Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Aušrius Poviliūnas, %

Licencijos

Gydytojas kardiologas

Išduota: 2005-03-07, Nr. MPL-06504, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Poviliūnas Aušrius dirba šioje gydymo įstaigoje

Jeigu žinote, kur dirba Poviliūnas Aušrius?

Įvesti darbovietę!
Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

63.5% Complete
3.2

Laukiau iki 15 min

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

78.1% Complete
3.9

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

86.7% Complete
4.3

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

76.6% Complete
3.8

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

75.2% Complete
3.8

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

75% Complete

Domėjosi, bet mano iniciatyva

Kaip vertinate paslaugų kainas?

100% Complete

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2025-10-09, 12:52 | Registruotas lankytojas 10

Nemalonus, į atsakymus taip atsako, kad klausti nebesinoris

2025-10-09, 12:46 | Registruotas lankytojas 10

Buvome pirmame stimuliatoriaus patikrinime, trys asmenys. Visų pirma sesutė pavadino prieš mus esantį pacientą "sunkiu" nes turėjo klausimų. Apžiūros metu mane, kaip tėčio įgaliotą asmenį, visą laiką tildė (noriu pabrėžti kad tėtis nekalba po insulto, o aš gyvenu su juo administruoju vaistus, seku būklę), ale bendravo su pacientu. Viskas puiku, bet būtų neblogai ir aptarti jo būklė, kylančius neramumus, kai bandžiau užduoti kelis klausimus, visi atsakymai buvo pašaipūs, teatralizuoti ir nemalonūs. Tad pamačius koks daktaro nusiteikimas, net nebeklausiau dėl vaistų vartojimo tikslingumo, spaudimo kilimo ir pan... O laukta vizito pas kardiologą 3 mėnesius. Jei šios patikros tikslas tik pasakyti ar veikia stimuliatorius ar ne ir ne aptariant kitų faktorių su kardiologija susijusių, tai galėtų informuoti iš anksto nebūtų lūkesčių. Tada dar bandytume užsiregistruoti ir pas kitą kardiologą, nes laukimo eilės didelės. Beje, išrašant po operacijos sakė vaistus peržiūrės pirmos patikros metu, apžiūrintis kardiologas...

2025-04-26, 16:56 | Registruotas lankytojas 1

Kūrejas kūrdamas mane, matyt buvo labai pavarges,išsiblaškes,o gal apsidrausdamas, užmaitino mano motoriuką
papildomu laidu,kurį pasistenge gerokai paslepti,bet ši kūryba po tam tikro laiko tarpo dave žinoti motoriuko darbui.Noriu padekoti gydytojui Aušriui Poviliūnui ir jo Kolegai,kurie sugebejo išspresti šią sudetingą problemą ir tuo pačiu dave man viltį gyventi be nelabai maloniu sveikatos sutrikimu,vadinamu aritmija.Taip pat dekingas demesingai operacines sesučiu komandai už maloniai praleistą laiką operacijos metu.

Genadijus Charitonovas

2024-06-22, 11:11 | Registruotas lankytojas 7

Po tokių ,,konsultacijų" išėję iš kabinetų žmonės ir numiršta. Ilgai laukiau patekimo pas šios srities specialistą. Konsultacijos metu nei apžiūrėjo, tik išraše surašė apžiūrą fiktyvią, kurios nedarė. Pateikė kaip sveiką žmogų, nors apžiūroje surašyti duomenys yra priešingi realybei.

2023-08-10, 19:39 | Registruotas lankytojas 5

Nuoširdžiai dėkoju už jūsų profesionalų darbą, už išgelbėtą vyro Kazimiero Bocevičiaus gyvybę.
B. Bocevičienė

2022-12-03, 13:30 | Registruotas lankytojas 2

Noriu nuoširdžia padėkoti nuostabiam gydytojui Aušriui Poviliūnui už sėkmingai atliktą operaciją.
Pagarbiai, B.Bronislava

2022-10-13, 17:01 | Registruotas lankytojas 3

Хочу от всего сердца выразить огромную благодарность кардиологу АUŠRIUSU POVILIŪNASU за его профессионализм,за желание помочь, за волшебство рук,которые так терпеливо,умело,надежно поставили мне кардиостимулятор,тем самым облегчив работу моему труженику-сердцу!!!! Доктор-мой спаситель!!!Низкий поклон Вам!!! Ушел страх,появилась надежда,что с таким доктором профессионалом,у меня будет все замечательно!!! Здоровья Вам на долгие годы,берегите себя,вы нам очень,очень НУЖНЫ!!!С уважением Людмила Поярко.2022.10.13

2022-07-09, 18:31 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 4 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2021-12-31, 13:13 | Registruotas lankytojas 3
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 10 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2019-01-03, 20:04 | Registruotas lankytojas 7

Labai esu patenkinta ,kad patekau pas nuostabų kardiologą Aušrių Poviliūną, ir slaugytoją Algirdą Valiukienę, tai šitiems medikams esu dėkinga už patikrą mano stimuliatoriaus, jie maloniai atsakė į visus mano sveikatos klausimus, kad daugiau būtų tokių nuostabių medikų ,tai gyvenimas visiems būtų šviesesnis, labai ačiū jums ir gerų Jums 2019 metų.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2018-08-28, 22:11 | Registruotas lankytojas 2
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 7 m. 2 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.

2018-03-10, 18:01 | Registruotas lankytojas 10

Nuostabus gydytojas, atidus, mylintis kiekvieną pacientą ir atiduoda visa save , neskaičiuoja laiko ir neskirsto pacientų. Mylimas, gerbiamas ir labai laukiamas visų ligonių.

2016-08-12, 18:17 | IP: 90.137.42.81

Profesionalas. Puikus žmogus.Dėkingos dukros.92 METŲ Tėveliui įdėtas širdies stimuliatorius puikiai veikia. Gydytojas negaili laiko ,išsamiai aiškina poveikį,būklę...Šauni slaugytoja jo priimamajame. Ačiū