Reitingas

Klinika „Perfectus clinica“
Kardiolitos klinikos, J. Basanavičiaus g. 54, Utena
Licencijos

Medicinos gydytojas

Išduota: 2011-07-18, Nr. MPL-17353, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Gydytojas akušeris-ginekologas

Išduota: 2015-06-29, Nr. MPL-20125, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Sabonytė - Balšaitienė Živilė dirba šiose gydymo įstaigose

Jeigu žinote, kur dirba Sabonytė - Balšaitienė Živilė?

Įvesti darbovietę!
Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

91.6% Complete
4.6

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

97.4% Complete
4.9

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

96.8% Complete
4.8

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

96.7% Complete
4.8

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

98.5% Complete
4.9

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

93.9% Complete
4.7

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

87.1% Complete
4.4

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Klinika „Perfectus clinica“
Kardiolitos klinikos, J. Basanavičiaus g. 54, Utena
Pacientų atsiliepimai
2025-01-10, 12:59 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabiausia gydytoja visoje Lietuvoje, kuri ne tik profesionali gydytoja, bet ir nuostabus ir šiltas žmogus. Gyd. Živilė mane lydėjo nuo pat pirmo vizito pas ginekologą iki pirmojo nėštumo priežiūros galo. Labai atsakingai ir sąžiningai prižiūri, atsako į klausimus, paskiria reikiamus tyrimus ir pataria pas kurį specialistą lankytis dėl papildomų tyrimų, visur vedė už rankos kartu, paskambina aptarti tyrimų rezultatų, atrašo į žinutes į užduotus klausimus, perskambina ne darbo metu. Paduoda ranką atsistoti nuo ginekologo kėdės, visuomet negaili komplimentų, gero žodžio, apkabina per paskutį vizitą prieš gimdymą, palinki sėkmės, matosi, kad žmogus atradęs save ir esantis savo vietoje, tokių tikrai vienetai.

Siunčiu šilčiausius linkėjimus gydytojai ir jos šeimai.

Linkėjimai,
Karolina

2024-11-06, 09:15 | Registruotas lankytojas 4

Atvykau dėl galimai turimų cistų bei negalėjimo pastoti.
Labai švelni, maloni, atsakė į visus klausimus. Drąsiai galiu teigti, kad tai viena geriausiu gydytojų pas kurią teko lankytis!
Gydytoja patikrino, įvertino būklę, paskyrė gydymą ir pasakė jog apsilankyčiau pas ją jeigu ir toliau kartosis problema. Na ir ką, sutartu metu susitikome ir patvirtino ilgai lauktą ir planuotą nėštumą. Begalo esu dėkinga gydytojai! Ačiū Jums!

2024-04-16, 00:53 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabiausia ginekologė pas kokią esu buvusi! Atvykau dėl alpimo nėštumo metu, nes iki mano numatytos apžiūros pas mane prižiūrintį daktarą buvo daug laiko. Daktarė mielai priėmė, nuodugniai apžiūrėjo, viską paaiškino, parodė ekrane bei skyrė nuoširdaus laiko aptarti rekomendacijas nėštumo metu (mityba, judėjimas ir kt.). Išėjau sužavėta, be galo rekomenduoju!

2024-03-12, 19:37 | Registruotas lankytojas 1

Pati geriausia sutikta gydytoja. Sužavėjo gydytojos paprastumas, žmogiškumas, ramybė, šiltas priemimas, galima drąsiai klausti ir bus atsakyta, atsipalaidavimas pas šią gydytoja 100%. Rekomenduoju gydytoją Živilę. :)

2024-02-21, 21:05 | Registruotas lankytojas 1

Pasirodė labai šilta gydytoja, jokios ıtampos bendraujant! Ačiū! :)

2024-02-10, 22:57 | Registruotas lankytojas 3

Profesionali, empatiška, atidi, švelni (kas yra labai svarbu lankantis pas ginekologą). Pas šią daktarę jaučiuosi saugiai ir patikimai. Nereikia bijoti klausti gal ir banalių klausimų, neliksi išjuoktas ar be atsakymo. Rekomendacijos didžiausios. Daktarei didelis AČIŪ už palaikymą ir rūpestį...<3

2023-11-25, 20:37 | Registruotas lankytojas 5

Tiesiog nuostabi savo srities specialistė. Atėjau labai įsibaiminusi, gydytoja buvo labai švelni ir kompetetinga. Nuoširdžiai dėkoju, rekomenduoju ir lankysiuosi toliau.

