavimus ir gaila, jog nepavyko tiksliai diagnozuoti nedidelio raumens įplyšimo, tačiau drėbti purvą kokie gydytojai blogi nederėtų. Su pagalba Gyd. Tomas

2022-04-02, 19:48 | Registruotas lankytojas 2

Puikus gydytojas, šiltai bendrauja su vaikais, pilnai išgydė, ačiū!

2022-03-14, 20:59 | Registruotas lankytojas 4

Puikus gydytojas, viska issamiai paaiskino, nuramino, tikrai rekomenduoju tiems, kas svarsto apie apsilankyma pas si gydytoja :)

2022-03-11, 21:33 | Registruotas lankytojas 3

Kreipėmės į Santariškių priimamąjį dėl dukrytei (2 m.) išnirusios rankytės. Priėmė labai greitai, išnirimą atstatė stebuklingu akimirksniu. Į klausimus atsakė trumpai ir aiškiai. Ačiū, Gydytojau!

2022-03-08, 12:50 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabus gydytojas, dar neteko sutikti taip atsidavusio gydotojo, kuris rūpinasi tavo vaiku kaip savu. Visą informaciją puikiai išdėsto aiškiai ir suprantamai, esu dėkinga šiam gydytojui begalo už rūpestį mano vaiku greit diagnozuota liga ir jos gydymą, už jo profesionalumą❤️ Tai yra gydytojas iš didžiosios raidės, esu jums begalo dėkinga Ačiū!

2021-12-10, 00:23 | Registruotas lankytojas 4

Visi atvejai buvo skirtingi, dėkinga už viską, už priėmimą be registravimosi, už supratingumą, už priėmimą mokamai konsultacijai, už kurią nereikėjo mokėti, tik nuramino dėl iškilusio klausimo, už asmeninį laiko skyrimą, kai puolusi į neviltį ieškojau pagalbos...gydytojas nuostabus! Išmanantis savo darbą, kalba tvirta ir aiški, užtikrinta, įtikinanti, mane žavi pasitikėjimas savimi! Kažkas skundėsi bendravimu...bet jis juk vyras, lb konkretus, neišvedžioja, ko nereikia. Atsakymai lb konkretūs ir aiškūs ❤️ svarbiausia galite bet ko paklausti, atsakys į visus rūpimus klausimus! Dėkinga iki begalybės!!!

Indriulionis Tomas atsakė

Ačiū už tokį įvertinimą. Manau jog tokie atsiliepimai , stumia mus žinoti jog esame vertinami

2021-11-10, 14:22 | Registruotas lankytojas 3

Vakar apsilankeme OrtoPro.
Puikus gydytojas, mokantis bendrauti su paaugliais, jokios įtampos su šypseną. Viskas aiškiai , konkrečiai.

Indriulionis Tomas atsakė

džiaugiuosi ir ačiū už įvertinimą

2021-10-27, 20:42 | Registruotas lankytojas 3

Gydytoją vertinu teigiamai, kaip puikiai išmanantį savo darbą specialistą. 6 mėnesių kūdikis nelaimingo atsitikimo dieną buvo nugabentas į Santariškių vaikų priimamąjį, tačiau po išorinės apžiūros paleistas namo, nenustačius jokių sveikatos sutikimų (rentgenas nebuvo atliktas). Kitą dieną buvome pas šeimos gydytoją Antakalnio poliklinikoje, kuri nukreipė pas šį specialistą. Jis priėmė nedelsiant ir dar prieš rentgeną pasakė, kad yra kojos lūžis, ką ir patvirtino rentgenas. Ačiū už skirtą mums laiką ir suteiktą pagalbą. Rekomenduoju!

Indriulionis Tomas atsakė

ačiū už pasitikėjimą.

2021-10-13, 20:30 | Registruotas lankytojas 3

Nerekomenduoju, nes labai skubėjo, beveik nekomentavo užduotų klausimų, labai skubėjo, nekomentavo veiksmų ką tiria, kodėl ir kokia būklė kūdikio. Jautėsi, kad labai skuba ir nori, jog išeitume.

Indriulionis Tomas atsakė

ačiū už išsakytą nuomonę. Kai pacientui yra 10min. o kartai pacientai su tėvais vėluoja, todėl nebūna kada pasakpti romanų. į klausimus tikrai buvo atsakyta nesiplečiant, o kol yra pacientų ir dar planinių, tikrai niekur nepriskubėsi. Dar kartą ačiū už nuomonę

2021-10-08, 10:42 | Registruotas lankytojas 21

Labai profesionalus gydytojas Indriulionis, žaismingai bendrauja su vaikais. Malonus personalas. Į vizitą priėmė laiku. Ačiū, rekomenduoju????

