Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Algirdas Danelius, %

Licencijos

Gydytojas neurochirurgas

Išduota: 2009-04-03, Nr. MPL-13221, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Danelius Algirdas dirba šiose gydymo įstaigose

Jeigu žinote, kur dirba Danelius Algirdas?

Įvesti darbovietę!
Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

78.1% Complete
3.9

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

73.6% Complete
3.7

Diagnozavo tik dalį problemos

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

73.5% Complete
3.7

Išgydė tik dalį problemos

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

72.2% Complete
3.6

Iš esmės atsakė, bet ne išsamiai

Ar skyrė pakankamai laiko?

62.1% Complete
3.1

Įvertino tai kas būtina, bet plačiau nesigilino

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

75% Complete
3.8

Domėjosi, bet mano iniciatyva

Kaip vertinate paslaugų kainas?

98.1% Complete
4.9

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2022-10-18, 21:13 | Registruotas lankytojas 1

Piktas, nervingas, nustate ne ta problema, gynesi, kad sistemos strigo, neveike kompiuteriai, melavo.

2022-07-15, 11:22 | Registruotas lankytojas 2

Primena tuos iš Rusų laikų filmų kur rodydavo tokius daktarus su baltomis apvaliomis kepurėmis ant galvos ir kurie apsimesdavo tikrais savo srities žinovais. O iš tikrųjų nori kuo greičiau baigti darbą ir eiti namo ant sofos pagerti prie televizoriaus ir neduok dieve, kad tokiam "daktarui" paklius pacientas su rimta problema.

2022-06-30, 11:51 | Registruotas lankytojas 1

labai blogas daktaras,ziauriai blogas. net ne daktaras, o ... tiesiog prarades visiskai empatija pacientui ir nera jokios priesaikos. teko labai stipriai pasipykti, nes buvau visiskai ignoruojamas. jam tiesiog as eilinis pro duris ieiejes, o man tai visas gyvenimas ir jis i nieka neatsake. sake klausk seimos daktaras ir man net nesugebejo nieko pakomentuoti. BAISU. sugadino nuotaika visai dienai. teks moketi pinigus ir ieskoti privaciai kas gales isklausyti

2021-12-08, 18:37 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabūs daktaras Ačiū jums rekomenduoju

2021-10-04, 22:01 | Registruotas lankytojas 1

Smagu, kad yra tokių atsidavusių savo srities specialistų. Mano tėvui buvo diagnozuota stuburo išvarža, situacija labai rimta ir delsti nebuvo kada. Gydytojas pamatęs rezonanco rezultatus neišleido paciento iš kabineto, kol pats savo pastangomis nesuorganizavo operacijos kuo skubiau.
Esame labai dėkingi Algirdui Daneliui.

2021-08-11, 20:20 | Registruotas lankytojas 1

nezinau...pasityciojo izeide iskaudino baisiau nei kuris kitas....jo asistente neka maziau....turiu liga turiu bedu esu jaunas ieskau iseities mano seimos daktare nukreipe ne pas ta specialista prasem seimos daktares del magnetinio rezonamco bet nukreipe pas ji.....bet jis iskaudino ir bando mane pazeminti uz tai kad sergu taip yra deagnoze ok yra zinau bet noriu giliau suzinoti del ko blogeja pasake kad nesigilint ir neieskot nieko nes mat viskas parasyta AS TIK PRASAU REZONANSO!!!! LAUKIAU MENESI KAD PRIEIT PRIE JO IR SULAUKIU SITO IS JU!!!! SOVIETU SAJINGOS ATROFAVES MASTYMAS!!!! ESU JAUNAS ESU ZMOGUS MAN REIKIA PAGALBOS O JUS SU MANIM TAIP!!! tegu toks soviets lend i sovietu sajunga ir ten gyvena o as esu jaunas IR IS MANES TYCIOTIS NEREIK IR SAKYT KAD MAN NIEKO NERA!!!! GANA!!!!!!!!!!!!!!!!! man blogeja ir mankstos jos nepadeda vaistai nuodija ir tie stiprus vaistai nedaro jokio poveikio jie nuodai.....viskas isbandyta prasau magnetinio rezonanso jei reiks ir operacijos moku sveikatos draudima ir nieko nesulaukiu is vis jokios pagalbos ieskau senai ir ilgai gana....gana tu nesamoniu....gana tyciotis is manes....gana sakyt kad tau viskas gerai....gana ignoruoti.....gana gyventi susiktam sovietmeti susiktam degradavusiam pasauli kuriam i tai daug ignoravimo ir nesirupinimo......esu jaunas turiu daug noru daug planu daug minciu inovaciju bet niekas nesistengia padeti...niekam neberupiu man tik 26....bet negaliu niekuo dziaugtis nes zinau kad skaudes labai taip ir gyvenu ir tai blogeja gana patyciu gana sovietmecio....

2020-09-02, 06:48 | Registruotas lankytojas 2

Kuo toliau bėgti no šio gyditojo tikrai nesigydikite.

2018-11-04, 11:17 | Registruotas lankytojas 1

Dėkoju labai Šiaulių ligoninės neurochirurgijos skyriaus vedėjui gydytojui A.Danieliui už puikiai atliktą nugaros išvaržos operaciją mano mamai 2018.10.12 . Po ilgą laiką varginusių nugaros ir kojos skausmų, mama labai laiminga, jog gali vėl normaliai vaikščioti.
Linkime sėkmės tolimesniuose darbuose ir dar kartą nuoširdžiai dėkojome už profesionalumą bei rūpestį.

Pagarbiai,
Ernesta Jaučikaitė

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Algirdas Danelius?
2017-11-06, 22:35 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Algirdas Danelius?
2017-03-17, 22:55 | Registruotas lankytojas 1

Šis GYDYTOJAS pateisina savo biblinę pavardę! Jis turi Dievo suteiktą talentą, kaip pranašas Danielius, suprasti problemos esmę ir rąsti būdą padėti žmonėms! Džiaugiuosi, kad savo gyvenime sutikau šį žmogų! Prieš kelerius metus, jis išgelbėjo man gyvybę; padarė tai, ko niekas kitas nesiryžo imtis. Jo auksinių rankų ir proto bei jo begalinio talento deka, galiu mėgautis gyvenimu, nepaisant tokių sunkių diagnozių, kaip hidrocefalija, stuburo išvarža ir klubo sąnąrių displazija. Jis tiesiogine prasme surinko mane iš kelių dalių! Visada liksiu jam dekingas!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Algirdas Danelius?