2023-10-15, 22:04 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabi gydytoja. Išsamiai konsultavo man rūpimais klausimais. Atliko reikalingus tyrymus ir išgydė mane.

2023-08-24, 14:43 | Registruotas lankytojas 2

Ačiū gydytojai už Jono atvykimą į šį pasaulį 2020-02-23. Tik gydytojos dėka pagimdžiau natūraliais takais sveiką sūnų. Gydytojos šiuolaikiškumas, profesionalumas, ramumas, taktiškumas ir palaikymas viso proceso metu buvo tikra paguoda ir dabar drąsiai galiu sakyti, kad mano gimdymo patirtis buvo nuostabi.
Ačiū už rūpestį ir priežiūrą antrojo nėštumo metu. Neįsivaizdavau kito gydytojo, kuris rūpintųsi mano ir vaikelio priežiūra ir sveikata antrojo nėštumo metu.
Ačiū Jums už viską, savo dėkingumą sunku išreikšti žodžiais, nes tai ką turime mums neįkainojama.
Justina Ž.

2023-05-04, 00:21 | Registruotas lankytojas 7

Supratinga, profesionali ir labai maloni gydytoja. Nuoširdžiai dėkoju už paskirtą gydymą ir rūpestį! Tik geriausios rekomendacijos.

2023-03-15, 18:22 | Registruotas lankytojas 2

Labai bijojau eiti pas gyditoją. Manau jog kekvienai merginai nėra malonu lankytis pas ginekologą-ę. Tačiau gyditoja puiki. Kiti specialiai siulytų atlikti tyrimus kurių pacientui net nereiktų, jog tik išplėštų daugiau pinigų. O ši gyditoja man pasiulė pati pigiausią bet geriausią variantą. Dar gyvenime nesijaučiau pas gyditoją taip ramiai, įpač pas ginekologę. Labai džiaugiuosi jog ji myli ir rūpinasi savo kekvienu pacientu. Nuoširdžiai paklausia kaip jaučiatės, ar viskas gerai. Nuramina. Iš kart sukuria pasitikėjimą. Jauna ir be galo draugiška moteris. Jei bijote lankytis pas ginekologą. Tikrai rekomenduoju apsilankyti pas šią specialistę, pradings visos baimės. Labai laukiu sekančio vizito.

2022-12-17, 16:51 | Registruotas lankytojas 5

Čia nuostabiausia gydytoja, kokią tik esu sutikusi. Laimė pas tokį gydytoją patekti, rekomenduoju kiekvienai kuri bent kažkiek prisibijo eiti pas gydytoją - ne kiekvienam SPA (o ką jau kalbėti apie klinikas) taip maloniai bendrauja, taip nuoširdžiai rūpinasi ir tokią saugią aplinką sukuria.

2022-09-06, 14:17 | Registruotas lankytojas 5

Živilė Sabonytė-Balšaitienė yra zmogiskumo ir jautrumo pavyzdys. Atejau pas ja po 2 traukatisku patirciu ir galvojau, kad susapnavau patyrus jos draugiskuma, nuosirduma, supratinguma, profesionaluma, jautruma. Isklause, patare, parekomendavo. Daugiau negu tikejausi! Daaaug daugiau!!! Rekomenduosiu visoms moterims, nes tokie turetu buti visi daktarai! Kuriems tu rupi.

2022-09-06, 14:17 | Registruotas lankytojas 5

2022-07-05, 01:41 | Registruotas lankytojas 10

PATI NUOSTABIAUSIA MANO SUTIKTA GYDYTOJA! Gydytoja is didziosios raides! Esu ir visada busiu jai dekinga uz prieziura. Net ne savo darbo metu gydytoja visada paskambindavo, parasydavo ir rupindavosi, kaip savo artimu zmogumi. Labai kruopsti, atsakinga, kiekviena karta laukdavau vizito. Echoskopo metu visada viska pakomentuodavo, nuodugniai apziuredavo.

2022-07-02, 16:45 | Registruotas lankytojas 2

Pati nuostabiausia gydytoja akušerė ginekologė, visiška savo srities profesionalė. Apsilankiau pirmą kartą prieš planuojant vaikelį, pasakė, kad po trijų mėnesių pasimatysime :) ir iš tikrųjų daug laiko nepraėjo, kai apsilankiau patvirtinti nėštumo.

