Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Danutė Kliučinskienė, %

Licencijos

Vidaus ligų gydytojas

Išduota: 2004-11-22, Nr. MPL-03585, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Kliučinskienė Danutė dirba šioje gydymo įstaigoje

Jeigu žinote, kur dirba Kliučinskienė Danutė?

Įvesti darbovietę!
Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

87.5% Complete
4.4

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

100% Complete
5

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

100% Complete
5

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

100% Complete
5

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

100% Complete
5

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

100% Complete
5

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

100% Complete
5

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2020-08-08, 16:53 | Registruotas lankytojas 4

Daugiau nei mėnesį laiko skundžiausi šeimos daktarei skausmais, dusimais ir kitomis problemomis, kelis kartus buvau skubioj pagalboj, bet tiek šeimos daktarė, tiek vizitai į skubią neatsakydavo į klausimą kas vyksta. Paskutinį kartą papuolus į skubią pagalbą buvo ši daktarė. Į mano problemą pažiūrėjo žymiai atidžiau ir kruopščiau, kas leido pastebėti tai ką praleido kiti arba ko dar nesimatė kiek anksčiau. Nors ir rodikliai teoriškai pas mane buvo geri, tačiau būklė buvo jau visiškai baisi. Iš kardiogramos, iš pirmo žvilgsnio pažiūrėjus tikriausiai ten daugmaž viskas gerai buvo ir kiti jau būtų vėl nervams nurašę mano problemą, bet ši daktarė į tą pačią kardiogramą pažiūrėjo atidžiau ir pastebėjo, kad jau judu link infarkto. Kilus įtarimams pradėjo tikrinti ir kitus simptomus, kurių buvo daug ir kuriuos buvo lengva praleisti, bet kai žmogus toks profesionalus ir žino į ką kreipti dėmesį tai netruko išsiaiškinti kas per situacija. Atliko visus reikiamus dalykus, būklė pagerėjo. O kol sėdėjau prijungta prie lašalinės, tuo pačiu dar darė atitinkamus tyrimus iš ko paaiškėjo labai daug dalykų, ypač pradinė priežastis kodėl išvis iki tokios būklės sugebėjau prieiti. Tuo pačiu vis prieidavo paklausti kaip jaučiuosi, tikrindavo aparatų duomenis, stebėjo lašalinę (nors ir buvo seselė netoliese, ir ji irgi stebėjo pastoviai). Ir kai iš tyrimų pradėjo po biškį aiškėti situacija, paaiškindavo tyrimų duomenis, ką jie reiškia ir davė patarimų ką pati galėčiau daryti, kad juos pagerinti ir ateičiai, kad taip vėl nenutiktų. Dabar jau yra žymiai aiškiau kas vyksta, kodėl tai nutiko, būklė vizito metu atstatyta iki pakankamai normalios ir dabar su šeimos daktare galim toliau ramiai tvarkyti mano sveikatą.

2019-02-14, 12:48 | Registruotas lankytojas 6

Taip nutiko,kad teko issikviesti greitaja pagalba...papuoliau pas sia puikiai ismanancia savo darba gydytoja! Iskart pasijuto profesionalumas,operatyvumas ir issamus detalus paaiskinimas del mano sveikatos sutrikimo. Dar papildomai dave patarimu kaip elgtis mane istikusiai letinei situacijai. Labai dekoju Jums!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Danutė Kliučinskienė?
2015-04-18, 20:26 | IP: 85.255.55.194

Balandžio 14 d. dėl pablogėjusios Mamytės sveikatos teko kviesti Greitąją Pagalbą, kuri nuvežė pacientę į Kauno Respublikinės ligoninės Priėmimo skyrių. Pacientės pirminę apžiūrą atliko GYDYTOJA DANUTĖ KLIUČINSKIENĖ, kuriai esame be galo dėkingi už sugrąžintą sveikatą, profesionalumą, didžiulį rūpestingumą, nuoširdumą ir malonų bendravimą. Tai GYDYTOJA iš pašaukimo! Labai Jums ačiū, ŠAUNIOJI GYDYTOJA!
SU DIDELE PAGARBA JUMS, pacientė Č. Mikalauskienė ir jos šeima

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Danutė Kliučinskienė?