2021-08-09, 19:32 | Registruotas lankytojas 1

Ačiū už suteikta pagalbą. Gydytojas visada linksmas. Puikiai atlieka savo darbą. Rekomenduoju. Ačiū labai!:)

2021-08-07, 21:34 | Registruotas lankytojas 1

Nerekomenduoju šio gydytojo Santariškiu klinikoje, ir jo seselės tuo labiau. Bendravo nemandagiai i klausimus atsakinėti venge. Seselė turetu dirbti ne vaiku ligonineje, o seneliu globos namuose.

Indriulionis Tomas atsakė

Gydymo įstaiga skirta gydyti, o ne linksminti žmones!!! Kiek pamenu keiksmažodžių nebuvo naudota
(dar nei vienas nėra išgirdęs). ko klausėt, tikrai atsakymus gavot. vengti atsakyti, vadinasi nieko nesakyti. Tad šmeižti nereikėtų. gydymas buvo suteiktas, o ne išvaryti buvot, tad sveikit ir sėkmės.

2021-08-03, 15:59 | Registruotas lankytojas 2

Tik patys geriausi atsiliepimai ir rekomendacijos, viskas aišku, konkretu ir argumentuota. Ačiū ačiū!

2021-07-20, 09:22 | Registruotas lankytojas 1

Didelis ačiū gyd. Indriulioniui už puikiai atliktą operaciją sūnui. Labai malonus gydytojas, puikiai viską išaiškina, nekyla jokių papildomų klausimų. Tikras profesionalas.

2021-07-05, 22:03 | Registruotas lankytojas 3

Patekome pas šį gyd. dėl skubios pagalbos, o po to apsilankėme poliklinikoje. Gydytojas labai malonus, greitai ir tiksliai viska isaiskino, ir su vaiku moka elgtis, graziai bendravo, su sypsena. Nuosirdus ir puikus gydytojas! Pagarba ir kuo didziausios sekmes jam.

Indriulionis Tomas atsakė

ačiū už pasitikėjimą

2021-07-03, 19:12 | Registruotas lankytojas 2

Labai fainas gydytojas

Indriulionis Tomas atsakė

smagu girdėti

2021-06-30, 17:20 | Registruotas lankytojas 1

Rūpestingas, profesionalus, visada šypsosi bei geros nuotaikos. Vaikams šis daktaras labai patinka, nes jis kalba ir su jais ne tik su tėvais, o tai reiškia vaikams mažiau baimės, daugiau pasitikėjimo. Tikrai lengva susisiekti, paklausti jei kas rūpi. Gydytojas iš širdies.

2021-06-26, 22:04 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabus daktaras. Moka su vaikais bendrauti. Istaise ne iki galo atlikta kito daktaro darba.

2021-06-26, 22:04 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabus daktaras. Moka su vaikais bendrauti. Istaise ne iki galo atlikta kito daktaro darba.

2021-05-24, 22:17 | Registruotas lankytojas 3

Savo darbą žino,bet daugiau negrižčiau. Po apsilankimo kažkoks nemalonus jausmas

2021-05-13, 08:25 | Registruotas lankytojas 1

Atvykau su dviejų metų berniuku gegužės 1 dieną. Sūnus darželyje iškrito iš smėlio dėžės, skundėsi kaklo stipriais skausmais. Gydytojas apžiūros metu paprašė pasukioti į šonus ir aukštyn žemyn galvą ir nustatė kaklo patempimą. Dar pasijuokė iš mūsų kad atvykome. Sūnui sveikata negerėjo, kreipėmės pakartotinai ir kitas gydytojas padaręs nuotrauką konstatavo raktikaulio lūžį. Tai tiek.

Indriulionis Tomas atsakė

Apmaudu, jog taip nutiko. Dažniausiai esant raktikaulio lūžiui pacientai skundžiasi,ne kaklo, o peties skausmu, negalėjimu pakelti rankos,o ne pasukti galvos. džiaugiuosi už kolegas jog surado skausmų priežastį. o man tenka tik atsiprašyti mažojo paciento ir palinkėti sveikti. gyd.Tomas