Labai džiaugiuosi, kad lankiausi būtent pas Živilę, nes ji labai empatiška, maloni ir draugiška. Kiekvieną kartą su vyru labai laukdavome vizitų, turėdavome daugybę klausimų ir į visus buvo atsakyta bei papildomai pakonsultuota, o po vizitų visada išeidavome geros nuotaikos ir pakylėti. Niekada neteko patirti tokio rūpesčio, kai gydytoja, pati rašo, skambina, teiraujasi, kaip sekasi, ar viskas gerai ir pan., o mano klausimai visada visada būdavo atsakyti.

Ačiū už pagalba tiek laukimo metu, tiek po jo. Tikrai, visą gyvenimą būsime dėkinga už tokią nuostabią kelionę ir mūsų vaikutį. Kažkaip net keista, kai neliko tų reguliarių vizitų, nes jau pasiilgome :)

2020-10-12, 21:20 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabi gydytoja!!! Tik jos dėka gimdymo pabaiga buvo sėkminga, neprireikė naudoti vakuumo vaikeliui. Labai nuoširdi, jautri, rūpestinga ir palaikanti gydytoja. Ačiū, Jums gyd. Živilė, už mūsų dukrytės atėjimą į šį pasaulį!!! Liksime amžinai dėkingi...
Neringa ir Aurimas

2020-06-20, 23:08 | Registruotas lankytojas 5

Ačiū gydytojai už dvynukų atvykimą į šį pasaulį 2020-02-23! Pagimdžiau gydytojos dėka sėkmingai natūraliais takais du sveikus dvynukus Santaros koinikose 34 savaičių :)! Gydytoja naujos kartos ir puikiai supranta, kad pacientui labai svarbu psichologinis palaikymas. Po gimdymo paėmė man už rankos ir sako “mes nieko nepadarėm, čia Jūs viską padarėt, lauksim po 2 metų” :). Dvynius priėmė dvi gydytojos ir tai buvo puikus Tandemas Gydytoja Živilė ir gydytoja Diana Jatužienė, širdis ir protas nekitaip! Iki gimdymo pati čia skaičiau komentarus ir tikrai idomu visos detalės, kai pagimdžius jos netokios svarbios, tad trumpai - pagimdžiau natūraliai ir greitai dvynukus, nuo sąrėmių pradžios 3:30 h, skirtumas tarp dvynių 6 minutės. Mielos moterys, gimdykloje lai medikai nervinasi, jūs atsipalaiduokite! Dar kartą dėkoju!!! Pacientė Agnė!

2020-05-13, 18:27 | Registruotas lankytojas 1

Neįmanoma žodžiais apsakyti kokie esame nuoširdžiai dėkingi be galo nuostabiai, profesionaliai gydytojai akušerei ginkologei Živilei Sabonytei-Balšaitienei ir visai jos komandai, kurie 2020.05.08 komplikuoto gimdymo metu priėmė racionalius sprendimus bei padėjo į šį pasaulį ateiti mano stebuklui-sūnui.
Begalinis Ačiū Jums už šį stebuklą, nuolatinį rūpestį, nuoširdumą, atsakingumą, už visa tai ir dar daugiau ką dėl mūsų padarėte liksime dėkingi Jums visą gyvenimą.
Sėkmės, ištvermės ir kantrybės Jūsų be galo prasmingame, tačiau kartu ir sudėtingame darbe.

Pagarbiai,
dr. Neringa G.

2020-04-27, 17:59 | Registruotas lankytojas 1

Lankausi pas šią gydytoją visą nėštumą. Labai rūpestinga, profesionali ir maloni gydytoja. Mano nėštumas buvo rizikingas, tačiau jos rūpestingumo ir pastabumo dėka išnešiojau vaikelį iki pilno termino.

2020-03-20, 15:29 | Registruotas lankytojas 1

Nera geresnes nei Ji! Zemai lenkiuosi ir tariu nuosirdziausia ACIU. ❤ Tai medike is pasaukimo,jos ramumas,gerumas,nuraminimas,visko tiksliai isaiskinimas ir paprastas nuosirdus,moteriskas palaikymas visada labai zavi. Gali ateiti ir nesijausti nesmagiai,priesingai ji visada elgsis zmogiskai,siltai ir draugiskai. ❤ Patys silciausi zodziai ir didziausias Aciu. ????

2019-11-29, 11:35 | Registruotas lankytojas 3

Nuostabi gydytoja - atidi, kruopšti, stengiasi padėti išspręsti problemą, profesionali, supratinga, rami, kantri. Tik patys geriausi žodžiai apie šią gydytoją. Ačiū,kad paguodė ir nuramino, kai to reikėjo.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2019-11-07, 13:48 | Registruotas lankytojas 11

Gydytoja pasirodė labai maloni, draugiška, viską aiskiai išsiaiškino, ir paskyrė gydymą. Neturiu priekaištų.

2018-06-04, 18:54 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabi gydytoja .Didelis Aciu uz rupestinguma ,supratima .Nuosirdziai dekinga.Atradau pačia šauniausia gydytoja.

2018-04-11, 19:50 | Registruotas lankytojas 5

Esu ir būsiu šiai nuostabiai gydytojai dėkinga už savo ir vaikų gyvybes. Puiki savo srities profesionalė, pasižyminti tikslumu, kruopštumu, ramybe, šiltu bendravimu bei optimizmu. Ačiū!

2018-02-15, 22:30 | Registruotas lankytojas 2

Puiki Gydytoja, dalykiška, profesionali, labai atidi ir rūpestinka. Nuoširdus AČIŪ ir sėkmės atsakingame darbe bei asmeninės laimės.

2018-02-03, 10:23 | Registruotas lankytojas 2

Pati geriausia ir nuostabiausia gydytoja kokia esu sutikusi! Gydytoja is didziosios raides. Suteike visa reikalinga informacija. Visa laika jauciausi pati svarbiausia jos paciente ir is atsiliepimu matosi, kad kiekvienas jos pacientas taip jauciasi. Del mano sveikatos ir psichologines ramybes idejo tiek pastangu, kiek net artimiausias draugas neidetu.

2017-11-25, 01:42 | Registruotas lankytojas 1

Pati nuostabiausia gydytoja, kokia tik gali buti! :) Tik siltos ir malonios emocijos apima prisiminus musu bendravima...
Didziausias ACIU, uz tai, kad prikele ant koju, baisios toksikozes metu.
Uz rupesti, siluma, zinias nestumo metu...Visos negandos ir baimes buvo issklaidytos greitai, problemos issprestos profesionaliai, simtaprocentinis pozityvas ir maloni sypsena kiekviena karta!
ACIU, uz viska, uz nuostabu laukima ir pasitikima naujo zmogucio!

2017-11-07, 20:36 | Registruotas lankytojas 1

Vienareikšmiškai geriausia daktarė, pas kurią teko lankytis..

2017-08-12, 11:43 | IP: 78.63.19.152

Maloni, rūpestinga gydytoja. Švelniai apžiūrėjo, išsamiai viską papasakojo. Rekomenduoju!

2017-07-19, 16:20 | Registruotas lankytojas 5

Profesionali, patikima gydytoja, prižiurėjo nėštumo metu ir priėmė gimdyma, likau patenkinta. Turi gera jumoro jausma, moka nuraminti, pilnai valdo situacija, vėl gimdysiu tik pas ja.

2017-05-27, 22:11 | IP: 83.176.174.20

labai profesionali gydytoja. gimdymas buvo labai sudetingas, taciau gydytoja idejo visas pastangas, kad jis klostytusi sklandziai. nemeluosiu - "dirbo iki prakaito"!! labai gerbiu tokius zmones. sekmes Jums gydytoja!

2017-04-02, 00:29 | IP: 193.219.87.70

Tai gydytoja iš didžiosios raidės: rūpestingumas, optimizmas, visapusiškas paciento palaikymas, pilnas informacijos suteikimas, nuraminimas, padrąsinimas ir visi kiti bruožai taip reikalingi med.personalui. ačiū gydytojai už tai, kad mano stebukliukas sėkmingai auga ir stiprėja po ekstra ir gerokai ankstyvo cp.

2017-02-26, 13:45 | Registruotas lankytojas 1

Nors pas gydytoją Živilę patekau atsitiktinai, tai buvo ne tik pati profesionaliausia mano sutikta medikė bet ir ypatingas žmogus. Rodos net jos žodis gydo. Ji padėjo išsaugoti taip lauktą neštumą, todėl tik pas ją pasitikėjau gimdyti. Esame be galo jai dėkingi, nes jos dėka turime sveikutį gražuolį berniuką.

2017-01-10, 23:50 | IP: 78.56.177.98

Po pagalbinio apvaisinimo patyriau sunkios formos kiaušidžių hiperstimuliaciją ir iš jos išplaukiančias pasekmes (skystis pilvo ertmėje, ūminis kepenų uždegimas, trombozė). Gydymas truko virš 2 mėn. Svarbu paminėti, aš dar ir laukiausi.
Per visą šį laiką teko bendrauti su daugybe kompetentingų gydytojų, tačiau gyd. Živilė iš visų išsiskyrė savo profesionalumu, drąsa, iniciatyva ir neįtikėtinomis pastangomis padėti. Mane be galo nustebino tai, kad ji darė daugiau nei atrodytų priklauso: raminančiai konsultavo, subūrė ir konsultavosi su reikiamais specialistais (angiochirurgais, hematologais, toksikologais, gastroenterologais ir t.t.), niekad nepalikdavo klausimų, netuščiažodžiavo ir visad nuoširdžiai rūpinosi mano būkle. Jos dėka ramiau ištvėriau labai sudėtingą laikotarpį ir išsaugojau nėštumą. Be to, girdėjau, kaip ji gražiai bendrauja tiek su kolegomis, tiek su kitais pacientais.
Labai ačiū, gydytoja Živile. Jūs tikrai ypatinga ir net neįsivaizduojate, kaip man padėjote.

Inga

2016-12-23, 12:25 | IP: 78.60.52.104

Esu labai patenkinta kad patekau i sios gydytojos rankas, ji ne tik kompetetinga daktere, bet ir zmogus, kuri supranta kaip nerimauja besilaukianti moteris ir uzjaucia. Atsake i visus klausimus aiskiai issamiai paprastais suprantamais terminais. Aciu Zivile Jums kad esate tokia ir metai nepakeistu Jusu poziurio i zmogu.

2016-10-24, 14:01 | IP: 212.59.13.226

Kompetetinga gydytoja, tik patys geriausi atsiliepimai.
Nuoširdus rūpestis pacientu, noras padėti, išgydyti.
Čia vienas iš tų atveju, kai žmogus išties dirba pagal pašaukimą ir atlieka darba pilna koja.

Esu begalo dėkinga, kad neramiu nėštumo laikotarpiu, teko laimės, pakliūti pas šią profesionalę specialistę.

Didelis ačiū Jums ir didžiausios sėkmės.
Kad niekuomet neišblėstų Jūsų entuziasmas ir rūpestis kitais.

2016-06-27, 19:44 | IP: 188.69.196.205

Teko papulti pas sia gydytoja atvykus i priemima. Ji labai padejo nusiraminti, labai rupestingai atliko apziura, viska issamiai papasakojo, parode. Jausmas lyg bendrautum su drauge, nebuvo to susireiksminimo, nesukele baimes kazko paklausti. Likau suzaveta, kad atvykus i ligonine galima patekti pas tokia miela gydytoja.

2016-06-15, 11:15 | IP: 88.216.91.18

Su gresiančiu priešlaikiniu gimdymu teko atvykti į Santariškių priimamąjį. Mane apžiūrėjo ši gydytoja ir tuo pačiu paguldė į ligoninę brandinti mažyliui plaučiukų. Galiu pasakyti tik teigiamus atsiliepimus - gydytoja profesionali, labai maloni, noriai konsultuoja rūpimais klausimais. Kadangi buvo didelis stresas, gydytoja nuoširdžiai ramino ir sugebėjo pakelti nuotaiką. Ji taip pat mane išrašė iš ligoninės, nuomonė nepasikeitė. Kuo didžiausios sėkmės jai!!! Esu dėkinga už geras emocijas ir suteiktą pagalbą :)

2016-06-12, 14:54 | IP: 188.69.198.139

Labai rupestinga ir profesionali gydytoja. Vienintele kuri nepalaiko farmacininku. Sazininga ko retai galima pamatyti.

2016-05-30, 13:17 | IP: 78.56.148.249

Puiki gydytoja! Labai rupestinga ir atidi.

2016-02-23, 10:09 | IP: 82.135.155.65

Tikrai nuostabi gydytoja.. Geresnes nesu pažinojusi.. Tiek daug gerų patarimų, respestingumo.. Po persileidimo net tokio didelio streso nebuvo dėl jos padrąsinimų. Gerumui nėra rybu... :)

2015-08-31, 08:56 | IP: 195.182.84.162

Labai šilta, gyvai bendraujanti, padrąsinanti, pas ją jautiesi ne pacientu, o beveik kolega (visiškai nesusireikšmina)